Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 9:43:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Zaboravih da poželim dobrodošlicu Belst - dobrodošla i bolje nas našla! (10 godina je prošlo, a ja nju i dalje vooolim) (čudo jedno šta učini od mene loš san) Ano mori, žali se. Vidiš da ja kukam već sad
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 9:46:55
|
|
|
|
wivern
|
Dobro nam dosla belst i svaka cast na cetvrtoj bebici. Tvoje iskustvo ce nam bas dobro doci. Meni je mm obecao da me proseta knezom danas i vodi u zoo Juce sam se probudila sa osecajem kao da nemam vise drustveni zivot pa je resio malo da me animira.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 9:48:54
|
|
|
|
branki*
|
mm je imao ranije glupi vic-kao nece da me vodi u zoo,ostavice me tamo! ..izem ti vic ,djole..i posle ja nisam u pravu kad mu kazem da mu je smisao za humor prilicno diskutabilan! samo kukajte
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 9:51:16
|
|
|
|
Ana13
|
Trco,da ne znam da si blesava,danas bih pomislila da si se nasljokala od ranoga jutra. Ja jos ni oci nisam otvorila kako treba,a kod tebe sve veselo Nego,ja zaboravih da danas imam psihofiz. vezbe za trudnice Treba da krenem za pola sata,a jos nisam ni pocela sa kafom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 9:55:28
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR mm je imao ranije glupi vic-kao nece da me vodi u zoo,ostavice me tamo! ..izem ti vic ,djole..i posle ja nisam u pravu kad mu kazem da mu je smisao za humor prilicno diskutabilan! samo kukajte Danas ko šta radi, ja citiram Branki (sine, zamisli da i onaj citirani dobija po bod u nagradnoj igri ) Elem, podebljano. Mm je totalni antitalenat za LINGVISTIKU (jezik mu savršeno radi, testirala ja) i kad krene sa engleskim, srpskim i slovenačkim - ja padnem u nesvest. I nekad nešto on reče (ili ostavljanja u zoo ili ono da sam već sad ko tenk, a do kraja trudnoće ću biti kao divizija) i ja njemu naravno izem ti vic. A on prečuo ili je nagluv pa će ''samo ti meni liži'' Ostade do danas 'izem ti vic' 'ližem ti vic' tačnije ne kapira sve reči u srpskom jeziku. Pogotovo skraćenice. Šatrovački je tek šou! Kao da bi na kineskom pričala
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 9:59:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,di ste se nasli! branki,trca ti pomaze da dobijes bod,trco urgiraj kod cakane da se i to vazi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 10:00:54
|
|
|
|
branki*
|
hahaa,cepam se trco,morala sam dva puta da procitam sta si pisala,pgotovu kad sam procitala ono-samo ti meni lizi jao,majko moja,muz ti je genije! trca je bas pravi drug
< Poruku je uredio branki RR -- 11.9.2014 10:02:05 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 10:07:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Trebate da vidite šou kad uveče čitam Ani knjige na slovenačkom, pa kad krene Ana da me ispravlja - ne kaže se tako nego ovako (mislim obično je naglasak u pitanju). Anči, vidiš li šta uradi manjak sna Elem, ja danas moram da usisam. Ručak imam. I posle nećem ništa da radim. Onda će pijem sas Wiki kafu na skype
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 10:12:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Wiv, svaka ti čast za to sa knjižicom. Ja bih nervni slom dobila i sve bih ih pobila tamo! Belst, dobrodošla, svaka čast! Trco, umrla sam od smeha za tm! Baš je lik! "Samo ti meni liži!" Mene je juče stigao taj umor od posla. Jedva sam nešto juče uspela da uradim i sad se bojim da neću stići, zvala sam mm sestru da dođe da mipomogne ono što može...za šta ne moraš da budeš stručan. Olakšavajuća okolnost je što D danas nije išla u vrtić, pa ne moram da se majem po 8 buseva, nego sad stanem da radim pa do uveče. Išla sam sa njom kod očnog, ima neki čmičak već 2 meseca, nego zakrčenje kanala, pa sam joj sat vremena stavljala kapi, htedoh da je utepam!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 10:19:00
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro Ja ispijam kaficu i uzivam citajuci postove Belst dobrodosla.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 10:19:05
|
|
|
|
wivern
|
i gde je Bubi sada da vidi da ne pisem samo ja sexualne postove Ja polizah moj burek i saltam se na skype, sa cajem Lelo pre toga sa knjizicom sam imala sa Trcom besnu seansu na skype-u pa sam se iskulirala, i stigla nagrada pa sam sve vreme kad krene nervoza mislila kako je to divno sto sam osvojila nagradu na nagradnoj igri
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 10:24:33
|
|
|
|
Ana13
|
