|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
25.9.2014 9:25:58   
branki*
evo i mene,trudniciceuser posted image
ja super spavam,ne idem vise u vc,spavam kao top.vodila bozu u vrtic,pa mi svratila drugarica na kafu,sad ode..malo se promuvam ovde,pa idem na neku komisiju.necu ici na ono predavanje,mrzi me....
ja jaknu uzele u prosloj trudnoci,neku vecu,tad mi bila super,za neke smesne pare u second hand....posle sam je dala mami.super je posluzila.ne pada mi na pamet da dajem neke pare za garderobu vecu 2 broja,sta ce mi..bolje cu da kupim kad smrsam,pa da budem mackauser posted image

srculence,posalji pp meni ili nadi RR.

< Poruku je uredio branki RR -- 25.9.2014 9:26:41 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1501
25.9.2014 9:28:37   
daca77
Hvala, Anita user posted image
Branki, slazem se u potpunosti sa tobom...ja kupih neku tanju tuniku, obukla je par puta i evo hladno vreme i ne mogu vise da je nosim...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1502
25.9.2014 9:29:39   
eca89
IZVORNA PORUKA: daca77

Prosto ne mogu da poverujem-zbog virusa sam par dana lezala i evo za 5 dana +1,3kg.

Joj, Daco nemoj se zabrinjavati oko kilaže, pa ja sam se od pocetka udebljala 1kg, a sada sam 22nedelja, i dokt. mi rekao kao je to mnogo, pisala sam u odg.temi, sta bih ja onda trebala, ostala sam u cuduuser posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 25.9.2014 10:14:23 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1503
25.9.2014 9:35:53   
Štetica
Branki nedaju se ni meni neke velike pare za jaknu,tako da cu morati malo vise da se aktiviram da nadjem nesto toplo a da nije skupo.
Daco nama zenama nikad ugoditi,dok smo bile u crticama kukale smo kad cemo da zatrudnimo,sad trudne nemamo sta da obucemouser posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1504
25.9.2014 9:36:47   
daca77
Eco, isto sam to prosla pre 10-ak dana kada mi je endokrinolog rekao da sam se ugojila...
Stetko, a o jakni i ne razmisljam...sve su uske i strukirane, tako mi ostaje da zamisljam kako je napolju pretoplo i ne treba je kopcati user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 25.9.2014 9:38:08 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1505
25.9.2014 9:37:24   
branki*
steti,pa to uvek tako...zeneuser posted image

branki

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1506
25.9.2014 9:38:45   
vonavoj
Jutro,ili dan,ili laku noc..posto je napolju grozno!
Vidim da se spisak redukujeuser posted image
Ja nosim mm jaknuuser posted image
Sva sam slogirana,pijem vitamin c sad,a nocas sam za cudo lepo spavala.ustajala samo jednom da pi pi!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1507
25.9.2014 9:41:55   
branki*
von,sad si ti glavnauser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1508
25.9.2014 9:44:08   
vonavoj
vec mi nije dobro!user posted image user posted image
inace,osamucena,bem ti vreme..pijem c vitamin,i verujem da ce me podici malo..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1509
25.9.2014 9:54:40   
wivern
Zene ja bih sebe tako obradovala nekim shoppingom ali nemam sta kupiti. Mislim sta da kupim za mesec dana a da mi posle bude dobro. Ne bacaju mi se pare zarad licnog hira user posted image .
Ja danas moram da nosim doznake a to ne podnosim. Sva sreca nema ih vise narednih godinu dana. Juce u cekaonici dz bio show, posle pauze je umesto mene cekao mm i kaze neka bakuta napala trudnicu da joj povlaci majicu preko ledja ova se jadna rasplakala od muke. Kaze prekinite vise vi ste peti koji to danas radite. Jadna zena.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1510
25.9.2014 10:03:02   
lelaigor
IZVORNA PORUKA: Mariya

Ćao trudnice!
samo da vam javim da ja više nisamuser posted image
juče u 11.37rodila se naša druga princeza Helena!
Ja se brisem sa spiska,prepuštam vodeću poziciju von,sad je na tebe red,pa viw:-)

Jao, divno!! Dobrodošla Helena! user posted image user posted image

Ja sam danas onako, i dalje bolesna. Danas neću da rmbačim toliko...i tako. Nešto sam bezveze, baš nisam za priču. Idem da mesim UM kroasane.

