lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Lelo svaka ti cast za dekoracije torte slanise ma sve.Gledala sam slike i bilo bi mi zao naceti tortu tako lepo dekorisanu Pocinjem da brinem...Glava od juce ujutru rastura i evo nepopusta nemogu da zaspim Danas mi mm merio pritisak bio 90/60 a inace imam nizi pritisak i dobro sam se osecala. Hvala, srculence. Trudim se. IZVORNA PORUKA: branki RR eee,wiv,videces kad dodje bebica,pa odvalite cak do 7 Baš sam to htela da kažem! IZVORNA PORUKA: bubulence sto jes' jes' ... sa Emom sam bas imala srece, ona je kao beba spavala i do 11 (probudi se da siki ali odmah i nastavi) i dan danas je uzasna spavalica. tako da se nadam da ce i druga bebana biti ista... Moja Daria nije spavalica. Ona je sa 3 nedelje prestala da sisa noću, ali je zato ustajala rano. Legala je normalno. I dan-danas tako, legne oko 21-22h, desi se i kasnije, ali ne dalje od 22.30h. A' zato ustaje oko 7-8h, nekad odrapi do 9h. Ali ja svakako ustanem do 8h. IZVORNA PORUKA: eca89 Dobro jutro , a joj Von bas mi je žao. Nego ja imam pitanje za sve vas, gledala sam, nema teme. sta vi doruckujete inace? Ja vise nemam pojma ni sta je zdravo, ni sta nije ??????????? Ja dosta stvari ne mogu zbog mog stomaka, i zato ne večeram. Ali, doručak mi je najbitniji. Jedem sendviče ili nešto iz pekare. Sa mlekom ništa ne mogu pošto mleko ne smem. E, sad, šta je najzdravije, to je pitanje. Verovatno neki musli sa voćem, itd. IZVORNA PORUKA: vonavoj jutro! gde ste zene? Spavkate! Meni stiglo dete,ali bolesno,kaslje,sinoc povracala slajm,divna noc..sva sam slogirana! I moja Daria je slinava od juče, a kašlje već par dana. Ja čim krene nešto, bilo šta, odmah fiziološki u nos i Pančićev čaj br.11 i nema brige. Dobro moja Daria pije antibiotik stalno pa je dosta zaštićena, bude bolesna jednom godišnje, ali opet ja sve volim da preduhitrim. Mi smo juče bilikod svekijevaca i ja ne mogu da verujem kako su one stvarčice male. Gospode Bože, pa šta ću ja sa tako malom bebom, pa ja ću je slomiti! Gledam te bebeće stvari i gledam DAriu i razmišljam: "Ona nikad nije bila ovako mala!" Popodne vodim Dariu u vrtić, pa idem da sredim papirologiju za premeštaj, da od sutra krene u ovaj ovde. A imam i posla. Opet.