|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
21.9.2014 20:56:40   
Njica
Bozicna balegaaauser posted image user posted image Ali racuna se trud. Nikad necu zaboraviti moje prve palacinke jos davno. Izgledale su kao neki sundjer koji ce umeti da se krece po podu i pricauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1251
21.9.2014 20:57:08   
branki*
gde ste,stomaciciuser posted image
meni sad ode drugarica,super smo se ispricale,da ne radi sutra prvu smenu,ostavila bih je da prespava kod mene,pa kao na ekskurzijiuser posted image
boza spava,da li ce da opici do ujutru ili ce da se probudi u neko doba noci,ko zna...vreme je divno,otvorena mi terasa ,super je.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1252
21.9.2014 21:33:34   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: Njica

Sanjalicee,uspela sam malo kod mojih dok je muz u Kladovu, hocu sutra dok sam ovde, kako si ti i tibaa?user posted image user posted image Ja mislim da sam propustila da nosis blizance, sad vidim u spisku trudnica, cestitam ti kao jedna bliznakinjaaauser posted image user posted image

Super,nek si malo uzivala sa svojima.
Ja sam ti super. Rastemo polako. Obozavam moj stomak. Cekam da jos poraste. Inace izgleda da nosim dve princeze user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1253
21.9.2014 22:15:34   
Štetica
Njica dobro si se setila da se javis,nema te citavu vecnost.
Ja sam dobro,guram polako,danas sam bila na nekom rodjendanu i svi su bili u fazonu "kad pre 6-i mesec,neizgledas tako",a je se vec osecam kao morž,posebno nocu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1254
21.9.2014 22:26:08   
Njica
Duse najmedenijee,bravo Sanjaliceuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image za vas tri!
Steticee moja, i set_ila i dochepala, pa i ti si vec 6-ti mesec, divno draga moja i za to sto je sve u redu, a nocu je i meni od pre mesec dana postalo najteze zbog namestanja i kukova.
Cekamo internet u stancicu pa sam dosla do mojih na par dana dok je muz na putu i sad sve citam ceo dan, ljubim te punooo i bebu!

< Poruku je uredio Njica -- 21.9.2014 22:29:30 >

Direktna veza do poruke: 1255
21.9.2014 22:31:06   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: Štetica

Njica dobro si se setila da se javis,nema te citavu vecnost.
Ja sam dobro,guram polako,danas sam bila na nekom rodjendanu i svi su bili u fazonu "kad pre 6-i mesec,neizgledas tako",a je se vec osecam kao morž,posebno nocu.

Stetice ti si super prosla. Svi te hvale a ti se osecas drugacije.

Ja sam bas malopre negde napisala da mi je danas komsija rekao kako mi je porastao nos i da sam se deformisala user posted image

Mislim nije covek nista slagao.

Njico user posted image user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1256
21.9.2014 22:46:06   
Ipokrisia
Dobro ti nama dosla NJica ponovo user posted image evo i mi smo dobro, nemamo jos uvek veliki stomacic ali sve je ok da cuknemo u drvce, jos malo pa nas ceka ekspertski da odradimo user posted image
Bas se radujem sto cemo se opet druziti malo cesce user posted image user posted image user posted image

Devojke htela sam da vas pitam jedno neobicno pitanje user posted image ja stvarno inace nisam sujevrena , ali znate i same kako je u trudnoci, nikad se nista ne zna do kraja sta i kako, pa da li imate obicaj da npr postavljate slike na fejs ili neke druge drustvene mreze gde se vidi vas stomacicc ili ipak cekate tamo pred kraj trudnoce, ili ih uopste ne postavljate? user posted image

Svesna sam da vecina tih ljudi vec zna da smo trudni,ali opet nekako plasi me da postavim (iako moj stomak i nije tako ocigledan), uopste ne znam zasto,neki djavo mi ne da mira...user posted image

