|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat]
8.10.2014 17:55:23   
Lukrecija
je to ok beta? zašto ju moraš ponovit? I meni danas 12 dpo i neki roskasi iscjedak jednom kapnuo jučer grčevi danas ih nema , test negativan kad da izvadim betu?

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 276
8.10.2014 19:26:15   
majared
Ako se beta duplira za 48 sati to je dobro, zato se proverava. To sto se tebi pojavljuje je inplantaciono krvarenje sto je isto dobar znak.
Ja bila kod ginekologa. Uzela je bris i pregledala me. Ona misli da sam trudna, kaze grlic plav kao u trudnoci, sta god to znacilo. U utorak idem na ultrazvuk pa cemo videti. Ja nesmem ni da se radujem, nemam nikakve simptome osim sto me malo peku bradavice i bole me krsta, ali nije bilo tog implantacionog krvarenja sto je meni znak uredne trudnoce za razliku kada ga nije bilo.

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 277
8.10.2014 19:30:12   
Lukrecija
pa zašto ne izvadiš betu? Da malo rozkastog iscjedkaa danas jedna kap, jučer grčevi cijeli dan danas samo bijeli iscjedak , misliš da je ta rozkasta sluz dobar znak ?

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 278
8.10.2014 20:11:30   
serpica
blest cestitam user posted image ponovi samo da budes sigurna...znas kako je islo kod mene.
majared ajde javi kako je prosao uz... user posted image
lukrecija uradi betu jer ces jedino tako biti sigurna...pozdrav za sve user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 279
8.10.2014 20:15:43   
17 joka
Sandra user posted image cestitam
Belst user posted image da beta lepo raste cestitam

Majared,hajde zeno radi test mirises mi na user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 280
8.10.2014 22:28:59   
madre
belst, uspeli steuser posted image bravo!
majared, to meni mirise na user posted image
drugari, ja samo da javim da mi je danas 5dc i ovaj ciklus cu malo vise da se anagazujem, da pratim hormone pred O, da odem na uz kada utvrdim O da vidim sta se tu zbiva, i da ispratim progesteron 7dpo... pa cemo da vidimo. samo se nadam da se ciklus nece otegnuti kao prethodni user posted image

< Poruku je uredio madre -- 8.10.2014 22:29:57 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 281
8.10.2014 22:48:08   
amelia
Sandra. Belst cestitam vam od srca neka vam je laka i ugodna trudnocauser posted image lukrecija majared nadam se i vas da cemo otpratiti u user posted image teme.. madre treba dase malo angazujes i da osluskujes svoje telo da sto zatrudnisuser posted image nadam se da ce ovog puta upaliti... meni je danas pala temperatura na 36,7 pa sam je opet sada merila bila je 37.2 znam dase sada ne racuna ali eto htela sam da vidim daji je jos uvek tolika.

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 282
8.10.2014 23:03:37   
serpica
Madre samo da te user posted image i pruzim podrsku,
btw. jesi li kupila zalfiju?user posted image veruj mi da odlicno sredjuje cikluse.navijam da sledeci mesec bude tvoj user posted image
amelija i za tebe user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 283
9.10.2014 8:12:18   
belst
Dobro jutro cure! Evo jutros sam malo došla sebi, jucer sam bila totalno ošamučena, tolili umor nisam u zivotu osjetila, samo mi se spavalo, ni glavu nisam mogla podići... danas popodne cu vaditi betu pa vam javim odmah, nema nista sto mrzim vise od 2. vadenja bete, ali serpice siječam se kako si ti bila hrabra i kako je sve super ispalo pa me to tješi... Hvala vam drage moje na cestitkama, 17joka, madre i sve druge, velika vam pusa!
majared, ništa ne brini, ja sam imala tri uspješne i savršene trudnoce i nisam nikada imala implantacijsko krvarenje, a evo ovaj put ovaj smeđi iscjedak prije dva dana izgleda da je bio bas to... tako da ti to nije nikakav znak da li je trudnoca u redu ili ne! Jesi radila test, oprosti nije me bilo par dana pa nisam popratila... Lukrecija, ako ne budeš sigurna ostaje ti takoder da izvadis betu ako zelis, tada ces biti sigurna, mozes je vec vaditi.
sandra, cestitam od srca! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 284
9.10.2014 8:18:13   
belst
madre, drži se i u puni pogon ovaj ciklus, počni već sada sam svim onim stvarima koje mogu pomoći, ja sam evo ovaj ciklus pila dosta soka od ananasa i cikle (mada mi je on ja mislim poremtio stolicu), iza O počela odmah sa Utrogestanom 2x200 dnevno, naravno cijelo vrijeme vitamini (pored trudnićkih jos vit.D i Omega), da li je ista od toga pomoglo-ne znam, ali izgleda da je uspjelo... E da, ovaj ciklus mi je O bila ranije, 11DC, sto ne bi otkrila bez BT i FF, nisam imala nikakve simptome (često ih nemam...).

