|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
10.9.2014 17:41:07   
lelaigor
E, sve hoću da potražim temu o pojasu da vidim kakva su iskustva.
A za posao, pa hvala. Biće meni hvala, kad se razbolim za vikend...user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 526
10.9.2014 18:09:12   
plačljiva
Draga moja wiv user posted image iskreno,ja da sam na tvom mestu izdržala bih još mesec dva te alergije.Kreće jesen,manje trava i cvetanja pa će i biti lakše.Lekovi antihistaminici koji se daju (Pressing,Claritine,Xyzal,Aerius...)nisu preporučljivi u trudnoći.Ravnomerno se raspoređuju po organizmu i prolaze u CNS i izazivaju pospanost,mogu i aritmije,nisu rađena ispitivanja na trudnicama,i ja ih ne preporučujem nikada.Ako ne daj Bože dođe do gušenja,jake alergijske reakcije onda se uključuje jedan lek pronison po šemi,ali ne verujem da ćeš doći do toga.user posted image Uživaj i strpi se još mesec dana user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 527
10.9.2014 18:12:55   
bubulence
placljiva jesi ti dr? da znamo da te spopadamo user posted image ?
joj meni su se upalile desni, jako mi smeta i jako me boli. sada je mama otisla da mi uzme zalfiju da ispiram

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 528
10.9.2014 18:20:11   
wivern
E Pljacljiva, meni je trebao info za sirup za iskasljavanje , ipak nije alergija dr se dvoumio da li da mi uvede antibiotike ali je ipak odlucio da nastavim sa cajevima i da pijem deciji sirup od belog sleza za iskasljavanje.user posted image Za alergiju znam da nista ne smem, to ne pijem vec dve godine tj kako smo poceli da se spremamo za vto u visegradskoj.
Bubili nego sta je nego dr, nego se ona femka nece da otkrije sve svoje supermoci user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 529
10.9.2014 18:58:01   
Mariya

IZVORNA PORUKA: plačljiva
Lelo,i ja kada budem prva na spisku imam da umrem od straha i treme.

Čitam šta pišete pa pomislim:"hajde baš da vidim koja je prva"-kad ono JAA!!! AAAaa!! šta da vam kažem, nije mi svejedno, baš me je strah, znam šta me čeka. Odmah mi počne lupati srce!! A sa druge strane, kao što von kaže, sad znam da sam izgurala onaj kritični deo i mogu da se porodim bilo kad a beba neće biti prevremeno rodjena. Vreme je da pakujem torbu. Stvarcice su spremne, ostao je samo krevetac i ogradica da se operu i srede.
Viw, i ja sam pila taj dečji sirup od jagorčevine, mislim da se zove Beba,sa guskom na sliciuser posted image

Direktna veza do poruke: 530
10.9.2014 19:03:41   
Mariya
Eh, zaboravila sam da zakukam, ja obično zato dolazim ovde, da kukamuser posted image
Sve me boli!!! Ubijaju me prepone, jedva se pokrenem, kad ustanem prvo moram da se malo razradim, dotle se gegam i pogrbljena sam, sva sam kao matora baba. Ne znam šta bi bilo da sam se više ugojila?ne bih mogla ni hodati. Leđa mi otpadaju, sreća pa idem na vežbe, one mi baš pomažu. Beba me šutira, ali tako intenzivno da nekad zajaučem, a kad počne da me udara u bešiku, jaaao

< Poruku je uredio Mariya -- 10.9.2014 19:04:42 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 531
10.9.2014 19:05:57   
Olga75
Marya ajde onda da se porodis user posted image
mislim ako hoces da pocnem da mantram user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 532
10.9.2014 19:06:49   
bubulence
slobodno kukaj, imas najvece pravo user posted image . ali samo jos malo a onda stize beboicaaa!
jao sto nam je fina ova dr pa nece da se hvali, ili se plasi da cemo je smoriti sa pitanjima user posted image .

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 533
10.9.2014 19:16:21   
wivern

IZVORNA PORUKA: Mariya
Čitam šta pišete pa pomislim:"hajde baš da vidim koja je prva"-kad ono JAA!!! AAAaa!!
Viw, i ja sam pila taj dečji sirup od jagorčevine, mislim da se zove Beba,sa guskom na sliciuser posted image

Hihiihhih bas ti je usitnilo user posted image a i jes ono nezgodno kad si prvi na spisku.
E bas taj beba pijem i ja tj pocela sam danas

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 534
10.9.2014 20:43:45   
Mariya

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Marya ajde onda da se porodis user posted image
mislim ako hoces da pocnem da mantram user posted image

Olga, posle 20.og mozes da pocnesuser posted image
20.og je Luci rođendan, već smo se dogovorile kakva će joj biti torta, koja slika, ko će sve doći i šta će sve dobitiuser posted image pa samo dotle da izdržimo!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 535
10.9.2014 20:55:31   
New Mom
Mariya, bila sam u tvojoj kozi, potpuno saosecam! Al moja smizla odlucila da bude fina i preskoci sekin datum.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 536
10.9.2014 22:17:51   
Jole84
Trudničice kako ste?
Nema je Štetko,kako je..mada i ja slabo virim.
Daco,Anči vas dve ću da izgnjavim u ponedeljak user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 537
10.9.2014 22:39:08   
anita
Jole ja dobro. Guramo polako.
Jedva cekam utorak da vidim svoje bebice ( ako mi dr.uradi uz )
Veliki user posted image za tebe i tvoju bebu. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 538
10.9.2014 23:34:29   
plačljiva
He,he evo me drage moje,jesam dr po profesiji,zato sam ovoliko istripovana trudnica.user posted image
Što više znaš više te glava boli...user posted image Baš sam paranoična user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 539
10.9.2014 23:42:55   
plačljiva
Wivern,bubulence user posted image gde ste?