Direktna veza do poruke: 1257
21.9.2014 22:47:25   
branki*
ipo,ja na to uopste ne obracam paznju..jedini uslov za postavljanje slika mi je da sam lepo ispala na njimauser posted image

branki

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1258
21.9.2014 22:53:38   
Sanjalica1980
Ipo ja nisam nista postavljala. Prvo nisam htela dok ne udjem u takozvanu sigurnu zonu. Sada sebi bas i nisam lepa da bi bila na fejsu user posted image
Mozda kada prodjem drugi ekspertni .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1259
21.9.2014 22:56:24   
Štetica
Ipo potpisujem Branki u komentaru. Mada ako ti je trip da postavis slicicu gde se vidi stomak onda nemoras,to je vec neka licna stvar.
Ja nemam taj problem jer nemam fejs,ali inace i nisam od onih sujevernih,tako da na sve komentare nevalja ovo-nevalja ono,odgovarala aha dobro,i na kraju uradila po svom. U principu sam svima objavila trudnocu u posle dabl testa,nisam krila ali n8sima se ni hvalila dok nisam bila sigurna da je sve ok.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1260
21.9.2014 22:56:50   
Mala Elena
Da Branki , nikako drugacije !user posted image
Pa ja nisam izbacivala slike ali me je muz oznacio u 9-om. .mada je isto tako i drugarica u 8-om. ..

Direktna veza do poruke: 1261
21.9.2014 23:04:15   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Ja sam bas malopre negde napisala da mi je danas komsija rekao kako mi je porastao nos i da sam se deformisala user posted image

Sanjalice od mene bi dobio odgovor "kakav bi ti bio sa dve bebe u stomaku",dal sam se deformisala ili ne to je licna stvar a posebno me nervira sto se muskarci nadju pametni da komentarisu,a 95% njih podgaji stomak kao trudnica pred porodjaj cim se ozene.

Direktna veza do poruke: 1262
21.9.2014 23:06:26   
Ipokrisia
Ja imam fejs ali tu imam stvarno par deset_ina prijatelja od cega su mi vecina njih ljudi sa kojima se zaista i druzim privatno,znaci prijatelji, plus rodjaci i mozda 10ak ljudi koji su mi dragi sa posla ili fakulteta .Tako da nemam sad sve zive kolege i poznanike samo da bih skupljala ljude jer ne volim sa svakim da delim svoju privatnost. Gledajuci svoju listu prijatelja 90% njih zna, ali opet mene nesto stid, reko necu da ispadne da se sad tek u 5. mesecu tu nesto hvalim, otkud znam sve se nesto snebivam...A opet mozda i bolje sad nego pred kraj, jer meni pada zima, pitanje koliko cu moci da se slikam, i plus ogroman stomak i jos zabundana, sigurno necu biti bas za fotografisanje user posted image U svakom slucaju htela sam za svoju arhivu da imam uspomenu na ove dane, pa posto odavno nisam nista postavljala na fejs reko mozda da napravim neki kolaz fotkica i postavim...

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 21.9.2014 23:08:49 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1263
21.9.2014 23:09:19   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: Štetica

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Sanjalice od mene bi dobio odgovor "kakav bi ti bio sa dve bebe u stomaku",dal sam se deformisala ili ne to je licna stvar a posebno me nervira sto se muskarci nadju pametni da komentarisu,a 95% njih podgaji stomak kao trudnica pred porodjaj cim se ozene.

Stetice slazem se. U tom momentu me iznenadio sa konstatacijom. Nisam to ocekivala. Impulsivno sam ga iskulirala i nasalila se na svoj racun.
Cesto ne znam odmah da reagujem.
Ja tek jada dodjem kuci kazem,e trebala sam to i to reci user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1264
21.9.2014 23:09:30   
bubulence
Ipo radi kako osecas.
sa Emom sam prvu sliku stavila u 5-6. mesecu i mozda jos jednom. sada nisam ali zato sto nemam fotaparat trenutno da se lepo slikam a slike sa tel ne volim...
inace nisam sujeverna, ne ne i ne!

Direktna veza do poruke: 1265
22.9.2014 8:01:58   
branki*
eheeej,trudniciceuser posted image budjenje!
ja opet uslogirana,nista neobicno..boza ostao kod kuce sa mnom,kaslje jos,pa nek sedi i danas tu kod kuce.imam neke obaveze,ali videcu da li cu danas ili da ih odlozim..kasnije do grada da dignem platu i malo nesto kupim i to je to otprilike....
user posted image

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1266
22.9.2014 8:38:53   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Devojke htela sam da vas pitam jedno neobicno pitanje user posted image ja stvarno inace nisam sujevrena , ali znate i same kako je u trudnoci, nikad se nista ne zna do kraja sta i kako, pa da li imate obicaj da npr postavljate slike na fejs ili neke druge drustvene mreze gde se vidi vas stomacicc ili ipak cekate tamo pred kraj trudnoce, ili ih uopste ne postavljate? user posted image

Skoro je Mod negde rekla kako me gleda na fejsu kad postavim sličke, tj Anu, a ja se prišljamčim tu negde user posted image i tad sam skontala da uopšte nisam skoro postavljala slike. Ni ne slikamo se toliko. Mislim, ima par slika koje je mm slikao, ali to su njegove, a meni bedak da stavljam njegove slike na fejs, kad ih već on sam nije stavio. Stomak apsolutno nikad nisam krila niti sam krila od bilo koga na fejsu da sam trudna. Niti me bilo blam, niti bedak.

