|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat]
10.10.2014 8:18:21   
serpica
Majared user posted image bice sledeceg meseca....user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 301
10.10.2014 8:43:40   
Modessty
Dobro jutro crtice! user posted image Sređivala sam spisak sa prve strane, ajd bacite pogled pa mi recite ako sam negde nešto ili nekog promašila. Hvala!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 302
10.10.2014 12:49:47   
Sosa Mena
Cestitam novim trudnicama user posted image
Od danas zvanicno cekam. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 303
10.10.2014 12:56:39   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Cestitam novim trudnicama user posted image
Od danas zvanicno cekam. user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 304
10.10.2014 18:09:54   
belst
modesty, jole, marii, hvala vam drage od srca!
Beta jučer 236,8 user posted image , a 48 h prije bila 55,6 - znaci narasla 4 puta a ne dva !!! Mislila sam danas ići na pregled ali sam ipak odgodila do 16.10., tada cu biti tocno 5+0, pa cemo se user posted image i ja nadam se vec gledati! user posted image

Joka draga, ja te razumijem, nigdje nisam vidjela toliko hrabrih zena kao na ovom forumu, ne mogu ni zamisliti kolika je snaga potrebna za to sve proci dok ne dodes do toga da ugledas svoju user posted image . Odmori se malo od interneta, probaj misli prebaciti na nesto drugo, ali nema odustajanja- sreca se krije iza ugla kada joj se najmanje nadas !

Cure, svima veliki pozdrav i da bude jos user posted image skoro !

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 305
10.10.2014 18:22:30   
amelia
Belst user posted image user posted image a da nisu 2 user posted image user posted image ? Da li su ti rekli nesto? Meni to mirise na dve bebice cestitam ti i sve najbolje da uzivas u trudnoci i da sve bude skolski user posted image

Ayan <3

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 306
10.10.2014 18:28:31   
belst
amelia draga, i meni prošlo kroz glavu ali opet- ne treba to nista znaciti, citala sam da nije uvijek tako u user posted image user posted image trudnoći...a i cini mi se nekako da bi mozda imala vec vise simptome, tj. kao da bi se situacija vec "zakuhtla", kod mene sve jos prilično mirno user posted image . Na prvi pregled idem u cetvrtak, vidjeti cemo hoce li biti kakvo iznenadenje... a mozda i ponovim betu u pon. opet pa cemo vidjeti da li i dalje tako bro raste. Ma nema veze, kako god bude, bitno da nije isla dole!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 307
10.10.2014 18:32:12   
Sosa Mena
Belst meni to mirise na dvojke. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 308
10.10.2014 19:11:28   
Štetica
Belest cestitam,da bude skolska trudnoca.
Moje misljenje je da nema potrebe vise ponavljati betu jer se super uvecala,sad sacekaj prvi pregled tj UZ,da i dr potvrdi trudnocu. Ja licno nebih isla pre 6+ nedelja jer je mala verovatnoca da se cuje srcana radnja ranije,mada nije i nemoguce.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 309
10.10.2014 19:56:25   
megi85
Cestitam curama koje su ovih dana ugledale svoje user posted image i zelim vam skolsku trudnocuuser posted image
Bas je lijepo krenulo u oktobru nadam se da ce jos bar neka od od nas do kraja ovog mjeseca ugledati svojeuser posted image
Kod mene ovulacija u punom jeku bas je osjetim ovaj put,ali uglavnom i imam simptome ovulacije svaki mjesec i budemo vrijedni tada pa opet nista oduser posted image
Nesto mi palo na pamet da kad bi mi se desilo da ostanem user posted image ovaj mjesec mozda bi rodila isti dan kad i sina jer mi je tad zadnjauser posted image bila 30.09. a sad 28.09. ali to je za sad samo moja masta vidjecemo sta ce bitiuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 310
10.10.2014 20:47:42   
belst
štetica, hvala ti, najvjerovatnije necu vise raditi betu, nema potrebe... a na pregled cu ipak slijedeci tjedan jer mi je sada otp. vrijeme za redovitu PAPU pa da ne odugovlačim sa tim i to obaviti odmah... Javim vam sto je bilo!user posted image user posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 311
10.10.2014 20:57:47   
slaven
Imam i ja pitanje,sa suprugom prolazim vantjelesnu oplodnju pa bi postavio pitanje.Pozdrav.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 312
10.10.2014 21:19:43   
Olga75
dobrodosli Slavene , pitajte a ja cu Vas uputiti i na temu o VTO , evo link KLIK

