Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 12:59:15
|
|
|
|
branki*
|
bravo za sofiju
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 13:39:41
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 13:43:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 13:57:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svaka cast! Evo i ja sam bila djak generacije u srednjoj pa znam kakav je to ponos bio za moju majku
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 13:59:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Elem, ja se ponosim Elenom jer je pocela sama da se vraca sa stomaka na ledja i sto je pocela glasno i jasno da vice ma- ma...bas se lepo oseca boja glasa. Moja princezica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 14:00:00
|
|
|
|
Bibilib
|
Bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 14:00:41
|
|
|
|
emicaa
|
Moje djete je opet u prodavnici osmjehom teti izmamilo neku igračkicu,skrenula u jednu da joj kupim pidzamu i ona se teti smijala i nešto joj pričala,ova se istopila
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 14:19:53
|
|
|
|
big mum
|
Hvala, hvala Ima predispozicije a sad je na njoj da to i postigne,ma kako god,nek samo bude srećno djete.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:20:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moram da pohvalim T. Sama je obukla pizamu (to radi vec izvesno vreme), upalila globus lampu i sama se pokrila. Nije mozda velika stvar, ali meni jeste.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:23:24
|
|
|
|
branki*
|
bravo za teodoru ,kako nije velika stvar,sve sto nauce novo je velika stvar
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:24:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za T
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:24:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Moram da pohvalim T. Sama je obukla pizamu (to radi vec izvesno vreme), upalila globus lampu i sama se pokrila. Nije mozda velika stvar, ali meni jeste. naravno da jeste velika stvar, sada je velika devojcica!!! moja cerka je uspela da napise svoj nadimak "Ema" ali E mora da ima 4 poprecne crtice, nikako ne moze da skonta... nema veze, meni je srce puno...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:25:59
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjice, za njih su to velike stvari
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:26:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Umalo da zaboravim. Izdrzala je ceo skolski cas u muzickom zabavistu. To je bio prvi cas.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:36:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eto volim da cujem! Kad su deca pristojnab i pametna! Eleni sam pokazala samo jednom kako lupa flasa i na eto je odmah skapirala
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:48:22
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Moje djete je opet u prodavnici osmjehom teti izmamilo neku igračkicu,skrenula u jednu da joj kupim pidzamu i ona se teti smijala i nešto joj pričala,ova se istopila Snalazljiva cica
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 11:40:31
|
|
|
|
emicaa
|
Nato moram je jednom odvest gdje prodaju zlato i tako nešto vrijedno da isprobamo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 12:36:42
|
|
|
|
17 joka
|
Emice dobra ideja
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 18:56:21
|
|
|
|
Žapkić
|
Zaboravila sam da ima ova tema... A tako sam zelela da vam se pohvalim još pre neki dan... Tina je naučila da čita!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 22:25:46
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, vec napisah , svaka cast ona je moja pametnica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 22:57:14
|
|
|
|
mati
|
Bravo za Tinu. ovo mozda nije za. pohvalu ali mene je odusevilo. Matija sutra ide na rodjendan kod drugarice iz vrtica koja mu se “svidja“ i nacrtao joj crtez. kaze samo to ce da joj pokloni. Nacrtao cvetice i travu i sunce i oblake (sve ima oci i usta) i potpisao se.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 7:31:45
|
|
|
|
mali_mis
|
mati pa i to je za pohvalu Mali dzentlmen
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 8:45:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Haha, Emice samo u zlataru zapucaj ! Mati, bas je sladak
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 10:51:23
|
|
|
|
Žapkić
|
Hvala, devojke, Mati, pa on je pravi džentlmen!!! A ja da se pohvalim još nečim-Tina je bila na svom prvom treningu. Nije to neki konkretan sport, to je kao neka rekreacija za decu od 4-7 godina. Ljudi moji, ja isam mogla da verujem kako moje dete sluša i kako je dobro i poslušno!!! Treneri su, inače, moji dugogodišnji drugari. ja se posle zezala sa njima-da im dam dete da ga "izdresiraju" ne bi li i mene kući počela da sluša!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 11:06:21
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo za Tinu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?