|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
16.9.2014 9:23:28   
bubulence
lelo jeli D otisla jutros u novi vrtic?

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 901
16.9.2014 9:23:29   
Ipokrisia
ne znam d ali sam mozda vec pricala, ali ja sam pokusala bebi da pevam i osetila sam tad bila neki talas i ja se pohvalila mm, reko vidis kako se bepcu svidja, kaze on pokusala beba da pobegne user posted image sta cu kad imam slavujski glas user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 902
16.9.2014 9:40:09   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: bubulence

lelo jeli D otisla jutros u novi vrtic?

Napisah malopre. Nije još. Ići će popodne. Ova juče kad sam nosila upisnicu za prelaz, reče da ta vaspitačica radi samo prepodne i da dovedem D u pola 8. Ja spakovala dete, došle mi i ona meni kao: Jao pa ovo je neka greška D je ipak prebačena u celodnevno. Rekoh: Meni još bolje. Taman da odemo u sobicu, vaspitačica kaže toj glavnoj, pobrkala si šifre ovo je ipak poludnevno. A kod njih poludnevno od 14.30-18.30h. Ništa mi to ne znači, ali opet bolje išta nego ništa. Možda se nekad prebacimo na bolje.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 903
16.9.2014 9:43:02   
vonavoj
lela,kako je to glupo vreme za vrtic...user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 904
16.9.2014 9:43:40   
bubulence
promaklo mi je...
bzvz, ali ajde ako vam je blizu pa da se ne cimas mnogo oko odvodjenja i dovodjenja...
odosmo moje dete i ja napolje, sinulo je sunce pa taman da doruckujemo napolju negde...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 905
16.9.2014 9:44:14   
wivern
Jutro zenske. Meni redovno ostaju kartice u bankomatu. Svi bankomati prvo izbace karticu pa pare samo banka intesa obrnuto. I ja kad uzmem pare okrenem se i odem user posted image
Danas da pocnem da pakujem kesicu za porodiliste polako, da bih videla sta mi tacno nedostaje.
Juce u dm-u nadjem podmetace za wc dasku, 10 kom 100 din..savrseno.
I Imam da peglam za medalju user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 906
16.9.2014 9:45:01   
lelaigor
Jeste, jako. Dosad je išla jedne nedelje od 8-12h a druge nedelje od 13-17h. Al' ovo sad je ba ništa. Mislim, šta meni vredi što je ona u vrtiću u 18h? Al' dobro, možda se nekad prebaci u celodnevno. Bitno mi je da ne moram više na drugi kraj grada da je vodim.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 907
16.9.2014 9:48:50   
vonavoj
I ja imam da peglam pelene,tj,ima mm...ja mu rekla.a on me samo pogledao u fazoni zezas me... ma more nosi se,sve sam sama.ovo ti je jedina obaveza oko beba..a inace i kolica je razmontirao da opere,pa je besneo sto mora da ih sklopi,jos i ne zna kako se okrecu u polazaj da vidimo bebu(jer smo kolica dobili)..i onda sam morala ja da provaljujem..skroz nezaintereesovan! Htela sam da ga ubijemuser posted image
Bubulence,kod nas samo sto user posted image ne padaju!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 908
16.9.2014 9:48:51   
branki*
lelo,pa jeste,bar je blizu,znaci ti.
bubi,kod nas sunca ni u tragu,samo kisa,kisa,kisa...
wiv,vec si pocela da spremas torbicicuuser posted image ...pazi,meni vec proslo maltene pola trudnoce,kako brzo,uopste nisam ni svesna,bas leti vreme...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 909
16.9.2014 9:54:45   
lelaigor
Bubi, pa ti i ja smo makar blizu, kako kod tebe sunce a ovde nije, pošalji malo!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 910
16.9.2014 10:05:26   
wivern
Branki kod vas je haos, meni super drugarica zivi u Majdanpeku i kaze da nenormalno lije.
Pocela sam natenane jer znam kako sam inace neodgovorna, kod mene je sve kako cemo-lako cemo. Ovako cu valjda manje stvari zaboraviti user posted image
Kod nas ne pada trenutno nista ali je namrceno kao da ce noc uskoro.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 911
16.9.2014 10:38:39   
branki*
jeste,i dalje pada.kod njih u majdanpeku je gore,jer je ceo gradu kotlini kao,bukvalno se spustas u rupu i tu je grad.
meni opet kao pocele mucnine pomalo...

