Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ja sam napravila mleko i cokoplazmu (mlevenu),jede mi se nesto slatko,torta od plazme...ali i ovo dodje kao dobra zamena! INace,sam se smorila..mm me ne zove,ni da pita kako sam,niti da mi kaze kako mi je cerka..da ne moze jednu poruku da mi pusti kad ustane.. kako moze da bude toliko sebican!! Ja ga zovem i kazem porodila sam se,on se smeje i kao aha... ..nema obzira! A sigurno je gledao net na mobilnom,cim otvori oci mora da procita vesti..kvarez! Von draga ne budi tuzna, vecina zena u trudnoci verovatno ima potrebu za vise paznje i da nam je mm jos nekako potrebniji, jos nam vise nedostaje.Bas kao sto rece Branki dole, ja sam letos sama rekla muzu da ode par dana na more posto ja nisam mogla od mucnina i gluposti, a posle dok ga nije bilo samo par dana umrla sam koliko mi je falio i sad kad ide na posao, jos radi ovih nedelja sve po 12-13 sati,ubise ga tamo, isto mi pojacano nedostaje, jer vecina nas trudnica ne radi,oduzi nam se vreme i normalno da se vise uzelimo i dan nam je ko godina! Ja recimo imam obaveza do 5, jer ima nesto sto radim privatno sat -dva dnevno ujutru, pa onda dok jedem, pospremim po kuci, proset____am napolju i da se vidim sa nekim, spremim rucak,malo odremam i eto ga vec 5.Medjutim muz ostane prekovremeno najranije do 8 uvece nekad i do 10-11, i ja se nevidjeno smorim u tom periodu cujemo se mi preko face mesindzera, preko porukica, kad nije u guzvi pozove me, ali dzabe kad nekako pojacano osecam da hocu njegovo prisustvo makar i cutali samo Ja u trudnoci recimo imam maniju kad god ide na posao i vraca se ja ga ispracam,docekujem i masem sa terase Tako da ne brini, oni samo nekad ne razumeju nase hormoncice
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 14.9.2014 18:48:30 >
|