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 285
9.10.2014 8:24:49   
vonavoj
majared,pa to bi bilo divno!user posted image
svaka trudnoca je prica za sebe,meni je ova druga skroz drugacija,od pocetka!
madre,navijam za ovaj ciklus!user posted image
sve vas vucem,jos sam u tromesecju!

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 286
9.10.2014 13:59:40   
Modessty
Belst čestitam draga! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 287
9.10.2014 14:12:31   
Kiškum
Čestitam svim trudilicama user posted image

Kod mene veštica stigla u punom sjaju.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 288
9.10.2014 14:16:31   
Bibilib
Buduce mama cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 289
9.10.2014 14:24:28   
17 joka
Madre tebe i jos par njih cekam da otpratim u user posted image da na miru odem na odmor na dve god. Jako ce te mi nedostajati ali jednostavno ja vise nemam snage nemogu. Bicu tu dok vas koje pratim godinama nevidim medju trudnice obecavam.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 290
9.10.2014 15:14:17   
Kiškum
Joko, sad sam se baš rastužila... Ja razumem ako više nemaš snage ni strpljenja dok ne prođe to vreme, ali onih nekoliko divnih reči koje si mi rekla meni su puno značile i ja bih volela da ostaneš sa nama.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 291
9.10.2014 16:40:16   
Makica_
Zdravo drustvo,
jako bih zelela da se javi joka, jer sam procitala da je imala iskustva sa vantelesnom trudnocom, mada to sad ne mogu da nadjem....
U kontaktu sam sa IVF INTERNACIONAL FERTILITY iz Praga, i pripremama za vantelesnu oplodnju sa doniranim janim celija, jer su moje jajne celije mnogo male nedovoljn e za oplodnju. Imam veliki strah kako ce to sve izaci i hoce li uspeti......Ako moze neka se javi ko je imao iskustva kao ja ili bar slicna
Puno pozzzz

Direktna veza do poruke: 292
9.10.2014 17:43:21   
amelia
Crtice sta je sve ste pospane ili sigurno muckate user posted image ja jesam malo preuser posted image i sada imam neke bolove u marerici kao dame stipka nesto nije jako ali bas neugodno rano je jos za vesticu ne znam sta bi moglo biti...jel neka imala slicna iskustva? user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Makica_)
Direktna veza do poruke: 293
9.10.2014 18:20:30   
Lukrecija
amelija jer poslije odnosa a koji ti je dan? ja imam bijeli iscjedak obilniji već par dana bez mirisa

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 294
9.10.2014 18:22:10   
Lukrecija
amelia ti si imala O 20. dan a ja mislila da je moja kasno , koliko ti traje ciklus da ti nisi user posted image , meni sečini takuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 295
9.10.2014 19:20:01   
amelia
Lukrecija ciklusi mi traju 30-31 dan nekad se desi i vise ovaj put ce se produziti jos vise jer O je bila 20-og barem po temperaturi tako mislim tako da stici cu do 33-34 dc. Imam ovih par dana iscedak ali kao suv mi izgleda ne znam necu previse dase nadam kao svaki put imam da sacekam jos 5-6 dana pa videcemo...ti jel imas neke simptome?

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 296
9.10.2014 22:06:55   
madre

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Madre tebe i jos par njih cekam da otpratim u user posted image da na miru odem na odmor na dve god. Jako ce te mi nedostajati ali jednostavno ja vise nemam snage nemogu. Bicu tu dok vas koje pratim godinama nevidim medju trudnice obecavam.

user posted image user posted image rasplakala si me! user posted image hvala ti do neeeba na takvoj podrsci!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 297
9.10.2014 22:51:51   
Jole84
Belst čestitam, svaka čast user posted image Ti i Šerpi zmajice naše user posted image
Madre nek bude zadnje praćenje user posted image user posted image
Joko ajdeee ne zeki i tebe ćemo da ispratimo, pre ili kasnije, biće! Ne gubi nadu..
Kiškum možda je to zadnja veštica user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 298
9.10.2014 22:54:35   
7marii
Sandra Blest cestitam, zelim vam lake trudnoce
Majared,Lukrecija user posted image da nas obradujete user posted image user posted image
17Joko user posted image ne daj se,opusti se i ne brini docice ti user posted image kad se najmanje nadas.
Mene nije bilo neko vreme user posted image prosla. Cim je krenula vestica ja dobila simptome T ali bila je normalna skroz tako da cu ja dobro da se razbolim ili sam umislila simptome user posted image (luda glava). Navijam zenice za sto vise user posted image ovog meseca.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 299
10.10.2014 7:46:13   
majared
Dobila sam sinoc, nista od moje trudnoce za saduser posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebu
Hladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here