Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 9:03:52
|
|
|
|
serpica
|
Pa probaj,ali uzmi sve sa rezervom da se ne razocaras pre vremena jer se desi da tako rano test bude lazno negativan,ako bas ne mozes da izdrzis uradi takva sam i ja bila isto
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 9:06:37
|
|
|
|
Lukrecija
|
pa šta nije nakon dan kašnjenja da se može radit test?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 9:10:49
|
|
|
|
serpica
|
Jeste moze,ali se nekad desi da se pokaze slaba crta pa onda si mislis jel jeste ili nije i tako u krug,mada opet nemora da znaci.Meni je prosli put test pokazo drugu crtu dva dana pre nego da dobijem,ali ja imam rane O pa je to verovatno zato. Ali ,ajd uradi pa de se radujemo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 9:11:39
|
|
|
|
Kiškum
|
Ja uradila sad i dobila šupalj nos do očiju.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 9:12:56
|
|
|
|
Lukrecija
|
evo čekam kolegicu da dođe iz vana pa ću ići kupiti javim očekujem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 9:13:23
|
|
|
|
Lukrecija
|
Kiškum jel ti kasni?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 9:22:28
|
|
|
|
Kiškum
|
Ne kasni mi, ali mi se žuri da počnem s nekom terapijom, pa sam računala da ne počnem a da ispadne da sam trudna. Prokleti testovi, kako mogu i posle godinu dana da se razočaravam s istim intenzitetom! Ajde ti, tebi držim palčeve da nam ulepšaš dan.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 10:29:55
|
|
|
|
Lukrecija
|
evo jesam ništa od crtica , simtomi su tu , kasni , test negativan , probat ću u sridu ujutro
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 10:42:53
|
|
|
|
serpica
|
Lukrecija nije ti prvi jutarnji,a i malo ti kasni ko zna dok ne dodje postoji nada,ponovi sutra sa prvim urinom ili za par dana. Kiskum takodje i ti.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 10:46:32
|
|
|
|
Lukrecija
|
ima ko da je radio tako rano pa da je radio test i bio negativan a kasnije ipak trudnoća? Ja to više ništa ne kužim šta ne bi trebo na 1 dan kašnjenja biti 100 siguran , a što najsigurnije iz krvi?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 10:54:53
|
|
|
|
Kiškum
|
Hvala ti, Šerpi, na lepim rečima, ali meni je već 13. dan posle ovulacije, teško da ima nešto od mene. Dešava se i to da devojkama pokaže negativno a ima trudnoće, ali to je obično onima sa kraćom lutealnom fazom. Ja sam 99,999 odsto aut.
< Poruku je uredio Kiškum -- 6.10.2014 11:03:38 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 10:58:03
|
|
|
|
Lukrecija
|
ja mislim da je moja kraća cca sad 12 dana traje mislim ovaj mjesec , temperatura i dalje visoka 36,7 prošli mjesec prije 36,3 ništa ne razumijem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 11:06:47
|
|
|
|
Kiškum
|
Pa moguće da je tebi još rano. Ako si imala implantaciju malo kasnije, tipa desetog dana (a 84 odsto žena ima između 8. i 10. dana), sasvim je moguće da ti ne pokaže (i to nisi radila prvom jutarnjom). Strpi se još dan dva.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 11:12:54
|
|
|
|
Lukrecija
|
ja znam da mi menstruacija dolazi svaki 28. dan , znam da sam malo brljala s bazalnom tako da ne znam 100% kad je bila O , ali uglavnom još je visoka temp.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 11:24:54
|
|
|
|
7marii
|
Lukrec. sacekaj jos dan -dva i ponovi test ali prvi jutarnji urin uzmi,mozda je jos rano da bi test detektovao. Navijam jako za Sve vas , ja cekam da prodje pa cu verovatno u nove pobede
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 11:26:37
|
|
|
|
Kiškum
|
ja čekam negativan rezultat ureaplazme pa da širim ruke HSG-u.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 13:23:51
|
|
|
|
17 joka
|
Kiškum , gkllavu gore, nov ciklus, sterilni brisevi ides na HSG mozda bas ciklus posle hsg budes trudna Lukrecija, sve je moguce,ali se desava ponekad da tets pogresi Beta nece pogresiti ako znas tacan dan kad je bila O. Majared budite vredni i bice pun pogodak ovog meseca
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 15:03:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Devojke, navijam za vase Meni moja nije stigla. Ali nesto ne zurim sa testom Da prodje jos neki dan
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 15:41:30
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Devojke, navijam za vase Meni moja nije stigla. Ali nesto ne zurim sa testom Da prodje jos neki dan
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 17:10:50
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Kiškum Hvala ti, Šerpi, na lepim rečima, ali meni je već 13. dan posle ovulacije, teško da ima nešto od mene. Dešava se i to da devojkama pokaže negativno a ima trudnoće, ali to je obično onima sa kraćom lutealnom fazom. Ja sam 99,999 odsto aut. Vidi,meni je beta 13dpo bila 27 zasto mislis da bi test pokazao nesto? mislim mozda i bi,ali ja mislim da si pozurila. Ponovi za koji dan
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 18:22:15
|
|
|
|
Kiškum
|
Ma kako god, vi ste sve divne i ja vas mnogo ljubim :* Elem, pošto sam ja najnestrpljivije stvorenje a živci su mi jako istanjeni, otišla sam lepo i uradila betu koja je 0. Počela sam terapiju. Sreća pa preko firme imam besplatno zdravstveno inače bih odavno bankrotirala.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 18:59:05
|
|
|
|
serpica
|
Kiskum dobro si uradila bar znas na cemu si i krenula sa terapijom. Kad sve to zavrsis eto tvojih
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 19:12:34
|
|
|
|
17 joka
|
Kiškum, rekoh sad u nove pobede
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 20:38:37
|
|
|
|
Kiškum
|
Da mi je lepo da imam ruke od pet metara, pa da vas ljudski izgrlim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 6.10.2014 20:57:13
|
|
|
|
Maslacak15
|
Kiskum draga nisam skroz u toku a kakvu terapiju pocinjes? Kazes trudite se vec godinu dana.... cini mi se da si dobro izucila problematiku, jesi vec odradila sve hormonske analize? Izvini sto te bombardujem pitanjima al ako ikako mogu nekome da skratim put tu sam. Ja sam jurila svoj rep i doktore dve ipo godine a resenje je bilo pred nosem... Srecno u svakom slucaju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.