|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
10.9.2014 10:49:25   
anita
Dobro jutro zenskaci
Ja ustala i moram da se pohvalim da sam super spavala. Nos me malo zeza ali za razliku od prethodnih dana je mnogo bolje.
Veliki user posted image za sve user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 501
10.9.2014 10:53:25   
branki*
auu,wiv,pa to kod tebe bas zagustilo,da samo brzo prodje..ne znam sta smes stvarno.
bozu odvela u vrtic,pa produzila da kupim poklon,ide popodne u igraonicu na rodjendan.kupila i sebi haljinu,kacicu kasnije sliku.nemam sta da obucem.u prvoj trudnoci mi bilo lako,sedim kod kuce i mogu u pidzami po ceo dan.a,sad je drugo-te vrtic,te logoped,te defektolog,beograd ne mogu da setam kako bilo.a,ne daju mi se sad neke pare,niti ih imam trenutno.sva sreca pa sam otkrila tu jeftinu radnju,pa ima kojecega.
treba tikvice da pohujem,a vec mi muka jer to mrzim.sve se usmrdi.ali mm voli,pa da mu ispunim zelju.ide za finsku poslovno i bice odsutan,pa ajde..posle da perem kosu i da se sredim.stan ostavljam za sutra,jer stvarno nemam kad.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 502
10.9.2014 11:10:41   
vonavoj
wiv,mene sutira u rebra,i na sred stomaka samo bude izbocina..uopste ne mogu da provalim gde su joj noge,dupe,stalno se okrece!
i vec me nervira sto ne znam da li cu i kada imati uz!
branki,nece niko stan da ti sredi,ima vremena..i mi idemo popodne na rodjendan! A pre toga u ROdic,da pokupujem sta mi jos fali za bolnicu,za torbu,da je napokon spakujem!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 503
10.9.2014 11:15:26   
wivern
Von to na sred stomaka sam ja umislila da je dupence user posted image i ponasam se u skladu sa mojoj umisljotinom, tapsem ga redovno. Ali juce je, valjda rukama ako je jos uvek u tom polozaju, tako treskao po grlicu da sam mislila da cu poceti da se poradjam od muke.
I uzasan mi je osecaj kad se proteze, osetim kako mi gura zeludac i kako mi se sve grci, sva sreca to nije tako cesto.
Branki, brine me ovaj kasalj, jer meni u ovo vreme krece i alergija, i to sa istim simptomima kao i prehlada ali kasalj mi ostane naredna 2 meseca.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 504
10.9.2014 11:25:17   
branki*
na sta si alergicna?na neke trave?

a,von i ovo za stan si u pravuuser posted image ,naravno da nece.

< Poruku je uredio branki RR -- 10.9.2014 11:27:19 >

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 505
10.9.2014 11:29:08   
vonavoj
user posted image user posted image vec ga bijesuser posted image i ja je guram!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 506
10.9.2014 11:53:00   
mika79
Trudnice user posted image samo da vas pozdravim.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 507
10.9.2014 11:55:18   
branki*
i mi tebe,miko,puno,punouser posted image ,a i bebanu jedan zagrljaj!

gde je bubi?

branki

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 508
10.9.2014 11:59:12   
bubulence
evo meee.
miko kako je Mihajlo? kako si ti?
Wiv zasto ne pozoves dr da pitas sta smes? ili pitaj u apoteci?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 509
10.9.2014 12:03:42   
mika79
Dobro je Mihajlo samo su nas istraumirali, juče smo bili na Institutu za majku i dete zbog niskog hemoglobina ( koji je bio 128) oni su se čudili zašto smo poslati kad je hemoglobin u granicama referentnih vrednosti. U porodilištu tvrde da je to nizak nivo a u IMD da je to normalan nivo. Kome verovati? Polako se uhodavamo. Ko se sledeći porađa?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 510
10.9.2014 12:09:12   
bubulence
Miko ali to i jeste u granicama normale, zasto bi isli na institut user posted image ...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 511
10.9.2014 12:22:57   
vonavoj
O svasta miko,pa zar to nije u normaliuser posted image ..samo da se traumira covek!
IMa jos nas na spisku..ludacica,a blizu sam i jauser posted image

Direktna veza do poruke: 512
10.9.2014 13:07:18   
Trcosava
Svašta Miko, to je sasvim normalan hemoglobin - čak i za nas velike, kamo li za bepca

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 513
10.9.2014 13:09:01   
vonavoj
MOzda neki drugi pokazatelj nije bio okuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 514
10.9.2014 13:59:27   
lelaigor
Ja ću d'umrem danas kako mi je sve teško. Juče sam dugo radila, čitavih 7h bez prestanka, pa loše spavala, pa rano ustala, pa trči na drugi kraj grada da odevedem D u vrtić, pa prodavnica, pijaca, ostavila to kući i odmah nazad po nju, mrzim to poludnevno, ništa ne stignem...
Došla kući, istuširala se, sad ću da ispečem pitu, pa da se opet bacim na posao. I danas računam nekih 7-8h rada.
KAko mi je uzbudljivo da gledam koja je na redu. Al' kad ja budem prva sledeća na spisku ima da se uprpam!user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 515
10.9.2014 14:00:10   
plačljiva
Drage moje,evo i mene user posted image ,bila odsutna par dana pa vas uz kaficu čitam user posted image .
Miko,hemoglobin mu je bolji od svih nas ovde na RR user posted image odlično ti je dečko,neka je živ i zdrav user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 516
10.9.2014 14:00:57   
vonavoj
lela,to je bas puno aktivnosti!
jedino dobra stvar kad si prvi na spisku jeste to sto si pregurala opasnu zonu,da se ne porodis pre vremena..ja sam samo to imala u glavi!user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 517
10.9.2014 14:03:20   
bubulence
lelo a gde ide u vrtic? do kada ces primati porudzbe? mozda bi trebalo malo da smanjis

