Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 20:59:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro veče,mm i T se uspavljuju a ja
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 5:43:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 5:50:10
|
|
|
|
milicicak
|
jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 6:43:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro..tako bi spavaaalaaa! Iscimala me mala nocas;
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 9:04:20
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,čekam 10 da T zaspi da sredim stan.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 9:04:58
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 9:06:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Jutro! Evo kafice: Meni danas dolazi mama da mi pomogne oko te poslednje porudžbine pred trudničko/porodiljsko bolovanje, da mi dodaje, saginje se, penje se, vadi tepsije, stavlja tepsije, itd. Razmišljam se šta bih mogla za ručak. Možda padne paprikaš. Kod nas je tako hladno i tako maglovito da sam skroz happy što ne moram napolje.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 9:19:11
|
|
|
|
pipi_coco
|
dobro jutro narode Lelo može kafica, a može i ovaj keksic njam. I kod nas je hladno i tmurno užas, ali mi danas ne smeta ništa jer sam happy baš
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 9:36:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Pipi, posluži se! I nek si ti srećna
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 9:38:42
|
|
|
|
bubulence
|
jutro! i kod nas je hladno i maglovito a moji se spremaju da idu i voze biciklic. kaze mm da joj nece nosta biti, bolje to nego da je unutra... a ja cu da skuvam caj i uzivam posto mi je rano za rucak...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 10:24:45
|
|
|
|
Klarita
|
Dooobro jutro. Mm opet na put, blago njemu, ja sama s decom. Mada k je u vrtic odvezla je jutros moja naj drugarica sa svojom decom da ne cimam moje ili maltretiram N i vodim ga da je ostavim. Popodne cemo u igraonicu sa majkama dece iz vrtica sa kojima se druzim i deca nam se druze N cu predati mojima da ga ne vodim, nekako ne volim bebe u igraonici Vreme uzas... Moracu jos jednu kafu da skuvam... Imam tonu vesa i tek cu da imam....pegla mi radi vec pola sata, a ja rekoh da vidim sta radite vi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 10:29:46
|
|
|
|
serpica
|
Klarita a gde si bre zeno?? ja cu da legnem,ubi me muka i glavobolja imam sta da radim a ne mogu,poslala sam mamu po rezultate napokon da vidim kakvi su....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 10:30:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro i od mene.Dete u skoli,muz na posao Stasa slaze slagalicu,malopre doruckovali,cekam masinu da zavrsi pa da prostrem ves.Moracu na zicu u dvoristu jer duva vetra pa bar da ga iskoristim.Razmisljam sta danas da radim sa decom nije za setnju a u kuci nam dosadno.Zivim u nekoj zatucanoj sredini pa malo i drugarica imam
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 10:55:07
|
|
|
|
lelaigor
|
Sa čime se ja bakćem, pa tako mi i treba. Napravila sam nalog na sajtu Menjaža za menjanje sličica i sad se bakćem sa tim, brojim, delim, skupljam...budala. A D za neko vreme te sličice i tako neće biti bitne. Jel' da da sam luda?!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 10:58:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Ma nisi bre mi mame moramo da radimo i te manje bitne stvari koje usrecuju nasu decu .Koje slicice?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:00:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Hello Kitty i Pepa prase.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:02:23
|
|
|
|
Peace*
|
Pila bih kuvana vina... A sve uz pesmu Kada padne prvi sneg... A vi, kako ste?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:06:36
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Hello Kitty i Pepa prase. Joj moje poludese za Hello kiti ali kod nas nema ni Idee.Tempa,Merkatora a bilo me blam da vijam rodjake da nam sakupljaju.Sta mislis jer moze to da se kupi mislim na onaj komplet sto je kao ne ljuti se covece i na figurice?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:12:52
|
|
|
|
nata11
|
Ja se probudila u pola noci sa grebanjem u grlu. Uhvatio me grip I sad kao evo nesto pokusavam da radim a glava mi pada. Popila sam dva caja, probala kafu ali od nje jos vise krenje grebanje.
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:17:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan Lela imas poruku na fb
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:18:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Veselice , zavrsilo se to sakupljanje 26.10. Mami me ovaj wellness a kafica nije spremna tutu meni ..ledja me ubijaju, od kicme ka lopaticama, pa i da sam ruzno spavala ne bi me ’meso’ bolelo do koske! Bezveze. .treba mi masaza ...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:24:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Mislim da nema više da se kupi taj komplet, ali mi skupljamo sličice jer su nam lepe. UM, vid'la!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:27:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Lela hvala , cekam onda
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:29:04
|
|
|
|
bubulence
|
opet sam zaboravila da mi je godisnjica braka ... evo posluzenje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 11:30:57
|
|
|
|
lelaigor
|
Ovo mi se više sviđa od onog našeg dijetalnog u trudnice što si stavila Jel' smem i ovde da es poslužim?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Auto sedistaVVVVDa li vam je auto sediste stalno fiksirano ili ga vadite iz kola svaki put? ... pitam zbog mogucnosti kradje istog.Stoji u kolima kad parkiram na bezbednom mestu (npr. garaza), inace ga vadim (
23%)
Stalno mi stoji u kolima, bez obzira gde parkiram (
66%)
Svaki put vadim auto sediste (
10%)
Ukupan broj glasova: 193Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!