Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 11:16:59
|
|
|
|
Žapkić
|
Hvala, Emice!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.9.2014 14:09:03
|
|
|
|
mati
|
Matija naucio da sklapa stvari... Sklopio decko svoju pidzamu i sat vremena sedi u gacicama praveci se da ne vidi garderobu... Ovo drugo i nije za pohvslu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.9.2014 14:22:36
|
|
|
|
Modessty
|
za drugara! Moram i ja da se pohvalim. Malopre se čula sa teacher i kaže Danilo je najbolji kad odgovaraju na pitanja o nečemu što trenutno uče. Kaže svega se prvi seti!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2014 11:27:17
|
|
|
|
Klarita
|
Bravo, Danilko, druze nas Da se pohvalim i ja, dok sam ja pusila i propitivala sebe sta mi sve treba za sutra da spremim, Klara sela za sto, jela lisnate pogacice (koje sam ostavila da se prohlade), ustala, sklonila svoj tanjiric i privukla stolicu do sudopere i pere rukice Jos mi kaze: "Mama, pre i posle jela treba ruke prati"...a, sad odoh, resila i sudove da pere
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2014 11:29:22
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2014 11:31:04
|
|
|
|
mali_mis
|
za Danila i Klaru A. me je juce hranio keksom. Uzeo keks sa stola i meni gura u usta. Ja zagrizem, ne stignem da sazvacem, on opet gura keks
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.10.2014 16:59:08
|
|
|
|
Modessty
|
Nikola se pustio i konačno hoda sam!!!! Iako ima temperaturu i nosić mu zapušen, dečko šeta po sobi!!! Ja sam sada jedna presrećna mama sa nosem dignutim do neba!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.10.2014 17:01:53
|
|
|
|
serpica
|
Bravo Mod bravo i za Nikolu veliki decko,nego sta.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.10.2014 18:10:17
|
|
|
|
mati
|
Tata sisa Matu i moj decko ne place, vec veoma dobro saradjuje... "Sutra cu da budem najlepsi na rodjendan!"
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.10.2014 19:19:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Bravo za svu dečicu Klarita, pusti je, ja sam moju isto puštala kad god je htela. Ona je tako ponosna kad pomaže mami
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.10.2014 21:31:51
|
|
|
|
big mum
|
za svu dječicu.Nekad ni sami nemožemo da vjerujemo šta su naša djeca u stanju. Klarita je jedna mala vrjednica a nije ki majka joj-samo sjedi i dimija
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.10.2014 20:04:21
|
|
|
|
mama krava
|
Moja deca P O L U D E L A veceras i ja vec na kraj zivaca od cike i vriske, dok oni naskacu na autic koji je mali dobio juce za rodjendan, pa nece da sjase sa njega, ali i velika bi da se omrsti jedan krug...i na kraju dreknem u fazonu Dosta, bre! Pa da l ste normalni? Sta radite?... A ova velika, stade pa kaze.. Pa, blesavimo se to je normalno kad smo deca! I ja se predam
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.10.2014 21:29:34
|
|
|
|
mirkam
|
Nosi mm Matiju preko ramena on cici, vristi, smije se, i odjednom ispravi se, uhvati ga za lice sa obadvije rucice , otvori usta i prisloni na njegov obraz.Meni je to izgledalo kao poljubac Nije naravno, mali je jos ali ja sam se sva istopila
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.10.2014 8:08:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne znam da li spada ovo pod ovu temu. Juče su bila otvorena vrata u vrtiću, a kako prošle godine nisam išla - rešila sam da ove odem i to samo jer Ana iduće godine kreće u školu ( ) Čisto onako da vidim kako se ona ponaša u vrtiću, jer znam da je kući totalno drugo dete. Nahvali vapsitačica Anu, meni vilica do poda Između ostalog, jedan dan je pokrenula i dodala još dve drugarice da naprave koreografiju uz neku pesmicu. Svake godine rade pano iznad ormarića, ove godine je moje dete dalo predlog šta da nacrtaju (da nacrtaju plave patuljke, tj sebe - tako im se zove grupa) i tako postave to iznad. Te da Ana savršeno razume zadatke i da ih ispunjava (tipa oboj korpu u kojoj su tri jabuke) Ok, Ana i tako zna sva slova (latinična) mada ne zna da čita pa meni to nije sad nešto wow! Uglavnom, ja sam ostala šokirana koliko moje dete sve zna i hoće u vrtiću, dok je kući lenština na kub!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.10.2014 17:54:12
|
|
|
|
mati
|
za Anu... Trco i ja se tako iznenadim kako rastu brzo, a i za ovo sto kuci cuvam jedno dete dok je u vrticu neko sasvim drugi.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.10.2014 20:22:02
|
|
|
|
big mum
|
Za Anu,pametnica mala-ubacila se na majku
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.10.2014 20:24:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Trco, ja ti još onomad kada smo se videle rekoh da imaš divno dete
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.10.2014 20:50:47
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, pa A na je super ma pametnica lepa mora dete i imati malo oduska a to joj je kuca
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.10.2014 22:26:54
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Nikola se pustio i konačno hoda sam!!!! Iako ima temperaturu i nosić mu zapušen, dečko šeta po sobi!!! Ja sam sada jedna presrećna mama sa nosem dignutim do neba! Juhuuu bravo za Nidžu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.10.2014 9:53:03
|
|
|
|
Modessty
|
TRco dete te muva samo tako! Očigledno zna da kod tebe može da se izvlači za sve i to i koristi Isto ko moj Danilo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.10.2014 9:56:10
|
|
|
|
Klarita
|
A, kuci ima Trcu koja radi za nju sto bi se mucila, pametno dete
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.10.2014 9:59:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Samo vi mene zezajte Mislim, razume ona i kad joj ja objasnim (nikad ne prođe bilo šta bez objašnjenja), ali redovno negoduje i pokušva da isili. Plakanjem naravno. NEkad (retko kad upali) nekad ne.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.10.2014 10:08:18
|
|
|
|
Modessty
|
Danilo nas juče iznenadio sabiranjem! Učili u školici sabiranje i on oduševljen matematikom i naravno odmah da se pohvali mami i tati! Moja mala pametnica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.10.2014 23:12:05
|
|
|
|
dijana1*
|
Kosta (10 meseci) naucio da tasi Pokusava da stoji bez pridrzavanja i uspe oko 10-20 sekundi
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2014 6:37:10
|
|
|
|
mali_mis
|
za Kostu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?