|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat]
6.10.2014 21:03:19   
Kiškum
Draga Maslačak, ja sam onako stidljivo iz prikrajka odavno iščitala dobar deo tvojih postova :) Nisam htela da te zapitkujem i da koristim tvoju dobru volju, ali sad ću da te udavim user posted image Elem, nešto malo više od godinu pokušavanja, odličan spermogram, uredni hormoni, potvrđene ovulacije, dobar progesteron. Ciklusi malo duži (do 33 dana) nova doktorka kao malo sumnja na neki vrlo blag PCOS. Takođe me je poslala na HSG, pa mi je u brisevima pronađena ureaplazma. Sad pijemo oboje terapiju za beštiju.
P.S. Tek sad vidim da mi je na poslednjem ultrazvuku napisala "uterus lako nehomogenog miometrijuma". To mi nije prokomentarisala a ja nemam snage više da guglam jer kakva sam odmah ću pripisati tome kataklizmu i sve i jedan mogući užas. Molim pomoć user posted image

< Poruku je uredio Kiškum -- 6.10.2014 21:04:01 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 176
6.10.2014 21:24:00   
Maslacak15
Ma jok, nema sta da se ustrucavas, ja stvarno volim ako mogu ikako da pomognem. Iako se evo vec skoro tri godine ( ide vreme) hvala Bogu bavim pelenama skolu cekajuci crtice nisam zaboravila. Niti cu. Aha znaci i vi spadate u kategoriju "unexplained". Ukratko, ja objasnjenje "sve je u redu" retko prihvatam posto obicno kad se zagrebe bude da bar nesto nije 100%. Jako su vazni stitna ( cesto je previdjaju zbog zabune oko validnih referentnih vrednosti), prolaktin ( cesto ne obracaju paznju jel ume da seta, pa kazu uvecanje nije relevantno), androgeni ( cesto samo parcijalno testiraju testosteron a ne i androstenedion, DHT, DHEAS itd)). Ako se sumnja na blagi PCOS onda mora ili da androgeni nisu OK ili treba iskljuciti insulinsku rezistenciju. PCOS je po definiciji endokrinoloski sindrom, ciste cak i nisu obavezne tako da je skoro nemoguce reci svi hormoni su redu a postoji PCOS. Naravno, ako su hormoni stvarno savrseni treba ici dalje, HSG svakako nije zgoreg uraditi ali ja uvek savetujem temeljne i detaljne endokrinoloske pretrage jel mi iskustvo kaze i licno i iz kruga prijatelja a i ovde na RR koliko pratim da jako cesto caka bude u nekom naizgled detalju. Puno te pozdravljam i drzim fige da potamanite brzo ureaplazmu!!

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 177
6.10.2014 21:28:09   
17 joka
Maslacko ja samo da te jako jako user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 178
6.10.2014 21:30:55   
Maslacak15
jokouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 179
6.10.2014 21:46:49   
Kiškum
Draga Maslačak, ja sam okačila svoje hormone na "Pretrage i hormonska terapija 2. deo", da li bi te mrzelo da pogledaš? Hvala ti!

Direktna veza do poruke: 180
6.10.2014 22:21:58   
Sosa Mena
Macke sta se radi? user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 181
6.10.2014 22:26:16   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Macke sta se radi? user posted image

Puj,puj,puj kad te ugledah ovde user posted image s metlu cu i tebe i Natu u paketu da izbacim odavde...za sad da vas vucem a ce prasim ako bog da od sledecg ponedeljka user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 182
6.10.2014 22:28:50   
Sosa Mena
Za mene ti treba ovaka jedna metla
user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 183
6.10.2014 22:33:17   
17 joka
Šerpi ima bre ja i bager da pripremim ima da ih isteramo odavdeuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 184
6.10.2014 22:34:32   
Sosa Mena
Ko me terao da dolazim ovde kad koriste tesku masineriju user posted image

< Poruku je uredio Sosa Mena -- 6.10.2014 22:36:14 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 185
6.10.2014 22:44:46   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Ko me terao da dolazim ovde kad koriste tesku masineriju user posted image

ja nebiram sredstva tako da bolje se pripremiteuser posted image

Direktna veza do poruke: 186
6.10.2014 22:49:19   
Sosa Mena
Ok sefe. user posted image Odoh da uspavam Manju.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 187
6.10.2014 23:27:25   
Anoniman
Draga SM navijamo da se sto pre selis iz ove teme, red jeuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 188
6.10.2014 23:55:45   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Draga SM navijamo da se sto pre selis iz ove teme, red jeuser posted image user posted image user posted image

UM dace Bog. Ja se lako iselim ali se na zalost brzo i vratim.user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 189
7.10.2014 7:47:45   
Lukrecija
grčevi od sinoć izgleda da dolazi user posted image , ne znam šta bi to moglo drugo bitiuser posted image

Direktna veza do poruke: 190
7.10.2014 7:56:09   
serpica
Sacekaj,ne mora da znaci,dok ne dodje postoji nada. Ne znam da li si citala postove unazad,meni je pomoglo a mozes da nadjes i na google,ako sad dobijes uzmi da pijes caj od zalfije ujutru i uvece i vitamin D jednu dnevno. Pomaze pri zatrudnjivanju,ja sam tako i proslog i ovog puta. Ne kosta te nista,probaj.
Dosadila sam ovim mojim receptom ( sto rece Madre,madr fakar zalfija user posted image ) ali kkod mene je upalilo.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 191
7.10.2014 8:10:00   
Lukrecija
ok budem pila čaj i vitamine , ako dobijem morat ću izvadit i hormone i papa test i što još bi mogla? A što bi značili ti grčevi ako nije user posted image ?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 192
7.10.2014 8:10:56   
Kiškum
Dobro jutro, drage moje. Hoće neko da kuva kafu, ja jedva gledam?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 193
7.10.2014 8:23:09   
jabudic
Ja se odjavljujem s ove liste za pvaj mjesec.user posted image Bila sam sa sinom u bolnici 8 dana, posle toga danima ne spavamo, pratimo ga, pipkamo, itd. Tako da nam do ovih poslića sada nije, niti smo imali kad, možda par puta za čitav mjesec. I to u nevrijeme user posted image

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 194
7.10.2014 8:34:21   
nata11
Jutro ko je za user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 195
7.10.2014 8:56:16   
Lukrecija
Curke pomoć - savjet , jutros zbog grčeva popila lupocet da li on može zaustavit krvarenje da user posted image ne dođe mislim odgodit? I dalje grčevi kao da će doć

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 196
7.10.2014 9:00:41   
serpica
Nato user posted image
jabudic neka se sve zavrsi dobro,a crtice ce doci uskoro user posted image
Lukrecija grcevi mogu biti iz mnogo razloga,evo i ja ih imam povremeno jos uvek....ponovi test sutra ujutru.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 197
7.10.2014 9:03:05   
Lukrecija
da li je moguće da je implatacija ako je 10 dan danas nakon O?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 198
7.10.2014 9:03:39   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Lukrecija

da li je moguće da je implatacija ako je 10 dan danas nakon O?

nego sta nego da je moguce!user posted image
vucem vas!

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 199
7.10.2014 9:05:24   
Kiškum

IZVORNA PORUKA: nata11

Jutro ko je za user posted image

meni duplu! user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebu
Hladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here