|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
15.9.2014 19:52:21   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

eeeh kad citam i vidim sta me tek ceka user posted image al dobro, neka je ono zivo i zdravo,pa cu da istrpim sta se istrpeti mora user posted image

ma navikne se covek, pa posle i nedostaje user posted image ...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 876
15.9.2014 20:23:36   
Sanjalica1980
Ipo to je verovatno to. Prva nam je trudnoca pa nismo sigurne user posted image

Ja sam sada dosla iz prodavnice. Jedva sam se obula koliko su mi noge otekle.
Muz mi je rekao da mogu da uzmem njegove patike user posted image

Direktna veza do poruke: 877
15.9.2014 20:33:25   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: bubulence

tako je to pred kraj, ja sam imala utisak da izbaci nogu ili ruku napolje. uzas.

Bukvalno! Evo sad skace! Saml se trgne..a lezim na levom boku..to ne voli. Wiv,moja je isla unapred 2 nedelje..a izasla nedelju posle termina!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 878
15.9.2014 21:04:55   
branki*
ipo,sad ce to ubrzo,ocekuj tokom sledece nedelje,garant,bar je meni tako pocelo.
evo,sad se uspavao boza,cula se sa muzem i bas sam nesto umorna..i ne radim nesto toliko preko dana,ali se osecam umorno.bili do mojih,pa kupila poklon drugarici za rodjendan,vracali se kuci,boza zapeo da ga nosim,cak je i rekao-umi me,ali ja nisam mogla.zao mi ,samo sam cucnula pored i grlila ga,pa je batalio.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 879
15.9.2014 21:13:26   
Ipokrisia
Sigurno je diiivan osecaj ,bar na pocetku dok nije jako :-) da se javi mali bebac :-) ja sve hocu da mu pustam neku neznu muziku a mm hoce reimsteina user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 880
15.9.2014 21:16:50   
Sanjalica1980
Ipo muz ti ima dobar ukus za muziku.

Direktna veza do poruke: 881
15.9.2014 21:19:24   
Ipokrisia
Pa da ali gde cu bepcu to da pustam jadnicak da se uplasi user posted image ako ga bude uspavljivao uz reimstein i iron maiden vec vidim problem user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 882
15.9.2014 21:19:46   
branki*

Sigurno je diiivan osecaj ,bar na pocetku dok nije jako :-) da se javi mali bebac :-) ja sve hocu da mu pustam neku neznu muziku a mm hoce reimsteina user posted image

jeste,ja bas volim to nezno lupkanje,kao da komunicira sa mnomuser posted image
ja pustala najvise decije pesmice...

branki

Direktna veza do poruke: 883
15.9.2014 22:24:58   
wivern

IZVORNA PORUKA: vonavoj

tako je to pred kraj, ja sam imala utisak da izbaci nogu ili ruku napolje. uzas.

Bukvalno! Evo sad skace! Saml se trgne..a lezim na levom boku..to ne voli. Wiv,moja je isla unapred 2 nedelje..a izasla nedelju posle termina!

Pa dobro Von jel to sad lepo sto mi pricas, ja se sve nadam izaci ce ranije da se ne strecam vise od ceprkanja i rastezanja user posted image
Divno je kad bebe imaju nezne pokrete, to je sjajno jer bas mozes da uzivas u svojoj bebici. Ali ovaj moj vec dve nedelje toliko mlati da je to neizdrz.
Kad legnem na bok stomak mi izgleda kao kad u filmu Alien ono bice izlazi iz ljudskog stomaka. Tacno se vidi kako nogom ili rukom rasteze stomak. A ono neprijatnooooooo user posted image . Sve cu ja to naplatiti kad se rodi, nista sto jedno dobro stipkanje i grickanje dupenceta nece pokrpiti user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 884
16.9.2014 8:32:00   
bubulence
dobro jutro devojke, kako ste mi spavale???