Direktna veza do poruke: 540
10.9.2014 23:46:12   
wivern
Tu sam, tu sam..
Ako si ti paranoicna ja odoh da se obesim o krivu granu....samo da stane pljusak.. Ubi me danas pio i zdravstvena i sve zivo..pusila mi se glava od nervoze. Da mi nije stigla ona rr nagrada mislim da bih odlepila.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 541
10.9.2014 23:49:08   
plačljiva
Pa el si zvala one ljubazne gospođe?Šta kažu di su tvoje pare?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 542
10.9.2014 23:55:00   
wivern
Sve sam se izjadala na temi trudnicko i porodiljsko. Osim sto sam zaboravila da kazem da mi danas u domu zdravlja kazu kako mije knjizica nevazeca od aprila i da imam drugu neku vazecu. Ja se lepo spakujem i u stari grad u pio i izvadi mi momak 5 zdravstvenu od pocetka godine (s'tim sto jednu nikada nisam ni videla). Ispostavilo se da su mi pri prelasku u novu firmu krajem marta izdali dve zdravstvene, jednu meni licno na ruke, a drugu su poslali firmi verovatno i ja je nisam ni dobila. Pa su oni samoinicijativno jednu blokirali i to bas ovu kod mene.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 543
11.9.2014 0:20:22   
17 joka
Placljiva, slazem se da je nekad bolje neznati user posted image ja obozavam kolege,a ti uzivaj u trudnoci dugo si cekala tu srecu

Wiv, koja ludnica strasno user posted image

trudniceuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 544
11.9.2014 8:22:11   
Trcosava
E jesam ja skoro rekla da ne ustajem noću da šoram? TRt milojko!

Grozno sam spavala, budila se u 4 da piškim, pa onda mala kaže žedna je, pa kad sam se vratila onda bi i ona. Rekla sam joj da nasravi da spava user posted image
en bi ja, nego rikava nam sijalica u wc-u a nikako da zamenimo, pa je premija da li će se upaliti ili ćeš imati lajt šou ili se uopšte neće upaliti. A mrkli mrak. Tako sam ja oslepela sa mobilnim.
I taaaaako. Duša mi spije

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 545
11.9.2014 8:23:23   
belst
Veliki pozdrav svima!
Ja sam tek nova na ovoj temi, u 5. tjednu sam...user posted image
Nadam se da ću se družiti sa vama cijelo vrijeme, jako je korisno, meni je ovo 4.beba tako da imam jako puno iskustva i možete me pitati tisuću pitanja slobodno, ali mi je ovo prvi put da ću roditi "kod kuće", do sada smo bili u DEU, tako da će mi puno stvari biti novo i drugačije nego do sada (mislim na bolnice, preglede, itd. ... ).user posted image
Puse svima ! user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 546
11.9.2014 8:26:07   
branki*
belst,dobrodoslauser posted image cetvrta beba,wau,svaka cast!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 547
11.9.2014 9:16:01   
vonavoj
jutro!
wiv,bem ti drzavu i niko ne zna sta radi!
inace,mi koje smo u devetom mesecu vidim smemo da kukamouser posted image ..mene je juce bolela glava,posle dugo vremena,i to od ukocenosti,moja slabost su lopatice i ramena,kao da me sibnula promaja..mm masirao,popila panadol..ali nece brzo da prodje! Jos sam morala i na rodjendan sa T da idem..uh..
a evo i jutros mi nije puno bolje,neka slabost u glavi,ocima..pijem kafu i kuliram..danas je crveno slovo,ne perem nista..
Merila sam pretisak,120 sa 70,znaci ok je..
Placljiva,dr su najgoreuser posted image .sve znaju,a onda i tripuju!
Anita,navijam da vidis bebe..i ja se nadam da cu moju videti jos jednom na uz pre nego sto je vidim uzivo!
Trco,ti si show!
belts,dobro dosla!

< Poruku je uredio vonavoj -- 11.9.2014 9:18:50 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 548
11.9.2014 9:39:08   
belst
Hvala vam cure na dobrodošlici !user posted image
Da, ja cetvrti put prolazim sve ovo, ALI ovo je prvi put da imam priliku djeliti iskustva sa ostalim trudnicama (i mamama) ovako na forumu, sto je stvarno često melem za dušu, bar mi se čini... Jer prošlo je 10 god. od moje zadnje trudnoce (ova beba nas je iznenadila...user posted image user posted image ) a tada internet i forumi nisu baš jos bili zaživjeli (da,da, postojao je život i prije interneta, haha) a još smo bili i u Njem., tako da nisam baš imala društvo za chat tijekom tih 9 mj.
Biti će mi drago čitati vaša iskustva ali i podijeliti moja ako kome bude trebalo...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 549
11.9.2014 9:40:11   
Ana13
Dobro nam dosla,Belst user posted image
A jel i mi u osmom smemo malo da kukamouser posted image I mene je sinoc bolela glava,jedva sam zaspala. I vec pocinje da mi bude tesko da se okrecem i da ustajem iz kreveta.Kad sam na ledjima,od disanja nema nista.Malecka se toliko rita,da cela odskocim u jednu stranu.Skroz me zanese user posted image
Wiv,ja tek treba da se majem oko bolovanja.Osecam da to nece glatko ici user posted image Ima da me nasetaju samo tako,aa verovatno ce neka Mica ubica sa saltera da mi trazi neki papir vise.Vec se nerviram,a jos nisam ni krenula u akciju zvanu bolovanje user posted image
Anita,kafenisemo u utorak.Pridruzi nam se user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here