Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:15:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ne znam da l sme trudna žena da se tepa Sme ali ti iazdje cmicka. Al imamo popa pa ni to nije problem.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:16:54
|
|
|
|
Jole84
|
Legendo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:20:14
|
|
|
|
Modessty
|
Moram ovo da vam kažem: off topic ste sve i ajd sad mrš u kafanu da nastavimo razgovor kako dolikuje za birtijske priče
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:24:48
|
|
|
|
Jole84
|
Ti si nas navela sa lažnim ovulacijskim tikerom idem ideeeeem
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:25:53
|
|
|
|
Modessty
|
evo i sebe ću
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:34:13
|
|
|
|
Kiškum
|
Uvek se setim jedne moje koleginice što mi je plakala kad su joj rekli da joj je četvrta beba dečak, a ona htela devojčicu, pa posle plakala što je bila tobož neobzirna prema meni jer nama ne ide, a onda ulazi druga koleginica i kaže: Pa ti plačeš non stop, al' te drmaju hormoni Šerpice, nemoj tako da pričaš molim te jer će meni onda biti glupo da se požalim, ispašće da ti nešto prigovaram, a ja ti se stvarno divim i srećna sam zbog tebe!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:39:55
|
|
|
|
serpica
|
Kiskum hvala,ovde sam skoro 3 godine i nacitala se sve i svasta,i mnogo mi je zao zenica koje se jos uvek bore za svoje dete,zato se ponekad osecam lose a svima bih zelela isto sto i sebi. Ljubim vas odoh dok ne dobijem bic
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:44:07
|
|
|
|
Modessty
|
Iju Šerpi! kakav bič! Tebe možemo samo malo da onako pljusnemo po guuzi Kiškum biće ti lakše ovde sa rr dugaricama da iščekuješ dve crtice Ja sam u jednom trenutku bila baš depresivna i da nisam naletela na RR verovatno bi završila kod psihijatra! Zato kad god da ti treba dođeš ovde i izjadaš se i posle ti lakše
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 13:50:52
|
|
|
|
Kiškum
|
Jeste mnogo lakše... Ja nemam ni mamu ni sestru, imam divne drugarice ali nijedna nije sad u fazonu pravljenja bebe, muž me mnogo podržava ali znate njih, drukčiji su muškarci.
< Poruku je uredio Kiškum -- 7.10.2014 13:51:14 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 19:09:13
|
|
|
|
amelia
|
Dobro vece crtice..ja imam neko grcenje u materici cas se pojavi cas prestane nadam se da se gnjezdi
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 19:29:46
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Jole84 Ne znam da l sme trudna žena da se tepa Sme ali ti iazdje cmicka. Al imamo popa pa ni to nije problem. Podsetila si me na kumu koja je isto popadija (ako ja dobro ukopča ti si popadija ), a redovno sam išla kod nje da mi gleda u šolju OD KAFE (p.s. to čisto iz zezanja, mada sam i ja mnogima gledala u šolju OD KAFE u SREDNJOJ ŠKOLI i kažu sve da sam pogađala )
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 20:26:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kiškum, zelim ti da sto pre docekas svoje ! samo ne razmisljaj previse o tome, psiha je cudo .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 20:28:44
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: serpica Kiskum hvala,ovde sam skoro 3 godine i nacitala se sve i svasta,i mnogo mi je zao zenica koje se jos uvek bore za svoje dete,zato se ponekad osecam lose a svima bih zelela isto sto i sebi. Ljubim vas odoh dok ne dobijem bic jednom sam rekla i milion puta cu ti si jedna divna zena hrabra majka i ti trebas da budes presrecna i preponosna na sebe. ja se tebi divim Mod,ako je to tacno da dete dolazi kad ti je potrebno onda sam ja sigurna da ga nikad necu imati Kiškum, bice uskoro
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 21:18:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Podsetila si me na kumu koja je isto popadija (ako ja dobro ukopča ti si popadija ), a redovno sam išla kod nje da mi gleda u šolju OD KAFE (p.s. to čisto iz zezanja, mada sam i ja mnogima gledala u šolju OD KAFE u SREDNJOJ ŠKOLI i kažu sve da sam pogađala ) Moras da me upoznas sa kumom da i meni malo pogleda. Mogla bi i ti kad vec pogadjas.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 7.10.2014 22:38:33
