Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 12:38:09
|
|
|
|
bubulence
|
miko , jedan za tebe, jedan za Mihajla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 12:50:52
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje evo i mene posle OGTT testa.Kada sam popila onaj šećer posle 15 minuta mi je dete bilo toliko uznemireno da je to neverovatno .Malo mi je bilo muka,ali sam se iskontrolisala.Sada čekam rezultate .Što se tiče garderobe ja sam kupila 4 bluze koje ću posle trudnoće da poklonim svekrvi jednobojne,i modeli ko stvoreni za nju Joj šta mi se desilo,ponela sam novine da čitam dok sam radila OGTT test i nisam mogla,nemam koncentraciju,otupavela sam ali stvarno...Sreća te ne radim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:04:36
|
|
|
|
Njica
|
Ja nisam legla sa muzem trecu noc vec jer je tamo pomaze oko poplava, toliko mi nedostaje a i bebanu, mnogo je miran u stomaku.... Bubi, predivno, bas mi jedrago ybog lupkanja, predivan osecaj! SunFlowe, gde si nam ti, dobro dosla nazad, ja ne bejah 2 meseca pa i dalje citam sta su devojke pisale Bravo za princezuuuuu!
< Poruku je uredio Njica -- 24.9.2014 13:19:26 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:09:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: wivern Branki meni je dupe uvek bilo oblo i mesnato a struk tanak, mmm,oblo i mesnato..wiv,raspaljujes mi mastu Von to je najbolja kombinacija. Jos te tvoje sike. Pun pogodak Ja sam malopre ustala. Nesto me stomacic boleo od spavanja. Sanjalice ti jos spavas Mada bi lepo ispala kombinacija pola ja pola von...onako bogata Branki gde se dedose one nase sexy teme..nesto su zatajile u poslednje vreme Jao Wiv nesto me krenulo u poslednje vreme. Stalno nesto gresim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:10:44
|
|
|
|
vonavoj
|
placljiva,bitno da je proslo..ma i moja je nemoguca,kad sam gladna,zedna..evo sad sam morala da jedem njica,gledala sam snimke danas..tamo je haos!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:12:50
|
|
|
|
wivern
|
Opusteno, nisi usamljena pogotovo ne na ovoj temi Pa da, jedino sam ja bila najgora od sve dece na OGTT testu i bacila peglu Super Placljiva, bice to sve ok ne sumnjam. Miko
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:16:29
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Ja sam se tek za vikend videla kako izgleda kad beba poludi...bili kod prijatelja moje sveki, takodje matorih ljudi, koji su mene i mm smorili sa diskovima od raznoraznih vencanja, krstenja, veridbe...dete je jednostavno poludelo-jednog trenutka sam se uplasila, jer nikada do sada nije bila takva. Istog trenutka kada smo krenuli za Nis, beba se smirila...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:21:21
|
|
|
|
vonavoj
|
dacco,tek ce! evo moja se i dalje ne smiruje!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:26:23
|
|
|
|
daca77
|
Nije mi jasno sta to unutra rade?! U petak imam UZ, pa cu bas pogledati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:28:50
|
|
|
|
vonavoj
|
uh,kad bi mogla da virnem..moja sad nema ni mesta puno,samo osetim kako joj se noge zaglave..show..pa kao da nesto preskace! pa se tegli jedva cekamo uz!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:31:13
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Trudnice samo da vas pratim vas koliko mi to bebac dozvoljava. Miko veeeliki za tebe i bebana.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:33:24
|
|
|
|
vonavoj
|
gledam prvu i deo o trudnicama,tj,kako muskarci vide..stavili im lubenicu u maramu i da probaju da rade stvari,penju se na stepenice,vezu pertle..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 13:44:02
|
|
|
|
Njica
|
Ja mislim da se najvise istezu i protezu, vidim to kad ugledam glavicu dole-levo od pupka a stopala skroz do grudi desno, celu me zategne i protegne se sreca moja. Sad cu malo da prilegnem da bih ga oset_ila vise, uzelela sam se da se protegne, samo pava nesto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 14:09:44
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj gledam prvu i deo o trudnicama,tj,kako muskarci vide..stavili im lubenicu u maramu i da probaju da rade stvari,penju se na stepenice,vezu pertle.. Von i ja sam gledala
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 15:06:38
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence leeleee branki, tacno se vidi da ne smes da pitas dr za sex . vidi se da sam zagoritis! wiv,nema druge,nego opet sexy teme,kad vec ne radim nista live a,koliko mi se cini ni ti. meni bila patronazna,prvi put,uzela podatke,nesto me pitala oko trudnoce,porodjaja,dala par saveta,skolskih koje vec znam i naravno pitala me da idem sutra na neko predavanje,drzace dr o trudnoci.i...i ja,naravno obecala da cu ici..a,..ne ide mi se uopste,briga me za predavanje..
