Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 20:41:55
|
|
|
|
wivern
|
Branki ja volim sve te vezbice i skolice jer su to retki trenutci se obucem k'o covek. U poslednje vreme bas sam retko izlazila na neka "zbivanja" Svi me izbegavaju, kao nesto rade. Danas imah trac partiju posle xy godina.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 20:44:28
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor MA, obe ste mačketine, ja sam posle prošle kafe otišla kući da plačem, kakav sam morž! Mm je poludeo od mene. Niste se slikale? Čekate da i ja dođem na kafu, pa onda? E, pa može. Večeras prvi put smem da operem kosu posle stavljanja minivala, pa ćemo da vidimo hoću li biti ovčica, cica ili ništa ne valja... I onda mogu da se slikam. daaaaa, kako da se slikamo bez tebe .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 20:50:31
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Danas imah trac partiju posle xy godina. znas kako to meni prija..bila mi drugarica u nedelju,zasele smo,uzivancija,to mi bas znaci nekako. ja bih postala kao neki medved..da skupljam salce,grejem se i kuliram u svojoj jazbini
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 21:02:42
|
|
|
|
wivern
|
Pocela sam grozno da se osecam, samo u trenerkama, musava, zarozana, neocesljana jer me i to mrzi . Inace sad pogledah spisak, prva je Mariya pa Von pa JA...zakuvava se polako
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 21:08:57
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, pa ta sedenja i tracarenja su melem za zene, a skockaj se i izadji nekad bilo ge pa i sama briga te spisak vam je fenomenalan
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 21:13:44
|
|
|
|
bubulence
|
ih, ko ne voli tracaranje . zene...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 22:31:46
|
|
|
|
Mariya
|
Ćao trudnice! samo da vam javim da ja više nisam juče u 11.37rodila se naša druga princeza Helena! Ja se brisem sa spiska,prepuštam vodeću poziciju von,sad je na tebe red,pa viw:-)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 0:03:25
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Jel'' smem ovde da napišem, pa ko hoće da me doda...? lelo ja sam te dodala Meni je tako zima samo vucem cebence za sobom Gde se prijavljuje za spisak? P.S Anita tebi termin koji dan od mene
< Poruku je uredio srculence25 -- 25.9.2014 0:06:07 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 0:06:36
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 IZVORNA PORUKA: lelaigor Jel'' smem ovde da napišem, pa ko hoće da me doda...? lelo ja sam te dodala Meni je tako zima samo vucem cebence za sobom Gde se prijavljuje za spisak? Ja mislim da samo treba da posaljes podatke na pp Nadi RR Mariya cestitaaaam
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 25.9.2014 0:10:01 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 0:08:11
|
|
|
|
wivern
|
Jaooooooo Mariya kakva divna vest..cestitam dobro nam dosao bebac
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 0:11:32
|
|
|
|
mati
|
Srculence posalji Branki pp za spisak... A mozda mozes i ovde samo podebljaj i videce ona vec , domaca je u ovoj temi...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 7:49:44
|
|
|
|
eca89
|
Dobo jutro , ja vam nisam mogla pisati cesto, imala sam goste. Ja sam ok, puno vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:03:36
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro devojke, kako ste spavale? za promeni, ja sam odlicno spavala, samo sam jednom ustajala. sada pijem kaficu i cekam da mm probudi Emu, odosmo u NS da malo lutamo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:44:11
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Bubi, sto se spavanja tice, tu nema problema...legnem u 10h i ujutru u 7h se budim. Jedva cekam sutrasnje popodne da vidim stanje na UZ kako bih znala da se organizujem po pitanju kretanja i setnje. Prosto ne mogu da poverujem-zbog virusa sam par dana lezala i evo za 5 dana +1,3kg. Mariya, cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:47:49
