Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:30:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR bubi,ajde odmori danas malo,primiri se,pa ces videti sutra na pregledu,bice sve dobro.. ja se razmisljam da pitam ovog mog za odnose,ali mi glupo nekako..mada,ni u prvoj,ni sad u drugoj trudnoci,nisam imala odnose,ne znam ni kako bih...oo Brateeee Branki - ja sam sa ginekologom uvek otvorena. Pogotovo kad je sex u pitanju, odnosno vezano za gospojicu. Mi sinoć posle 7 dana pravi sex wooohooo mislila sam da ću šenem bez milokliza Još u sredu idem na depilaciju i pedikira - lele ala će padne doooobar khm ahahahahahah Anita, možda ti pao prEtisak ili ćešer. Pojedi malo nešto slatko
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:30:40
|
|
|
|
wivern
|
Anita mozda ti je stvarno pao pritisak. Mozda da ipak pozoves nekoga da sedi sa tobom. I ovo vreme je katastrofa utice na nas. Hmmm, Trco mozda Branki ne zna kako bi sa muzem a ne sa ginekologom
< Poruku je uredio wivern -- 8.9.2014 10:31:37 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:30:43
|
|
|
|
srculence25
|
Dobar dan drage moje.Evo stigoh od dr malo istraumirana. Sa dabl testa jedan marker kaze da je malo povisen i salje me u ns kod geneticara da se dogovorim za AC.Bas se bojim celog postupka mada dr kaze da je najverovatnije malo povisen zbog starosti godina. Koje godine imam 27 ali eto kaze rizik je sa 25 vec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:41:37
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR mislila sam da ću šenem bez milokliza Koja si ti kraljica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:42:34
|
|
|
|
branki*
|
jao,bre,vas dve ,na dr sam mislila,od njega mi glupo,glupo mi to da ga pitam..znam da je bzv,kako sam pa ostala trudna,a sramota me da ga to pitam,smeske. mada,i ovaj moj muz ko zna kako bi ,mislim da bi se strecao vise od mene!mada,ko zna...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:47:27
|
|
|
|
wivern
|
E Branki, nasla sam temu za ovaj nas dijalog , adekvatnu Sta ima da te bude sramota, mozda se covek i ponudi da ti pomogne, ako ista valja
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:48:39
|
|
|
|
vonavoj
|
bubulence,nemoj da dizes tako puno,ni ja sestrica nisam do skoro drzala,on ima 8kg..sad ga uzmem na bukvalno 3min,iz zelje da ga ugnjavim! anita,pojedi i nesto slatko! i popi vode! ako imas i limunadu napravi! i mene ceka depilacija,a ne znam kad da idem,da ne odem prerano,ni prekasno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:50:30
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Sta ima da te bude sramota, mozda se covek i ponudi da ti pomogne, ako ista valja haha,smejem se sama sa sobom!bogme ,ovaj privatni nije los,ovaj drzavni otpada,njega necu da pitam
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:51:56
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj bubulence,nemoj da dizes tako puno,ni ja sestrica nisam do skoro drzala,on ima 8kg..sad ga uzmem na bukvalno 3min,iz zelje da ga ugnjavim! a ja sam kumica juce drzala 2-3 puta po pola sata, i to djiuskamo, ludiramo se... eto, sada mi je preselo.. branki pa za cega ginekolog sluzi nego za takva pitanja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:53:37
|
|
|
|
vonavoj
|
tezak je,kako nije! sigurno te zato i boli! inace,da li usisavate normalno,ja nisam zbog krvarenja..boleo me stomak,a sad je kuca u haosu,da li da se usudim,ili da cekam jos koji dan da mm vidi da imamo krokodile
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:54:56
|
|
|
|
branki*
|
ja usisavam normalno.a,za dizanje dece se slazem sa von.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:57:18
|
|
|
|
eca89
|
Bubi, cuvaj se, joj blago ti se, ides sutra na pregled, a ja jos 2 sedmice, poludicu !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:58:01
|
|
|
|
wivern
|
I ja usisavam normalno, i ne dizem nista tesko. Bubi slazem se sa zenicama, preterala si sa kumicem, to je vec previse kg.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 10:59:20
|
|
|
|
vonavoj
|
