lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: branki RR lela,prevrces ocima,hehe ja se zamlacujem,tv,lap top,bolje da idem da se naspavam ko covek. kisa padala pola dana. A prevrćem, kad me nerviraju nekad. Ostavili smo sveki da opere ogradice za krevetac pošto imaju velik štrik na dvorištu, a mi smo u stanu. I juče mi pokazuje šta je oprala i govori: ovo nisam ,ja mislim da ti to uopšte ni ne treba. Pričale ste o spavanju. Ne znam šta mi je, jako loše spavam već noćima. Budim se često. Nekako mi noge trnu, ne mogu čas na levu čas na desnu stranu, nedostaje mi da spavam na stomaku. Ja nisam sujeverna, ali ovaj put sam kasnije "objavila" trudnoću. Ne zbog toga što sam sujeverna, nego zbog tih krvarenja što sam imala, htela sam da poštedim i sebe i ostale neprijatnosti u slučaju da sampobacila. Pa da moram da objašnjavam da više nisam trudna, bla-bla...čim je sve bilo ok, govorili smo, slikala se, itd. Ja na kraju nisam ni otišla na taj II EUZ. MOja dr je rekla da nema potrebe, da mogu da idemo ako mm i ja baš želimo, a pošto nemamo baš para "za bacanje", ako je ona već rekla da je sve u redu, onda što bih... Šta mislite jesam li pogrešila? I nemojte bukvalno da shvatite to "za bacanje". NAravno da mi je beba najbitnija i da bih sve za nju dala. IZVORNA PORUKA: vonavoj soni,razumemo te..kad odes na porodiljsko,onda cemo se vise druziti! mi smo kod kuce,pa nam lako da pisemo! inace,zamesila sam kroasane,nije to za ..nisam ni znala da sa oklagijom pokrecem sto stomacnih misica..sad me svaki boli Šta misliš kako je meni kad radim porudžbine, pa tako jedno 20tak tepsija! Ili kad razvaljam oklagijom fondan... Plačljiva biće sve ok! JA nemam vremena ovaj put da budem toliko uzbuđena. Imala sam na početku neki odbrambeni sistem kad sam krvarila, da se ne bih jako potresla da beba ode, nekako sam sebe ubedila da i nisam trudna. TAko da nekad i sad nisam sigurna da sam baš svesna šta mi se dešava. Generalno nemam toliko vremena da se mazim sa stomakom, kao sa Dariom. Mi nemamo stvari da kupujemo, pošto smo nasledili od sestrinih klinaca, pa je i D to nosila, nadobijali smo se i za nju...ali flašice, cucle, itd. Jedva čekam!