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 912
16.9.2014 10:41:05   
serpica
Branki ja sam propustila,sta cekas? jel devojcica? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 913
16.9.2014 10:42:07   
Sanjalica1980
Dobro jutro trudnice user posted image

Ja sam ustala malopre i opet sam koma. Lose sam nocas spavala. Imam neki ruzan predosecaj od jucer i nikako da se otresem od toga.
Videcu da doruckujem,popijem lekice pa da opet spavam user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 914
16.9.2014 10:44:10   
branki*
IZVORNA PORUKA: serpica

Branki ja sam propustila,sta cekas? jel devojcica? user posted image

serpi,draga,nisi propustila,ne znam jos sta je...mada ja svim srcem navijam za jednu devojcicuuser posted image

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 915
16.9.2014 11:00:00   
vonavoj
stvarno sam nekad fiju,fiju,,umesto da se umirim,uzela da sredjujem cipelarnik,pa cucni,ispravi se..i odem u wc i sekret,nema da faliuser posted image user posted image
ludachice,vidim da viris,ima li sta novo>

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 916
16.9.2014 11:12:04   
Ipokrisia
ako neko zivi kod Tosinog Bunara u BG evo lepih vesti user posted image

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1222837-bravo-bre-ova-pekara-u-bg-trudnicama-poklanja-hranu-foto

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 917
16.9.2014 11:36:27   
anita
Dobar dan od mene
Ja ustala u 6:30, spremila se pa kod doktora.
Uzela mi briseve, pregledala grlic i kaze da je sve ok. Rezultati su za 10 dana.
Posto cu sledece nedelje na pregled kod doktora koji radi na patologiji na GAK-u nije mi radila uz.
Ali sam zato dobila uput za laboratoriju, uput za patologiju i uput za komisiju. Sutra ujutru idem da dam krv pa popodne po rezultate.
Kod nas je vreme bas bljak. Tmurno, grozno ...

Branki bas si imala srece sa novcanikom. Meni kad su ukrali novcanik sva dokumenta sam morala da vadim ponovo. Tada mi je licna karta nova bila stara oko 2 meseca.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 918
16.9.2014 11:39:27   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

ja i ti smo 18. nedelja, mislim da moze da se desi do 22. da ne osetimo, s tim sto ti verovatno hoces zbog blizancica user posted image ja nekad osetim neko kao talasanje blago skroz dole pri dnu stomaka, a jednom sam osetila kad sam legla da spavam ,malo vise gore na stomaku kao dva lupkanja,kao tup tup, poput zivca kad zaigra.Ali ja pojma nemam da li je zivac ili beba ili creva,ne znam kako to da razlikujem user posted image

Ja sam imala taj osecaj par puta kao leprsanje i lupkanje a sad evo par dana nista pa se brinem.
Samo kad mi je porsao jucerasnji dan.Ceo dan proliv sta god pojedem izadje napolje do kraja sam jela samo grickalice
sad sam tako gladna a bojim se nesto konkretno da jedem jer osecam muku user posted image

Direktna veza do poruke: 919
16.9.2014 11:53:48   
lelaigor
Srculence, nemoj da brineš. Tako rano ni ne možeš da osetiš svaki dan. Tek kasnije bude učestalije. A što se tiče stomaka, sve znam. Ja sam od prvog dana bila na dijetama, po lekarima, bla-bla...ali dobro, ja imam te bolesti, pa sam kontala da mi se od trudnoće sve pogoršalo. A ti malo uspori, jedi dijetalnije par dana, možda je neki viruščić, možda ti je pao imunitet ili si prehladila stomak.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 920
16.9.2014 11:58:42   
Ipokrisia
Srculence nisam ni ja nista spec osecala u 16. nedelji, evo tek jutros dok sam sedela primetila sam bas intenzivne kao talase skroz pri dnu stomaka.Mozda je to to user posted image opet sam radila urin, i opet pise malo bakterija...ajoooj izgleda ce opet nesto izolovati, jes da ne bude neka velika kolicina, tj nije infekcija ali opet ova moja DR ce mi dati antibiotik ako je i dalje 20.000 user posted image videcemo za koji dan sta kaze urinokultura. PAPA i cerv.bris isto jos nisu stigli, uuuh mrzim to iscekivanje rezultata

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 16.9.2014 12:00:43 >

Direktna veza do poruke: 921
16.9.2014 12:02:05   
anita
Srculence uzmi neki dvopek ili keks sa cajem. Mozes i supicu. Nadam se da ti je od jutros bolje.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 922
16.9.2014 12:04:47   
srculence25
Ako je stomacni virus jel moze da steti bebi?
Ipo i ja vecito imam neke bakterije u urinu dr mi je rekao da do 12 nede je normalno
a kako su nedelje prolazile meni sve gore sa nalazima.Mecala sam neke vaginalete pa sad videcemo.
Iscekivanje je najgore

Direktna veza do poruke: 923
16.9.2014 12:05:55   
vonavoj
ne moze da steti bebi,vec je velika! ne brini,samo nemoj da dozvolis da dehidriras!

Direktna veza do poruke: 924
16.9.2014 12:10:51   
Ipokrisia
ma mi zene smo bas nakolonjene tim bakterijma u urinu i muka mi je vise od njih.Pre par godina sam imala bas tesku milionsku bakter.urinarnu infekciju, jedva sam je izlecila posle 2-3 godine konstantnih antibiotika.Spasao me na kraju neki solubitrat caj iz Nemacke sto sam nabavljala.Od tada imam fobiju od tih zlotvora malih zvanih bakterije! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here