Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 9:50:46
|
|
|
|
vonavoj
|
nista se ne gricka,ja nisam nista,i ne sme..a ni da se seta..popijes i sedis,kuliras!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 9:53:53
|
|
|
|
Štetica
|
Placljiva nek si se ti nama odmorila. Gde radis EUZ? Meni je zakazana Fetalna ehokardiografija za 30.9 pa kontam da ce to biti ujedno i Euz,jer tad cu biti 25+0. Neznam samo dal je to kasno,ali kad sam zakazivala u Tirsovoj rekli su mi da oni to nerade pre 24 pune nedelje.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:00:31
|
|
|
|
plačljiva
|
Ovako,ja radim 4d UZ kod neke dr Jurišić (to nije žena onog čuvenog dr Jurišića,već neka druga) u Maksima Gorkog 52...Dobila sam preporuku od moje dr iz Višegradske...Sigurno diluju zajedno Štetice,ne brini taj fetalni EHO srca se i ne radi pre 24 nedelje,najbolje je oko 26-28.Super što ideš 30.9...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:12:14
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro i od mene. Placljiva bas lepo sto si se odmorila sad na miru mozes u finis. Ja danas resila do fronta da vidim sta mi treba od analiza i da posle zovem dr da zakazem uz. I taman na tom uz da mi kaze kad krecemo sa ctg-om. A vreme da se ispovracas. Ja nisam u fazonu da ce objavljivanje slika nesto promeniti, sto neko rece kad krenu te babske price konci, carape naopacke obucene itd da ti se smuci.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:12:56
|
|
|
|
anita
|
Zdravo drugarice Ja upravo doruckujem i citam sta ste sve ispisale dok sam ja spavala. Bas ste bile vredne. Placljiva bice sve OK videces.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:14:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Inace,pocinjem sa krosanima,wiv,kad ces ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:18:10
|
|
|
|
wivern
|
Cim se vratim iz bolnice. Pa taman da ti pokradem fotke, tvoje ce vec biti gotove dok ja dodjem Ustala sam umorna, a lepo sam spavala nisam se uopste budila. I jako sam nervozna u poslednje vreme, to sam juce ukapirala, da mi se pusi glava od nervoze a sama sam kuci, znaci nema ko da me nervira.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:18:58
|
|
|
|
soni
|
Ja bih se tavama vise druzila al stvarno nemam kad...izlazim iz kuce u 6 vracam se u 5 ..Dete muz kuca i eto prodje dan ... Nadam se da se drzite dobro ibda ste vesele i pozitivne
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:31:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Gde ste DEBELE Šta se radi? Ja već danima ustajem šlogirana, kao da nisam naspavana. I onda mi treba, pa evo skoro 4 sata da dođem sebi. JBt već pola 11, a ništa uradila nisam osim što sam krevete namestila i malo zategla dnevnu. Sad bi trebala da obrišem prašinu, pa da peglam, pa da usisam. Makar malo da doteram u red kuću. Posle po Anu i da kupim ono za ribanje kuhinje, pa sutra generalka kuhinje - sve vadi i prskaj i briši... Već mi se ne mili, a moram sad. Da iskoristim dok mi mama tu, da ne silazim non stop sa stolice i da se opet pentram. Mrzim ovu kuhinju, totalno nefuncionalna. A novu ću kupiti kad oppljačkam banku, dobijem na lotou ili postanem plaćeni ubica Wiki, kod tebe mislim da je nešto drugo. pošto si po prirodi zvrk, a sad si 'zatovrena' u kući i nema mnogo vrdanja, otud i nervoza. sve te razumem i jedino što imam kao utehu je da će proći
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:45:24
|
|
|
|
wivern
|
Nemam pojma sta je ali nervoze doseze level pro. Sedim obucena u stanu i mrzi me da krenem Ajd zenskaci, vidimo se posle.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 10:45:38
|
|
|
|
plačljiva
|
Wiv ,prolete tvoja trudnoća Znači za rođendan ćeš dobiti najlepši poklon
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 11:24:53
|
|
|
|
vonavoj
|
soni,razumemo te..kad odes na porodiljsko,onda cemo se vise druziti! mi smo kod kuce,pa nam lako da pisemo! inace,zamesila sam kroasane,nije to za ..nisam ni znala da sa oklagijom pokrecem sto stomacnih misica..sad me svaki boli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 11:29:29
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro drage moje, ja ustala i sada lezim na kaucu. Cisto da se odmorim. Placljiva, bice na euz sve super
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 11:36:05
|
|
|
|
vonavoj
|
sanjalice,da odmoris od odmora! wiv,bolje ne pocinji kroasane danas..ce lipses..ja ne mogu vise,a nisam na pola
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 11:38:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ako sta fali, zatezes se ! i ja sam to radila. ..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 11:39:43
