|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
14.9.2014 20:11:35   
anita
I mi bili u setnju, iskreno malo sam se umorila.
Svratili na kafu i dosli kuci.
Vecerali i pocela kisa.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 826
15.9.2014 8:56:44   
vonavoj
jutro!
gde ste zene? Spavkate! Meni stiglo dete,ali bolesno,kaslje,sinoc povracala slajm,divna noc..sva sam slogirana!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 827
15.9.2014 9:21:12   
eca89
Dobro jutro user posted image , a joj Von bas mi je žao. Nego ja imam pitanje za sve vas, gledala sam, nema teme. sta vi doruckujete inace? Ja vise nemam pojma ni sta je zdravo, ni sta nijeuser posted image ???????????

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 828
15.9.2014 9:26:06   
bubulence
dobro jutro-dan i od mene
Von pa vidis kakvo je vreme ludo, nije ni cudo sto se razbolela , dusa mala, neka sto precozdravi.
Eca nemam pojma, jedem sta stignem, danas cu sutlijas da pravim za dorucak... jedem kao i pre, samo sto sam sada ubacila vise voca i povrca

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 829
15.9.2014 9:26:28   
Trcosava
Von izgleda neki virus. Ana u subotu imala baš visoku T, u nedelju samo popodne imala malo povišenu i to je to user posted image

Strah me da se nešto ne kuva u organizmu. Danas sam je još pustila kući, ako nema ni danas, šaljem je sutra u vrtić. Nit' jekašljala, nit' kijala. Ma ništa!

Eco - NIŠTA nije zdravo user posted image

A bar za doručak imaš gomilu iopcija - od klasičnog muslija sa jogurtom, preko onih crunch sa mlekom, palenta sa jogurtom/mlekom. Kuvana jaja, pržena jaja, sendviči... Prženice... Ako imaš blizu pekaru - burek, peciva, jogurt... user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 830
15.9.2014 9:30:59   
branki*
dobro jutro!ja budna jos od 6,ali sad sela tek..vodila bozu u vrtic,pa otisla po neki uput u dom zdravlja.kad sam se vracala,tako je kisa pocela da pada,kao da ide iz slavine,potoci napolju.imala sam kisobran,ali dzaba,glava suva,a sve drugo mokro.sad sedim i pijem kafu i mislim se sto li nisam uzela bozi gumenjake pre neki dan kad sam ih gledala.haos je napolju.a,u domu zdravlja kao u kaficu,nema kog nisam srela,sita se ispricahuser posted image
ja jedem sta stignem,uopste ne gledam na to,zeljna sam hrane,pa mi sad prilika.najbolje bi bilo nesto od voca i neke zitarice sa jogurtom.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 831
15.9.2014 9:38:12   
vonavoj
Za sada nema temper.samo je kasljala sinoc i izbacila slajm..eno je sad spava kao top..od 2 se smirila i lepo spava!
Ja sam u pocetku doruckovala musli i jogurt,pa mi se smucilo..jutros sam jela senvdic sa pecenicom i kackavaljem..zdravouser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 832
15.9.2014 9:42:20   
branki*
von,da brzo ozdraviuser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 833
15.9.2014 9:42:53   
Trcosava
Von, da mi imenjakinja što pre ozdrafi!

Upravo žderem sendvič sa parizerom, kačavaljem i kiselim krastavčićimauser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 834
15.9.2014 9:57:40   
wivern
Von to je ovaj moj virus ali sam ja prosla bez temperature. Pored ovako debilnog vremena dobro je i da smo iole normalni.
Eco ja jedem sta dohvatim za dorucak, odavno sam prestala da se traumiram sta je zdravo a sta nije.
Ja sam sinoc imala takvu nocnu moru, osecam se uzasno. Uh.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 835
15.9.2014 10:38:16   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage moje,

mene probudio tel inace bi jos spavala.
Moram da kazem da stvarno nisam normalna. Kako jos uvek nista ne osetim u stomaku pocela neka blaga panika da me hvata. Pocela sam da tripujem i da mi je stomak prestao rasti.
Dobro je da imam kontrolu u sredu inace bi sigurno sama sebi nametnula tenziju.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 836
15.9.2014 10:39:14   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro user posted image , a joj Von bas mi je žao. Nego ja imam pitanje za sve vas, gledala sam, nema teme. sta vi doruckujete inace? Ja vise nemam pojma ni sta je zdravo, ni sta nijeuser posted image ???????????

Eco, ja skoro svako jutro tost ili neke kifle sa suhomesnatim (mm mi kao kupi neko bez glutena),neki namaz,majonez, sir, eventualno ako imam paradajz i obavezno solju mleka ujutru i uvece. I nakon svakog obroka uzmem jedan-dva reda neke cokolade, tako sam oduvek morala nesto slatko posle obroka user posted image
Vikendom posto je tad i mm na dorucku spremim malo obilniji dorucak,tj dodam kajganu ,ali opet sa suhomesnatim, njemu virsle (ja ih sad izbegavam), nekad spremimo i on smrznuto pecivo punjeno feta sirom i slicno...ma kao sto vidis nista spec zdravo

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 837
15.9.2014 10:40:52   
Ipokrisia
E da, nekad za doruak i veceru jedem tost sa dzemom, sveki me opskrbila domacim dzemovima sto je pravila, skroz bez konzervansa tako d ai njih cepam uz mleko, obozavam dzem, narocito od sipka i jagode!! user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 838
15.9.2014 10:40:55   
vonavoj
Sva deca u vrticu kaslju..samo da se ne upali grlo,onda moraju antibiotici..
Inace,ja ne pijem mleko uopste,samo jogurt!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 839
15.9.2014 10:41:36   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: srculence25

Lelo svaka ti cast za dekoracije torte slanise ma sve.Gledala sam slike i bilo bi mi zao naceti tortu tako lepo dekorisanu user posted image
Pocinjem da brinem...Glava od juce ujutru rastura i evo nepopusta nemogu da zaspim user posted image
Danas mi mm merio pritisak bio 90/60 a inace imam nizi pritisak i dobro sam se osecala.