znaci da potamanim krokodile ja,da ne cekam mm! Ako me nema,otisla sam u porodiliste,bez torbe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:01:23
|
|
|
|
eca89
|
I ja usisvam normalno, e da zenice, mene je u jednom mjesecu 2 puta ujela osa, e koji sam baksuz sreca nisam alergicna, ali boli me ruka, juce sve oko mene, ja da se odbranim i ujede me, a moj mu :"Pa, kako se nisi uspjela odbraniti"? uffffff
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:01:58
|
|
|
|
branki*
|
ili te pojeli krokodili
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:02:05
|
|
|
|
wivern
|
Von mene kad mrzi da usisavam ja uhvatim usisivac u vreme kad on stize sa posla kuci. I onda mucenik odmah sa vrata skace da pomogne Znam, grozna sam i stidim se
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:04:21
|
|
|
|
Ipokrisia
|
kod nas mm usisava ili zena kad dodje... imamo onaj usisivac na vodu pa malo ima tegljenja oko presipanja vode , tako da ja ne usisavam,ali skoro svaki2. ili 3. dan cistim parket i plocice onim briskom,dzogerom ili kako se vec zove
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:08:52
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ili te pojeli krokodili ovako cu da se borim wiv,ti si carica!! meni ni to ne bi pomoglo,on prvo mora u toalet,i onda ga nema po pola sata!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:13:17
|
|
|
|
branki*
|
samo napred,von,sve ih sredi a,sto se tice ovoga,imam identicnu situaciju IZVORNA PORUKA: vonavoj on prvo mora u toalet,i onda ga nema po pola sata!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:14:33
|
|
|
|
vonavoj
|
E,da wiv je pametna,dala mi dobru ideju,mozda ga i sacekam sa usisivacem!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:26:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro trudnice Ja sada ustala a jos mi se spava Anita, moguce je da je pritisak a sa druge strane meni je moja dr rekla da je to u ovom periodu normalno. Pogotovo kod nas koje nosimo vise beba. U organizmu imas mnogo vise krvi nego inace i srce pumpa jace da bi postiglo sve sto streba. Zna da se desava da imas te vrtoglavice i kao da ces da roknes u nesvest. Imala sam i ja to. Bilo bi dobro da neko dodje do tebe. Cisto da se ti bolje osecas. Javi se kasnije kako si.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:38:45
|
|
|
|
anita
|
Bubi pritisak mi je ok, merila sam. Sva sreca pa je bilo samo trenutno. Sada sam ok, sve je u redu. Jos malo pa da krenem da se spremam za kod dr. Moram da idem da zakazem pregled ... a napolju lije kisa. Bas je grozno vreme
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:48:10
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj tezak je,kako nije! sigurno te zato i boli! inace,da li usisavate normalno,ja nisam zbog krvarenja..boleo me stomak,a sad je kuca u haosu,da li da se usudim,ili da cekam jos koji dan da mm vidi da imamo krokodile Von, ja ne usisavam. To je sada zaduzenje za mm.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 8.9.2014 11:51:51
|
|
|
|
Ana13
|
Helouuu,zene Sinoc sam stigla iz BGa. Mislim da sam od svih gostiju na svadbi,ja najvise djipala.Nisam stala.Ni u prvom stanju nisam ovoliko skakala na nekoj proslavi kao sad. Tek kad sam otisla u sobu da spavam sam primetila da su mi noge kao krofne,jedva sam se izula.A malo je falilo da sa ostalim gostima zavrsim u bazenu.Da mm nije bio tu,nista me ne bi sprecilo Sto se tice kupovine za bebu,mi smo sve kupili jos pre nego sto sam ja usla u 7.mesec.U toku septembra cemo da kupimo jos kolica i namestaj za bebinu sobu i da okrecimo.Posle kad udjem u 9. mi ostaje samo da sve operem,opeglam i spakujem i bebac moze da se useli A sto vecina vas izbegava seks Mi se "druzimo" skoro svaki dan . Ako nema nekih realnih problema na koje vam dr skrene paznju,mislim da nema potrebe da se suzdrzavate. Niti sam pitala dr,niti mi ona pominje odnose.Nemam nekih problema,imam zelju ,pa smo samo nastavili kao i pre pozitivnog testa I jos da tuzim samu sebe-Upravo sam pojela ceeeelu milku od 300 gr i sad umirem koliko se odvratno osecam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?