|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat]
7.10.2014 13:15:09   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ne znam da l sme trudna žena da se tepa user posted image

Sme ali ti iazdje cmicka. Al imamo popa pa ni to nije problem. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 251
7.10.2014 13:16:54   
Jole84
Legendo user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 252
7.10.2014 13:20:14   
Modessty
user posted image
Moram ovo da vam kažem: off topic ste sve i ajd sad mrš u kafanu user posted image da nastavimo razgovor kako dolikuje za birtijske priče user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 253
7.10.2014 13:24:48   
Jole84
Ti si nas navela sa lažnim ovulacijskim tikerom user posted image
idem ideeeeem user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 254
7.10.2014 13:25:53   
Modessty
evo i sebe ću user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 255
7.10.2014 13:34:13   
Kiškum
Uvek se setim jedne moje koleginice što mi je plakala kad su joj rekli da joj je četvrta beba dečak, a ona htela devojčicu, pa posle plakala što je bila tobož neobzirna prema meni jer nama ne ide, a onda ulazi druga koleginica i kaže: Pa ti plačeš non stop, al' te drmaju hormoni user posted image
Šerpice, nemoj tako da pričaš molim te jer će meni onda biti glupo da se požalim, ispašće da ti nešto prigovaram, a ja ti se stvarno divim i srećna sam zbog tebe!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 256
7.10.2014 13:39:55   
serpica
Kiskum hvala,ovde sam skoro 3 godine i nacitala se sve i svasta,i mnogo mi je zao zenica koje se jos uvek bore za svoje dete,zato se ponekad osecam lose a svima bih zelela isto sto i sebi. Ljubim vas odoh dok ne dobijem bic

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 257
7.10.2014 13:44:07   
Modessty
Iju Šerpi! kakav bič! Tebe možemo samo malo da onako pljusnemo po guuzi user posted image

Kiškum biće ti lakše ovde sa rr dugaricama da iščekuješ dve crtice user posted image Ja sam u jednom trenutku bila baš depresivna i da nisam naletela na RR verovatno bi završila kod psihijatra! Zato kad god da ti treba dođeš ovde i izjadaš se i posle ti lakše user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 258
7.10.2014 13:50:52   
Kiškum
Jeste mnogo lakše... Ja nemam ni mamu ni sestru, imam divne drugarice ali nijedna nije sad u fazonu pravljenja bebe, muž me mnogo podržava ali znate njih, drukčiji su muškarci.

< Poruku je uredio Kiškum -- 7.10.2014 13:51:14 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 259
7.10.2014 19:09:13   
amelia
Dobro vece crtice..ja imam neko grcenje u materici cas se pojavi cas prestane nadam se da se user posted image gnjezdi user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 260
7.10.2014 19:29:46   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ne znam da l sme trudna žena da se tepa user posted image

Sme ali ti iazdje cmicka. Al imamo popa pa ni to nije problem. user posted image

Podsetila si me na kumu koja je isto popadija (ako ja dobro ukopča ti si popadija user posted image ), a redovno sam išla kod nje da mi gleda u šolju OD KAFE

(p.s. to čisto iz zezanja, mada sam i ja mnogima gledala u šolju OD KAFE u SREDNJOJ ŠKOLI i kažu sve da sam pogađala user posted image )

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 261
7.10.2014 20:26:31   
Mala Elena
Kiškum, zelim ti da sto pre docekas svojeuser posted image !user posted image samo ne razmisljaj previse o tome, psiha je cudo .

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 262
7.10.2014 20:28:44   
17 joka

IZVORNA PORUKA: serpica

Kiskum hvala,ovde sam skoro 3 godine i nacitala se sve i svasta,i mnogo mi je zao zenica koje se jos uvek bore za svoje dete,zato se ponekad osecam lose a svima bih zelela isto sto i sebi. Ljubim vas odoh dok ne dobijem bic

jednom sam rekla i milion puta cu ti si jedna divna zena hrabra majka i ti trebas da budes presrecna i preponosna na sebe. ja se tebi divim

Mod,ako je to tacno da dete dolazi kad ti je potrebno onda sam ja sigurna da ga nikad necu imati user posted image

Kiškum, bice uskorouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 263
7.10.2014 21:18:31   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Podsetila si me na kumu koja je isto popadija (ako ja dobro ukopča ti si popadija user posted image ), a redovno sam išla kod nje da mi gleda u šolju OD KAFE

(p.s. to čisto iz zezanja, mada sam i ja mnogima gledala u šolju OD KAFE u SREDNJOJ ŠKOLI i kažu sve da sam pogađala user posted image )

