|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
22.9.2014 9:50:46   
vonavoj
nista se ne gricka,ja nisam nista,i ne sme..a ni da se seta..popijes i sedis,kuliras!user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1276
22.9.2014 9:53:53   
Štetica
Placljiva nek si se ti nama odmorila. Gde radis EUZ?
Meni je zakazana Fetalna ehokardiografija za 30.9 pa kontam da ce to biti ujedno i Euz,jer tad cu biti 25+0.
Neznam samo dal je to kasno,ali kad sam zakazivala u Tirsovoj rekli su mi da oni to nerade pre 24 pune nedelje.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1277
22.9.2014 10:00:31   
plačljiva
Ovako,ja radim 4d UZ kod neke dr Jurišić (to nije žena onog čuvenog dr Jurišića,već neka druga) u Maksima Gorkog 52...Dobila sam preporuku od moje dr iz Višegradske...Sigurno diluju zajedno user posted image
Štetice,ne brini taj fetalni EHO srca se i ne radi pre 24 nedelje,najbolje je oko 26-28.Super što ideš 30.9...user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1278
22.9.2014 10:12:14   
wivern
Dobro jutro i od mene. Placljiva bas lepo sto si se odmorila sad na miru mozes u finis. Ja danas resila do fronta da vidim sta mi treba od analiza i da posle zovem dr da zakazem uz. I taman na tom uz da mi kaze kad krecemo sa ctg-om. A vreme da se ispovracas.
Ja nisam u fazonu da ce objavljivanje slika nesto promeniti, sto neko rece kad krenu te babske price konci, carape naopacke obucene itd da ti se smuci.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1279
22.9.2014 10:12:56   
anita
Zdravo drugarice user posted image
Ja upravo doruckujem i citam sta ste sve ispisale dok sam ja spavala. Bas ste bile vredne.user posted image
Placljiva bice sve OK videces.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1280
22.9.2014 10:14:48   
vonavoj
Inace,pocinjem sa krosanima,wiv,kad ces ti?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1281
22.9.2014 10:18:10   
wivern
Cim se vratim iz bolnice. Pa taman da ti pokradem fotke, tvoje ce vec biti gotove dok ja dodjem user posted image
Ustala sam umorna, a lepo sam spavala nisam se uopste budila. I jako sam nervozna u poslednje vreme, to sam juce ukapirala, da mi se pusi glava od nervoze a sama sam kuci, znaci nema ko da me nervira.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1282
22.9.2014 10:18:58   
soni
Ja bih se tavama vise druzila al stvarno nemam kad...izlazim iz kuce u 6 vracam se u 5 ..Dete muz kuca i eto prodje dan ... Nadam se da se drzite dobro ibda ste vesele i pozitivne

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1283
22.9.2014 10:31:10   
Trcosava
Gde ste DEBELE user posted image

Šta se radi? Ja već danima ustajem šlogirana, kao da nisam naspavana. I onda mi treba, pa evo skoro 4 sata da dođem sebi. JBt već pola 11, a ništa uradila nisam osim što sam krevete namestila i malo zategla dnevnu. Sad bi trebala da obrišem prašinu, pa da peglam, pa da usisam. Makar malo da doteram u red kuću. Posle po Anu i da kupim ono za ribanje kuhinje, pa sutra generalka kuhinje - sve vadi i prskaj i briši... Već mi se ne mili, a moram sad. Da iskoristim dok mi mama tu, da ne silazim non stop sa stolice i da se opet pentram. Mrzim ovu kuhinju, totalno nefuncionalna. A novu ću kupiti kad oppljačkam banku, dobijem na lotou ili postanem plaćeni ubica user posted image

Wiki, kod tebe mislim da je nešto drugo. pošto si po prirodi zvrk, a sad si 'zatovrena' u kući i nema mnogo vrdanja, otud i nervoza. sve te razumem i jedino što imam kao utehu je da će proći user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1284
22.9.2014 10:45:24   
wivern
Nemam pojma sta je ali nervoze doseze level pro.
Sedim obucena u stanu i mrzi me da krenem user posted image
Ajd zenskaci, vidimo se posle.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1285
22.9.2014 10:45:38   
plačljiva
Wiv user posted image ,prolete tvoja trudnoćauser posted image Znači za rođendan ćeš dobiti najlepši poklon user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1286
22.9.2014 11:24:53   
vonavoj
soni,razumemo te..kad odes na porodiljsko,onda cemo se vise druziti! mi smo kod kuce,pa nam lako da pisemo!
inace,zamesila sam kroasane,nije to za user posted image ..nisam ni znala da sa oklagijom pokrecem sto stomacnih misica..sad me svaki boliuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1287
22.9.2014 11:29:29   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage moje, ja ustala i sada lezim na kaucu. Cisto da se odmorim. user posted image

Placljiva, bice na euz sve super user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1288
22.9.2014 11:36:05   
vonavoj
sanjalice,da odmoris od odmora!
wiv,bolje ne pocinji kroasane danas..ce lipses..ja ne mogu vise,a nisam na polauser posted image user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1289
22.9.2014 11:38:36   
Mala Elena
Ako sta fali, zatezes se !user posted image i ja sam to radila. ..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1290
22.9.2014 11:39:43   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Ako sta fali, zatezes se !user posted image i ja sam to radila. ..

zatezacu ih kad se porodim,sad me boli zeno..jos na mestu gde me beba sutira..user posted image user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1291
22.9.2014 12:06:02   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: bubulence

ipo jeste, u Srbiji se sve vrti oko nekih gluposti, babskih prica itd. nemoj da pokazujes stomak, nemoj da gledas zene sa plavim ocima, nemoj da kupujes za bebu pre rodjenja, crveni konac posle rodjenja. jok kod nas!
placljiva welcome back user posted image .
ja cu za dve nedelje na taj drugi ekspertni uz...