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 885
16.9.2014 8:39:49   
branki*
dobro jutro,bubi,dobro jutro trudniciceuser posted image
ja upravo zasela ovde i pijem kafu,kad mi zvoni mobilni..kaze glais-jeste vi ta i ta,zena tog i tog.ja .jesam.e,pa izgubili ste novcanik u prodavnici.ja u cudu,pojma nemam ni da mi nema novcanika.a,ja bila posle vrtica da kupim neki sok i verovatno ga ispustila.kako li mi se to desilo pojma nemam.nikad mi se ne desavaju te stvari.a,tamo nema puno para,ali mi je licna karta,zdravstvene knjizice od nas troje,neke potvrde,bankovne kartice...zena koja radi tamo,njem muz je sekretar mom muzu,sva sreca,pa me prepoznala kroz ime i nekako nabavili broj...boze,boze..

< Poruku je uredio branki RR -- 16.9.2014 8:46:31 >

branki

Direktna veza do poruke: 886
16.9.2014 8:39:58   
eca89
Dobro jutro bubi, ja sam lijepo spavala, evo doruckujem, samo jedem i stalno sam gladnauser posted image ,

Direktna veza do poruke: 887
16.9.2014 8:42:00   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

dobro jutro,bubi,dobro jutro trudniciceuser posted image
ja upravo zasela ovde i pijem kafu,kad mi zvoni mobilni..kaze glais-jeste vi ta i ta,zena tog i tog.ja .jesam.e,pa izgubili ste novcanik u prodavnici.ja u cudu,pojma nemam ni da mi nema novcanika.a,ja bila posle vrtica da kupim neki sok i verovatno ga ispustila.kako li mi se to desilo pojma nemam.nikad mi se ne desavaju te stvari.a,tamo nema puno para,ali mi je licna karta,zdravstvene knjizice od nas troje,neke potvrde,bankovne kartice...zena koja radi tamo,njem muz je sekretar mom muzu,sva sreca,pa me prepoznala kroz ima i nekako nabavili broj...boze,boze..

Dobro jutro, super Branki ,da su ti ga vratili, imala si sreceuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 888
16.9.2014 8:45:11   
bubulence
branki, sva sreca pa eto, ima postenih ljudi. nema veze sto nema mnogo para, nego bi iz zavisti bacio...
eca, sto se tice gladi- skroz te razumem, poslednjih nedelju dana mogu po ceo dan da jedem i nikada nisam sita

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 889
16.9.2014 8:50:10   
branki*
ma,zamisli samo koja je muka da vadim ponovo licnu kartu,sve zdravstvene,da ponistavam bankovne,vadim druge..sve sem pasosa mi je bilo tamo.bas sam im zahvalna.odnecu im esto sad kad odem das uzmem,cokoladu i kafu.jos se zena cimala da dodje do mog broja.
a,sto se tice gladi..sve je normalno.ja danima samo sanjam o tortama.

branki

Direktna veza do poruke: 890
16.9.2014 8:51:52   
Trcosava

Pa da ali gde cu bepcu to da pustam jadnicak da se uplasi user posted image ako ga bude uspavljivao uz reimstein i iron maiden vec vidim problem user posted image

Verovaa ili ne, Anu smo uspavljivali uz buđav lebac user posted image

A inače slušamo uglavnom 'tvrđu' muziku. To je i puštano onda, to se pušta i sada.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 891
16.9.2014 8:52:59   
eca89

eca, sto se tice gladi- skroz te razumem, poslednjih nedelju dana mogu po ceo dan da jedem i nikada nisam sita
He, he, bubi zezam muza da kada jednom dodje sa posla, da cu i njega pojesti user posted image user posted image . Ja bas nisam imala apetita i povracala sam, ali zato saduser posted image

Direktna veza do poruke: 892
16.9.2014 8:54:20   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Verovaa ili ne, Anu smo uspavljivali uz buđav lebac user posted image

A inače slušamo uglavnom 'tvrđu' muziku. To je i puštano onda, to se pušta i sada.

