|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
15.8.2014 12:50:49   
Sanjica26 RR
Big Mom svaka cas_t za Sofiju. Mogla bih i ja Teodori da kupim vecu kad joj vec tako dobro ide.
MLJ ja sam bas dosta rano radila sa Teodorom mnoge stvari. Eto to sto je pomenula Ivanka memory game ona obozava. Koliki niz da stavim i kolone ona pogadja. Imamo nekoliko pakovanja sa junacima i igramo se. Slikacu, pa cu da postavim.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 15.8.2014 12:52:14 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 851
15.8.2014 12:59:08   
Misha i Ljisha
Sanjice ja kad se uhvatim za memory game pise 3+ pa sve mislim rano jeuser posted image , al ocito sve to nema nikakve veze tako da cu poceti da nabavljam sva ta cudesa user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 852
15.8.2014 13:03:28   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Sanjice ja kad se uhvatim za memory game pise 3+ pa sve mislim rano jeuser posted image , al ocito sve to nema nikakve veze tako da cu poceti da nabavljam sva ta cudesa user posted image

Nadji memory game sa oblicima, zivotinjama, (nemoj one sa likovima isl, smatram da su grooozni, moje licno misljenje), pa učite prvo pojmove, pa joj stavi prvo jedan par da nadje pa postepeno povećavaj broj (kako savladava i povećava brzinu pronalaženja), 2 para, pa 3, pa 4....

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 853
15.8.2014 13:06:46   
Misha i Ljisha
ako budemo isli na more naredne nedelje u ponedeljak joj kupujem taman memory game da se igramo na moru dok smo u sobi. Mislim da ce je nova "igracka" bas zaokupirati. Za sad jako voli da "cita" tj voli knjige, voli eto te puzle u sperploci, i skrabanje. Kanim se da joj uzmem neke vodene boje ili tempere pa da je pustim rukama da slika zenska.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 854
15.8.2014 13:08:40   
Sanjica26 RR
Nase su ove. Slatke su skroz. Nisu grozne. user posted image
user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 855
15.8.2014 13:11:29   
Misha i Ljisha
slatke su bas. Mislim da ih nisam videla u Rodicu (bas sam zagledala tamo te memorijske igre). svraticu u Aksu da vidim sta imaju. Pazi njoj je memorija super jer eto ona zna sve brojeve da stavi u sat redom. Znaci ne mislim da mi je dete naucilo brojeve sa godinu i po danauser posted image vec je zapamtila koji gde ide i naravno po obliku. Kad joj kazem npr "gde ide dvojka?" ona uzme dvojku i stavi je na mesto. Znaci oblik je zapamtila i zapamtila je gde na satu treba da je stavi.

Direktna veza do poruke: 856
15.8.2014 13:11:58   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Nase su ove. Slatke su skroz. Nisu grozne. user posted image

Pa da, ti kupuješ slatke a moraš priznati da ima i ne-slatkih user posted image

Mislila sam da su za mlađu decu koja tek uče svet oko sebe, da prepoznaju i počinju da govore bolje pojmovne igre pamćenja, kasnije oko 3 godine kad usavrše tehniku neka pređu na "slatke" user posted image

Direktna veza do poruke: 857
15.8.2014 13:16:08   
Sanjica26 RR
Tek sam sad videla Misin tiker. Mislila sam da je Dunja malo starija. Pogledaj u Aksi. Tamo ima svasta.

Direktna veza do poruke: 858
15.8.2014 13:27:39   
Misha i Ljisha
Evo ovo su sa dinosaurusima i slicne takve sa domacim zivotinjama i prirodom ima

user posted image

i ima ovaj cuveni satuser posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 859
15.8.2014 14:21:18   
big mum
Hvala svima.
Sofka zaista voli uklapalice,na testiranju za školu su rekli da će biti dobar matematičar-pa bumo vidjeliuser posted image

Sofki sam takođe kupila onu didaktičku loptu sa 12 oblika,nju je savladala sa nepune 2 iz 10_x_.Ova naša je plastična ali Pino ima drvenu.Takođe ima i i KLIK

Ljišo imaš te Pino slagalice sa životinjama iz dva djela(ima na zadnoj slici koju sam postavila).Taman za taj uzrast.

Pino je odličan,imamo skoro sve iz njihove kolekcije.Drvene kockice od 50 djelova KLIK i još mnogo mnogo toga.