Tacno tako! Evo danas sam pricala sa drugaricom koja zivi u Minhenu (nasa, udata za Nemca).Ona je sad tu negde 8-9.mesec i sad je pocela da kupuje stvari za bebicu,a kaze tamo ljudi cim saznaju da su trudni odmah krecu sa kupovinom user posted image skroz drugaciji rezon od naseg!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1292
22.9.2014 12:08:22   
vonavoj
ipo,ne obracaj paznju na to..sto vise razmisljas,opterecujes se,navlacis negativu..
ja sam sve sama spremala,iako sam morala da mirujem,u prvoj..i sad sam sve spremila..ali sam sad opustenija..evo perem i posteljinu,da se mm ne muci,i to je to..ostaje da sterilise pumpicu i flasice i dude..!

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1293
22.9.2014 12:08:32   
anita
Devojke ja samo da vam se javnem.
Spremila sam se i idem kod doktora. Malo sam nervozna, malo mi je frka ali bice dobro.user posted image
Javljam se kasnije sa vestima. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1294
22.9.2014 12:09:23   
Njica
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia
Dobro ti nama dosla NJica ponovo user posted image evo i mi smo dobro, nemamo jos uvek veliki stomacic ali sve je ok da cuknemo u drvce, jos malo pa nas ceka ekspertski da odradimo user posted image
Bas se radujem sto cemo se opet druziti malo cesce user posted image user posted image user posted image

Mnooogo mi je drago kad to cujem, Ipo,najvaznije je da ste dobrice, a jos malo i ekspertski,ne prestajem da govorim kako leti vreme
user posted image ,
Placljivaa,i ti se vratila, dobro nam doslalepo sto si odmorila, sad polako i ne brini, ne smes nayalost nista da klopas i pijes pre testa ni za vreme, samo sedis i mirujes.

Von, bilo lepse spavanje_
Ja se vratila malopre iz Fronta, rezultati OGGT povisen secer pa su me uputili da u cetvrtak radim dnevni profil, bicu u Dnevnoj bolnici, i dobili smo dijetu, malo sam tuyna zbog toga ali bice sve okej.

Direktna veza do poruke: 1295
22.9.2014 12:11:21   
bubulence
ipo, ja sada cekam da mi dr potvrdi pol jos jednom i odoh u kupovinu, jedva cekam.
Anita, bice sve super, no frks

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1296
22.9.2014 12:11:54   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: vonavoj

ipo,ne obracaj paznju na to..sto vise razmisljas,opterecujes se,navlacis negativu..
ja sam sve sama spremala,iako sam morala da mirujem,u prvoj..i sad sam sve spremila..ali sam sad opustenija..evo perem i posteljinu,da se mm ne muci,i to je to..ostaje da sterilise pumpicu i flasice i dude..!

jedva cekam da dodje momenat kupovine,ima li sta za zene sladje user posted image

Jel isto uzbudjenje i emocija dok se ceka 2. beba kao i prva? Meni sve ovo jako emotivno i prelepo, a ne znam da li to malo splasne sa svakim sledecim detetom ili je carolijica ista? user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1297
22.9.2014 12:14:00   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: anita

Devojke ja samo da vam se javnem.
Spremila sam se i idem kod doktora. Malo sam nervozna, malo mi je frka ali bice dobro.user posted image
Javljam se kasnije sa vestima. user posted image

Anita, znam kako je, ja sam uvek tako nervozna pred UZ ali posle kad prodje, kao da mi neko ubrizga injekciju sa 100 zivota, mogla bih da poletim! user posted image Masi svojim bebicama i naruci im neke dobre selfieuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1298
22.9.2014 12:14:15   
vonavoj
Njica,nije to nista strasno...ali iz iskustva,moje sestre i drugarice,pazi na ishranu,one su rodile bebe od preko 4kg..nije im bilo lako..
Ipo,emocije za drugo su drugacije,nemas puno vremena da razmisljas,znas sta te ceka,u obavezama stalno...ali jedva cekam da je zagrlim!user posted image user posted image
Ali od prvog dana je zanemarena jos u stomaku,sve je usmereno na T,jer je jos mala!

anita,cekamo vesti!

Direktna veza do poruke: 1299
22.9.2014 12:22:35   
Njica
Hvala ti von moja, znam,dobila sam spisak ishrane od dorucka uzine ruckova i vecere, nije mi problem da jos dodatno pazim, samo da njemu nista taj secer ne naskodi.
Anitaa, samo polako, kad ugledas slicicu zaboravices na nervozu od preuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here