Prošli put sam odmah po prvom UZ postavila sliku sa UZ na fejs, sad sam kao čekala da mi potvrde da je sve ok, ali do tada spadne euforija. I tako prođe evo koliko meseci... Čekam da me mm uslika u nekoj debilnoj pozi, pa da turim sliku user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1267
22.9.2014 8:45:09   
bubulence
hello zenice moje drage.
nema mesta sujeverju, ko veruje u Boga, ne veruje u te stvari...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1268
22.9.2014 8:45:21   
Ipokrisia
Trco, ma i ja sinoc konacno postavih, sta sad, vecina njih ako ne i svi, vec znaju.To je moj zivot i to sam ja sad ovih 9 meseci user posted image ni ne vidi se na slikama svuda stomacic, tako da mi i nije bio cilj da sad nekome masem njim pred nosom, ali takvo je sad stanje da ga ne mogu ni vecno skrivati i kropovati slike user posted image A pokusala sam da se izdignem iznad pomisli koja mi je u jednom trenutku naisla, kao da vidimo da li ce biti sve ok,ali to bi onda vec gazila u neko sujeverje sto ne zelim, a i cekala bih dok se beba ne rodi otprilike da vidim kako ce sve biti user posted image

Slazem se Bubi, i to je nesto sto uopste ne volim kod ljudi, narocito je to zastupljeno ovde u Srbiji, i zato mrzim sebe kad mi navre tako neka misao glupava u glavu, ali onda cekam da nestane i hrabro uradim onda sta mi je volja user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 22.9.2014 8:48:12 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1269
22.9.2014 9:38:26   
vonavoj
jutro!!
noc je bolje prosla,isla sam samo tri puta u wcuser posted image ..i lakse okretala!
sad pijuckam kafu i pokusavam da iscitam sta ste sve pisale!
Ipo,ja stavljam slike kao i obicno,ne preterujem,ali ih ima..ne znam kad sam prvu okacila..a,znam,za 1.5.a tada se stomak nije ni videouser posted image
NIsam sujeverna,niti ga krijem,sto bi ga krila kad je to nesto najsladje..user posted image

Direktna veza do poruke: 1270
22.9.2014 9:43:28   
plačljiva
Drage moje,evo i mene...Bila malo na odmoru...A od danas po lekarima i analizama...Radila sam krvnu slliku,bila u DZ po uput za komisiju,sutra radim OGTT test...au četvrtak sam zakazala expertski UZ,onaj 4D i strašno sam uzbuđena i uplašena...Molim se Bogu da bude sve u redu...

Direktna veza do poruke: 1271
22.9.2014 9:45:06   
vonavoj
gde si placljiva,nije te bilo!
bice sve ok,nemoj da budes uplasena..evo ja nisam isla od 4.8. na uz,user posted image ..i idem tek 29.9..ako se ne porodim do taduser posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1272
22.9.2014 9:45:56   
branki*
placljiva,i tebe bas dugo nije bilo,ma bice sve u redu,sigurno na 4d,sad imas tremu,ali uzivaces tamouser posted image

branki

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1273
22.9.2014 9:48:15   
bubulence
ipo jeste, u Srbiji se sve vrti oko nekih gluposti, babskih prica itd. nemoj da pokazujes stomak, nemoj da gledas zene sa plavim ocima, nemoj da kupujes za bebu pre rodjenja, crveni konac posle rodjenja. jok kod nas!
placljiva welcome back user posted image .
ja cu za dve nedelje na taj drugi ekspertni uz...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1274
22.9.2014 9:48:59   
plačljiva
Drage moje,bila sam malo do Palića,šetala,odmarala...Sada da završim sve ove analize i da od 1.10.budem mirna.Ja tako sve stavim u jednoj nedelji,jednom mesečno i onda sam slobodna.Sutra radim onaj grozni OGTT test...Kako beše treba i limun da grickam posle davanja krvi da mi ne bude muka?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here