Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 9:05:37
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Unina mama Draga SM navijamo da se sto pre selis iz ove teme, red je UM dace Bog. Ja se lako iselim ali se na zalost brzo i vratim. soso,ne zeki! aj da te jako povucem,dok sam jos tu,i jaka!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 9:15:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro Tako je Von, vuci je
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 9:20:53
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: serpica jabudic neka se sve zavrsi dobro,a crtice ce doci uskoro Serpice, ne žuri mi se, kad bude i ako bude. Neka su mi ovi već postojeći zdravo, pa ćemo lako za sve ostalo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 11:24:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM moze pod uslovo da i ti podjes samnom. Dobar dan crtice.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 11:30:32
|
|
|
|
Kiškum
|
Dobar dan :D Ako će neko mućkati danas- da dodam i srećan rad.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 11:32:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja sam to obavila sinoc pa cu sutra.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 11:35:36
|
|
|
|
Kiškum
|
Aaaa, oprobani sistem svaki drugi dan
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:08:37
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Pet puta je upalilo valjda ce i sesti
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:15:51
|
|
|
|
Modessty
|
Jel treba još nekog da ubacim u spisak? Kako ste mi cure? Samo vi budite vredne i biće nama ovaj oktobar baš uspešan!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:17:55
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Treba mene, napisah ja gore, ali vrv nisi videla Mada verovatno sam vec trudna, samo jos test da pokaze tako da ne isplati se da me stavljas na spisak
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:22:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Jel treba još nekog da ubacim u spisak? Kako ste mi cure? Samo vi budite vredne i biće nama ovaj oktobar baš uspešan! Stavljaj mene za 24.10.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:27:07
|
|
|
|
Modessty
|
Sanjalice zato smo napisale da nam šaljete datume u pp. Ali nema veze ako si trudna nije više ni bitno Soso turena si!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:29:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Sanjalice zato smo napisale da nam šaljete datume u pp. Ali nema veze ako si trudna nije više ni bitno Soso turena si! Aha, nisam znala. Vidim zene pisu ovde. Nema veze. Mozes da me turis na onaj spisak mama :)
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:29:48
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kad si me ti turila to je dobar znak
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:30:59
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kad si me ti turila to je dobar znak nego šta da je dobar znak!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:32:07
|
|
|
|
Modessty
|
Sanjalice, spisak mama uopšte neznam ko sređuje Nema pojma ni dal mene ima. Idem da vidim sad kad si mi zadala domaći zadatak
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:32:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kaze meni sinoc mm pored tebe se ponekad osecam kao rasplodni bik. Samo mi fali alka u nozdrve.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:34:38
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kad si me ti turila to je dobar znak nego šta da je dobar znak! lele, evo i ja te blagosiljam Ali cim te vidim tu si, sve mislim sad ce neki picvajz Ljubi mi pametnicu,a mozes i popa
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:36:22
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Lele Rosuljke ovaj sa kadionicu ima da mi resi problematiku Falia ti. Nego sto sam ja picvajz?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:37:48
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, ne ti, ic' me ne razumes, vidi se da te nema dugo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:39:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Krijem se Gde ce me ima kad si ostajem trudna pa nemam pojma da jesam Al sad cu se ozvanicim mozda mi bolje krene.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:40:22
|
|
|
|
Modessty
|
sad te i ja ne razumem
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:41:32
|
|
|
|
Modessty
|
Sanjalice pošalji mi u pp ime i dat rođenja deteta
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:46:07
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR sad te i ja ne razumem Mene?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:48:05
|
|
|
|
Kiškum
|
Mene možete i da skinete, beta 0 Zanima me da li je neko tako gadan depresivac kao ja, baš me čudi što ne mogu da uspem sa ovakvim stavom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebuHladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.