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ako sta fali, zatezes se ! i ja sam to radila. .. zatezacu ih kad se porodim,sad me boli zeno..jos na mestu gde me beba sutira..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:06:02
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ipo jeste, u Srbiji se sve vrti oko nekih gluposti, babskih prica itd. nemoj da pokazujes stomak, nemoj da gledas zene sa plavim ocima, nemoj da kupujes za bebu pre rodjenja, crveni konac posle rodjenja. jok kod nas! placljiva welcome back . ja cu za dve nedelje na taj drugi ekspertni uz... Tacno tako! Evo danas sam pricala sa drugaricom koja zivi u Minhenu (nasa, udata za Nemca).Ona je sad tu negde 8-9.mesec i sad je pocela da kupuje stvari za bebicu,a kaze tamo ljudi cim saznaju da su trudni odmah krecu sa kupovinom skroz drugaciji rezon od naseg!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:08:22
|
|
|
|
vonavoj
|
ipo,ne obracaj paznju na to..sto vise razmisljas,opterecujes se,navlacis negativu.. ja sam sve sama spremala,iako sam morala da mirujem,u prvoj..i sad sam sve spremila..ali sam sad opustenija..evo perem i posteljinu,da se mm ne muci,i to je to..ostaje da sterilise pumpicu i flasice i dude..!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:08:32
|
|
|
|
anita
|
Devojke ja samo da vam se javnem. Spremila sam se i idem kod doktora. Malo sam nervozna, malo mi je frka ali bice dobro. Javljam se kasnije sa vestima.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:09:23
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Dobro ti nama dosla NJica ponovo evo i mi smo dobro, nemamo jos uvek veliki stomacic ali sve je ok da cuknemo u drvce, jos malo pa nas ceka ekspertski da odradimo Bas se radujem sto cemo se opet druziti malo cesce Mnooogo mi je drago kad to cujem, Ipo,najvaznije je da ste dobrice, a jos malo i ekspertski,ne prestajem da govorim kako leti vreme , Placljivaa,i ti se vratila, dobro nam doslalepo sto si odmorila, sad polako i ne brini, ne smes nayalost nista da klopas i pijes pre testa ni za vreme, samo sedis i mirujes. Von, bilo lepse spavanje_ Ja se vratila malopre iz Fronta, rezultati OGGT povisen secer pa su me uputili da u cetvrtak radim dnevni profil, bicu u Dnevnoj bolnici, i dobili smo dijetu, malo sam tuyna zbog toga ali bice sve okej.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:11:21
|
|
|
|
bubulence
|
ipo, ja sada cekam da mi dr potvrdi pol jos jednom i odoh u kupovinu, jedva cekam. Anita, bice sve super, no frks
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:11:54
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ipo,ne obracaj paznju na to..sto vise razmisljas,opterecujes se,navlacis negativu.. ja sam sve sama spremala,iako sam morala da mirujem,u prvoj..i sad sam sve spremila..ali sam sad opustenija..evo perem i posteljinu,da se mm ne muci,i to je to..ostaje da sterilise pumpicu i flasice i dude..! jedva cekam da dodje momenat kupovine,ima li sta za zene sladje Jel isto uzbudjenje i emocija dok se ceka 2. beba kao i prva? Meni sve ovo jako emotivno i prelepo, a ne znam da li to malo splasne sa svakim sledecim detetom ili je carolijica ista?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:14:00
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: anita Devojke ja samo da vam se javnem. Spremila sam se i idem kod doktora. Malo sam nervozna, malo mi je frka ali bice dobro. Javljam se kasnije sa vestima. Anita, znam kako je, ja sam uvek tako nervozna pred UZ ali posle kad prodje, kao da mi neko ubrizga injekciju sa 100 zivota, mogla bih da poletim! Masi svojim bebicama i naruci im neke dobre selfie
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:14:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Njica,nije to nista strasno...ali iz iskustva,moje sestre i drugarice,pazi na ishranu,one su rodile bebe od preko 4kg..nije im bilo lako.. Ipo,emocije za drugo su drugacije,nemas puno vremena da razmisljas,znas sta te ceka,u obavezama stalno...ali jedva cekam da je zagrlim! Ali od prvog dana je zanemarena jos u stomaku,sve je usmereno na T,jer je jos mala! anita,cekamo vesti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 22.9.2014 12:22:35
|
|
|
|
Njica
|
Hvala ti von moja, znam,dobila sam spisak ishrane od dorucka uzine ruckova i vecere, nije mi problem da jos dodatno pazim, samo da njemu nista taj secer ne naskodi. Anitaa, samo polako, kad ugledas slicicu zaboravices na nervozu od pre
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?