|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
7.9.2014 8:48:13   
bubulence
jutro i od mene.
kasljem kao magarac, taman me je nos popustio dosao kasalj. wiv dodji da zajedno grejemo noge
user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 376
7.9.2014 9:30:23   
Ipokrisia

Jutro trudnicice! user posted image Meni nesto hladno jutros brrrrrrr

Korisne su one pantenol tabletice sa vitaminom C za sisanje, skroz su prirodne, a pomazu kod grla i kaslja,to me je spasilo na pocetku trudnoce

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 377
7.9.2014 9:36:15   
anita
Dobro jutro i od mene.
Ja ustala sad. Spavala sam onako ... naravno budila se da piskim user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 378
7.9.2014 9:45:11   
bubulence
anita koliko ti puta piskis nocu obzirom da imas 3 bebe user posted image ?
ipo moram i to probati, svasta sam uzimala, taj pantenol jos nisam a bas se bzvz osecam...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 379
7.9.2014 10:04:52   
vonavoj
jutro!
devojke koje kaslju,grlo ih boli..slodobno uzmite propolis,onaj za decu,ili da prskate ili da pijete! mene to spasava! pu,pu...ja sam jednom bila bolesna,mada je sad mm bolestan,pije antib,isto grlo..bezim od njegauser posted image ..nije mi tesko,bezi i on od mene,od poslovauser posted image
crkla sam od jutros,sta sam sve uradila..sad tek pijem kafu..nesto me pecka stomak,bas tu gde je beba najvise isturenauser posted image

Direktna veza do poruke: 380
7.9.2014 10:11:13   
bubulence
Von mene mm kljuka sa medom i propolisom vec mesecima, muka mi je od toga user posted image .
mojki otisli po sargarepu jos u pola 10 i jos ih nema, sva sreca pa nam je radnja pored zgrade user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 381
7.9.2014 10:12:51   
vonavoj
user posted image user posted image moja supa vec provrila,ja sam to juce obezbedila..da sam cekala mm danas.rucka ne bi bilo..opet cita knjigu,opusta se..jer je bolestan!

Direktna veza do poruke: 382
7.9.2014 10:22:06   
vonavoj
Branki,brisi devojke sa spiska,koje su se porodile!
lele.priblizavam se!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 383
7.9.2014 10:30:23   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: bubulence

Von mene mm kljuka sa medom i propolisom vec mesecima, muka mi je od toga user posted image .
mojki otisli po sargarepu jos u pola 10 i jos ih nema, sva sreca pa nam je radnja pored zgrade user posted image

haha tako ja juce mm poslala spisak sta da kupi u marketu u trznom centru od namirnica i od toga nesto nije kupio, a za nesto je nasao adekvatnu zamenu.Npr ja napisala keks a on kupio one male ribice i perece grickalice user posted image koka kolu isto nije kupio iz nekog razloga, a znao je da nam sve to treba jer nam se neki gosti najavljuju vec dnaima, i htela sam da imam za svaki slucaj ako banu nenajavljeni.Nisam mu nista rekla, smao sam se spakovala kad je dosao i otisla u obliznju randju i kupila to sto on nije user posted image vidim njemu bilo zao, ali ne razumem to da kad im se sve napise i nacrta da opet nesto morjau po svome user posted image

Direktna veza do poruke: 384
7.9.2014 10:38:13   
Ludachica
Ja sam se juce osecala kao da me brzi voz pregazio, ceo dan sam samo lezala kao morz... sve me zivo bolelo... Ljubac za sve user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 385
7.9.2014 10:44:11   
lelaigor
Jutro, žene. Jao, Trco, rasplakala sam se . Divno je. Hoću ja to da mogu mm da priredim, on bi se rasplakao sigurno...
Meni je Pantenol sa vitaminom C isto pomagao. Ja sam ok, ali Daria mi kašlje kao magarac. Počela sam sinoć da joj dajem Lunac sirup, sad ću i Pančićev čaj 11 da joj skuvam, pa da preduhitrimo šta god da je to.
Sad ću da pristavljam supicu. Morala sam prvo da obavim fotosešn današnje porudžbine. Najdraže bi mi bilo kada bih mogla da unajmim nekog ko će da komunicira sa ljudima i dogovara porudžbine umesto mene i nekog ko će sve da uslika kad završim. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Ludachica)
Direktna veza do poruke: 386
7.9.2014 10:47:01   
wivern

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Branki,brisi devojke sa spiska,koje su se porodile!
lele.priblizavam se!user posted image user posted image user posted image

Hehehehe Von tako cu ja da se uspanicim kad se ti budes porodilia
Zene iz mene tj nosa je pocelo da lije kao iz kabla..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 387
7.9.2014 11:23:56   
branki*
uradjeno,von.ti si drugauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 388
7.9.2014 11:38:09   
anita

IZVORNA PORUKA: bubulence

anita koliko ti puta piskis nocu obzirom da imas 3 bebe user posted image ?
ipo moram i to probati, svasta sam uzimala, taj pantenol jos nisam a bas se bzvz osecam...

