|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
15.9.2014 13:25:15   
vonavoj
Trebalo bi da je sve ok,ipak je ona bila u terminu!
I da vam kazem da sam jako srecna sto sam dogurala do 37.me nedelje! KOliko sam se bojala da li cu morati da mirujem,za grlic! (zbog prve trudnoce)
A proslo je sve super,nisam ni mirovala,cak sam i preterivala,sve radila...nista od lekova,osim ono 3 nedelje na pocetku kad sam prokrvarila! JOs da porodjaj bude super i ja presrecna! I naravno beba i ja posle porodjaja!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 851
15.9.2014 13:36:07   
anita

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

drugarke, ja se razvalih od kiselih jabuka user posted image nesto ovih dana navalila ko pomahnitala na njih.

Devojke a sto ne pijete mleko, jel ne volite inace ili...? Ja sve konzumiram mleko,jogurt, sir,pavlaku..ali bez mleka mi ne prodje dan!user posted image

Ipo i ja ovih dana jedem puno jabuka. Nije bitno da li su kisele ili ne. Omiljeno voce su mi jabuke i banane.
A sto se tice mleka ja ne mogu da ga pijem, ne volim ga i ne prija mi. Sve ostale mlecne proizvode volim da jedem.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 852
15.9.2014 13:40:00   
wivern
Ja krenula u grad po karticu. Malo setala, gledala sta ima po radnjicama, malo solo kafa. Jos da nije ovog prokletog vremena bilo bi extra.
Von ja sinoc umalo nisam pocela da placem od muke. Toliko me neprijatno gurao i ceprkao grlic da nisam znala sta vise da radim. Jos se razmisljam da li sam toliko razmazena da nmg to da izdrzim.
A sto se tice mlecnih preradjevina ja jedino mleko ne volim, sve ostalo satirem. Jedino sto od kad sam trudna imam gorusice od jogurta ali guram ga i dalje.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 853
15.9.2014 13:41:58   
vonavoj
nismo razmazene,ali nije prijatno..prosto me boli..juce me je i preseklo par puta u preponi..reko samo mi fali da ne mogu da hodamuser posted image
sad su sve veci,a malo prostora! jedva cekam ctg i da dobije sve upute,torbu sam danas spremila,napokon!

inace,upravo se rasteze,i u isto vreme me boli i piski mi se..

< Poruku je uredio vonavoj -- 15.9.2014 13:44:40 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 854
15.9.2014 14:37:24   
bubulence
heeej devojke , evo i vas da pocastim
user posted image ...
ni ja ne pijem mleko, samo ponekad u kafi ali zato porodicno preterujemo sa jogurtom i mladim sabackim sirom...
vreme je i ovde lose ali moje dete i ja smo setale dobra 2 sata, svasta sam kupila user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 855
15.9.2014 14:48:37   
vonavoj
Uuuuu..bubulence,moze sve!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 856
15.9.2014 14:51:05   
anita
Hvala Bubi. Za mene moze jedan od jagode

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 857
15.9.2014 15:39:09   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

drugarke, ja se razvalih od kiselih jabuka user posted image nesto ovih dana navalila ko pomahnitala na njih.

Devojke a sto ne pijete mleko, jel ne volite inace ili...? Ja sve konzumiram mleko,jogurt, sir,pavlaku..ali bez mleka mi ne prodje dan!user posted image

Ja ne smem. Svašta ne smem, između ostalog i mleko. Imam hroničnu upalu želuca, 12palačnog i slepog creva. Mleko inače obožavam, ali nisam ga pila godinama. Probam nekad ono bez laktoze ili sojino, ali više ni to bez laktoze ne mogu, a sojino mi je gadno da ga pijem. Ne mogu ni sireve, ni kiselo mleko, itd.itd. Mogu samo jogurt, pavlaku, tvrde sireve, ponekad i ostale sireve i to samo kad mi je stomak raspoložen.

Joj, ja sam se našetala. A moram sad opet po DAriu u 17h u vrtić. Jedva čekam sutra da krene u ovaj vrtić kod nas pa da mogu da danem dušom. Dosta mi je više ad svaki dan menjam 15 buseva da bih je odvela u vrtić na 4h. user posted image

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 858
15.9.2014 16:46:03   
bubulence
lelpo, nikako da ti odgovorim koja sam ja na fb ali vidim nasla si me user posted image user posted image . e sada idem da ti gledam slike, nisam stigla do sada user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 859
15.9.2014 17:28:01   
wivern
Jaooo kako sam se divno isetalaaa..tek sad stigoh kuci.
A i mm me pohvalio, nasli se ispred zgrade i on mi kaze "danas bas dobro izgledas izdaleka" user posted image
A onda je poceo da se opravdava kako je hteo drugacije da se izrazi user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 860
15.9.2014 17:35:12   
Sanjalica1980
Ja sam sad ustala po drugi put user posted image

Nesto nisam najbolje pa sam zaspala.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 861
15.9.2014 17:39:39   
Ipokrisia
Sanjalice, pa nisi dzabe Sanjalica, skroz si opravdala nick danas user posted image user posted image A i ko ti prica, ja isto pre pola sata ustala, bila sva osamucena nesto pa mi prijalo da prilegnem

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 862
15.9.2014 17:42:32   
anita
Ovo vreme je tako divno da je samo za spavanje.
Mene ceo dan muci glava i sva sam bezveze.
Kod nas je cas sunce, cas oblaci.

