Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 8:52:40
|
|
|
|
bubulence
|
hello i ovde! branki pa jeste, vlada virus. vidis da su svi bolesni. a ja ne mogu vise nista danas da radim, imam osecaj da mi glava ima 100kg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 9:03:09
|
|
|
|
Štetica
|
Dobro jutro . Popih kafu a kao da sam kamenje gutala,tako mi je tesko u zeludcu,uzas. Treba da odvezem kola na pranje i da pravim tortu,sutra imam svadbu i krstenje,brat od tetke resio da sve bude zajedno,a mrzi me da se pokrenem. Ja se vec danima budim sa zapusenim nosem,uzasan osecaj al sreca pa brzo prodje. Bubi ako je u najavi prehlada,popi sumeci eferalgan(rece mi teta u apoteci da sme)on je paracetamol+vit C,i do veceras si kao nova.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 9:23:49
|
|
|
|
bubulence
|
hvala Steti, planirala sam da skoknem do apoteke i pitam sta smem. znaci, eferalgan... bas se osecam slomljeno, sigurno je prehlada. a drmaju me vrucine neke (sigurno hormoni) pa stalno setam u gacama i potkosulji, nocu se ne pokrivam, verovatno sam malo ozebla...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 9:35:12
|
|
|
|
branki*
|
Ajde i ja da se ubelezim u septembru
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 10:02:48
|
|
|
|
wivern
|
''Bar dan..ja sam se celu noc prevrtala i nisam mogla da spavam, i tek malopre otvorih oci. Da nam prozori ne gledaju u skolsko dvoriste i da se ne cuje decija graja mislim da bih jos spavala. A danas me ceka toliko kucnog posla da mi se ne mili da ustanem iz ove stolice.. Eh evo i mene, cetvrta na listi
< Poruku je uredio wivern -- 1.9.2014 10:06:24 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 10:45:31
|
|
|
|
branki*
|
ej,a bas smo se nekako zblizile na ovoj temi ..posle se komplet sve selimo u razgovore mama,hranjenje beba,kupanje,siroki povoji,pelene
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:12:36
|
|
|
|
wivern
|
Vala bas Branki, nekako mi brzo prodje ovo druzenje ovde
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:16:39
|
|
|
|
tillia
|
ja samo da vas pozdravim i novim trudnicama cestitam.ne svracam,jer uglavnnom ne stizem nista..Uzivajte!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:21:26
|
|
|
|
bubulence
|
, pa sta ces blize od zena koje prolaze kroz iste muke, piskenje, bolove u ledjima itd
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:23:54
|
|
|
|
Janja V
|
Au, ja druga na spisku Kako vreme leti... Nema je Iva?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:26:33
|
|
|
|
bubulence
|
Iva danas ide na ctg valjda, nadam se da ce ugovoriti cr... Wiv hoces li ti nas castiti ili ces se praviti sasava ???
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:36:05
|
|
|
|
17 joka
|
Trudniuce nadam se da ce Iva uspeti da zakaze CR Janjo blizi se uskoro i ti
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:39:33
|
|
|
|
wivern
|
Bubulence nemam pojma o cemu pricas Ajte zene navalite...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:42:47
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, sacuvaj mi koje parce kad budem smrsala Mmmm kako lepo izgleda
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:44:52
|
|
|
|
bubulence
|
mmmm mooozeeee . joko ti pocasti picem , red je ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 11:54:58
|
|
|
|
17 joka
|
evo ko sta voli uzivajte
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 12:22:48
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje,ja konačno završi sa doznakama za avgust.Između porodiljskog i trudničkog ću koristiti ceo godišnji odmor za 2014.godinu u trajanju od 27 radnih dana.Tako se radujem Wivern,vidoh te na spisku-ima li treme kod tebe ili tm?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 12:33:13
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro trudnice, evo napokon i mene. Lepo sam spavala pa doruckovala i sada gledam tv. Sutra uz. Jedva cekam. Ipo cini mi se da si i ti sutra na uz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 12:36:23
|
|
|
|
wivern
|
Pllacljiva za sada nema, malo se iznenadim kad skapiram da vreme brzo leti i to je za sada to...i kad videh da sam cetvrta na listi Ja u sredu na komisiju, pa onda jos samo jedna i otvaram porodiljsko
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 12:38:29
|
|
|
|
Ludachica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ajte zene navalite... Jaooooo wivern obozavam baklavuuuuuuuuu daaaaaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 12:45:05
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Wiv, sacuvaj i meni koje parce baklave, a na svoj rezim ishrane vraticu se sutra Vidim da se zalite na tegobe...ja sam ok, ali zbog krsenja pravila u ishrani, vec par dana me zeza zatvor
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 12:48:55
|
|
|
|
wivern
|
Daco onda samo za tebe uz baklave
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 12:52:23
|
|
|
|
daca77
|
Nesto mi ni Donat ne pomaze-moracu celu bocu uz baklavu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 1.9.2014 12:56:43
|
|
|
|
wivern
|
Na eks
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?