Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 23.9.2014 23:07:33
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi krenulo lupkanje divno SF, jos malo pa ces i ti osetiti divne pokrete
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 0:45:16
|
|
|
|
srculence25
|
Nema me 3 dana a vi vec roman ispisale nemogu da vas ispratim nesto preletala Anita za Kad smo kod trudnicke odece gledala sam kod nas sve mi nesto skupo pa sam resila da sasijem sebi nesto. Sasila sam trudnicke pantalone onako dublje sa pojasom i bas sam srecna kako je ispalo i lepo mi stoji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 1:05:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje, popila sam toplo mleko i mogu u krevet. Mm mi je na nekom slavlju ( drug dobio sina) i cudno mi spavati bez njega. Uvek me drzi za ruku dok ne zaspim. Sada cu morati jastuk da grlim Hocu i ja lupkanje Ove moje su prave vojvodjanke. Sve na tanane
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 24.9.2014 1:06:51 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 6:49:35
|
|
|
|
anita
|
Ja bila vredna pa sam Vam napravila sendvic i skuvala kafu za dobro jutro Probudila sam se kad je mm krenuo na posao i nisam mogla posle da zaspim. Sada dorucak i kafica Bubi za lupkanje.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 8:08:38
|
|
|
|
branki*
|
ooo,anita,ustala si pre mene ,bas bi i legao ovaj sendvic ,a i kafa! bubi,super za lupkanje,ja isto bas uzivam,nisu jaki pokreti da bi bilo neprijatno,nego bas mi je lepo,kao da prica sa mnom srculence,ako znas da sijes,nema zime za tebe,ja bih sve sila ili prepravljala. dobro vam jutro!
< Poruku je uredio branki RR -- 24.9.2014 8:28:07 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 8:26:58
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje ,odoh da uradim onaj očajni OGTT test...Ko preživi pričaće
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 8:43:58
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Hocu i ja lupkanje Ove moje su prave vojvodjanke. Sve na tanane hihihih prave Vojvidjanke, nigde ne zure . dobro jutro devojke. anita, ugojicu se od tvoje gozbe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 8:47:03
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! hvala anita na gostoprimstvu sunflower,nismo te zaboravile,uzivaj! wiv,bice to decko od 4kg min bubulence, ,sad ce da ti do kraja pomera organe,kao moja sinoc..mm nije mogao da veruje,ne mozemo da je pohvatamo! placljiva,srecno!@ sanjalice,cuti jos malo.pa kad krenu!ihaj!
< Poruku je uredio vonavoj -- 24.9.2014 8:49:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 9:56:39
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva drzim ti palceve da prodjes bolje nego ja. Blago onome ko zna da sije, nema frke za garderobu. Ja sad imam problem kako je krenulo ovo hladnije vreme. Sve mi kratko preko stomaka. Tako sam i ja zarko zelela da me bebac lupka pa sad ne znam sta cubsa sobom kad krene. Doduse sad vise i nema mesta da bi udarao ali se tako rasteze da, sto kaze Von, imam osecaj da me pece koza.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 9:59:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam kupila odlicne pantalone u butiku eleni,nisu ni puno,2300 su bile,jos na pocetku trudnoce,nesto izmedju pantalona,helanki i trenerke..ala sam objasnila..ali svakako cu moci i posle da ih nosim..uske su dole,odlican materijal,rastegljive,a gore imaju pojas! A inace nosim mm jaknu,jesenju,da bi zakopcala stomak,a u sve duksere ulazim,jer sam ipak zena XL
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:04:49
|
|
|
|
wivern
|
Von imam ja one dzempercine sljampave, ali mi se ni jedan ne kopca a sve majice kratke Dole jos uvek mogu svoje farmerice koje su plice, helanke i trenerke. Sva sreca pa mi dupe nije naraslo koliko sam ocekivala.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:06:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste trudnjače!!! Da zvirnem i ovdena, pa da nastavim rabotu od juče. Moje dete počelo pošteno da udara, ali to mi nije toliki problem, više mi problem kad krene da se rasteže i to još ovako malo, kako će biti tek posle nemam pojma! Za garderobu - za divno čudo ulazim još u jednu moju trenerku. Za u ljudi imam farmerke od prošle trudnoće. Jaknu mi ne pada na pamet da kupujem, kad zahladni uzimam od mm. Takođe u većinu dukseva ulazim, a i u majce. Sve su poduže, pa idu preko stomaka. Svakako ću morati neku trenerku za po kući da uzmem. Prošli put sam pred kraj šetala u pižami od mm A da i jedne helanke moram da uzmem da ih nosim ispod suknje koje mogu da navučem
