|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
22.9.2014 12:25:45   
bubulence
Boga mi, ja sam jednako uzbudjena, jedino sto nemam toliko vremena da je mazim, pricam joj itd sto sam radila sa Emom u trudnoci. ali jedva je cekam

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1301
22.9.2014 12:25:59   
vonavoj
Nece bebi da naskodi puno,koliko npr tebi...velika beba,tezi porodjaj..pazi nista ne mora da znaci,ali eto,kod moje sestra i drugarice se potrefilo...
Ima svasta na tom spisku i da se lepo jede..a ne moras 100% da ga se pridrzavas..

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1302
22.9.2014 12:27:54   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: bubulence

Boga mi, ja sam jednako uzbudjena, jedino sto nemam toliko vremena da je mazim, pricam joj itd sto sam radila sa Emom u trudnoci. ali jedva je cekam

Nema se toliko vremena,realno...a u prvoj jesam..ali to je normalno,ne znaci da je manje volim i cekam!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1303
22.9.2014 12:46:58   
wivern
Evo i mene, umali iskisoh do gole koze.
Von di je slika, zasto kasnis user posted image . Ja sad do radnje da pokupujem sta mi fali za kiflice pa udarnicki da krenem.
Hm, mogu samo da se molim da mi bebac bude na mene a ne na familiju mm. Oni se isto radjaju sve preko 4 kg, a bebac je pre mesec dana imao 1 800 g. Koliko li ima sad majka mu stara...videcemo uskoro.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1304
22.9.2014 12:52:07   
Trcosava
Ja sve čekinjam da vidim jesi li dobila kak'e korisne informacije user posted image

A u novinama vidoh da vam preti opet potop. Kod nas sucne za sada. Mada se navlače oblaci. Samo da ne padne ništa dok ne dođem kući, za posle me boli paja.

Nego jede mi se nešto slatko, a ne znam šta bi. Tačnije znam, ali ne nađoh adekvatan recopis. I tako, sedim i mislim šta bi danas prčkala slatko

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1305
22.9.2014 12:57:00   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Jel isto uzbudjenje i emocija dok se ceka 2. beba kao i prva? Meni sve ovo jako emotivno i prelepo, a ne znam da li to malo splasne sa svakim sledecim detetom ili je carolijica ista? user posted image

Meni jeste, mm nije user posted image njega već panika hvata od ustajanja noću i vodanja na mesečne kontrole user posted image

A ono možda je onda isto bilo, samo onda je on mene vozao na sve preglede, ja jedva da sam progovarala slovenački. SAd sam već k'o svoj na svome user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1306
22.9.2014 13:05:03   
wivern
Preti? Pa negotinska krajina je potopljena skandalozno, ali o tome se cuti ne dize se panika. Stoka bre.
Dobila sam par informacija, u principu sam sve i znala najvise su me interesovale analize. I na to naravno dobijes debilan odgovor: da treba da imate te analize a ja npr znam da u skorije vreme nije trazeno trudnicama. No, bilo kako bilo receno mi je da se za porodjaj sve stavlja u VECU kesu , user posted image tako da se vise ne opterecujem da li ce mi kesa biti prevelika. Jos samo da pitam i moju dr da li ja moram zbog dioptrije na pregled kod oftamologa tj zbog ocnog pritiska.
I eto, malo se prosetala, vise nego sto sam nesto novo saznala. E i najveca fora, sva savetovalista im rade od 10 a knjizice za savetovalista se predaju od 7-11? Kakav debilizam, pa sta da radim od 7 do 10 tamo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1307
22.9.2014 13:10:59   
Sanjalica1980
Anita bice sve super na uz. Zeljno iscekujem da se javis user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1308
22.9.2014 13:29:53   
vonavoj
wiv,evo jedna tura je gotova!
turila sam slike u temu,dok sam mesila...bem ti sunce,crkla sam..mislim da imam i kontrakcije,ali lazneuser posted image user posted image
jos sam pekla i medaljone i padne mi na pod..lelel...sve mi se zamuljalo...ko ce sad da riba sve to! mmuser posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1309
22.9.2014 13:32:16   
Njica
Hvala ti von, spremala sam se za to da ce biti velika bebica i da ce biti nisko, sve isto kao muz, i pazicu i na ishranu, samo mi je bilo to da bebcu ne bude nista. Sledeceg cetvrtka mi rade taj dnevni profil kretanja glikemije u Frontu ceo dan u Dnevnoj bolnici. Nisam mislila od endometrioze da cu posetiti te spratove do porodjajauser posted image uuser posted image user posted image

