lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence lelpo, nikako da ti odgovorim koja sam ja na fb ali vidim nasla si me . e sada idem da ti gledam slike, nisam stigla do sada Našla. Prepoznala po rođusu. IZVORNA PORUKA: wivern Ima taj neki dan kad je i mene boleo stomak, tj osecala sam bukvalno kao da mi se cepa koza na stomaku. Da znate da ste u pravu. Ja sledece nedelje idem na uz, pa cu videti koliko je momcina porasla. Ne znam gde ce vise stati. E sad pitanje za ove iskusnije, to sto je beba naprednija ne znaci da ce mozda hteti i ranije da izadje? Wiv, nikakve to veze nema. Može biti ogromna pa opet čekati unutra i preći termin. Nažalost. Ja se nadam da ovaj put neću preći termin. IZVORNA PORUKA: anita I ja imam neke svoje bubice koje me muče. Kad me nešto boli zašto me boli, kada me ne boli zašto me ne boli i tako u krug. Stomak mi je čini mi se porastao i povremeno osetim kako mi se koža zateže. Ili uveče kad legnem da spavam ukoliko legnem na leđa i ispravim noge čini mi se da će koža da mi pukne. Ne osećam nikakve pokrete beba. Ne znam možda je i rano. Kada ste vi osetile prve pokrete. Sva sreća pa sutra idem na kontrolu pa ću biti malo mirnija. Ja sam tako sa D. Za sve trčala kod lekara, kad se ne javlja, kad se previše javlja, zbog ovog, zbog onog...na kraju sam ležala na patologiji, a ubeđena sam da nisam morala, nego oni da me skinu sdnevnog reda više. IZVORNA PORUKA: Ipokrisia ja i ti smo 18. nedelja, mislim da moze da se desi do 22. da ne osetimo, s tim sto ti verovatno hoces zbog blizancica ja nekad osetim neko kao talasanje blago skroz dole pri dnu stomaka, a jednom sam osetila kad sam legla da spavam ,malo vise gore na stomaku kao dva lupkanja,kao tup tup, poput zivca kad zaigra.Ali ja pojma nemam da li je zivac ili beba ili creva,ne znam kako to da razlikujem Ipo, to dole što si osetila, talasanje, bi trebalo da je to. A to gore nije. Nećeš još neko vreme gore osetiti. Ja sam D prvi put osetila u 18. nedelji, a ovu bebu sad u 19. nedelji. A nije kasno ni kasnije. Preko stomaka je mm D osetio prvi put u 21. nedelji, aovu bebu sad u 22. IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Sigurno je diiivan osecaj ,bar na pocetku dok nije jako :-) da se javi mali bebac :-) ja sve hocu da mu pustam neku neznu muziku a mm hoce reimsteina Ja pevam, tako sam i D. D i ja smo se jutros našetale. Juče mi u novom vrtiću kažu da dođemo ujutru, ja je odvedem, oni permutovali brojeve u šiframa, pa te ide u ovu grupu te u onu, na kraju ispade da ide od 14.30-18.30h, stalno. Jedva sam je odvukla iz vrtića, plakala je, hoće da ostane i upozna nove drugare. Juče nikako nisam uspevala da namestim pojas. Ju branki, hvala Bogu za novčanik. Manje više za pare, nego dokumenta, kartice, uf...