|
|
|
|
Štetica
|
Dobro jutro trudnice,ko kuva kafu jutros.Ja sam sva slogirana,pada kisa i taman sam se ponadala da cu malo duze spavati,ali neeee,mm je zaboravio da iskljuci fiksni telefon kad je posao na posao,i naravno da je zvonio u 8 sati. Ooooommmmm E da konacno mi je osvanuo dan bez majstora u kuci,da malo odmorim,pa za 15 dana opet pocinju radovi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:49:02
|
|
|
|
serpica
|
Dacika ne opterecuj se kilazom molim te,pa zar nisi na sve spremna zarad te lepojke koju nosis,btw izgledas odlicno,u to nema sumnje,i znas kolika sam ja bila,znas, znas, do 105kg sam se merila,posle toga vise neee
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:50:36
|
|
|
|
daca77
|
Serpi, nema sta da obucem, a ne kupuje mi se nista za ovih 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:50:59
|
|
|
|
Trcosava
|
devojke otvorila sam temu za Mariyu Jutro od ja. Šlogidogi sam. Hladno je u pm ovde. Sinoć smo i založili malo.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:54:50
|
|
|
|
Štetica
|
Serpi aj molim te na sledecoj kafi propusti Dacu kroz sake zbog kukanja o kilazi,onako meni za dusu. Daco i dalje imas kilazu da te oduva malo jaci povetarac i nekukaj,nemoj da mi nabijas komplekse,ako ti je za utehu ja sam se ugojila 6kg,a kaskam za tobom citavih mesec dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:57:32
|
|
|
|
daca77
|
Stetice, sreca te kod nas ne duvaju jaki vetrovi Nego, trenutno me brine ova moja devojcica koja danima lupka u grlic...pricam joj odavno da je to opasno, ali vidim da su geni cudo i da me ne registruje... Dok sam je svakodnevno set_ala po gradu, bila je dobra...
< Poruku je uredio daca77 -- 25.9.2014 9:00:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 8:58:54
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Serpi aj molim te na sledecoj kafi propusti Dacu kroz sake zbog kukanja o kilazi,onako meni za dusu. Daco i dalje imas kilazu da te oduva malo jaci povetarac i nekukaj,nemoj da mi nabijas komplekse,ako ti je za utehu ja sam se ugojila 6kg,a kaskam za tobom citavih mesec dana. Bog me hocu,samo ako se vidimo jos koji put do novembra ,Dacika super manekenka,a i ti Stetko,koji 6kg,pa sta je to,mene su u porodilistu pitali 3 dana posle porodjaja,kad ce me porode pa sta da vam kazem,a i sad izgledam ko da sam u 6.mesecu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:01:33
|
|
|
|
daca77
|
Serpi, super izgledas...ne preteruj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:07:15
|
|
|
|
Modessty
|
Daco lepotice naša neću da te čujem da kukaš zbog težine jerbo ću da napujdam Lesi da te banuje A kad vam se Šerpi pridruži u ovoj temi ja ću uveliko da pijem bensadine ili nešto slično mene više strah od te njene trudnoće nego nju!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:07:19
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Stetice, sreca te kod nas ne duvaju jaki vetrovi Da znas Dacka da je sreca,po tebe. A izgleda da smo u istom sosu sto se stvari tice,moracu da obnovim malo garderobu a nedaju mi se neke velike pare za nesto sto cu kratko nositi.Jos uvek se uvlacim u stare farmerice ali se i tome blizi kraj,smeta mi dugme kad zakopcam.Tako da imam u planu neku komplet trenerku koju cu moci i kasnije da nosim i neku duksericu deblju. A za jaknu neznam sta da radim.Nemogu mm-ovu jer mi je do kolena i rukavi duzi za 20cm,a kod nas je izbor trudnicke garderobe vise nego jadan.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:23:56
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro i od mene. Ja ne kuvam kafu od jutros Evo me u socijalnom cekam red za komisiju. Vidim imamo i novu malu rr drugaricu Helenu. Neka je ziva i zdrava. Daco i Serpi i jedna i druga izgledate prelepo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?