Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 10:58:09
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma, opušteno, von, oprašta ti se. E sad da i ja iskažem svoju senilnost, možda sam ja wiv? U stvari ne, mi smo od neki dan prijatelji. Ja sam, žene, rešila da ćuu u ovoj trudnoći malo više da vodim računa o sebi i o tome kako izgledam ikako se osećam. U prošloj trudnoći sam bila mlada, 23 godine, nosila šta stignem, i bolela me guzica kako izgledam. KAd je počeo stomak da raste, nisam gledala jel' lepo, bitno da stanem u to...pa nek je i čaršav. E sad, neću tako. Hoću da izgledam kao čovek, tj. žena... Otud i minival. Hoću da imam frizuru i kad enmam vremena za nju. Sa D sam se ošišala na kratko.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:03:30
|
|
|
|
branki*
|
lelo,ja stalno pricam o tome.kad sam bila trudna sa bozom,apsolutno nikakvih obaveza,maltene nisam morala ni da izlazim iz stana,po ceo dan mogu u pidzami,sta me briga...sad je vec druga prica,jeste da ne radim,ali opet-vodi ,dovodi dete iz vrtica,idi kod logopeda,idi na komisije razne,idi u bgd kod lekara,ne mogu bilo kako da idem..tako da sam morala da pokupujem nesto od stvarcica koje inace nisu moj broj da mogu da nosim,a da lepo izgledam koliko toliko.gledam bas da ne bude skupo,jer sta ce mi posle neke te vece stvari..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:05:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: vonavoj bubulence,super za farmerke! Ali, ja sam kupila farmerice! P.S. kod nas je sunceeeeeeeeeeeeeeee! jooooj a ja razmisljam kada sam kupila farmerice i mislim gde sam bila juce, da li je moguce da sam ih kupila i napisala a da se ne secam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:06:13
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor E sad da i ja iskažem svoju senilnost, možda sam ja wiv? Sad cemo i da testiramo to, ako se setis da imas i dvoje divne decice onda si ti.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:23:21
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa to branki. Skroz su drugačije i trudnoće a i mi. Ahahaha, ne da smo sve odreda senilne, nego strašno! Wiv, nemam dvoje, imam jedno. Ako se dobro sećam, a ako se ne sećam, gde mi je onda to drugo kad ovo prvo mirno gleda crtani!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:24:46
|
|
|
|
bubulence
|
pa u stomaku zeno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:27:13
|
|
|
|
lelaigor
|
Aaahahhahahahah! PA zato ga ne nađoh....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:28:25
|
|
|
|
bubulence
|
hahahahahhahahahahahaha piiiskiiiiim od smeha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:33:47
|
|
|
|
wivern
|
Fotoshopirala ga na fotkama unapred Sva sreca javila se mimahana pa sad ne moramo da rzbijamo glave. A mogle bi da se igramo zagonetnih licnosti ovo je bas bilo zabavno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:36:18
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,ti si mene dodala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:38:24
|
|
|
|
wivern
|
Von ti ne mozes biti zagonetna licnost, previse si upadljiva. Cak sam te i ja odmah prepoznala.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:38:46
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: wivern Fotoshopirala ga na fotkama unapred Sva sreca javila se mimahana pa sad ne moramo da rzbijamo glave. A mogle bi da se igramo zagonetnih licnosti ovo je bas bilo zabavno Jesi luda? Žive se pojedosmo!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:40:56
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern Von ti ne mozes biti zagonetna licnost, previse si upadljiva. Cak sam te i ja odmah prepoznala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:46:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Fotoshopirala ga na fotkama unapred Sva sreca javila se mimahana pa sad ne moramo da rzbijamo glave. A mogle bi da se igramo zagonetnih licnosti ovo je bas bilo zabavno hihih e a mozda ona nije svima nama poslala zahtev . jesi ti imala samo taj zahtev na fb?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 11:52:21
|
|
|
|
vonavoj
|
moje dete hoce da izadje kroz stomak! joooooj,kako se gura,pa u besiku,pa u rebro! nema vise mesta,mukica!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 12:03:04
|
|
|
|
anita
|
Von hoće napolje. Dosadno joj je i tesno unutra
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 12:23:43
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,sve me jace sutira! kao da se zaglavila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 12:59:44
|
|
|
|
Njica
|
Dobar dan trudnice moje drage, pozdrav od mene i malog stopala u tibi koje se njise do tastature i mase vam kakav predivan momenat, Ipo, i meni je to ostalo najemotivnije u trudnoci! Trco, spavam na levomboku sa jastucima izmedju nogu, iza ledja i dva ispod glave, to je i vise nego nauka kad moram posle 10 minuta da ustanem odem u wc, pa opet i tako skoro 50 posto noci provedem. Vooon, isto i moj,vidim glavicu i stopalo celo jutro, koje istezanje i aktivnost se dogadja smejem se
< Poruku je uredio Njica -- 23.9.2014 13:02:10 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 13:33:39
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Njica Dobar dan trudnice moje drage, pozdrav od mene i malog stopala u tibi koje se njise do tastature i mase vam kakav predivan momenat, Ipo, i meni je to ostalo najemotivnije u trudnoci! Trco, spavam na levomboku sa jastucima izmedju nogu, iza ledja i dva ispod glave, to je i vise nego nauka kad moram posle 10 minuta da ustanem odem u wc, pa opet i tako skoro 50 posto noci provedem. Vooon, isto i moj,vidim glavicu i stopalo celo jutro, koje istezanje i aktivnost se dogadja smejem se Ahahah, ovo sam baš i ja htela da kažem, kad ležem ili ustajem (100 puta u toku noći), dok se otpakujem iz tih jastuka, pa to je čitav proces. ALi, nemam taj za iza leđa...možda noćas metnem i jedan tamo pa mi bude lakše.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 13:42:45
|
|
|
|
Njica
|
Hehe, lelo, mozda je malo sad i lakse jer je hladno pa se fino ususkamo svi, ali na leto je bio haos. A taj iza ledja je najnoviji krik i meni jer me stomak jako vuce kad sam na boku pa mi on sluzi da nekako spavam na boku ali i na polu-ledjima, kako ja to zovem. Haos
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 13:46:22
|
|
|
|
lelaigor
|
E to meni treba!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 13:47:17
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: anita Lela super za farmerice. Mod išla sam juče kod Stefanovića jer sam kod njega našla vezu, išla sam po preporuci. e sad mi jasno! On ne ume da kaže na lep način. On samo tresne o sto sve što ima
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 13:57:13
|
|
|
|
anita
|
On sneba pa u rebra. Bas je takav kao sto si napisala.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 14:44:58
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,devojke,sad me zvala drugarica da mi javi da joj je beta 1800!! i ne zna da li je to dobro! posle 5 godina pokusavanja da ostane trudna! joj,kako sam srecna!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 15:01:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Von, divna beta. Mogu da zamislim njenu srecu Lelo, MiLJ ,ajmo na kafu. 4:30 Scenario. Pisemo u temi ali se ne javljate
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?