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 518
10.9.2014 14:06:01   
plačljiva
Lelo,i ja kada budem prva na spisku imam da umrem od straha i treme.
Inače,ja dosta šetam sama i polako baš.Čim krenem sa nekim u šetnju idu brzo,a ja dahćem od umora.Zato gde god mogu idem sama user posted image .Šetam Knezom,Bulevarom,ma super mi je,uzmem sladoled...user posted image

Direktna veza do poruke: 519
10.9.2014 14:21:08   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: vonavoj

lela,to je bas puno aktivnosti!
jedino dobra stvar kad si prvi na spisku jeste to sto si pregurala opasnu zonu,da se ne porodis pre vremena..ja sam samo to imala u glavi!user posted image

A znam user posted image al' sve bih da iskoristim priliku i zaradim još koji dinar dok još mogu. Kad se porodim pitanje je kad ću opet početi sa radom.

IZVORNA PORUKA: bubulence

lelo a gde ide u vrtic? do kada ces primati porudzbe? mozda bi trebalo malo da smanjis

Ide u Maslačak na Limanu, a mi smo se sa Limana preselili na Detelinaru. Nadam se da će do kraja nedelje biti prebačena ovde u Petra Pana, jer ću umreti. Nemam pojma. U septembru i oktobru ću raditi sigurno (osim ako se nešto ne daj Bože ne desi), u oktobru jednu svadbu radim, isto brdo keksića. Za novembar i decembar još ne znam. MAda već su me zvali i za 19.decembar (VTP mi je 28.12.) i nemam pojma da li da primim, ako se ne porodim do tad. user posted image

IZVORNA PORUKA: plačljiva

Lelo,i ja kada budem prva na spisku imam da umrem od straha i treme.
Inače,ja dosta šetam sama i polako baš.Čim krenem sa nekim u šetnju idu brzo,a ja dahćem od umora.Zato gde god mogu idem sama user posted image .Šetam Knezom,Bulevarom,ma super mi je,uzmem sladoled...user posted image

JA čekam da mm dobije platu pa da uzmem onaj pojas, pa ću moći više i brže da šetam, ovako sam kao morž, mada DAria i dalje jadna trči za mnom... user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 520
10.9.2014 14:27:28   
bubulence
hihihi mislim da ti to u dec vec ne bi trebalo. mislim, drugo je dete, moze pozuriti koji dan... a onda musterije ostavljas na cedili ... ipak, svaka ti cast i za volju a i za ideju za posao user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 521
10.9.2014 14:30:39   
wivern
Jaaaoooo opet mi otisao kilometarski post user posted image
Branki nikada mi nisu tacno utvrdili na sta sam alergicna, tj utvrdili su da su to grinje i kad cvetaju "neke" trave. Mozes misliti. Samo mi rekli da se kljukam lekovima protiv alergija.
Bubi lakse mi je da odem do dr-a pa da mi on kaze sta smem. A mozda bi i placljiva mogla to da mi kaze, onako preko veze user posted image
Miko nekada dr umeju bespotrebno da dizu paniku, ljubi bebirona user posted image
Lelo kad na zalost moramo da jurimo taj prokleti dinar user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 522
10.9.2014 14:49:26   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: bubulence

hihihi mislim da ti to u dec vec ne bi trebalo. mislim, drugo je dete, moze pozuriti koji dan... a onda musterije ostavljas na cedili ... ipak, svaka ti cast i za volju a i za ideju za posao user posted image

Pa, nešto se i ja mislim. MAda to mi je jedan prijateljica i ona insistira da joj ja pravim, bla-bla...ali moraću joj još jednom objasniti kako stoje stvari. user posted image Ideje imam, ponekad i volju, mada mi je sad već manjka, umorim se brzo. user posted image

Wiv, to si baš lepo rekla. Jurim dinar! user posted image

Direktna veza do poruke: 523
10.9.2014 17:03:01   
mika79
Navijam za vas koje ste blizu porođaja da sve prođe brzo i što bezbolnije. Ja sam kao što znate išla na indukciju sa epiduralom u zadovoljna sam kako je sve proteklo, da sam ranije primila epidural manje bi me bolelo ali taj dan je bilo dosta cr i prirodnih porođaja tako da je anesteziolog samo išao od jedne do druge.
Bubulence ako se i dalje razmišljaš da li da se porodiš u SM imaš moje preporuke kompletno osoblje je divno, baš se trude oko žena.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 524
10.9.2014 17:08:26   
anita

JA čekam da mm dobije platu pa da uzmem onaj pojas, pa ću moći više i brže da šetam, ovako sam kao morž, mada DAria i dalje jadna trči za mnom... user posted image
[/quote]

Lela,
ja sam skoro kupila pojas. Pisala sam o tome u temi "Pojas za trudnice" okacila sam i fotku pa mozes da bacis pogled.
Sto se tvog posla tice svaka ti cast. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here