|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
11.9.2014 9:43:46   
Trcosava
Zaboravih da poželim dobrodošlicu Belst - dobrodošla i bolje nas našla! (10 godina je prošlo, a ja nju i dalje vooolim)

(čudo jedno šta učini od mene loš san)

Ano mori, žali se. Vidiš da ja kukam već sad user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 551
11.9.2014 9:46:55   
wivern
Dobro nam dosla belst i svaka cast na cetvrtoj bebici. Tvoje iskustvo ce nam bas dobro doci.
Meni je mm obecao da me proseta knezom danas i vodi u zoo user posted image
Juce sam se probudila sa osecajem kao da nemam vise drustveni zivot pa je resio malo da me animira.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 552
11.9.2014 9:48:54   
branki*
mm je imao ranije glupi vic-kao nece da me vodi u zoo,ostavice me tamo!user posted image ..izem ti vic ,djole..i posle ja nisam u pravu kad mu kazem da mu je smisao za humor prilicno diskutabilan!

samo kukajteuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 553
11.9.2014 9:51:16   
Ana13
Trco,da ne znam da si blesava,danas bih pomislila da si se nasljokala od ranoga jutra. Ja jos ni oci nisam otvorila kako treba,a kod tebe sve veselo user posted image
Nego,ja zaboravih da danas imam psihofiz. vezbe za trudnice user posted image Treba da krenem za pola sata,a jos nisam ni pocela sa kafom user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 554
11.9.2014 9:55:28   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

mm je imao ranije glupi vic-kao nece da me vodi u zoo,ostavice me tamo!user posted image ..izem ti vic ,djole..i posle ja nisam u pravu kad mu kazem da mu je smisao za humor prilicno diskutabilan!

samo kukajteuser posted image

Danas ko šta radi, ja citiram Branki (sine, zamisli da i onaj citirani dobija po bod u nagradnoj igri user posted image )

Elem, podebljano. Mm je totalni antitalenat za LINGVISTIKU (jezik mu savršeno radi, testirala ja) i kad krene sa engleskim, srpskim i slovenačkim - ja padnem u nesvest.
I nekad nešto on reče (ili ostavljanja u zoo ili ono da sam već sad ko tenk, a do kraja trudnoće ću biti kao divizija) i ja njemu naravno izem ti vic. A on prečuo ili je nagluv pa će ''samo ti meni liži'' user posted image

Ostade do danas 'izem ti vic' 'ližem ti vic' tačnije ne kapira sve reči u srpskom jeziku. Pogotovo skraćenice. Šatrovački je tek šou! Kao da bi na kineskom pričala user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 555
11.9.2014 9:59:34   
vonavoj
Trco,di ste se nasli!
user posted image branki,trca ti pomaze da dobijes bod,trco urgiraj kod cakane da se i to vaziuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 556
11.9.2014 10:00:54   
branki*
hahaa,cepam seuser posted image
trco,morala sam dva puta da procitam sta si pisala,pgotovu kad sam procitala ono-samo ti meni liziuser posted image jao,majko moja,muz ti je genije!

trca je bas pravi druguser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 11.9.2014 10:02:05 >

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 557
11.9.2014 10:07:48   
Trcosava
Trebate da vidite šou kad uveče čitam Ani knjige na slovenačkom, pa kad krene Ana da me ispravlja - ne kaže se tako nego ovako (mislim obično je naglasak u pitanju).

Anči, vidiš li šta uradi manjak sna user posted image

Elem, ja danas moram da usisam. Ručak imam. I posle nećem ništa da radim. Onda će pijem sas Wiki kafu na skype user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 558
11.9.2014 10:12:12   
lelaigor
Wiv, svaka ti čast za to sa knjižicom. Ja bih nervni slom dobila i sve bih ih pobila tamo! user posted image
Belst, dobrodošla, svaka čast!
Trco, umrla sam od smeha za tm! Baš je lik! "Samo ti meni liži!"user posted image
Mene je juče stigao taj umor od posla. Jedva sam nešto juče uspela da uradim i sad se bojim da neću stići, zvala sam mm sestru da dođe da mipomogne ono što može...za šta ne moraš da budeš stručan. user posted image Olakšavajuća okolnost je što D danas nije išla u vrtić, pa ne moram da se majem po 8 buseva, nego sad stanem da radim pa do uveče. Išla sam sa njom kod očnog, ima neki čmičak već 2 meseca, nego zakrčenje kanala, pa sam joj sat vremena stavljala kapi, htedoh da je utepam!

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 559
11.9.2014 10:19:00   
anita
Dobro jutrouser posted image
Ja ispijam kaficu i uzivam citajuci postove
user posted image
Belst dobrodosla.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 560
11.9.2014 10:19:05   
wivern
i gde je Bubi sada da vidi da ne pisem samo ja sexualne postove user posted image
Ja polizah moj burek i saltam se na skype, sa cajem user posted image
Lelo pre toga sa knjizicom sam imala sa Trcom besnu seansu na skype-u pa sam se iskulirala, i stigla nagrada pa sam sve vreme kad krene nervoza mislila kako je to divno sto sam osvojila nagradu na nagradnoj igri user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 561
11.9.2014 10:24:33   
Ana13
Trco user posted image Kakva luda kuca user posted image Verujem da vam nikad nije dosadno.
MM je glavni u drustvu za pricanje viceva. Pored njega umirem od smeJa user posted image
Nego,sad se zbrzah,popih kafu na eks (velika solja) i nasminkah se na brzaka,kad vidim sms na telefonu iz skolice da se vezbe odlazu za sledeci cetvrtak zbog bolesti koleginice user posted image user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 562
11.9.2014 11:01:27   
Sanjalica1980
Dobro jutro trudnice user posted image

Belst dobro nam dosla.

