|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
14.9.2014 6:41:00   
anita
Ja ovog jutra bas poranila. Dobro jutro!
Budna sam jos od 4h. Ustala sam da piskim,nisam palila svetlo da se ne bi rasanila ali ni to mi nije pomoglo. Vratila sam se u krevet i nikako da zaspim.
U poslednje vreme kad tako nocu ustajem odjednom mi nos bude pun da ne mogu da disem.
Pored svega ovoga sanjala sam i svakojake gluposti....
user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 801
14.9.2014 8:25:03   
vonavoj
jutro!
anita,bas si poranila..a nisam ni ja bolja..
pre 7 mi se piskilo,treci put,i nisam mogla vise da zaspim..a kao spavalo mi se...
sad pijem kaficu,jedan ves se susi,drugi pere..ne znam odakle vise..ali nadam se da cu uskoro zavrstiti..
inace,sve sam oprala,samo novo odelce za izlazak nisamuser posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 802
14.9.2014 9:33:09   
wivern
Bar dan. Ja jos uvek leskarim u krevetu. Bas me mrzi da ustanem, cekam mm da mi napravi kafu mada i on nesto zatajio od jutros. Mene ceka gomila vesa i prasina.
Ne mili mi se nista da krecem user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 803
14.9.2014 10:06:35   
branki*
ja sam sva slogirana..legla u 1,a dugo nisam tako kasno,pa onda ustala u pola 7,javio mi se muz telefonom,pa opet zaspala i ustala u pola 9 sa bozom..sva sam osamucena..sad doruckovali,ja pijem kafu...vreme tmurno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 804
14.9.2014 10:13:20   
Trcosava
Gde ste trudnjače?

Ja sam se sinoć i noćas komirala. Jedva da sam čula Anu kad je noćas ustajala. Totalna koma! Od jutros nema T. I taaako. Nema ništa novo. Kanim se da ribam kuhinju tuto kompleto iznutra i napolju. Da iskoristim dok je mama tu, da mi dodaje za gornje police i ispira krpicu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 805
14.9.2014 10:21:58   
wivern
I podize me baksuz od kuceta. E pa kad ne mozes ni da se pretvaras da spavas ko covek user posted image
Ja pijuckam kaficu i zamisljam tako..mogla bih biti stilista kad porastem.
Cek sad ozbiljno, ja zene i dalje kasljem, pijem sirup naravno, ali me toliko zabole oni misici dole kad se zakasljem da nije normalno. Sva sreca kasljem samo ujutru.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 806
14.9.2014 10:36:53   
Trcosava
E kod bivšeg bili uvalili jednu kucu, kao 'beba', a kad sam pogledala jstučiće, vidi se da je star pas. Mukica nije ništa jeo, samo je tužno sedeo ispod stola. Mene je ujutru budio tako da mi njuškom gura facu. Terala sam ih da vrate psa jer bi uginuo od tuge. Koja stoka može da da matorg psa i da ga uvali kao bebu?

Mi smo danas odvalili do 8 spavanje

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 807
14.9.2014 10:59:29   
wivern
Odvalili do 8? Neverovatno user posted image bas ste preterali
Ma ovaj prvo gura njuskom, pa onda grize prste na nogama, pa skace po nama...i ajde ti nemoj da ustanes. A kad ustanes srecaaaaaaaa kao da se desilo ne znam ni ja sta.
Moram da iscitam danas kamperski vodic da vidim sta mi tacno treba za bolnicu, barem da spremim jednu kesicu.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 808
14.9.2014 11:07:43   
branki*
eee,wiv,videces kad dodje bebica,pa odvalite cak do 7user posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 809
14.9.2014 11:36:53   
anita
Ja se svasta naradila od jutros.
Doruckovala, popila kaficu, pristavila rucak za danas, obrisala prasinu i sad odmaram uz rr.user posted image

A nakon svega sto se izdesavalo nocas (ustajanje, nespavanje,nos, grozni snovi i sl.) mm ce da kaze duso moja pa to je poruka od dece "mama navikavaj se da te budimo"user posted image

< Poruku je uredio anita -- 14.9.2014 11:42:20 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 810
14.9.2014 12:00:26   
Sanjalica1980
Dobro jutro user posted image

Ja ustala pre sat vremena. Naravno mogla sam jos ali me mm probudio kada me poljubio.

Isla sam do pekare da trazim pitu od krompira jer od onog dana mislim na nju user posted image

Naravno nije je bilo pa sada jedem sa sirom.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 811
14.9.2014 12:06:03   
bubulence

IZVORNA PORUKA: anita

mm ce da kaze duso moja pa to je poruka od dece "mama navikavaj se da te budimo"user posted image

sto jes' jes' user posted image ...
sa Emom sam bas imala srece, ona je kao beba spavala i do 11 (probudi se da siki ali odmah i nastavi) i dan danas je uzasna spavalica. tako da se nadam da ce i druga bebana biti ista...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 812
14.9.2014 12:07:02   
vonavoj
Ja sam napravila mleko i cokoplazmu (mlevenu),jede mi se nesto slatko,torta od plazme...ali i ovo dodje kao dobra zamena!
INace,sam se smorila..mm me ne zove,ni da pita kako sam,niti da mi kaze kako mi je cerka..da ne moze jednu poruku da mi pusti kad ustane.. kako moze da bude toliko sebican!! Ja ga zovem i kazem porodila sam se,on se smeje i kao aha...user posted image ..nema obzira!user posted image
A sigurno je gledao net na mobilnom,cim otvori oci mora da procita vesti..kvarez!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 813
14.9.2014 12:09:24   
branki*
a,sta je sa vestima,von,sta se desavauser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 814
14.9.2014 12:09:38   
bubulence
Von, mozda on tamo cita rr pa zna da si dobro user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 815
14.9.2014 12:13:21   
Sanjalica1980
Pisala sam u temi otecene noge pa ako ima neko da mi pise bilo bi super user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 816
14.9.2014 12:14:15   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image user posted image
Ma bitno je da neku vest ne propusti,nista specijalno ne mora da bude..ali da je uvek u toku..a za zenu ga zabole!user posted image