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu slaven)
Direktna veza do poruke: 313
12.10.2014 15:21:22   
megi85
Cure gdje ste,jesam li ja ostala sama na ovoj temiuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 314
12.10.2014 16:22:20   
llila
Šerpi joko nedostajete ovde mnogo Tanjice gde si kad neocekujes meni danas 5 dana od ovulacije ali odnos bio dva dana prije toga pa su sanse nikakve ipak navuser posted image user posted image user posted image ijam za ostale mnogo

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 315
12.10.2014 17:05:00   
amelia
Lilla nisu sanse nikakve bas su dobre odnos dva dana pre ovulacije spermici su sigurno cekali jajnu celiju i zagrlili su se user posted image salim se sansa i tekako ima za trudnocu user posted image jako.. ja treba jos sutra da sacekam da vidim dali ce stici user posted image

Ayan <3

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 316
12.10.2014 17:08:31   
amelia
Grudi me danas uopste ne bole i nisu nabrekle kao pre neki dan tako da sutra ili prekosutra ce stici user posted image

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 317
12.10.2014 17:38:50   
llila
Nadam se Amelia da nece stici vestica i da je ovo tvoj mesec a mi smo i prosli mesec imali odnos dva dana prije O i nije uspelo patse ne nadam ovaj uopste mislim da cu dobiti do 22. ako ne i pre pa kako god bude

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 318
12.10.2014 17:42:03   
llila
A graf ti je bas obecavajucí mislim da se ti nama selis u lepse temeuser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 319
12.10.2014 21:41:51   
IVA 11
Ćao ženice! Čestitam svim trudnicama. Pa vas pratim uskoro punom parom, napokon se vraće mm! :) Ljubac za sve!

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 320
12.10.2014 21:48:58   
Sosa Mena
Gde si Iva user posted image Drago mi je da te vidim ponovo. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 321
13.10.2014 6:51:25   
serpica

IZVORNA PORUKA: llila

Šerpi joko nedostajete ovde mnogo Tanjice gde si kad neocekujes meni danas 5 dana od ovulacije ali odnos bio dva dana prije toga pa su sanse nikakve ipak navuser posted image user posted image user posted image ijam za ostale mnogo

lila tu sam ja,posmatram vas i navijam jakooo za sve,da danas sve bude ok na uz i onda vas vucem svom snagom.user posted image

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 322
13.10.2014 7:55:54   
Lukrecija
Curke mi smouser posted image , ne razumijem sta mi je sve doktor napisao al beta je pozitivna , sta dalje user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 323
13.10.2014 7:58:12   
serpica
Lukrecija kako sta dalje user posted image pa cestitam,koliko je beta? Koji dan ciklusa?

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 324
13.10.2014 8:07:24   
Lukrecija
Isla sam na hitnu, a tamo oni to ne smatraju bebeom pa su mi sve pokvarili , radila sam test na urin znam samo da je pozitivna , za tjedan dana moram ponovit uzv , drugo sve ok nije nista rekla detalje da je to jos jako malo .
Evo nalaz cerviks formiran i uredno epiteliziran, uterus malen smeksan. Adneksa slobodna , cerviks 1 clanak tvrd zatvoren. Uretus uzv u avf 60*36*36 mm volumen 42,88 ml , endometrij 7 mm u c douglasi nema sl. Tekucine evo to je to

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebu
Hladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here