Bubi za sada je to uglavnom dva puta user posted image user posted image user posted image

Saljem ti jedan user posted image da ti bude bolje

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 389
7.9.2014 11:57:44   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: branki RR

uradjeno,von.ti si drugauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 390
7.9.2014 17:46:22   
branki*
gde ste ,stomaciciuser posted image
ja se okupala,prala kosu,sredjivala,mazala..sad sedim u roze bade mantilu sa peskirom na glavi,cekam ove moje da dodju iz setnje..pa ce mm da gleda neku utakmicu,a ja preuzimam bozidara.
jela lubenicu,naddula sam se ko zaba.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 391
7.9.2014 18:14:53   
vonavoj
T i ja isle u setnju,pri kraju sam mislila da cu pasti..odjednom slabost,vrucina..a sama sa njom..
Mm gleda utakmicu,ja se tusnula i legla!a baba izvela unuku,aleluja!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 392
7.9.2014 19:49:00   
wivern
Ja i dalje muku mucim sa prehladom, nos se zacementirao pa sad i jedva disem.Pijem caj i gledam filmice na tv-u..
Veceras svi m gledaju utakmice, prvo basket a onda i fudbal user posted image
Trebalo bi da pocnem da spremam bebine stvarcice i moju torbu za porodiliste a tako me mrzi...sve kao imam jos vremena..a ne znam ni gde cu se poradjati jos uvek user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 393
7.9.2014 19:56:26   
daca77
Drage, zabrinuste me malo...pa i ja imam manje od 3 meseca do porodjaja...au...
Juce isla da vidim komsinicu, koja je rodjena pre 2meseca...tako je mala i slaba, kao da je tek rodjena...kaze njena mama-bez nekog svog-dr, babice, sestre, cistacice, ne ici na GAk NISuser posted image
Takodje mi je rekla da seu isto vreme poradjala zena sa epiduralom...Lukic nista ne uradi ni po ovom a ni po mnogim drugim pitanjima...i dalje haoticno stanje.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 394
7.9.2014 20:08:40   
vonavoj
wiv,ni moja jos nije spremna..ni bebece stvari,polako! kad se ja spremim,mozes onda ti da pocnesuser posted image
ja sam pre dva meseca slagala bebece stvari po uzrastu i odneo mm na tavan,i ja mu kazem spusti mi za sutra kutije gde pise od prvog meseca..kaze ti mene zezas,pa sto sam nosio goreuser posted image ..pa sta sam mogla da radim sa njima u 7om mesecu,da ih perem i gde da ih drzim!uh,kako me iznervirao..em cu sve sama da radim,perem,peglam.jos mi dize pritisak..ni kolica jos nije oprao,nosiljku,AS...ceka da mu zvocamuser posted image

danas mi je los dan..i psihicki i fizicki sam lose,kao user posted image ..zamolila ga da me izmasira,prevrnuo ocima i kao poceo,i bulji u kosarku,ja kazem 3 puta,lagano,samo da me ne boli i ne cuje..i ja ustanem,zabole njega sto se raspadam..krsta,prepone,sto jedva hodam..sad je otisao u setnju sa drugarom,a dete treba da se nahrani,okupa...zena ce to..sreca pa je dole kod mojih i jede tamo..user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 395
7.9.2014 20:14:03   
vonavoj
daco77,sve je u Bozijim rukama..koliko slucajeva znam da su imali svoje dr,pa nisu bas dobro prosle..
ne znam..ja sam se juce bas smorila,secate se da sam rekla da mi se kuma porodila pre 10ak dana..tezak porodjaj..bebica ruku ne pomera sad,ne znaju ni da li ce..bas sam ocajna bila...cija je tu greska..ne smemo ni da mislimo negativno,samo pozitivno! Ja sam tako isla na prvi i dobro prosla,molim Boga da i sad tako budeuser posted image ..i ja nemam nikog,imam komsinicu koja je sestra na urologiji,rekla je da je slobodno zovem,da ce doci..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 396
7.9.2014 20:34:25   
wivern
Von ja ako tebe budem cekala okasnicu user posted image .. mi kako smo krenule peglacemo poslednje benkice izmedju kontrakcija.
Ni ja nemam nigde nikoga pa kako mi bude. Jedino sto jurim je taj nesrecni epidural, za ostalo kako drugim zenicama tako i meni.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 397
7.9.2014 20:44:53   
Ipokrisia
Iskusnije trudnice, da vas pitam nesto, sve te stvarcice za bebu odelca, kolica,krevetac i generalno kozmetika i oprema, da li se ostavi da se kupi nakon sto se beba rodi ili te manje stvarcice kupite a ove vece i skuplje (tipa kolica, krevetac i neki namestaj) ostavite tek nakon porodjaja a pre toga samo rezervisete?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 398
7.9.2014 20:50:43   
wivern
Ipo to je sve stvar izbora. Neko kupi sve ranije, neko rezervise i ceka da se bebac rodi da bi uneo u kucu. Mi smo pokupovali sve "teske" stvari ostale su jos neke sitnice tipa flasica, kadice, i jos nekih odelaca.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 399
7.9.2014 21:09:42   
bubulence
Ipo draga, sve je stvar izbora. ali ja sam htela da sve spremim pre odlaska u porodiliste i tako sam i uradila. bukvalno sam sve kupila, oprala, slozila, namestila i otisla da se porodim. i uzivala sam u svemu tome. jedino sam zaboravila toplomer i sisaljku za naos, to sam kupila posle porodjaja.
mene stmomak jako jako boli. juce i danas smo ceo dan imali goste ili smo bili u gostima. jedva sam dosla kuci, u nekim trenucima nisam mogla da koracam. pojavio mi se i sekret, bas bas puno, ponekad imam utisak da piskim koliko krene da curi da izvinete na opisu user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here