Direktna veza do poruke: 817
14.9.2014 12:15:59   
bubulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image user posted image
Ma bitno je da neku vest ne propusti,nista specijalno ne mora da bude..ali da je uvek u toku..a za zenu ga zabole!user posted image

Von i ja ujutro jos u krevetu prositam sta ima novo u drzavi, ziveo internet na tel i aplikacija za kurir user posted image , pa tek onda saljem muzu poruku da sam ustala i da sam ziva...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 818
14.9.2014 12:20:59   
vonavoj
user posted image user posted image ja prvo na fb,pa na rr..ali kad ustanem mu se javim...
A on ni tada..ne kao fora je da nije uzimao mobilni,dok su ustali,jeli..bla,bla..pricaj nekom drugom da nisi uzimao mob~

Direktna veza do poruke: 819
14.9.2014 12:43:36   
anita
Nama je upbicajeno da cim ustanem pustim poruku da sam ustala i da sam dobro. A onda me mm zove s posla po nekoliko puta u toku dana da vidi da li je sve ok i da li sam dobro.
Obicno pita kako ste vas cetvoro ili pita prvo kako sam ja a onda i kako nam je trojac user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 820
14.9.2014 15:07:32   
wivern

IZVORNA PORUKA: branki RR

eee,wiv,videces kad dodje bebica,pa odvalite cak do 7user posted image

user posted image
I ja volim da procitam novine kad ustanem. Prelistam na telefonu sta ima novo, pa na fb pa na rr..instagram na kraju user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 821
14.9.2014 15:58:54   
branki*
gde ste,stomacici..
boza spava,ja prala kosu,tusnula se..cekam mm da pricamo preko skajpa..nisam mislila uopste da ce mi nedostajati vec prvog dana,ali..nedostaje.trebalo bi malo da vodim dete posle napolje..do sad pricala sa drugaricom preko tel,sat vremenauser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 822
14.9.2014 16:23:24   
bubulence
mi smo opet imali goste, tetka od mm nam je bila na rucku, jedna divna i nesrecna zena... pa smo onda jos dugo sedeli i pricali, sada je otisla. ja isto planiram da perem kosu a mm i E otisli da isprate tetku i prosetaju do parka...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 823
14.9.2014 18:44:34   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ja sam napravila mleko i cokoplazmu (mlevenu),jede mi se nesto slatko,torta od plazme...ali i ovo dodje kao dobra zamena!
INace,sam se smorila..mm me ne zove,ni da pita kako sam,niti da mi kaze kako mi je cerka..da ne moze jednu poruku da mi pusti kad ustane.. kako moze da bude toliko sebican!! Ja ga zovem i kazem porodila sam se,on se smeje i kao aha...user posted image ..nema obzira!user posted image
A sigurno je gledao net na mobilnom,cim otvori oci mora da procita vesti..kvarez!

Von draga ne budi tuzna, vecina zena u trudnoci verovatno ima potrebu za vise paznje i da nam je mm jos nekako potrebniji, jos nam vise nedostaje.Bas kao sto rece Branki dole, ja sam letos sama rekla muzu da ode par dana na more posto ja nisam mogla od mucnina i gluposti, a posle dok ga nije bilo samo par dana umrla sam koliko mi je falio user posted image i sad kad ide na posao, jos radi ovih nedelja sve po 12-13 sati,ubise ga tamo, isto mi pojacano nedostaje, jer vecina nas trudnica ne radi,oduzi nam se vreme i normalno da se vise uzelimo i dan nam je ko godina! Ja recimo imam obaveza do 5, jer ima nesto sto radim privatno sat -dva dnevno ujutru, pa onda dok jedem, pospremim po kuci, proset____am napolju i da se vidim sa nekim, spremim rucak,malo odremam i eto ga vec 5.Medjutim muz ostane prekovremeno najranije do 8 uvece nekad i do 10-11, i ja se nevidjeno smorim u tom periodu user posted image cujemo se mi preko face mesindzera, preko porukica, kad nije u guzvi pozove me, ali dzabe kad nekako pojacano osecam da hocu njegovo prisustvo makar i cutali samo user posted image Ja u trudnoci recimo imam maniju kad god ide na posao i vraca se ja ga ispracam,docekujem i masem sa terase user posted image

Tako da ne brini, oni samo nekad ne razumeju nase hormoncice user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 14.9.2014 18:48:30 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 824
14.9.2014 19:21:37   
branki*
mi bili napolju,ali nismo dugo.pocela kisa,pa smo morali da se vratimo.bar sam ponela kisobran.evo sad i grmi...

branki

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here