kod mene u kuci se ne slusa nista tvrdje od Sergeja Cetkovica i Nine Badric user posted image ...
branki, i treba da ih pocastis, sto kazes koliko je samo cimanje vaditi kopije dokumenata a da ne pricamo o trosku...
ja sam 3 puta nalazila mobilne telefone i uvek ih vracala... i bas se lepo osecam kada ih vratim...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 893
16.9.2014 8:54:24   
Ipokrisia
Branki, i nama se desilo isto u subotu kad smo bili u trznom centru da kupim neke helankice . Mm dok sam obilazila prodavnice uvek me cekao na onoj klupici sto ima da muskarci sednu isped prodavnica dok cekaju zene user posted image e posto sam ja vec nesto bila uzela on je sa sobom nosio tu kesu plus svoju torbicu. I pozovem ja njega kad nadjoh helanke da dodje na kasu da mi plati i on pristize i vidim zagleda po rukama, nema torbice.Vraca se do klupe na kojoj je sedeo isto nema. Ja umrla od straha, krenuli da se muvamo tu po spratu i naletimo na nekog decka iz security-a i pitamo da slucajno nije video torbicu musku i kaze on upravo ju je odneo do infopulta.Da ne pricam da je nadjena ispred prodavnice gde smo bili mnogo ranije i da je proslo dosta vremena! user posted image i dole na infopultu vidimo devojka i security popisuju sta je sve bilo u torbici.Ajde nije bilo nista mnogo para u novcaniku, i kartica bankovna ima sifru pa bi i to zvali nekako da blokiramo, ali sto je on tu nosio sva svoja dokumenta koja postoje, kljucevi od stana, automobila,... ma bukvalno sve sto ima! Morali bi sigurno brave svuda da menjamo! srecom sve je ostalo netaknuto i rekose nam iz obezbedjenja bas ste imali srece, ovde ljudi dzepare zbog 100 dinara! reko e stvarno nekad ima Boga! user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 16.9.2014 8:56:41 >

Direktna veza do poruke: 894
16.9.2014 8:58:21   
branki*
ipo,verujem da si se odsekla,jos i kljucevi i sveuser posted image super ste prosli,isto kao i ja.trudne,pa nas i bog cuvauser posted image
kod nas se sve skoro slusa,ali bas taj tvrdi metal ne mogu.

branki

Direktna veza do poruke: 895
16.9.2014 9:04:04   
Trcosava
Svi imaju više sreće od mene po pitanju novčanika user posted image

Mene za vreme bombardovanja odžeparile dve babe!!!! U polupraznoj 25-ici!!!

Ili su ljudi sada ipak malo bolji? Mami su isto vratili novčanik sa svim karticama, lk i ostalo. Mislim, naravno neko je pare uzeo. Bacili novčani, neko našao i pozvao mamu. Doduše, sad imamo peripetije jer je otkazala bankovnu karticu odmah, nije otišla da uzme novu i sad ne može ovde da podigne pare.

Da se razumemo, ja Rammstein isto ne mirišem. Jednu pesmu samo, možda dve. user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 896
16.9.2014 9:10:27   
vonavoj
jutro trudnice!
wiv,nije lepo da ti tako pisemuser posted image ,ali je istina!
branki,dobro si prosla!user posted image
bubulence,sto se mene tice ista muzika bi se slusala u kuci..a mm kaze npr. TOni Smorinski..user posted image on to ne voli..voli tvrdji zvuk,a ja ospice dobijem..tu se ne slazemo ni malo! A i T je navukao da slusa tu muziku..
A uspavljivali smo je uz Uzicko kolo,sa sve njom u rukamauser posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 897
16.9.2014 9:12:30   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: branki RR

ipo,verujem da si se odsekla,jos i kljucevi i sveuser posted image super ste prosli,isto kao i ja.trudne,pa nas i bog cuvauser posted image
kod nas se sve skoro slusa,ali bas taj tvrdi metal ne mogu.

