|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat]
7.10.2014 12:49:20   
Sosa Mena
Kiskum user posted image bice sledeceg meseca. Glavu gore.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 226
7.10.2014 12:49:29   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

sad te i ja ne razumem user posted image

Mene?

Ma Klari. Upadne tako negde i unese nemir user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 227
7.10.2014 12:50:18   
Sosa Mena
Prava Vlasotinka user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 228
7.10.2014 12:50:52   
jovicaa
modesstyuser posted image trece? user posted image

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 229
7.10.2014 12:52:11   
Modessty

IZVORNA PORUKA: jovicaa

modesstyuser posted image trece? user posted image

user posted image a neee! Kod mene nećete taj film da gledate! user posted image
Ja samo pružam ovde moralnu i moderatorsku podršku user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 230
7.10.2014 12:53:31   
jovicaa
hahha, osim ako te nesto ne iznenadiuser posted image
a vidim da imas ovulacijski tiker, pa samo zato pomislila..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 231
7.10.2014 12:56:05   
Modessty
ma nije ni tačan. Lepo me podseti da ga apdejtujem user posted image

Kiškum nema odustajnja i padanja u depresiju! Nego ti meni lepo pošalješ novi datum neočekivane veštice i idemo dalje! user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 232
7.10.2014 12:56:12   
Sosa Mena
Mod dok si u zaru borbe prezali se. Ja kad bi sad ostala trudna sa blizancima castila bi ceo RR.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 233
7.10.2014 12:59:24   
Modessty
Soso ne mogu, tj ne smem. Mm pije Lekove koji su mnog jaki i morao bi da pauzira sa lekovima najmanje 6 meseci da bi uopšte mogli da pomislimo na bebu. A i dosta je. Poslednji spontani onaj sa blizancima me dokosurio, tako da ne bi zaista da opet proživljavam te stvari. Izborih se za dva divna dečaka i bilo bi previše da tražim još! user posted image

Direktna veza do poruke: 234
7.10.2014 13:00:44   
Jole84
Mod rasani me iz momenta user posted image
Šta radite devojke user posted image
Soso samo da te ljubnem i poželim puno sreće user posted image
Kiškum samo napred biće sledećeg meseca, glavu gore user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 235
7.10.2014 13:02:26   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Soso ne mogu, tj ne smem. Mm pije Lekove koji su mnog jaki i morao bi da pauzira sa lekovima najmanje 6 meseci da bi uopšte mogli da pomislimo na bebu. A i dosta je. Poslednji spontani onaj sa blizancima me dokosurio, tako da ne bi zaista da opet proživljavam te stvari. Izborih se za dva divna dečaka i bilo bi previše da tražim još! user posted image

user posted image Mod sta onda ja da kazem? user posted image onekad me bude sramota da se pojavim u ovoj temi i u bilo kojoj drugoj uopste.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 236
7.10.2014 13:02:46   
Sosa Mena
Nisam znala da tm pije lekove. Izvini. Hvala Bogu pa ti je dao dva andjela.
Sedim tako i razmisljam mozda sam i ja nezahvalna pa hocu i jedno kad sam mukom dobila i Manju. Ali volim ih vise od zivota. Kad bi mi Bog dao jos dvoje ispunilo bi mi se pola zelje. Ali i ako ne da hvala mu i na ovome sto imam.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 237
7.10.2014 13:03:06   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Jole84

Mod rasani me iz momenta user posted image

user posted image uplašila si se da idem Šerpicinim stopama? user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 238
7.10.2014 13:04:56   
Sosa Mena
Serpice mrs u cosak i pocni da se stidis. user posted image
Jole kako je bebuska? user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 239
7.10.2014 13:04:58   
Kiškum
Da mi je samo jedno, makar kao Biberče. user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 240
7.10.2014 13:09:36   
Sosa Mena
Moje Biberce sad ima tri godine. user posted image Dace Bog pa ces uskoro dobiti i ti jedno takvo. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 241
7.10.2014 13:09:51   
Modessty
Ma Šerpi nemoj tako! user posted image Vidiš da ti dobro ide! I treba da si srećna!
Soso biće sigurno. Nemoj da se sekiraš user posted image Jedan sveštenik mi je svojevremeno rekao da deca dođu ne kad ti hoćeš nego kad ti treba.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 242
7.10.2014 13:10:38   
serpica

ne znam u koji da odem a da se ne osecam lose kad pogedam vas koji se ceo zivot mucite user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 243
7.10.2014 13:11:21   
Sosa Mena
Jao Mod imam takvog kuci. Ponekad me stvarno ubije u pojam. Ali je sve upravu.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 244
7.10.2014 13:11:25   
Modessty
Kiškum biće sigurno! Probaj da se manje sekiraš. Meni su oba došla kad sam digla ruke od svega user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 245
7.10.2014 13:11:36   
Jole84
Mod navikla sam da se stižete, pa rekoh da nije opet user posted image Nego kad ćete na tu kaficu na ovam''? Lažovke jedne user posted image Mada ne znam kako će trudna žena uz ove moje stepenice user posted image
Soso daće Bog sigurna sam user posted image da Manjica ima društvo.
Dobra je, nešto zeki sa dnevnim spavanjem pa kad zadrema ne znam šta ću pre, da l da jedem il da idem u wc user posted image
Kiškum biće, znam da ti je to sa sadašnje tačke gledišta potpuno tužno i neshvatiljivo, ali veruj. Mesec dva gore dole ali tvoja beba te čeka.

< Poruku je uredio Jole84 -- 7.10.2014 13:12:34 >

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 246
7.10.2014 13:12:24   
Modessty

IZVORNA PORUKA: serpica

ne znam u koji da odem a da se ne osecam lose kad pogedam vas koji se ceo zivot mucite user posted image

user posted image Nemoj više da te čujem da tako nešto kažeš!!! Budi srećna! I ponosna! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 247
7.10.2014 13:12:42   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: serpica

Svako svoj krst nosi. A ti nisi kriva sto su nasi preteski. Nemoj tako da mi razmisljas da se sad ne spakujem i dodjem onda nece dobro da bude. Zaplanjac je sad slobodan decko. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 248
7.10.2014 13:13:17   
Jole84
Ne znam da l sme trudna žena da se tepa user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 249
7.10.2014 13:14:35   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Jole84

Dobra je, nešto zeki sa dnevnim spavanjem pa kad zadrema ne znam šta ću pre, da l da jedem il da idem u wc user posted image
Kiškum biće, znam da ti je to sa sadašnje tačke gledišta potpuno tužno i neshvatiljivo, ali veruj. Mesec dva gore dole ali tvoja beba te čeka.

Idi prvo u wc jer moze svasta da te zadesi. Ako si gladna to nije opasno, ali ako ne stignes na vreme to moze da bude. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebu
Hladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here