Trco Kakva luda kuca Verujem da vam nikad nije dosadno. MM je glavni u drustvu za pricanje viceva. Pored njega umirem od smeJa Nego,sad se zbrzah,popih kafu na eks (velika solja) i nasminkah se na brzaka,kad vidim sms na telefonu iz skolice da se vezbe odlazu za sledeci cetvrtak zbog bolesti koleginice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 11:01:27
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro trudnice Belst dobro nam dosla. Trco ti si legenda. Umirem od smeha citajuci tvoje postove Anita trazi da ti dr uradi i uz. Kod mene se to vec podrazumeva Jedino ne znam da li vodis trudnocu privatno ili u dz. Meni je u sledecu sredu uz i dogovor za serklaz. Valjda ce se ovaj mali skloniti do tada Nisko je pa samo pomeramo i cekamo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 12:06:55
|
|
|
|
bubulence
|
o wiv tu sam ja, cim se spomene lizanje, sex i tako te stvari pali mi se lampica , ali se zna da ste Trca i ti najgore . E i ja taman stigle kuci, u medjuvremenu svratila u NS da odnesem nesto knjigovodji ... sada mi je tata javio da mi je umrla baka... ali dobro, bila je bas jako bolesna, ovo je najbolje za nju... i tako.... p.s. belst dobro nam dosla
< Poruku je uredio bubulence -- 11.9.2014 12:09:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 12:13:20
|
|
|
|
wivern
|
Bubi ma samo da se ljudi ne muce mnogo sa bolescu..ali svejedno i kad ocekujes da ce se to desiti opet te nekako iznenadi. Ma mene je to Trca iskvarila, ja sam fino celjade
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 12:20:24
|
|
|
|
branki*
|
bubi ja evo,spremam rucak,posle da idem po bozu,mislila malo da cistim,ali treba i muza polako da spremam,pa usput cu ako stignem...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 12:33:21
|
|
|
|
anita
|
Bubi I ja mislila nesto da sredjujem danas ali me mrzi. Mozda nesto kasnije, videcu. Rucak sam pripremila sto mi je najbitnije i to je to.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 12:55:57
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Dobro jutro trudnice Belst dobro nam dosla. Trco ti si legenda. Umirem od smeha citajuci tvoje postove Anita trazi da ti dr uradi i uz. Kod mene se to vec podrazumeva Jedino ne znam da li vodis trudnocu privatno ili u dz. Meni je u sledecu sredu uz i dogovor za serklaz. Valjda ce se ovaj mali skloniti do tada Nisko je pa samo pomeramo i cekamo. Sanjalice trazicu da mi uradi uz. Idem u zeleznicku ambulantu to je drzavno. Sada kada imam zakazan pregled, dobicu i uput za patologiju trudnoce koja je na GAK-u. Moram i tamo da se javim pa da uporedo vodim trudnocu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 13:00:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi, barem se više ne muči žena :( I dobro breo što ja ispade sad najgora od svu decu? Kuj bi vas nasmeja da nema mene? A Wiki sva fiiiiina, ko iz Finsku da je došla. Št abi tek bilo da sam u Bg
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 13:01:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Anita, sto moras da se prijavis na patalogiju? Nisam to jos cula pa zato pitam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 13:02:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Uh,kad bi tako moglo da se trazi uz..kod nas je sve odvojeno..savetovaliste u jednoj ordinaciji,tu se samo merimo i pregleda nas..onda uz radi samo ponedeljkom,u drugoj ordinaciji...tako da ne mozemo puno da biramo i trazimo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 13:05:06
|
|
|
|
bubulence
|
samo da znate da je danas Sekovanije, crveno slovo, nemojte preterivati sa poslom... inace na danasnji dan pre tri godine smo krstili Emiliju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 13:14:21
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Anita, sto moras da se prijavis na patalogiju? Nisam to jos cula pa zato pitam. Moram da se javim tamo jer se moja trudnoca vodi kao visoko rizicna. A oni na patologiji tj. na gak-u moraju da budu upoznati sa tim da su tri . Rekla mi je dr.koja mi trenutno vodi trudnocu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 13:17:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubulence,nista ne radim tj.samo sam slozila stramplice,koje su bile suve,i rasirila na terasu kolica,oprana..htela sam da perem,ali ipak necu. Cak imam i rucak od juce! a tiganj od dorucka me jos ceka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 13:25:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Pretpostavila sam da je to u pitanju. Treba nositi te tri bebice Jel' odmaras ili se kreces? Ja nakon onih krvarenja jos uvek mirujem. Pogotovo sto su jos nisko. Stomak mi je ogroman i vec sada mi je teze da spavam. Bice zanimljivo kasnije Kako ti spavas?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?