|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
23.9.2014 9:09:28   
Ipokrisia
Von, jesaaam user posted image na zalost i previse, i kad nisam trudna, a sad na kub user posted image nekad nije dobro toliko al sta da radim.Mama me zeeza, kaze kad dodje beba pa kad krene da place i ti ces plakati sa njom hahha user posted image

Trco, hocu sigurno,verovatno cu se gusiti u suzama user posted image ja i sad kad pomislim na rodjenje bebice place mi se...joooj prava sam cmizdrusa,moram malo da ojacam dok ne dodje beba user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 23.9.2014 9:11:04 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1351
23.9.2014 9:11:10   
bubulence
anita uvek nas docekas sa lepim posluzenjem user posted image .
kod nas je sinuo lep dan, sunce, deluje mi da nije ni hladno.
ipo, i ja sam sinoc prvi put oset_ila bebino lupnjanje , mnogo divan osecaj.
inace, kada se Ema rodila, ja sam prvih mesec dana plakala sa njom svaki put. sta ce biti tek kod tebe user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 23.9.2014 9:12:38 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1352
23.9.2014 9:12:23   
vonavoj
ipo,tako i moja sestra..ako joj neko napravi tuznu facu,evo krecu suze..a ne daj boze da joj beba napravi tuznu facuuser posted image user posted image
Trco,ja sam u tom periodu spavala na ledjima...nije mi prijalo na levom boku..a sad kako kad..i uglavnom se budim na desnom,a sta su to kukovi>>>>???user posted image user posted image ne prija mi uopste da lezim,nego u dnevnoj samo stavim jastuk ispod ledja i u poludesedecem sam..

bubulence,gde ti zivisuser posted image kod tebe uvek sunce!user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 23.9.2014 9:13:36 >

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1353
23.9.2014 9:17:21   
daca77
Dobro jutro!!!
Anita, bas mi je drago za lep izvestaj sa UZ user posted image
Sanjalice, ja bih ipak ponovila D dimer, jer ovu oblast ginekolozi ne znaju bas najbolje...ipak je to hematologija.
Mene je malo pustila kijavica, tako da mogu normalno da funkcionisem.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1354
23.9.2014 9:18:17   
vonavoj
user posted image user posted image dacco! i mene grebe grlo..ma slogirano vreme!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1355
23.9.2014 9:18:32   
bubulence
Von u Odzacima trenutno, kod Sombora...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1356
23.9.2014 9:20:51   
vonavoj
user posted image zekim te! kod tebe uvek lepo vreme! a kod nas samo sto user posted image ne padaju!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1357
23.9.2014 9:23:08   
Mala Elena
Anita imas i moju podrsku user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1358
23.9.2014 9:23:22   
Trcosava
Pa ja sam stvarno drvenjak, ne smem ni da kažem koliki, linčovaćete me user posted image

Zbog deteta sam hrabra šta god da me strefi. Kad mi je tata umro - pred Anom nisam plakala. Prvi put u bolnicu kad smo zaglavile, oni pokušavaju da joj stave braunilu i da joj uzmu krv, ona urla koliko je pluća nose, bacaka se, ja 'ladna kao špricer, još sam znala i da podviknem.

Von, ja sam navikla u dnevnoj da zaspim na kauču, sad ga nemamo - mama spava na njemu, pa nema šanse da zaspim sedeći, a ne mogu od stomaka da se sklupčam na fotelji, a s nogama ne znam gde ću. Inače spavam na stomaku, u trudnoći na boku, na leđima ne umum da spavam. Sad kad mama ode, vraćamo taj krevet u dnevnu, da me sunce ogreje. Ništa slađe da legnem, namestim trista jastuka oko sebe i da zakuntam, pa me mm budi da pređemo.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1359
23.9.2014 9:27:08   
Ipokrisia
To je dobro Trco da budes hrabra u bitnim momentima. I pored ovolike emotivnosti koja me nekad izludjuje, ipak imam tu sposobnost da sam jako prisebna kad su kriticne situacije, tad mi se ne place nego samo gledam kako to da resim najbolje, a emotivna sam u ovako opustenim situacijama. Sto kazes, kad vidim da zbog drugih treba da ostanem pribrana i pomognem im, onda izdrzim junacki user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1360
23.9.2014 9:27:50   
vonavoj
trco i ja sam drvena! retko kad placem..ja nisam zaplakala ni kad sam dobila smotuljakuser posted image ..bilo je i na 10s..nisam ni imala kad!
a ovako sam uvek hrabra kad je dete bolesno,kad place,jedino mi je bilo tesko posle njene operacije krajnika da je gledam..a bila sam i na pocetku ove trudnoce,pa sve pomesano,ona mala..evo i sad bi moglauser posted image
i mogla sam da zaplacem od ponosa kad sam bila na roditeljskom,kad su vaspitacice pricale o deci..rodis malo bice koje postane covek!!!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1361
23.9.2014 9:32:37   
lelaigor
Joj, anita, divne su bebice, mislim težine. user posted image
Biće sve u redu. Svega si svesna, taj dr možda samo nije baš od najtaktičnijih, pa ne zna da iznese neke stvari. Ali, nema razloga sve ne bude u redu. user posted image
Mariya i meni je misija samo da me ne priključe na indukciju. Tu agoniju još jednom neću podneti.
Ipo, i ja sam emotivna jako. Za porođaj se ne sećam da li sam plakala, bila sam jako nesvesna svega...pošto je dugo trajalo i dugo sam bila na indukciji i dugo ležala na patologiji, nekako sam zaboravila da sam jau stvari došla da rodim bebu. Tek kad je babica rekla: "Izašla je glava, ajde sad ramena!", ja sam pitala: "Kakva glava?", "Pa, bebina glava, mama!" e onda sam se setila, čoveče, pa bebu ću roditi, pa kad su mi je stavili na grudi, samo sam zavapila: "Jao, moje dete!2: Sećam se da je adrenalin bio na zilion i da mi je srce lupalo kao ludo! Ali, zato sad. Progovorila - ja plačem, prohodala - ja plačem, izašao prvi zub - ja plačem, naučila pesmicu - ja plačem, krenula u vrtić - ja plačem, naučila da piše slova - ja plačem...šta ću takva sam. Mm mi samo kaže da joj objasnim da plačem od sreće, jer se sirota zabrinula par puta. user posted image A da ne pričam kad plače ona zbog nečeg, ja sam gotova.
Ja jako loše spavam. Bolu me kukovi i trnu mi noge kad sapavam. Ona noga koja je odole, ako slučajno duže ležim na njoj, bez okretanja, oduzme se. Ne znam više kako da spavam. Na leđima nikako ne mogu, gušim se.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1362
23.9.2014 9:35:15   
vonavoj
lela,jel pijes Mg? Uzmi obavezno!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1363
23.9.2014 9:38:44   
bubulence
lelo ne mou da ti odgovorim na pp. u svakom slucaju, savrseno su udobne, neces pogresiti.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1364
23.9.2014 9:46:27   
lelaigor
Pijem šumeći MG, uveče pred spavanje. Otkako pijem manje me hvataju grčevi. A kad ne popijem grčevi u listovima me ubijaju.
Bubi, hvala. user posted image

