Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 19:10:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipo, divne vesti. Videces da ce i papa i cervikalni biti dobri. Uzivaj i mazi tu svoju tibicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 19:17:02
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ipo, divne vesti. Videces da ce i papa i cervikalni biti dobri. Uzivaj i mazi tu svoju tibicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 19:33:15
|
|
|
|
vonavoj
|
ipo,super,nema razloga da brines..sto ne bi bili dobri rezultati!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 19:34:58
|
|
|
|
belst
|
wivern, jako mi je drago da ti je moj post bar malo koristio, rado ću podijeliti sva iskustva sa vama (imam ih na sreći jaaaako puno), isto kao što i meni često koriste postovi koje ovdje čitam, bez obzira što sam sve prošla nekoliko puta. Da, nažalost moja iskustva sa poroda su puno bolja nego što će biti ovaj put- pritom mislim naravno na uvjete a ne na osoblje jer njih i ovdje ima sigurno jako ugodnih i stručnih, kao što i tamo ponekad možes naici na neke, hm, ne baš sjajne... (iako rijetko). Ali ne hvata me panika jer ako se postaviš pozitivno mislim da će se najčešće i osoblje tako postaviti prema tebi, a nedostatak normalnih uvjeta u rodilištu i najblaže rečeno "nekomfor" ćemo par dana izdržati, zar ne? Ja ionako imam jos puno do poroda, sada tek trebam uzivati u trudnickim danima...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 19:52:08
|
|
|
|
anita
|
Belst svaka ti cast na svemu sto si prosla. Svako novo iskustvo znaci.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 19:57:25
|
|
|
|
bubulence
|
blest divno, a sigurna sam da ce i sledeci porodjaj biti jednako lepo iskustvo kao i prethodni, moza ce nedostajati komfora ali to i nije toliko bitno... napravi ticker da mozemo da te pratimo. a gde ces se sada poradjati?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 21:45:05
|
|
|
|
wivern
|
Mala elena da cula sam sve najbolje za gradsku ali na zalost tamo nema sigurnog epidurala tako da gradska za mene otpada Belst nije meni bitan komfor, samo normalno ponasanje osoblja prema pacijentu, Da ne moram da molim za nesto sto se podrazumeva. Na zalost zbog vantelesne se dugo vucaram po nasim bolnicama pa sam imala svakakva iskustva, pri tome ne govorim o strucnosti jer mislim da su svi svuda jako strucni samo je pitanje koliko su voljni da rade. Ale ne brinem previse, kud svi turci tu i mali mujo . Kako sve zene tako cu i ja, mene vise brine taj deo sa dojenjem nego sam porodjaj. Ali volim kad cujem da zene na jako lep nacin opisuju porodjaje i da se ne osvrcu samo na onaj bolniji deo koji se brzo i zaboravi. Ipo bice ti i brisevi ok, samo udri po tecnosti za urin i urinokulturu. Muz me umesto u zoo vodio na pizzu, smorila sam se kuci pa me malo prosetao
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 21:49:31
|
|
|
|
branki*
|
ipo,super za rezultate mi isli u setnju,bas sam se malo i umorila.kupala bozu,dala mu da jede..evo samo sto je zaspao .mm gleda utakmicu,a i on nakrivio glavu i meni se drema.. sta vi radite?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 21:52:22
|
|
|
|
bubulence
|
cekam mm da dodje sa posla. Ema spava... ovde je padala bas grozna kisa, sa sve grmljavinom koju mrzim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 21:53:35
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Danas me nesto dupe boli od lezanja. Evo sada ispekla kokice pa cu da gledam utakmicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 21:54:56
|
|
|
|
branki*
|
kod nas bilo fino vreme,onako taman za setnju,ni vruce,ni hladno...nego se precenim,setamo daleko i onda kad treba da se vratimo,mene mrzi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 21:56:15
|
|
|
|
wivern
|
Toliko sam se prejela zene da mi je muka sada. Prava sam oci su mi bile gladne. Sedim za kompom da iscitam sve postove i ne mogu jer prezivam.. Gledala bih neki dobar horor sada..bas bi mi legao
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 22:03:34
|
|
|
|
anita
|
Ja se istusirala, presvukla i spremna sam za spavanje. Samo ne verujem da cu jos u krevet. I meni je muka, sta sam sve pojela bas sam prava
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 22:10:46
