|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat]
6.10.2014 9:03:52   
serpica
Pa probaj,ali uzmi sve sa rezervom da se ne razocaras pre vremena jer se desi da tako rano test bude lazno negativan,ako bas ne mozes da izdrzis uradi takva sam i ja bila isto user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 151
6.10.2014 9:06:37   
Lukrecija
pa šta nije nakon dan kašnjenja da se može radit test?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 152
6.10.2014 9:10:49   
serpica
Jeste moze,ali se nekad desi da se pokaze slaba crta pa onda si mislis jel jeste ili nije i tako u krug,mada opet nemora da znaci.Meni je prosli put test pokazo drugu crtu dva dana pre nego da dobijem,ali ja imam rane O pa je to verovatno zato. Ali ,ajd uradi pa de se radujemo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 153
6.10.2014 9:11:39   
Kiškum
Ja uradila sad i dobila šupalj nos do očiju. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 154
6.10.2014 9:12:56   
Lukrecija
evo čekam kolegicu da dođe iz vana pa ću ići kupiti javim očekujem user posted image

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 155
6.10.2014 9:13:23   
Lukrecija
Kiškum jel ti kasni?

Direktna veza do poruke: 156
6.10.2014 9:22:28   
Kiškum
Ne kasni mi, ali mi se žuri da počnem s nekom terapijom, pa sam računala da ne počnem a da ispadne da sam trudna. Prokleti testovi, kako mogu i posle godinu dana da se razočaravam s istim intenzitetom!
Ajde ti, tebi držim palčeve da nam ulepšaš dan.

Direktna veza do poruke: 157
6.10.2014 10:29:55   
Lukrecija
evo jesam ništa od crtica , simtomi su tu , user posted image kasni , test negativan user posted image user posted image , probat ću u sridu ujutro

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 158
6.10.2014 10:42:53   
serpica
Lukrecija nije ti prvi jutarnji,a i malo ti kasni ko zna dok ne dodje postoji nada,ponovi sutra sa prvim urinom ili za par dana. Kiskum takodje i ti.user posted image

Direktna veza do poruke: 159
6.10.2014 10:46:32   
Lukrecija
ima ko da je radio tako rano pa da je radio test i bio negativan a kasnije ipak trudnoća? Ja to više ništa ne kužim šta ne bi trebo na 1 dan kašnjenja biti 100 siguran , a što najsigurnije iz krvi?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 160
6.10.2014 10:54:53   
Kiškum
Hvala ti, Šerpi, na lepim rečima, ali meni je već 13. dan posle ovulacije, teško da ima nešto od mene. Dešava se i to da devojkama pokaže negativno a ima trudnoće, ali to je obično onima sa kraćom lutealnom fazom. Ja sam 99,999 odsto aut.

< Poruku je uredio Kiškum -- 6.10.2014 11:03:38 >

Direktna veza do poruke: 161
6.10.2014 10:58:03   
Lukrecija
ja mislim da je moja kraća cca sad 12 dana traje mislim ovaj mjesec , temperatura i dalje visoka 36,7 prošli mjesec prije user posted image 36,3 ništa ne razumijem

Direktna veza do poruke: 162
6.10.2014 11:06:47   
Kiškum
Pa moguće da je tebi još rano. Ako si imala implantaciju malo kasnije, tipa desetog dana (a 84 odsto žena ima između 8. i 10. dana), sasvim je moguće da ti ne pokaže (i to nisi radila prvom jutarnjom). Strpi se još dan dva.

Direktna veza do poruke: 163
6.10.2014 11:12:54   
Lukrecija
ja znam da mi menstruacija dolazi svaki 28. dan , znam da sam malo brljala s bazalnom tako da ne znam 100% kad je bila O , ali uglavnom još je visoka temp.

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 164
6.10.2014 11:24:54   
7marii
Lukrec. sacekaj jos dan -dva i ponovi test ali prvi jutarnji urin uzmi,mozda je jos rano da bi test detektovao. Navijam jako zauser posted image
Sve vas user posted image , ja cekam da user posted image prodje pa cu verovatno u nove pobede user posted image

Direktna veza do poruke: 165
6.10.2014 11:26:37   
Kiškum
ja čekam negativan rezultat ureaplazme pa da širim ruke HSG-u. user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 166
6.10.2014 13:23:51   
17 joka
Kiškum , gkllavu gore, nov ciklus, sterilni brisevi ides na HSG mozda bas ciklus posle hsg budes trudna

Lukrecija, sve je moguce,ali se desava ponekad da tets pogresi Beta nece pogresiti ako znas tacan dan kad je bila O.

Majareduser posted image budite vredni i bice pun pogodak ovog meseca

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 167
6.10.2014 15:03:13   
Sanjalicaaa
Devojke, navijam za vase user posted image
Meni moja user posted image nije stigla. Ali nesto ne zurim sa testom user posted image Da prodje jos neki dan

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 168
6.10.2014 15:41:30   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Devojke, navijam za vase user posted image
Meni moja user posted image nije stigla. Ali nesto ne zurim sa testom user posted image Da prodje jos neki dan

user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 169
6.10.2014 17:10:50   
serpica

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Hvala ti, Šerpi, na lepim rečima, ali meni je već 13. dan posle ovulacije, teško da ima nešto od mene. Dešava se i to da devojkama pokaže negativno a ima trudnoće, ali to je obično onima sa kraćom lutealnom fazom. Ja sam 99,999 odsto aut.

Vidi,meni je beta 13dpo bila 27 zasto mislis da bi test pokazao nesto? mislim mozda i bi,ali ja mislim da si pozurila. Ponovi za koji dan user posted image

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 170
6.10.2014 18:22:15   
Kiškum
Ma kako god, vi ste sve divne i ja vas mnogo ljubim :*
Elem, pošto sam ja najnestrpljivije stvorenje a živci su mi jako istanjeni, otišla sam lepo i uradila betu koja je 0. Počela sam terapiju.
Sreća pa preko firme imam besplatno zdravstveno inače bih odavno bankrotirala.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 171
6.10.2014 18:59:05   
serpica
Kiskum dobro si uradila bar znas na cemu si i krenula sa terapijom. Kad sve to zavrsis eto tvojih user posted image

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 172
6.10.2014 19:12:34   
17 joka
Kiškum, rekoh sad u nove pobedeuser posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 173
6.10.2014 20:38:37   
Kiškum
Da mi je lepo da imam ruke od pet metara, pa da vas ljudski izgrlim user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 174
6.10.2014 20:57:13   
Maslacak15
Kiskum draga nisam skroz u toku a kakvu terapiju pocinjes? Kazes trudite se vec godinu dana.... cini mi se da si dobro izucila problematiku, jesi vec odradila sve hormonske analize? Izvini sto te bombardujem pitanjima al ako ikako mogu nekome da skratim put tu sam. Ja sam jurila svoj rep i doktore dve ipo godine a resenje je bilo pred nosem... Srecno u svakom slucaju.user posted image

(odgovor članu Kiškum)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Šta da (NE) kažete nekome ko je izgubio bebu
Hladnog dana u martu 2019. zaključala sam se na krovu svoje stambene zgrade, s bocom vina i kutijom cigareta koje godina...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here