Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:49:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kiskum bice sledeceg meseca. Glavu gore.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:49:29
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Modessty RR sad te i ja ne razumem Mene? Ma Klari. Upadne tako negde i unese nemir
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:50:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Prava Vlasotinka
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:50:52
|
|
|
|
jovicaa
|
modessty trece?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:52:11
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa modessty trece? a neee! Kod mene nećete taj film da gledate! Ja samo pružam ovde moralnu i moderatorsku podršku
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:53:31
|
|
|
|
jovicaa
|
hahha, osim ako te nesto ne iznenadi a vidim da imas ovulacijski tiker, pa samo zato pomislila..
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:56:05
|
|
|
|
Modessty
|
ma nije ni tačan. Lepo me podseti da ga apdejtujem Kiškum nema odustajnja i padanja u depresiju! Nego ti meni lepo pošalješ novi datum neočekivane veštice i idemo dalje!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:56:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mod dok si u zaru borbe prezali se. Ja kad bi sad ostala trudna sa blizancima castila bi ceo RR.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 12:59:24
|
|
|
|
Modessty
|
Soso ne mogu, tj ne smem. Mm pije Lekove koji su mnog jaki i morao bi da pauzira sa lekovima najmanje 6 meseci da bi uopšte mogli da pomislimo na bebu. A i dosta je. Poslednji spontani onaj sa blizancima me dokosurio, tako da ne bi zaista da opet proživljavam te stvari. Izborih se za dva divna dečaka i bilo bi previše da tražim još!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:00:44
|
|
|
|
Jole84
|
Mod rasani me iz momenta Šta radite devojke Soso samo da te ljubnem i poželim puno sreće Kiškum samo napred biće sledećeg meseca, glavu gore
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:02:26
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Soso ne mogu, tj ne smem. Mm pije Lekove koji su mnog jaki i morao bi da pauzira sa lekovima najmanje 6 meseci da bi uopšte mogli da pomislimo na bebu. A i dosta je. Poslednji spontani onaj sa blizancima me dokosurio, tako da ne bi zaista da opet proživljavam te stvari. Izborih se za dva divna dečaka i bilo bi previše da tražim još! Mod sta onda ja da kazem? onekad me bude sramota da se pojavim u ovoj temi i u bilo kojoj drugoj uopste.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:02:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nisam znala da tm pije lekove. Izvini. Hvala Bogu pa ti je dao dva andjela. Sedim tako i razmisljam mozda sam i ja nezahvalna pa hocu i jedno kad sam mukom dobila i Manju. Ali volim ih vise od zivota. Kad bi mi Bog dao jos dvoje ispunilo bi mi se pola zelje. Ali i ako ne da hvala mu i na ovome sto imam.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:03:06
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Mod rasani me iz momenta uplašila si se da idem Šerpicinim stopama?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:04:56
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Serpice mrs u cosak i pocni da se stidis. Jole kako je bebuska?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:04:58
|
|
|
|
Kiškum
|
Da mi je samo jedno, makar kao Biberče.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:09:36
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Moje Biberce sad ima tri godine. Dace Bog pa ces uskoro dobiti i ti jedno takvo.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:09:51
|
|
|
|
Modessty
|
Ma Šerpi nemoj tako! Vidiš da ti dobro ide! I treba da si srećna! Soso biće sigurno. Nemoj da se sekiraš Jedan sveštenik mi je svojevremeno rekao da deca dođu ne kad ti hoćeš nego kad ti treba.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:10:38
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Serpice mrs u cosak i pocni da se stidis. ne znam u koji da odem a da se ne osecam lose kad pogedam vas koji se ceo zivot mucite
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:11:21
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jao Mod imam takvog kuci. Ponekad me stvarno ubije u pojam. Ali je sve upravu.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:11:25
|
|
|
|
Modessty
|
Kiškum biće sigurno! Probaj da se manje sekiraš. Meni su oba došla kad sam digla ruke od svega
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:11:36
|
|
|
|
Jole84
|
Mod navikla sam da se stižete, pa rekoh da nije opet Nego kad ćete na tu kaficu na ovam''? Lažovke jedne Mada ne znam kako će trudna žena uz ove moje stepenice Soso daće Bog sigurna sam da Manjica ima društvo. Dobra je, nešto zeki sa dnevnim spavanjem pa kad zadrema ne znam šta ću pre, da l da jedem il da idem u wc Kiškum biće, znam da ti je to sa sadašnje tačke gledišta potpuno tužno i neshvatiljivo, ali veruj. Mesec dva gore dole ali tvoja beba te čeka.
< Poruku je uredio Jole84 -- 7.10.2014 13:12:34 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:12:24
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Serpice mrs u cosak i pocni da se stidis. ne znam u koji da odem a da se ne osecam lose kad pogedam vas koji se ceo zivot mucite Nemoj više da te čujem da tako nešto kažeš!!! Budi srećna! I ponosna!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:12:42
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Serpice mrs u cosak i pocni da se stidis. ne znam u koji da odem a da se ne osecam lose kad pogedam vas koji se ceo zivot mucite Svako svoj krst nosi. A ti nisi kriva sto su nasi preteski. Nemoj tako da mi razmisljas da se sad ne spakujem i dodjem onda nece dobro da bude. Zaplanjac je sad slobodan decko.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:13:17
|
|
|
|
Jole84
|
Ne znam da l sme trudna žena da se tepa
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:14:35
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Dobra je, nešto zeki sa dnevnim spavanjem pa kad zadrema ne znam šta ću pre, da l da jedem il da idem u wc Kiškum biće, znam da ti je to sa sadašnje tačke gledišta potpuno tužno i neshvatiljivo, ali veruj. Mesec dva gore dole ali tvoja beba te čeka. Idi prvo u wc jer moze svasta da te zadesi. Ako si gladna to nije opasno, ali ako ne stignes na vreme to moze da bude.
|
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.