Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 24.10.2014 12:21:02
|
|
|
|
Klarita
|
Dobar dan u kafani khm khm klnici da kazem K bila malo razocarana sto nema glumaca, ocekivala je predstavu ali joj se bas dopalo. Htela posle i sanama na Mog Buda, ali naravno da nisam ni uzela u razmatranje njenu zelju Bas mi se dopao film. Crtani manje vise, nisam odusevljena, a vodila sam sa majkama i decu iz njene grupice koja se druze, pa smo moju malu kumicu jedva uzdrzali da se ne slomi jer je prelazila iz reda u red, preko sedista, cak sam je dva puta i blago ustinula sto je imalo efekta po 5min mira i tisine. Deca su je opominjala, bilo je smesno, ali sam ja malo pop obicno me uvek slusa i ja sam za nju autoritet, ali se izgleda dete previse uzbudilo, a nije htela da stavi naocare za 3D, pa tako joj nije bila ni jasna slika Kako god, divan dan, ipak, suma sumare, divno. Nadam se da ce postati praksa da nam radi bioskop Ko sta pije, stigao mi auto
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 24.10.2014 14:39:27
|
|
|
|
emicaa
|
Divno klarita,da ga dugo voziš.Meni daj šta daš nisam izbirljiva
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 6:14:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 6:20:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Mali misu evo i mene rano,uvek me tvoje poruke ujutru docekaju..evo i ja sad dojim i piskaram!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 6:42:31
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro... Klarita debelo ce castis vidim ja...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 9:26:39
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ovde i dalje fali žena Danas idem u potragu za zimskom jaknom,bem ti zimu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 10:14:58
|
|
|
|
branki*
|
i da se ovde javnem...nama jutro odavno,ustali u 7.. vreme muljavo i hladno i kisno,za pozeleti
< Poruku je uredio branki RR -- 25.10.2014 10:38:07 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 10:36:52
|
|
|
|
lelaigor
|
'Dan, žene! Šta se radi? Moje dete se danas naspavalo za sva vremena, sad je ustala, a ja je od jutros čekam da doručkujemo, umreh od gladi.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 12:19:02
|
|
|
|
Modessty
|
Dobar dan! Klari da častiš! Mi danas uživamo u neradu! Nikolaq spava, Danilo i ja se igramo, muž išo na šišanje, pa popodne idemo kod kuma na rođendan i na godišnjicu braka Dan za uživanje.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 12:30:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Uspela sam da jedem, sve dok nije dosao A. i maznuo mi kiflu Kupila baba njemu i meni kifle, on je svoju bacio, ali mu je moja izgleda sladja.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 18:46:20
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da vas pozdravim i pičim na posao,zaboravila sam vam se pohvalit,posle više od godinu kako radim u ovom restoranu moja draga gazdarica odlučila da me prijavi,bila joj inspekcija prije par dana pa je strah da ne dodju i vikendom kad sam ja tu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 19:03:46
|
|
|
|
bubulence
|
Klarita da ga u zdravlju vozis draga, i daj jenu cedjenu naranCu na tvoj racun . Emice odlicno za prijavu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 25.10.2014 19:26:47
|
|
|
|
lesica
|
Ahoooj! Ohohohoho Klari, ohohohoho!!! Pa nego šta nego da častiš Ja u preletu da vam mahnem, stigao mi je mužić, pa taaaakooooo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 5:17:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Namestila tel. na 6, eto mene u 5 Mislila sam da sam prebacuje vreme, kad ono cvrc. Nema veze, taman da vidim kad ce dete da mi se povampiri.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 6:51:36
|
|
|
|
emicaa
|
auuu misu pa ti si bas ranoranilac,mene nebi ni zmijama istjerali u to doba iz kreveta ako me T ne potjera
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 7:03:13
|
|
|
|
mirkam
|
Da svratim u kafanu posle sto godina. Ista ekipa, samo se slabo pije Klari, zdravo da vozis kola i da te draca ne ogrebe (tako se kod nas kaze ) Emice, super za prijavu Ja cu jednu 3u1, kuvanu sam vec popila.Hvala.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 8:10:38
|
|
|
|
branki*
|
ja jos pijem jutarnju kafu...bas je hladno napolju.. zaboravih da cestitam klari za auto i emici za posao,super
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 8:19:07
|
|
|
|
Klarita
|
Branki, gde si ti "nase drugo ja" sanjala sam te pre neko vece Hvala na cestitkama, hvala. Da vam se vrati sta vam srcu milo Emice, cestitam i ja tebi za posao i drzim palceve da nadjes nesto jos bolje i placenije
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 8:22:14
|
|
|
|
branki*
|
evo,klari,nije me bilo,sad sam tu.. citala sam u trudnicama za san,nadam se da je bilo nesto uzbudljivo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 8:32:34
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kliniku :D Mini buba je jutros cim je otvorila oci pitala kad cu da joj pravim cokoladnu tortu. Slon mali, zapamtila je da sam sinoc rekla da cu joj praviti cokoladnu tortu ako zeli :) Mi smo se odvalili od spavanja... Kolektivno smo zaspali sinoc u 9 i probudili se u u 6:30 :) nocas nije imala temp pa nam je i noc bila mirna... Klarita u zdravlju da vozis :) emice, bravo za posao :) Uzivajte u danu :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 8:39:55
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Jutro Namestila tel. na 6, eto mene u 5 Mislila sam da sam prebacuje vreme, kad ono cvrc. Nema veze, taman da vidim kad ce dete da mi se povampiri. Kako ti bre telefon ne prebacuje vreme??? Mm je ustajao u kuhinju da me proveri. Ana se probudila po novom u pola 6, kažem ja mm pa dobro je odspavala, to je po starom pola 7. ''Ne verujem ti, idem u kuhinju da proverim'' (a to što ja imam sat na ruci to nema veze ) Čestitke kome treba da se čestita ništa nisam u toku
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 8:47:36
|
|
|
|
emicaa
|
Emice, cestitam i ja tebi za posao i drzim palceve da nadjes nesto jos bolje i placenije trazim ja vec dugo ali mi je uglavnom sve daleko ili mi ne odgovara vrijeme,ja bih mogla dva tri sata dnevno a uglavnom svi traze bar 6-7 sati.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 8:55:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Lidl ima opciju 4 sata rada
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 8:57:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Zenske ja da mahnem, sinoc bili na nekoj svadbi, jutros vracanje sata, glava me boliiiiii Odoh da pravim ovo javlajm kakvo je bilo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 26.10.2014 10:01:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro! Pije mi se kafa. .. odoh sa malom smutiti pa oprati sudove . Duze smo spavali sat vremena
|
|
|
Anketa
Uvođenje čvrste hraneVVVVPrema vašem iskustvu, sa uvođenjem čvrste hrane treba početi:što pre (
51%)
što kasnije (
49%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!