|
|
|
|
branki*
|
wiv,skini sa neta the conjuring,prizivanje zla na nasem,odlican horor,pisala sam u temi za film. ja bih jela,ali ne znam sta..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 22:12:24
|
|
|
|
bubulence
|
ja sam na svu onu hranu jela jos i kokice. lose mi je. posebno sto sada ne mogu da se napijem vode...posle ce mi djavo biti kriv sto ustajem 100 puta nocu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 11.9.2014 22:33:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Wiv svaka cast sto gledas horore. Ja sam odgledala jedan i ziva se istraumira
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 1:06:32
|
|
|
|
srculence25
|
wiv svaka cast za horore kad ih gledam nesmem sama ni do wc Veceras sam gledala film Slatki novembar po koji put isplakala se a znam ceo film bas je tuzan. Neide mi san na oci ustajala da piskam i razbudila se evo jedem sladoled jer nema nista slatko. Hoce neko?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 7:38:04
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro , kao ste jutros? Ja juce pojela bananu, pa me stomak muc, pijem kamilicu. E, da snoc je mm prvi put osjetio bebin pokret, a joj njegove srece
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 8:53:35
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! grozno sam spavala,te toplo,hladno..i tako se probudih sa glavoboljom i ukocena..moracu panadol..nece proci sigurno! Kuca mi u haosu,a ja pijem kaficu uz RR! Svuda bebece stvari,ciste,suve,za pranje..ovo lose vreme..i tako.. Inace,podigla sam pumpicu,stavila sam slicicu u temu,odlicna je..cini mi se bolja od avent,videcemo MOze meni sladoled!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 8:56:49
|
|
|
|
Ana13
|
Dobro jutro.Nocas nisam spavala ma ni sat vremena. Nesto sam se obrtala po krevetu,cas mi bilo vruce,cas hladno.A ni mm nije mogao od mene da spava.Sad sam bas bljakavo. U 10h idem kod frizera da skratim svoju kosicu od ispod liije brusa do ramena.Ne mogu vise da se bakcem sa njom. Mozda cu kad se lepo naspavam i trezveno razmislim da zazalim.Jbm li ga Sto se filmova tice,meni su horori omiljeni,ali mm nece da sedi u istoj prostoriji sa mnom kad su na repertoaru,pa ih gledam samo kad sam sama Za vikend idemo da kupujemo kolica i jos neke sitnice,sledeci vikend da krecimo i bebac moze da dodje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 9:02:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,najsladje pripreme! MI juce u Aksi,da podignem pumpicu,i gledamo,nista nam ne treba.. uzeli smo samo podlogu za presvlacenje,jer imamo komodu,a podloga se raspala.. A neki roditelji trpaju u kolica,pa ne znaju sta ce..uzeli aventovu veliku staklenu flasicu,pa ne moze da stane u sterilizator..sta ti je neiskustvo..nece joj nikad trebati staklena flasica i to ne od 240ml
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 9:02:36
|
|
|
|
bubulence
|
eca diiivnooo, da i tate malo uzivaju! ana, jeste odlucili koja cete kolica? opet nisam nikako spavala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 9:02:48
|
|
|
|
bubulence
|
eca diiivnooo, da i tate malo uzivaju! ana, jeste odlucili koja cete kolica? opet nisam nikako spavala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 9:03:16
|
|
|
|
branki*
|
zdravo,drugarice mm danas nije otisao na posao,ode do pijace da mi nakupuje za 2 nedelje,ide u finsku,pa da ne secam ja.moram da susim ves,da ga peglam ,pakujem... odvela bozu u vrtic,pa cu cufte da pravim kasnije.malo je zahladnelo,ali taman,meni prija.. ana,bas je to lepo,kad biras kolica i tako to... inace i ja volim horore,mm i ja gledamo zajedno,ne volim sama,ali kad ide strasna scena,ja stavim ruku sa rasirenim prstima ispred lica,da se ne uplasim puno,zbog bebice...pa,tako gledam polovicno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 12.9.2014 9:10:23
|
|
|
|
Ana13
|
Von,zato sam ja prvo procitala sve teme na RR,napravila spisak pa u shoping.Nema sta da omasim Bubi,uzecemo Peg Perego book plus 3u1. Samo boju jos nismo izabrali.Dvoumimo se izmedju neutralnih (bez,siva..) zbog naredne decice i neke jace boje (roze,zelene...). Ako uzmemo roze,a sledeca beba bude deckic,bice veselo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?