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka IZVORNA PORUKA: serpica Kiskum hvala,ovde sam skoro 3 godine i nacitala se sve i svasta,i mnogo mi je zao zenica koje se jos uvek bore za svoje dete,zato se ponekad osecam lose a svima bih zelela isto sto i sebi. Ljubim vas odoh dok ne dobijem bic jednom sam rekla i milion puta cu ti si jedna divna zena hrabra majka i ti trebas da budes presrecna i preponosna na sebe. ja se tebi divim Mod,ako je to tacno da dete dolazi kad ti je potrebno onda sam ja sigurna da ga nikad necu imati Kiškum, bice uskoro Joko imaces ti svoju srecu,ja verujem u to
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 3:56:42
|
|
|
|
Sandra_n
|
Evo mene da se javim zatrudnela sam jupiiii
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 8:10:01
|
|
|
|
pipi_coco
|
Jutro zenskice Vidim bilo veselo sinoc ovde Sandra cestitam ti !!! Joko i ja duboko vjerujem da tebe tvoja beba ceka i da ce sigurno doci
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 9:47:05
|
|
|
|
Modessty
|
Bravo Sandra!!! Uživaj u trudnoći i prijavi se i u trudničke teme!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 10:15:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cestitam Sandra Ja bila na folikulometriju 13dc filikul 18mm, endometrijum 12
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 10:21:57
|
|
|
|
Modessty
|
Soso samo vi budite vredni!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 11:35:13
|
|
|
|
majared
|
Ja jos nisam dobila. Danas idem kod ginekologa na godisnji pregled i da odradim papa test pa cu da pitam a li treba da uradim i hormone. Sva sam slogirana. Od simptoma ni S, ni trudnickih ni onih drugih. Poludecu, skroz
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 12:25:51
|
|
|
|
Lukrecija
|
31. dan ciklusa , jučer grčevi morala sam popit tabletu , danas se smirilo malo je lakše , ta gaćama onako bijelo kapne tu i tamo , danas palaq temperatura za 0,10 štp bi to trebalo da znači?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 12:59:54
|
|
|
|
Maka005
|
Jedan pozdravcic od mene.Ja sam svoju septembarsku menstruaciju dobila umesto na 31dc dosla je 30 dc sto znaci da smo muckali dan posle ovulacije. Ali nema veze novi mesec nove pobede...Menstruacija je bila cudna zato sto me nije bolela Mozda se nesto promenilo ali UVEK me jako boli ovaj mesec nista...I od menstruacije sam imala zuti sekret evo do dana danasnjeg,a uskoro bi i O trebala biti.I dalje imam ta ziganja u stomaku,ali krecili smo i lepili tapete tako da moze biti od napora.Test sam radila na 13 dpo prosli mesec i bio je negativan cist kao suza.Imam par trakica LH u kuci pa cu sa njima krisom da utvrdim ovulaciju (krisom da ne bih opterecivala dragog jer nam je to na silu bzv).Nisam vas citala neko vreme,imala sam smrtni slucaj u porodicu,baka mi je umrla :( Ko zna,mozda se bas sad desi,prosla trudnoca je bila u vreme najveceg stresa.Zelim vam svima da sto pre ugledate svoje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 13:18:36
|
|
|
|
majared
|
IZVORNA PORUKA: Lukrecija 31. dan ciklusa , jučer grčevi morala sam popit tabletu , danas se smirilo malo je lakše , ta gaćama onako bijelo kapne tu i tamo , danas palaq temperatura za 0,10 štp bi to trebalo da znači? Lukrecija, nas ce zajedno izbaciti nogom u dupe u trudnicke teme kako smo krenule. Ja nisam danas merila temperaturu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 8.10.2014 17:25:40
|
|
|
|
belst
|
Nije me bilo nekoliko dana, evo me sa dobrim novostima- izgleda da smo !!! jucer krenuo smeckasti iscjedak (12 DPO), ja mislila evo dolazi , tako sam se i osiječala, ali nesto mi bilo sumljivo, izvadima betu - 60 !!!! Jutros slaba certica na testu, sutra cu ponoviti betu. Oprostite sto se slabo javljam, malo sam u strahu i zbunjena ovih dana !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
светло ДА или НЕ
Admin
Да ли држите светло упаљено ноћу у соби у којој ваша беба спава?