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:08:18
|
|
|
|
branki*
|
wiv,ti si super kad ulazis u farmerke,ja u svoje odaaavno ne mogu,nece ni preko dupeta
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:09:50
|
|
|
|
vonavoj
|
spava mi se bas..i piski..a mrzi me da ustajem,joj,muke moje..vec peti put od jutros!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:10:46
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj nesto izmedju pantalona,helanki i trenerke..ala sam objasnila. Pokusavam da zamislim ovo.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:13:15
|
|
|
|
vonavoj
|
dole su uske,materijal je kao za trenerku,rastegljiv,ali malo deblji...a imaju dzepove na guzici kao pantalone
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:20:28
|
|
|
|
wivern
|
Branki meni je dupe uvek bilo oblo i mesnato a struk tanak, tako da moram na svim pantalonama kais jer moram da uzmem pantalone koje mogu da proteram preko dupeta. E sad mi ne treba kais . Ja sam Von te pantalone zamislila nesto poput jahacih , mnogo si zadala pojmova za zamisljanje. Boze kako je hladnooooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:20:37
|
|
|
|
anita
|
I ja nemam problem sa garberodom bar ne za sada. Nosim pantalone koje sam nosila i pre trudnoce. Sestra mi je dala jedne trudnicke farmerice, kupila sam helanke, imam i neke od pre, jos samo da kupim jednu trenericu i to je to. Ide hladno vreme pa cu svakako samo do doktora i nazad pa mi nece mnogo ni trebati.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:50:03
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Branki meni je dupe uvek bilo oblo i mesnato a struk tanak, mmm,oblo i mesnato..wiv,raspaljujes mi mastu i ja zamislila von u jahacim pantalonama
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 10:54:16
|
|
|
|
vonavoj
|
nije daleko da su kao jahacke! bravo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 11:32:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: wivern Branki meni je dupe uvek bilo oblo i mesnato a struk tanak, mmm,oblo i mesnato..wiv,raspaljujes mi mastu leeleee branki, tacno se vidi da ne smes da pitas dr za sex . mi smo dosle iz setnje, bas smo se umorile, opet sam dovukla 20 kesa. bile smo i u ddor, za neko osiguranje, vec drugi put i naravno FTJP opet . odlepicu. a prosli put mi je napisao na papir sta treba i naravno to je zaboravio... ali odoh u negativu pa cu tamo da pisem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 11:45:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: wivern Branki meni je dupe uvek bilo oblo i mesnato a struk tanak, mmm,oblo i mesnato..wiv,raspaljujes mi mastu i ja zamislila von u jahacim pantalonama Von to je najbolja kombinacija. Jos te tvoje sike. Pun pogodak Ja sam malopre ustala. Nesto me stomacic boleo od spavanja. Sada idem napolje da trazim Anitine sendvice Sto se tice odece ja sam sve sto mi je malo dala mojoj seji da nosi a ja nosim helanke i majice i imam par uzanih zimskih haljina od ranije pa cu i to. Ne bi da kupujum jer se nadam da cu izaci iz br 40
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 11:56:30
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice nadam se da ces naci sendvice. Kod nas sunce. Idem malo u setnju pa se posle kuckamo.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 12:06:01
|
|
|
|
mika79
|
Trudnice samo da vas pratim vas koliko mi to bebac dozvoljava.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 12:12:18
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: wivern Branki meni je dupe uvek bilo oblo i mesnato a struk tanak, mmm,oblo i mesnato..wiv,raspaljujes mi mastu Von to je najbolja kombinacija. Jos te tvoje sike. Pun pogodak Ja sam malopre ustala. Nesto me stomacic boleo od spavanja. Sanjalice ti jos spavas Mada bi lepo ispala kombinacija pola ja pola von...onako bogata Branki gde se dedose one nase sexy teme..nesto su zatajile u poslednje vreme
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?