Direktna veza do poruke: 863
15.9.2014 18:11:19   
Sanjalica1980
Ipo user posted image

Ja sam jucer i danas sva smlacena. Jos me pored oticanja bole svi zglobovi prstiju pa jos trip da mi stomak vise ne raste i eto ti recepta da se sto pre ukomiras user posted image

Direktna veza do poruke: 864
15.9.2014 18:16:01   
Ipokrisia
ja imam jednu suludu teoriju da stomak raste jednom nedeljno user posted image tako,otprilike jedan dan u nedelji oset__im boluckanje kako se rasteze user posted image meni su ljudi koje vidjam napolju,koji me ne znaju, tek sad poceli da uocavaju da sam trudna.Tipa prodavacice u prodavnicama i slicno.Mada misle da sam manji mesec nego sto sam. Po UZ ipak beba vrlo napredna i velika user posted image neka tako i ostane, samo neka raste user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 15.9.2014 18:18:00 >

Direktna veza do poruke: 865
15.9.2014 18:23:02   
vonavoj
Joj i meni se cini da mi nije veliki stomak...pece me gde se gura..pa onda trip da li ima dovoljno plodove vode...

Direktna veza do poruke: 866
15.9.2014 18:31:51   
Sanjalica1980
Ipo kao da si u pravu. Meni je jedan dan malo vise porastao i sada nista.

Von kako god okrenes stalno neka briga.

Mene je zabrinulo sto nista ne osetim u stomaku niti imam vise ikakve simptome.

Odo da se mazim sa muzem i da se opustim user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 867
15.9.2014 18:45:09   
wivern
Ima taj neki dan kad je i mene boleo stomak, tj osecala sam bukvalno kao da mi se cepa koza na stomaku. Da znate da ste u pravu. user posted image
Ja sledece nedelje idem na uz, pa cu videti koliko je momcina porasla. Ne znam gde ce vise stati.
E sad pitanje za ove iskusnije, to sto je beba naprednija ne znaci da ce mozda hteti i ranije da izadje?

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 868
15.9.2014 18:47:27   
anita
I ja imam neke svoje bubice koje me muče. Kad me nešto boli zašto me boli, kada me ne boli zašto me ne boli i tako u krug.
Stomak mi je čini mi se porastao i povremeno osetim kako mi se koža zateže. Ili uveče kad legnem da spavam ukoliko legnem na leđa i ispravim noge čini mi se da će koža da mi pukne.
Ne osećam nikakve pokrete beba. Ne znam možda je i rano.
Kada ste vi osetile prve pokrete.
Sva sreća pa sutra idem na kontrolu pa ću biti malo mirnija.

Direktna veza do poruke: 869
15.9.2014 19:04:53   
bubulence
wiv draga naravno da ne znaci.,neko dete se rodi sa 2800gr neko sa 4500, a oba dodju u terminu... nemoj da se plasis...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 870
15.9.2014 19:12:21   
wivern
Bubi ne plasim se, ja se NADAM user posted image
Ovo udaranje je nepodnosljivo, pa sam se ponadala mozda ce hteti da izadje ranije i protegne se kao covek user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 871
15.9.2014 19:21:24   
bubulence
tako je to pred kraj, ja sam imala utisak da izbaci nogu ili ruku napolje. uzas.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 872
15.9.2014 19:27:51   
Ipokrisia
eeeh kad citam i vidim sta me tek ceka user posted image al dobro, neka je ono zivo i zdravo,pa cu da istrpim sta se istrpeti mora user posted image

Direktna veza do poruke: 873
15.9.2014 19:34:03   
Sanjalica1980
Ipo ja jedva cekam to udaranje bez obzira sto znam da ce mi biti tesko.

Bolje i to nego ovo iscekivanje da ih osetim i da znam da su dobro.

Direktna veza do poruke: 874
15.9.2014 19:40:54   
Ipokrisia
ja i ti smo 18. nedelja, mislim da moze da se desi do 22. da ne osetimo, s tim sto ti verovatno hoces zbog blizancica user posted image ja nekad osetim neko kao talasanje blago skroz dole pri dnu stomaka, a jednom sam osetila kad sam legla da spavam ,malo vise gore na stomaku kao dva lupkanja,kao tup tup, poput zivca kad zaigra.Ali ja pojma nemam da li je zivac ili beba ili creva,ne znam kako to da razlikujem user posted image

Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here