Jeftini su a baš dobri- toplo preporučujem user posted image

< Poruku je uredio big mum -- 15.8.2014 14:22:29 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 860
15.8.2014 14:42:43   
Ivanka 75
Ove nedelje Ivka se uspavljuje potpuno sama, samo joj kažemo da je vreme za spavanje, ona uzme zeku Zokija, ode u sobu, pokrije se i zaspi, duša moja user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 861
15.8.2014 15:08:01   
big mum
Ostah dužna Sanjici odgovor.
Slobodno kupi Teodori puzle za stariji uzrast,ona će slagati koliko bude znala/umjela.Nema veze ako voli da slaže nije bitan broj.Ja sam u tom uzrastu uzimala sliku sa 2 ili 3 boje od 60 kom.Da je zbunim ali njoj to nije predstavljalo ništa.Ne gleda u sliku na kutiji već ukapa oblike.
To su ti mali logičari,njima je sve logika.
Npr.postavi mi pitanje kako ljudi koju umru i odu na nebo i žive u kućama ne propadnu kroz oblak.Jer je oblak mekan a kuća teškauser posted image

user posted image za Ivu.Svaka časT.Moji su daleko od toga

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 862
16.8.2014 22:34:54   
dunja RR
Mama se za njega borila 7 godina, te i on postade borac od rođenja. Moj hrabri miš nosi kaiševe za kukove, i trpi jadničak user posted image
Ovako minimum 3 meseca, non stop nosimo, skidamo samo za kupanje, kratko, i to ne svaki dan .. mama i tata duše isplakaše ..

user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 16.8.2014 22:36:21 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 863
16.8.2014 22:49:01   
Torbica
Dunjice user posted image , sta je 3 meseca spram proteklih dugih 7 godina... Preguracete! Nema on pojma da bilo sta nosi, njemu je vazno da je mama blizu i da ga mazi, ljubi, hrani, voli...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 864
16.8.2014 22:51:15   
Misha i Ljisha
Jao srce malo. Moju malu komsinicu nakon dve godine konacno prestali da muce. Na kraju se ispostavilo da nije ni trebala da nosi kaiseve. Nadam se da imate dobrog doktora i da ste trazili hiljadu misljenja i resenja. Hrabriša mali od rodjenja. Procice i ta tri meseca samo da sve bude u redu

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 865
16.8.2014 23:03:13   
17 joka
Dunjice, verujem da je tesko,ali proce 3 meseca i bice sve dobro videces

moja seka kad je bila beba nosila je neke gacice sa gvozdenim sipkicama ako se secam

samo se drziteuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 866
16.8.2014 23:17:19   
Ivanka 75
Dunjice, cerka mojih prijatelj je rodjena sa krivim stopalima, imala je 8 operacija do 1 godine.
Sad he devojka od 20 godina, studira medicinu, nicega se ne seca, na sve je samo podsecaju oziljci na stopalima.

Bice to sve u redu, hrabrisa je Savica user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 867
16.8.2014 23:20:33   
Ana RR
Srce malo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 868
17.8.2014 7:54:11   
big mum
Dunja znam da vam je teško gledati svoje dijete ovako,ali on i ne zna da to nosi.Kao što Torbi reče njemu je samo bitno da osjeti vašu ljubav i pažnju.
Biće to sve dobrouser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 869
24.8.2014 20:18:35   
milicicak
Ustaje mini buba danas posle popodnevnog spavanja i dolazi kod nas u sobu, vidi otvoren keks koji stoji pored mene i pita: Mama, jel ja to smem? Ja odgovaram: Ne smes milice, u ovom keksu ima mleka. Ona me pogleda, osmehne se i kaze: Nije strasno, mama, moci cu kad porastem.
Moja pametna velika devojkauser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 870
24.8.2014 22:05:01   
Ana RR
Joj duša mala user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 871
24.8.2014 22:38:35   
Torbica
user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 872
24.8.2014 22:44:45   
superm
Dunja, Milicicak user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 873
28.8.2014 11:13:08   
Ludachica
Kaze meni jutros moj sin Tomislav (2 godine i 5 meseci) dok smo doruckovali:
"Mama ne prica se sa punim ustima"
ostala sam u soku, kako sve upija kao sundjer sta mu se prica, pametna moja glavica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 874
28.8.2014 11:28:54   
Torbica
user posted image bravo! I ja cesto dobijem bumerang! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ludachica)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here