Hvala, srculence. Trudim se. user posted image

IZVORNA PORUKA: branki RR

eee,wiv,videces kad dodje bebica,pa odvalite cak do 7user posted image

Baš sam to htela da kažem! user posted image

IZVORNA PORUKA: bubulence

sto jes' jes' user posted image ...
sa Emom sam bas imala srece, ona je kao beba spavala i do 11 (probudi se da siki ali odmah i nastavi) i dan danas je uzasna spavalica. tako da se nadam da ce i druga bebana biti ista...

Moja Daria nije spavalica. Ona je sa 3 nedelje prestala da sisa noću, ali je zato ustajala rano. Legala je normalno. I dan-danas tako, legne oko 21-22h, desi se i kasnije, ali ne dalje od 22.30h. A' zato ustaje oko 7-8h, nekad odrapi do 9h. Ali ja svakako ustanem do 8h.

IZVORNA PORUKA: eca89

Ja dosta stvari ne mogu zbog mog stomaka, i zato ne večeram. Ali, doručak mi je najbitniji. Jedem sendviče ili nešto iz pekare. Sa mlekom ništa ne mogu pošto mleko ne smem. E, sad, šta je najzdravije, to je pitanje. Verovatno neki musli sa voćem, itd.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

jutro!
gde ste zene? Spavkate! Meni stiglo dete,ali bolesno,kaslje,sinoc povracala slajm,divna noc..sva sam slogirana!

I moja Daria je slinava od juče, a kašlje već par dana. Ja čim krene nešto, bilo šta, odmah fiziološki u nos i Pančićev čaj br.11 i nema brige. Dobro moja Daria pije antibiotik stalno pa je dosta zaštićena, bude bolesna jednom godišnje, ali opet ja sve volim da preduhitrim.

Mi smo juče bilikod svekijevaca i ja ne mogu da verujem kako su one stvarčice male. Gospode Bože, pa šta ću ja sa tako malom bebom, pa ja ću je slomiti! Gledam te bebeće stvari i gledam DAriu i razmišljam: "Ona nikad nije bila ovako mala!" user posted image
Popodne vodim Dariu u vrtić, pa idem da sredim papirologiju za premeštaj, da od sutra krene u ovaj ovde. A imam i posla. Opet. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 840
15.9.2014 11:12:11   
anita
Dobro jutro i od mene.
Evo za pocetak ko je za kaficu, ja upravo pijem user posted image user posted image
user posted image

Von bas mi je zao user posted image , valjda ce biti bolje i samo da ne bude i temperatura.

Sto se dorucka tice ja gledam da ne jedem svakog dana isto. Obicno jedem tost, dzem, pecivo iz pekare, napravim pitu, przena ili kuvana jaja, suhomesnato. Mleko ne pijem uopste, mogu samo da ga konzumiram kada jedem u kombinaciji sa keksom.
Od mlecnih proizvoda sve ostalo jedem.
Ranije nisam vecerala ali sada ne mogu da zamislim da legnem a da nesto ne pojedem.Sta da radim kad sam gladna... ja sam stalno gladna user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 841
15.9.2014 11:13:14   
cockic
Von kako vreme leti,jos malo pa Tici dolazi pojacanje user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 842
15.9.2014 11:21:42   
cockic
sad sam procitala da se Tica prehladila,da sto pre prodje user posted image i mi svi kasljemo,a lena mi ima upalu uva.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 843
15.9.2014 11:56:25   
anita
Ja pijem drugu kafu. Nesto ne mogu da se rasvestim. Ubija me ovo vreme user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 844
15.9.2014 12:53:05   
Ipokrisia
drugarke, ja se razvalih od kiselih jabuka user posted image nesto ovih dana navalila ko pomahnitala na njih.

Devojke a sto ne pijete mleko, jel ne volite inace ili...? Ja sve konzumiram mleko,jogurt, sir,pavlaku..ali bez mleka mi ne prodje dan!user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 845
15.9.2014 12:57:01   
branki*
ja mleko ne podnosim,ne mogu ni miris da mu osetim,bljak.user posted image
evo,ja se spremam po bozu u vrtic,pa cemo malo u setnju,mada me strah da nas ne zadesi kisa,bas je muljavo.

branki

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 846
15.9.2014 12:59:23   
vonavoj
Ja ne volim mleko,ne prija stomaku! Ali zato bez jogurta ne mogu,volim i sireve...juce mi se jeo kackavalj..morali smo da idemo da ga kupimo!
Branki,kod nas pljusti kisa!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 847
15.9.2014 13:00:22   
branki*
znas da mi je dosadila vise,malo,malo,pa eto ti je,pada.sve mokro i blatnjavo,ne mozemo ni u park da odemo.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 848
15.9.2014 13:06:54   
vonavoj
Ma uzasna je...meni je sad tesko da izlazim,ulazim u kola,pa jos i kisobran kad treba da otvaram..pa Tiku da vadim..joooooj!
Inace,danas me beba sve vreme udara i ceprka po besici..a nisam ni stala od jutros..
Ne javlja se ishler,verovatno se vec porodila!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 849
15.9.2014 13:11:08   
branki*
da,znas da sam i ja razmisljala o njoj,pisala je ono da je pocela pre vremena da se otvara..nadam se samo da je sve u redu sa bebom i njom...nema je-

a,da..da l cu kisobran,da l bozu,da l tasnu..jos kad mi zazvoni mobilni,aaauser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here