Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.8.2014 19:56:14
|
|
|
|
17 joka
|
pametna decica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 0:06:32
|
|
|
|
Azra_
|
Kod nas je već odavno redovno to da nas opominje, navikli smo. ˝Veži pojas! Drži volan sa dve ruke. Lepo složi patike. Ne zaboravi da zaključaš vrata. Mama, nemoj da zaboraviš da lepo namestiš kosu.˝ Trudim se da ispoštujem i sve poslušam jer je dete za sve u pravu.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 1:10:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Kod nas je već odavno redovno to da nas opominje, navikli smo. ˝Veži pojas! Drži volan sa dve ruke. Lepo složi patike. Ne zaboravi da zaključaš vrata. Mama, nemoj da zaboraviš da lepo namestiš kosu.˝ Trudim se da ispoštujem i sve poslušam jer je dete za sve u pravu. mali kralj
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.8.2014 1:11:03 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 1:31:51
|
|
|
|
Azra_
|
Sada je u fazi da me kopira, i kao on brine o meni. Obavezno kada krenemo u šetnju proveri da li nisam musava, čupava, da li sam lepo vezala pertle, ponela naočare. Uveče operem ja njemu zube, onda on meni. Kada idem na tuširanje, nema šanse da umaknem, on ide da me kupa, sipa malo gela za tuširanje i sve vreme priča ˝tako, tako, trljaj sada ti malo ruke, bravo, vidiš kako je to lepo. Nije ništa strašno ako ti uđe voda u okice.˝ Nekad mi i peva neku prikladnu pesmicu za kupanjac. A kada izađem iz kade donosi papuče i opominje me da se ne okliznem i da se brzo obučem da se ne prehladim. Sada je u toj fazi, kao on je veliki i može da brine o drugima. Neka ga... Zanimljivo njemu , a meni je divno što je tako pažljiv.
< Poruku je uredio Azra_ -- 29.8.2014 1:32:21 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 9:39:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Kod nas je već odavno redovno to da nas opominje, navikli smo. ˝Veži pojas! Drži volan sa dve ruke. Haha, ovako i kod nas. "Mama, jesi upalila svetlo? Mama, jesi uključila migavac? Tata, drži volan sa obe ruke!"
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 10:08:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bravo za briznog decaka Azra Mame moja D je plivac definitivno ehhehe i plus ostavili smo pelene. Odoh i tamo u temu da se pohvalim.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 10:14:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Mene moje dete isto maltretira,od kad sam trudna,pogotovo sad,ne vezujem se..a ona vice "Mama,vezi se,vidi kako sam je vezana" ..a ja samo stavim preko ramena,..i vremenom ispustim i ona opet!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 16:43:33
|
|
|
|
superm
|
Moj bebac je poceo samostalno da hoda. Tek poneki korak ali za njega i nas veliki!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 16:47:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za bebca superm
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 16:57:01
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SUPERM svaka cast za bebca
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 16:57:18
|
|
|
|
superm
|
Hvala!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 20:47:09
|
|
|
|
Torbica
|
Azra, Anci divni su! Ljisho Superm, jeeeeee, bravo za malenog lepotana!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 20:51:15
|
|
|
|
17 joka
|
LjIM,Superm
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 21:43:16
|
|
|
|
superm
|
Hvala, drage moje!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.8.2014 21:48:28
|
|
|
|
NadaR
|
Veliko bravo za malenog drugara!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2014 7:51:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutros gledam radove u vrticu kod H koji su postavljeni na panou, sva deca su nesto kao nacrtala (citaj nazvrljala) samo je moja dusa nacrtala pravu meduzu ...koju inace zove biduza
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2014 7:57:00
|
|
|
|
serpica
|
Moj bebac se uspravio uz krevetac,hvata se za sta stigne i iz sedecg polozaja ustaje,nije jos uvek stabilan ali ja sam presrecna obzirom da dosta kasni za svojim uzrastom ovo je za mene i te kakav pomak.Nadam se da je sledeci korak prohodavanje.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2014 8:58:59
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jutros gledam radove u vrticu kod H koji su postavljeni na panou, sva deca su nesto kao nacrtala (citaj nazvrljala) samo je moja dusa nacrtala pravu meduzu ...koju inace zove biduza
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2014 12:44:26
|
|
|
|
Peace*
|
Marko (4g) je uz Luku (8g) počeo da se bavi matematikom. Par dana je samo šetao i postavljao pitanja... Koliko je 2+3, 3+5, 5+0, i tako... Posle par dana je shvatio da je 5+0=5, tj da "+0" znači da se onaj drugi br ne menja. Onda je skapirao da je "+1" sledeći br. A verujem da će ovim intenzitetom uskoro znati napamet koliko je šta. Onda je Luka došao i rekao "A koliko je 5-4?", na šta je Marko pitao "Šta je minus???" Ja mu kažem, Imaš 5 jabuka i daš Luki 4. Koliko će ti ostati? On mislio, mislio, i kaže 1. E sad ide pitanje "Ako imam 5 jabuka i dam Luki 6, koliko mi ostane?" Ali sviđa mi se kako kapira.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2014 12:51:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Svaka mu cast. To je sto rece moja komsinica njima u genima. Prirodno je brojati i prebrojavati i sabirati i oduzimati
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2014 13:07:26
|
|
|
|
Peace*
|
To mu je na mene.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2014 13:11:16
|
|
|
|
Torbica
|
Djole, 3 ipo godine. Dj - Mama jel skupa ova iglacka? Ja - Nije skupa. Dj - Jupi, da mi kupis onda? Peace, bravo!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2014 13:11:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pohvale za svu decu! ja sam ponosna na moju mrvu sto zadnja tri puta nije plakala dok je bodu na vakcinaciji
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 12:26:58
|
|
|
|
big mum
|
Juče je logopedica(sa 25god radnog iskustva) pohvalila moju Sofiu kako je prava mala pametnica i da ima jako dobre predispozicije da bude đak generacije i da bi bila idealna da se takmiči u onim kvizovima znanja za djecu. To su njene riječi nisu moje da ne bi bilo da se ja tu nešto hvalim(mislim djete je pametno na majku )
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 12:55:40
|
|
|
|
Klarita
|
Sofka nasa lepa, pa nisam ni videla post kad negde napisah da su RR deca najpametnija. Sad BM pravac knjizara i samo enciklopedije Ljubi je od mene i sklanjaj je od grand Majko ponosna, pa bas sam se nesto raspilavila sad
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?