Nista ne obavestavaju kako je u Negotinskoj i Timockoj krajini, muz mi je tamo kod Kladova, kaze da su zakopane do gushe a ovi niko nista.

Joj, wiv, tako je u Frontu, dodjes u zlo jutarnje doba i yvrjis ne znas ni sam sta ces, sedis, gledas okolo, nekako prodje vreme. Kad ti je ultrazvuk sledeci?

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1310
22.9.2014 14:01:29   
soni
E sad i ja moram praviti te kifliceuser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1311
22.9.2014 15:13:52   
daca77
Samo da vas user posted image
Ja komirana od kijavice i sada me budi mrkli mrak u sobi i nevreme napolju-plkusak, oluja...ma uzas...
Sta se ovde radi?user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1312
22.9.2014 15:31:04   
anita
Drugarice ja samo da vam se javim da sam stigla od doktora.
Sve je ok sa bebama. Posto sada imam goste malo kasnije cu Vam napisati detaljnije izvestaj sa pregleda.
Ljubim Vas puno i hvala sto mislite na nas. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1313
22.9.2014 15:36:31   
17 joka
Anita superuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1314
22.9.2014 15:40:19   
vonavoj
user posted image user posted image anita!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1315
22.9.2014 15:42:21   
bubulence
anita user posted image za beke, mada smo i znali dace biti super, ne moze drugacije!
wiv koju diotriju nosis?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1316
22.9.2014 16:02:26   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: branki RR

lela,prevrces ocima,heheuser posted image
ja se zamlacujem,tv,lap top,bolje da idem da se naspavam ko covek.
kisa padala pola dana.

A prevrćem, kad me nerviraju nekad. Ostavili smo sveki da opere ogradice za krevetac pošto imaju velik štrik na dvorištu, a mi smo u stanu. I juče mi pokazuje šta je oprala i govori: ovo nisam ,ja mislim da ti to uopšte ni ne treba. user posted image

Pričale ste o spavanju. Ne znam šta mi je, jako loše spavam već noćima. Budim se često. Nekako mi noge trnu, ne mogu čas na levu čas na desnu stranu, nedostaje mi da spavam na stomaku. user posted image
Ja nisam sujeverna, ali ovaj put sam kasnije "objavila" trudnoću. Ne zbog toga što sam sujeverna, nego zbog tih krvarenja što sam imala, htela sam da poštedim i sebe i ostale neprijatnosti u slučaju da sampobacila. Pa da moram da objašnjavam da više nisam trudna, bla-bla...čim je sve bilo ok, govorili smo, slikala se, itd.
Ja na kraju nisam ni otišla na taj II EUZ. MOja dr je rekla da nema potrebe, da mogu da idemo ako mm i ja baš želimo, a pošto nemamo baš para "za bacanje", ako je ona već rekla da je sve u redu, onda što bih... Šta mislite jesam li pogrešila? I nemojte bukvalno da shvatite to "za bacanje". NAravno da mi je beba najbitnija i da bih sve za nju dala.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

soni,razumemo te..kad odes na porodiljsko,onda cemo se vise druziti! mi smo kod kuce,pa nam lako da pisemo!
inace,zamesila sam kroasane,nije to za user posted image ..nisam ni znala da sa oklagijom pokrecem sto stomacnih misica..sad me svaki boliuser posted image user posted image