Trco ti si legenda. Umirem od smeha citajuci tvoje postove user posted image

Anita trazi da ti dr uradi i uz. Kod mene se to vec podrazumeva user posted image Jedino ne znam da li vodis trudnocu privatno ili u dz.

Meni je u sledecu sredu uz i dogovor za serklaz. Valjda ce se ovaj mali skloniti do tada user posted image Nisko je pa samo pomeramo i cekamo.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 563
11.9.2014 12:06:55   
bubulence
o wiv tu sam ja, cim se spomene lizanje, sex i tako te stvari pali mi se lampica user posted image , ali se zna da ste Trca i ti najgore user posted image .
E i ja taman stigle kuci, u medjuvremenu svratila u NS da odnesem nesto knjigovodji ... sada mi je tata javio da mi je umrla baka... ali dobro, bila je bas jako bolesna, ovo je najbolje za nju... i tako....

p.s. belst dobro nam dosla

< Poruku je uredio bubulence -- 11.9.2014 12:09:43 >

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 564
11.9.2014 12:13:20   
wivern
Bubi ma samo da se ljudi ne muce mnogo sa bolescu..ali svejedno i kad ocekujes da ce se to desiti opet te nekako iznenadi.
Ma mene je to Trca iskvarila, ja sam fino celjade user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 565
11.9.2014 12:20:24   
branki*
bubiuser posted image
ja evo,spremam rucak,posle da idem po bozu,mislila malo da cistim,ali treba i muza polako da spremam,pa usput cu ako stignem...

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 566
11.9.2014 12:33:21   
anita
Bubi user posted image
I ja mislila nesto da sredjujem danas ali me mrzi. Mozda nesto kasnije, videcu. Rucak sam pripremila sto mi je najbitnije i to je to.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 567
11.9.2014 12:55:57   
anita

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Dobro jutro trudnice user posted image

Belst dobro nam dosla.

Trco ti si legenda. Umirem od smeha citajuci tvoje postove user posted image

Anita trazi da ti dr uradi i uz. Kod mene se to vec podrazumeva user posted image Jedino ne znam da li vodis trudnocu privatno ili u dz.

Meni je u sledecu sredu uz i dogovor za serklaz. Valjda ce se ovaj mali skloniti do tada user posted image Nisko je pa samo pomeramo i cekamo.

Sanjalice trazicu da mi uradi uz. Idem u zeleznicku ambulantu to je drzavno. Sada kada imam zakazan pregled, dobicu i uput za patologiju trudnoce koja je na GAK-u. Moram i tamo da se javim pa da uporedo vodim trudnocu.

Direktna veza do poruke: 568
11.9.2014 13:00:27   
Trcosava
Bubi, barem se više ne muči žena :(

I dobro breo što ja ispade sad najgora od svu decu? Kuj bi vas nasmeja da nema mene? user posted image A Wiki sva fiiiiina, ko iz Finsku da je došla. Št abi tek bilo da sam u Bg user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 569
11.9.2014 13:01:30   
Sanjalica1980
Anita, sto moras da se prijavis na patalogiju? Nisam to jos cula pa zato pitam.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 570
11.9.2014 13:02:32   
vonavoj
Uh,kad bi tako moglo da se trazi uz..kod nas je sve odvojeno..savetovaliste u jednoj ordinaciji,tu se samo merimo i pregleda nas..onda uz radi samo ponedeljkom,u drugoj ordinaciji...tako da ne mozemo puno da biramo i trazimo...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 571
11.9.2014 13:05:06   
bubulence
samo da znate da je danas Sekovanije, crveno slovo, nemojte preterivati sa poslom...
inace na danasnji dan pre tri godine smo krstili Emiliju user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 572
11.9.2014 13:14:21   
anita

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Anita, sto moras da se prijavis na patalogiju? Nisam to jos cula pa zato pitam.

Moram da se javim tamo jer se moja trudnoca vodi kao visoko rizicna. A oni na patologiji tj. na gak-u moraju da budu upoznati sa tim da su tri user posted image user posted image user posted image .
Rekla mi je dr.koja mi trenutno vodi trudnocu.

Direktna veza do poruke: 573
11.9.2014 13:17:59   
vonavoj
Bubulence,nista ne radimuser posted image tj.samo sam slozila stramplice,koje su bile suve,i rasirila na terasu kolica,oprana..htela sam da perem,ali ipak necu.
Cak imam i rucak od juce!user posted image a tiganj od dorucka me jos cekauser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 574
11.9.2014 13:25:16   
Sanjalica1980
Pretpostavila sam da je to u pitanju. Treba nositi te tri bebice user posted image
Jel' odmaras ili se kreces?
Ja nakon onih krvarenja jos uvek mirujem. Pogotovo sto su jos nisko.
Stomak mi je ogroman i vec sada mi je teze da spavam.
Bice zanimljivo kasnije user posted image
Kako ti spavas?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here