Nego što sam srećna. user posted image Uzela sam preko Limunda neke farmerice trudničke za 299 dinara, polovne naravno. Ali su tako fino očuvane i tako mi lepo stoje! user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 23.9.2014 9:51:46 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1365
23.9.2014 10:07:37   
anita

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ipokrisia ti ćeš kao kiša da plačeš na porođaju (kaže ti jedan drvenjak koji je pustio suzu kad joj dadoše zamotuljak na grudi) user posted image

Kako ste trudnjače? Već dve noći loše spvama. Nego na kom boku spavate? Ja sam do sad kao klada zaspala na levom i tako se ujutru probudila. Izgleda da već dve noći se prebacim na desni i ujutru mi desni kuk totalno ukočen.

jutros sam od nekih 5 budna sigurno. Sad polagacke dođem sebi, doručkujem pa da ribam generalno kuhinju!

Anita, moraš da znaš da naši lekari mnooogooo vole da paniče i straše trudnice. Nemoj mnogo zdravo za gotovo uzimati svaku reč. Mirnija će ti biti glava.

Trco ja spavam na uglavnom na levom boku. Na ledja nikako ne mogu, ne znam ne prija mi. A ovo za doktore znam, nego sam ja u trenutku tako emotivno reagovala. Posle toga kad su se emocije slegle rekla sam sebi, samo neka su bebe zive i zdrave sve ostalo kako bude.

Daco, ME, Lela hvala Vam puno user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1366
23.9.2014 10:24:58   
vonavoj
bubulence,super za farmerke!user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1367
23.9.2014 10:28:05   
wivern
Ovde ili guzva od ranog jutra ili nema nikoga user posted image .
Bubi je izgleda nevidjeni optimista, jedino kod nje vreme uvek lepo. Daj te roze naocare malo i nama.
Preziveh kiflice bez gorusice, boze me sacuvaj sta sam vruceg testa pojela.
danas na tapetu red dahtanja red ultrazvuka.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1368
23.9.2014 10:30:55   
vonavoj
wiv,nije ni meni mucila gorusica,zamisli!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1369
23.9.2014 10:34:22   
lelaigor
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ali, ja sam kupila farmerice! user posted image

P.S. kod nas je sunceeeeeeeeeeeeeeee! user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 23.9.2014 10:37:18 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1370
23.9.2014 10:35:36   
branki*
hej,trudniciceuser posted image
kod nas prava jesen,kisica s vremena na vreme,vetar,oblacno,hladno...brrr!boza u vrticu,ja produzila do banke,pa da nesto sredim oko zdravstvene,pa u kupovini malo,uzela bozi neke stvarcice...sad pijem kafu i grejem se.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1371
23.9.2014 10:35:54   
Modessty
Anita kod kog dr ideš? Možda si rekla na onom druženju, ali ja stvarno ne mogu sve da upamtim niti svega da se setim. Mnogo sam zaboravna postala!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1372
23.9.2014 10:36:38   
vonavoj
user posted image user posted image koja sam ja ludaca!
hahahahha! sorry,ne znam ni kako sam povezala bubulenceuser posted image user posted image
vreme mi je da se porodim!user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1373
23.9.2014 10:49:05   
wivern
IZVORNA PORUKA: lelaigor

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ali, ja sam kupila farmerice! user posted image

Von nije te mucila gorusica ali ti se prividjaju neke stvari user posted image
Branki ja obuce cebast dux, kaze mm da izgledam kao meca dobric. Ipak me je postedeo reci medved user posted image
E zene ko mi sinoc poslao fr na fb? Imam misteriju koga sam dodala, moj trudnicki mozak nikako da skonta. Ja mislila bubi a onda ukapirala da nije user posted image

< Poruku je uredio wivern -- 23.9.2014 10:50:52 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1374
23.9.2014 10:52:58   
anita
Lela super za farmerice.
Mod išla sam juče kod Stefanovića jer sam kod njega našla vezu, išla sam po preporuci.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here