< Poruku je uredio branki RR -- 24.9.2014 15:34:39 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 16:27:42
|
|
|
|
SunFlower
|
Dobar dan u kucu! Ko je reko sex? Ja ga nemam tek 3 nedelje i vec kriziram A sto Branki ne pitas, pa to su sasvim normalne i prirodne stvari. Meni je moja dokorica sama rekla da se ne ustrucavam. Cak sta vise, zbog vodenih cisti rekla mi je to ce ti muz najbolje razbiti Danas sam sva slogirana, pritisak mi se nesto srozao, ceo dan mi se manta u glavi.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 16:46:32
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Jao Wiv kako je to lepo kada se bacaka Lelo, nedostajala si nam. Valjda ces sledeci put moci. Bas smo se lepo druzile. Bubi i Isidora su divne Pa, i ja se nadam. A dobro i što nisam bila, nešto sam bolesna. Ubiše me sinusi. Stalno se otkrivam noću...noćas sam se probudila sedećki. VAljda me uhvatio grč, pa sam ustala da ag izmasiram i tako zaspala. Ja nešto i nisam tako uzbuđena pred UZ, ja više čekam ono uživo. Idem sad 07.10. IZVORNA PORUKA: bubulence zene moje jesam li ja vama rekla kakva je Sanjalica macka??? prava mackica. evo mene u vozu , krecem kuci. gladna sam kao vuk. od dorucka nisam nista jela a stizem kuci tek u 9 . kupila sam Emi poklon koji je trazila mesec dana, jedva cekam da vidim reakciju. MA, obe ste mačketine, ja sam posle prošle kafe otišla kući da plačem, kakav sam morž! Mm je poludeo od mene. Niste se slikale? Čekate da i ja dođem na kafu, pa onda? E, pa može. Večeras prvi put smem da operem kosu posle stavljanja minivala, pa ćemo da vidimo hoću li biti ovčica, cica ili ništa ne valja... I onda mogu da se slikam. Anita, što ti je dobar taj sendvič. Hoću ja! Ja bih ušla u svoje farke da mi nije stomaka, ali džaba kad ne mogu da ih zakopčam...do avgusta sam ih nosila pa sam vezivala gumicu i nosila tunike preko, pa sam išla tako raskopčana, sad više nema smisla, zimica je...a ove farke što sam uzela, prezadovoljna sam. KLIK Duksevi i majice su mi uglavnom ok, jedino mi je stomak baš velik pa retko gde uđe. Ne znam šta ću sa jaknama kad zaladi još. Sećate se da sam vam pisala kako sam isfrustrirana što nam je stan još uvek u haosu od preseljenja. E pa danas i neki dan mi je bila drugarica da sredimo kuhinju, ono što ne mogu da se sagnem, raspakujem kutije, itd. I napredujemo. E sad čekam mm da montira te neke ormane, regale, pa nastavljam. Ali toliko sam se umorila da mi nije dobro sad, a još sam i bolesna. A ono što mi je najdraže što sam svoj alat i pribor za torte sve smestila u jednu komodicu i imam jedan veeeeliki radni deo za rad...i tako sad imam svoj office...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 17:04:17
|
|
|
|
anita
|
Lela bitno da si krenula da sredjujes, pa polako jedno po jedno. Ofiice je sredjen ostalo neka ceka. Zelim ti da sto pre ozdravis.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 17:17:18
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala anita!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 17:46:45
|
|
|
|
lelaigor
|
Ne mogu da uredim prethodnu poruku, nadam se da smem da pišem opet. Htedoh da kažem kako sam happy. Moja drugarica jako lepo fotografiše, bolje rečeno rastura. I nas dve smo se još ranije dogovorile da ćemo kad mi naraste stomak da napravimo trudnički fotosešn. Pa, idemo u nedelju u par, mm, Daria, ona i ja i ona će nas fotografisati tako...jedva čekam! A slikaće i bebu kad se rodi.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 17:57:03
|
|
|
|
anita
|
Lelo bas lepo. Fotografije su lepa uspomena. Jel mozes u pp da mi posaljes kako da te nadjem na fb? A mogu i druge devojke da mi posalju pp za njihov fb nalog
< Poruku je uredio anita -- 24.9.2014 18:02:58 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 18:01:14
|
|
|
|
lelaigor
|
Jel' smem ovde da napišem, pa ko hoće da me doda...? KLIK
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 18:12:05
|
|
|
|
anita
|
Hvala punooo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 20:07:15
|
|
|
|
wivern
|
Lelo to sam te ja dodala. Ja sam danas provela 3 sata u dz u cekaonici i uhvatila me i pauza. Onda sam zvala mm da me odmeni a ja otisla sa koleginicama na kafu . Dobila sa uput za porodiliste, doznake i upute za sve analize. Koliko ranije da uradim briseve?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 24.9.2014 20:31:22
|
|
|
|
branki*
|
wiv,mozes i odmah za neki dan da radis... ja sam mrtvosana..vodila bozu u park,jedan,pa drugi,pa setali,pa do prodavnice,pa pohuj meso,daj mu da jede,skloni ves,pravi tortu,peri sudje...crkoh.bad da sutra nema obaveze,nego imam neku komisiju,a pre toga ono glupavo predavanje kud li obecah..
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?