Šta misliš kako je meni kad radim porudžbine, pa tako jedno 20tak tepsija! user posted image Ili kad razvaljam oklagijom fondan... user posted image
Plačljiva biće sve ok! user posted image
JA nemam vremena ovaj put da budem toliko uzbuđena. Imala sam na početku neki odbrambeni sistem kad sam krvarila, da se ne bih jako potresla da beba ode, nekako sam sebe ubedila da i nisam trudna. TAko da nekad i sad nisam sigurna da sam baš svesna šta mi se dešava. Generalno nemam toliko vremena da se mazim sa stomakom, kao sa Dariom. Mi nemamo stvari da kupujemo, pošto smo nasledili od sestrinih klinaca, pa je i D to nosila, nadobijali smo se i za nju...ali flašice, cucle, itd. Jedva čekam! user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1317
22.9.2014 16:02:50   
branki*
anita,bas lepo sto je sve kako trebauser posted image sad malo uzivaj.
kod nas se naoblacilo bas.trebalo da idem sa bozom do banke i nesto pokupujem,ali odlazem za sutra.
stvarno sam u hendikepu sto ne znam da vozimuser posted image

lelo,tesko stvarno to sa oklagijom kad valjas to testo za kiflice,mene sve dlanovi bole i pocrvene...ali...
ja se ne bih opterecivala oko tog ekspertnog uz,ja idem samo na ove redovne uz u domu zdravlja od pocetka trudnoce,kako mi zakazuju.

< Poruku je uredio branki RR -- 22.9.2014 16:06:09 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1318
22.9.2014 16:15:18   
lelaigor
E to mi kaži Branki user posted image user posted image Ja sve kontam da li sam pogrešila, ali opet što bih im dala 6-7 hiljada da mi kažu isto što i moja dr.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1319
22.9.2014 16:22:25   
branki*
ja sam se zanosila,htela da idem u paracin na 4d,izaslo bi me skoro 100 evra sa putom,i odustala sam.bolje da uzmem bozi nesto za te pare.jeste da je lepo tamo da gledas bebu na onom ekranu i da ti on tu prica pola sata i broji prstice i sve,ali sta pa mi to sad mnogo znaci.imam i bozin disk sa 4d,pa ga posle toga nikad nisam pogledala.sve sto treba da se vidi dobar lekar vidi na 2d ultrazvuku i to je to.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1320
22.9.2014 16:23:37   
Njica
Anita, divnooo, bravo za bebeeuser posted image user posted image user posted image tu bliuser posted image
Daco, kako si, mi smo blizu, daj sliku tibee ako nisi vec postavila skoro_user posted image user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1321
22.9.2014 16:29:33   
wivern

ja se ne bih opterecivala oko tog ekspertnog uz,ja idem samo na ove redovne uz od pocetka trudnoce,kako mi zakazuju.

Isto tako, nisam isla ni na taj 4d, razmisljala ali sta imam i videti drugacije od ovoga obicnog. Sto kaze Branki bolje da za te pare nesto kupim.
Uspeh da zakazem uz za sutra u 18h.
A dioptrija nije strasna ali nije ni bas mala -3.25
Pa ja sam napisala post za kiflice i za uz..i nema ga...uh, ko zna sta je moj trudnicki mozak uradio..
Anita nismo ni sumnjale user posted image

< Poruku je uredio wivern -- 22.9.2014 16:31:31 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1322
22.9.2014 16:29:34   
lelaigor

ja sam se zanosila,htela da idem u paracin na 4d,izaslo bi me skoro 100 evra sa putom,i odustala sam.bolje da uzmem bozi nesto za te pare.jeste da je lepo tamo da gledas bebu na onom ekranu i da ti on tu prica pola sata i broji prstice i sve,ali sta pa mi to sad mnogo znaci.imam i bozin disk sa 4d,pa ga posle toga nikad nisam pogledala.sve sto treba da se vidi dobar lekar vidi na 2d ultrazvuku i to je to.

Amin! user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1323
22.9.2014 17:40:33   
eca89
Cao drage moje, da vam se javim, da sam danas bila na morfologiji i sve je ok, samo da vam kazem da je u pitanju jedna velika cura koja je teska 500g user posted image user posted image , srce mi je kamion user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1324
22.9.2014 17:44:36   
wivern
Divno Eco, eto nama jos jedne snajke..
Lepo, lepo... user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here