Meni je sveki dala neki crveni trudnički kaput koji je ona nosila u trudnoći. Super je očuvan i debeo i ima onako kao šal odgore, super je, ali je baš dugačak, a ne dajumi se pare da ga skraćujem sad. user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 25.9.2014 10:10:35 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1511
25.9.2014 10:03:45   
bubulence
ja imam jedan kaput sa kapuljacom, onako vise sportski, a krojen je tako da mislim da cu moci da nosim do kraja trudnoce. a imam i jednu crnu dugacku jaknu, dibika sam je na poklon ali mi je bila velika. taman cu moci da je nosim do nove godine od prilike...
tako da sam mirna sto se toga tice...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1512
25.9.2014 10:07:32   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

Zene ja bih sebe tako obradovala nekim shoppingom ali nemam sta kupiti. Mislim sta da kupim za mesec dana a da mi posle bude dobro. Ne bacaju mi se pare zarad licnog hira user posted image .
Ja danas moram da nosim doznake a to ne podnosim. Sva sreca nema ih vise narednih godinu dana. Juce u cekaonici dz bio show, posle pauze je umesto mene cekao mm i kaze neka bakuta napala trudnicu da joj povlaci majicu preko ledja ova se jadna rasplakala od muke. Kaze prekinite vise vi ste peti koji to danas radite. Jadna zena.

Znači moša od kafenisanje, e jbg!

Dobro kad joj bakuta nije preko stomaka još navlačila user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1513
25.9.2014 10:13:45   
wivern
Pa nije stigla kad se ova mucena rasplaka. Jos je bakuta napade kao sta odmah places gola ti ledja a ides tako.. pa to je samo da uzmes i da joj vratis istom merom-namestis protezu malo u levo user posted image
A u cekaonici mjuza i najveci hit bajaga-pesma tamara...cekanje me strasno zamara user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1514
25.9.2014 10:18:04   
bubulence

pa to je samo da uzmes i da joj vratis istom merom-namestis protezu malo u levo user posted image

user posted image user posted image ludo jedna user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1515
25.9.2014 10:19:04   
vonavoj
joj wivuser posted image user posted image
uspela sam malo da se razmrdam..jedan ves,drugi ves..i selauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1516
25.9.2014 10:21:52   
anita
Ja dosla sa komisije i upravo pijem kafu. A evo skuvala sam i za Vas user posted image
user posted image

Sto se tice garderobe te deblje ja imam kaputic koji se kod struka vezuje pa se nadam da cu moci da ga nosim cele zime. A ukoliko ta kombinacija ispadne iz igre ne znam sta cu user posted image .

Daco i ja mislim da se opterecujes sa kilazom. Nisam mogla da pisem malopre bila sam u socijalnom. Bas lepo izgledas i uopste nemas viska.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1517
25.9.2014 10:22:18   
madre
jaooo, von, ala se priblizilooouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1518
25.9.2014 10:24:53   
Modessty
Anita jel sve ok? Nisu te nešto maltretirali?

A vidi ovu dacu što me ignoriše?! Pa i ja sam ti rekla da si lepa! NIje ti samo Anita dala kompliment user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1519
25.9.2014 10:27:14   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: madre

jaooo, von, ala se priblizilooouser posted image

dobro se priblizilo! prva na spisku!
anita,moze meni kafa!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1520
25.9.2014 10:27:38   
Trcosava

.. pa to je samo da uzmes i da joj vratis istom merom-namestis protezu malo u levo user posted image
A u cekaonici mjuza i najveci hit bajaga-pesma tamara...cekanje me strasno zamara user posted image

user posted image user posted image user posted image ahaahhahahahaah lujkoooooooo

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1521
25.9.2014 10:41:48   
anita

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Anita jel sve ok? Nisu te nešto maltretirali?

A vidi ovu dacu što me ignoriše?! Pa i ja sam ti rekla da si lepa! NIje ti samo Anita dala kompliment user posted image

Mod nisu me maltretirali nego sam dugo cekala. Poceli su da rade u 7:30 a vec sat ipo nakon toga je bila pauza, a cekaonica puna. A o isptati 35% cu sada pisati u odgovarajucoj temi.Popiuser posted image sam.

Von naravno da moze za tebe kafica. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1522
25.9.2014 10:43:27   
Modessty
Anita uvek je bilo tako! Uvek čekanje u punoj čekaonici! A ti kao održavaš trudnoću i treba da izbegavaš veće skupove ljudi. Užas jedan!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1523
25.9.2014 10:55:56   
anita
Mod strasno. A na svim vratima su odstampali kako trudnice imaju prednost.

Kasnije idem do higijenskog da podignem rezultate briseva a onda cu i ja da pravim kiflice by UMuser posted image .

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1524
25.9.2014 11:21:02   
srculence25
Zdravo stomacici user posted image
Pijem sad kafu ,vreme hladnoi kisovito bas sam slogirana.
Danas cu da sijem user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here