Moras da me upoznas sa kumom da i meni malo pogleda. Mogla bi i ti kad vec pogadjas. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 264
7.10.2014 22:38:33   
serpica

IZVORNA PORUKA: 17 joka

IZVORNA PORUKA: serpica

jednom sam rekla i milion puta cu ti si jedna divna zena hrabra majka i ti trebas da budes presrecna i preponosna na sebe. ja se tebi divim

Mod,ako je to tacno da dete dolazi kad ti je potrebno onda sam ja sigurna da ga nikad necu imati user posted image

Kiškum, bice uskorouser posted image

Joko user posted image imaces ti svoju srecu,ja verujem u to user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 265
8.10.2014 3:56:42   
Sandra_n
Evo mene da se javim zatrudnela sam jupiiii

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 266
8.10.2014 8:10:01   
pipi_coco
Jutro zenskice

Vidim bilo veselo sinoc ovde user posted image

Sandra cestitam ti !!!

Joko i ja duboko vjerujem da tebe tvoja beba ceka i da ce sigurno doci user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 267
8.10.2014 9:47:05   
Modessty
Bravo Sandra!!! Uživaj u trudnoći i prijavi se i u trudničke teme! user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 268
8.10.2014 10:15:59   
Sosa Mena
Cestitam Sandra user posted image
Ja bila na folikulometriju 13dc filikul 18mm, endometrijum 12 user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 269
8.10.2014 10:21:57   
Modessty
Soso samo vi budite vredni! user posted image

Direktna veza do poruke: 270
8.10.2014 11:35:13   
majared
Ja jos nisam dobila. Danas idem kod ginekologa na godisnji pregled i da odradim papa test pa cu da pitam a li treba da uradim i hormone. Sva sam slogirana. Od simptoma ni S, ni trudnickih ni onih drugih. Poludecu, skrozuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 271
8.10.2014 12:25:51   
Lukrecija
31. dan ciklusa , jučer grčevi morala sam popit tabletu , danas se smirilo malo je lakše , ta gaćama onako bijelo kapne tu i tamo , danas palaq temperatura za 0,10 štp bi to trebalo da znači?

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 272
8.10.2014 12:59:54   
Maka005
Jedan pozdravcic od mene.Ja sam svoju septembarsku menstruaciju dobila umesto na 31dc dosla je 30 dc sto znaci da smo muckali dan posle ovulacije. user posted image Ali nema veze novi mesec nove pobede...Menstruacija je bila cudna zato sto me nije bolela user posted image Mozda se nesto promenilo ali UVEK me jako boli ovaj mesec nista...I od menstruacije sam imala zuti sekret evo do dana danasnjeg,a uskoro bi i O trebala biti.I dalje imam ta ziganja u stomaku,ali krecili smo i lepili tapete tako da moze biti od napora.Test sam radila na 13 dpo prosli mesec i bio je negativan cist kao suza.Imam par trakica LH u kuci pa cu sa njima krisom da utvrdim ovulaciju (krisom da ne bih opterecivala dragog jer nam je to na silu bzv).Nisam vas citala neko vreme,imala sam smrtni slucaj u porodicu,baka mi je umrla :( Ko zna,mozda se bas sad desi,prosla trudnoca je bila u vreme najveceg stresa.Zelim vam svima da sto pre ugledate svoje user posted image user posted image

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 273
8.10.2014 13:18:36   
majared

IZVORNA PORUKA: Lukrecija

31. dan ciklusa , jučer grčevi morala sam popit tabletu , danas se smirilo malo je lakše , ta gaćama onako bijelo kapne tu i tamo , danas palaq temperatura za 0,10 štp bi to trebalo da znači?

Lukrecija, nas ce zajedno izbaciti nogom u dupe u trudnicke teme kako smo krenule. Ja nisam danas merila temperaturu

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 274
8.10.2014 17:25:40   
belst
Nije me bilo nekoliko dana, evo me sa dobrim novostima- izgleda da smo user posted image !!! jucer krenuo smeckasti iscjedak (12 DPO), ja mislila evo dolazi user posted image , tako sam se i osiječala, ali nesto mi bilo sumljivo, izvadima betu - 60 !!!! Jutros slaba certica na testu, sutra cu ponoviti betu. Oprostite sto se slabo javljam, malo sam u strahu i zbunjena ovih dana !

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

светло ДА или НЕ
Admin

Да ли држите светло упаљено ноћу у соби у којој ваша беба спава?

Click Here