uzas, iako to sve nije toliko bitno, sve se to da nadoknaditi, ali toliko mi nesto bilo u tom trenutku zao mm srce mi se cepalo user posted image posle kad smo nasli toliko mi laknulo,samo sam ga grlila i ljubila user posted image ne mogu da podnesem da mu se desi nesto lose...posle smo se smejali, reko ja trudna, ti radis po ceo dan, kombinacija boli glava za koncentrisanost u realnom svetu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 898
16.9.2014 9:20:19   
bubulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

bubulence,sto se mene tice ista muzika bi se slusala u kuci..a mm kaze npr. TOni Smorinski..user posted image on to ne voli..voli tvrdji zvuk

mm nije neki ljubitelj muzike ali ovu moju trpi pa se ne bunim... on slusa jedino Zdravka Colica i onaj stariji rok ali samo u kolima, kod kuce ne pusta muziku. ali zato Ema i ja stalno pevamo i djuskamo

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 899
16.9.2014 9:21:07   
lelaigor

lelpo, nikako da ti odgovorim koja sam ja na fb ali vidim nasla si me user posted image user posted image . e sada idem da ti gledam slike, nisam stigla do sada user posted image

Našla. Prepoznala po rođusu. user posted image

IZVORNA PORUKA: wivern

Ima taj neki dan kad je i mene boleo stomak, tj osecala sam bukvalno kao da mi se cepa koza na stomaku. Da znate da ste u pravu. user posted image
Ja sledece nedelje idem na uz, pa cu videti koliko je momcina porasla. Ne znam gde ce vise stati.
E sad pitanje za ove iskusnije, to sto je beba naprednija ne znaci da ce mozda hteti i ranije da izadje?

Wiv, nikakve to veze nema. Može biti ogromna pa opet čekati unutra i preći termin. Nažalost. Ja se nadam da ovaj put neću preći termin.

IZVORNA PORUKA: anita

I ja imam neke svoje bubice koje me muče. Kad me nešto boli zašto me boli, kada me ne boli zašto me ne boli i tako u krug.
Stomak mi je čini mi se porastao i povremeno osetim kako mi se koža zateže. Ili uveče kad legnem da spavam ukoliko legnem na leđa i ispravim noge čini mi se da će koža da mi pukne.
Ne osećam nikakve pokrete beba. Ne znam možda je i rano.
Kada ste vi osetile prve pokrete.
Sva sreća pa sutra idem na kontrolu pa ću biti malo mirnija.

Ja sam tako sa D. Za sve trčala kod lekara, kad se ne javlja, kad se previše javlja, zbog ovog, zbog onog...na kraju sam ležala na patologiji, a ubeđena sam da nisam morala, nego oni da me skinu sdnevnog reda više.

ja i ti smo 18. nedelja, mislim da moze da se desi do 22. da ne osetimo, s tim sto ti verovatno hoces zbog blizancica user posted image ja nekad osetim neko kao talasanje blago skroz dole pri dnu stomaka, a jednom sam osetila kad sam legla da spavam ,malo vise gore na stomaku kao dva lupkanja,kao tup tup, poput zivca kad zaigra.Ali ja pojma nemam da li je zivac ili beba ili creva,ne znam kako to da razlikujem user posted image

Ipo, to dole što si osetila, talasanje, bi trebalo da je to. A to gore nije. Nećeš još neko vreme gore osetiti. Ja sam D prvi put osetila u 18. nedelji, a ovu bebu sad u 19. nedelji. A nije kasno ni kasnije. Preko stomaka je mm D osetio prvi put u 21. nedelji, aovu bebu sad u 22.

Ja pevam, tako sam i D. user posted image

D i ja smo se jutros našetale. Juče mi u novom vrtiću kažu da dođemo ujutru, ja je odvedem, oni permutovali brojeve u šiframa, pa te ide u ovu grupu te u onu, na kraju ispade da ide od 14.30-18.30h, stalno. Jedva sam je odvukla iz vrtića, plakala je, hoće da ostane i upozna nove drugare. user posted image
Juče nikako nisam uspevala da namestim pojas. user posted image

Ju branki, hvala Bogu za novčanik. Manje više za pare, nego dokumenta, kartice, uf...

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here