|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
6.9.2014 10:53:44   
wivern
Branki pa kako dete i da ne spava vidi ovo idiotsko vreme. Nije ni zasta drugo osim za spavanjac.
Anita uzivajte sa drustvom danas..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 351
6.9.2014 10:56:00   
Ipokrisia
jutro trudnicice! Ja samo na kratko da se javnem, jutros rano isla da vadim krv bice rezultati posle 1. Posle ja i mm isli na kaficu i dorucak ,sad kratko dosli pa opet napolje,idem i da se farbam a dosla i sveki iz Bosne pa nju moramo da vijamo po gradu user posted image Ljubim vas sve puno i javljam danas rezultate kad stignu, poslednji put sam ih radila u junu,bas da vidim d ali se nesto promenilo user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 352
6.9.2014 11:02:33   
Sanjalica1980
Dobro jutro stomacici, ja ustala malopre ali samo zato sto je mm morao negde da ide pa me probudio.
Sada treba da doruckujem pa opet lezanje user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 353
6.9.2014 15:36:04   
Sanjalica1980
Sredila sam kuhinju malo dnevnu i crkoh.
Sada moram da odmorim pa cu u prodavnicu.
Mm opet u BG-u tako da sam sama.
Pocela da citam od Selindzera Lovac u zitu ali mi nesto ne ide. Koncetracija u trudnoci mi je poremecena user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 354
6.9.2014 15:38:02   
Ipokrisia
cao zenice, ja da javim stigli mi nalazi krvi gvozdje je odlicno 21,3 a secer 4.5

Jedino mi malo leukovciti poviseni 10.4 a normalno je 10 i u skladu sa tim neka niza odstupanja ima kod granulocita i limfocita.Sveki mi bila malo pre ,ona je lekar, kaze normalno je da su u trudnoci malo leukociti poviseni,mada ja razmisljam s obzirom da mi je nadjena skoro u urinu ona bakterija, ko zna mozda je i od toga.Svakako cu ponoviti urinokulturu da vidim sta se desava,da slucajno ne raste broj tih bakterija

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 355
6.9.2014 15:40:32   
bubulence
sanjalice ni ja ne mogu da citam u poslednje vreme. jedino Emine bajke user posted image .
Ipokrisia, jeste normalno da su poviseni leukociti u trudnoci, tako je i meni dr rekao

Direktna veza do poruke: 356
6.9.2014 16:45:36   
branki*
ja sam citala lovac u zitu odavno i to mislim 3 puta!da,za leukocite je ok ako su poviseni u trudnoci...moji izadjose sad napolje,ja da malo provirim ovde...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 357
6.9.2014 20:58:44   
branki*
gde ste,stomaci,nema vas,brinemuser posted image

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 358
6.9.2014 21:12:57   
vonavoj
T i ja bile u setnji,jbt,4 sata,ne znam odakle mi snage! Isle do trznog centra,kupila ramove za slike,i sutra pravimo novi razmestaj slika na zidu i postavljamo nove...mm ce me ubiti..bice za ceo zid..ali volem slike i uspomene!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 359
6.9.2014 21:20:17   
bubulence
mi smo ceo dan imali goste, prvo nam bili kumovi, pa onda moja draga drugarica, bivsa rr clanica Malecka074 sa muzem i decom... tako da smo ceo dan bas uzivali...
razmisljam da li da perem kosu sada ili ujutro posto me je frizerka ispalila a sutra imamo neki rodjendan...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 360
6.9.2014 21:24:36   
vonavoj
I meni je sestra bila popodne,sa malim,izgnjavila sam ga..jutros sredila do pola ormane..samo mm da ispegla neki ves i da se prolepsa da krenem sa pranjem i slaganjem stvari za bebu! Napravila sam dosta mesta po ormanima,izbacila letnje na tavanuser posted image
eeee.ti i malecka se druzite,super!

Direktna veza do poruke: 361
6.9.2014 21:29:36   
bubulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

eeee.ti i malecka se druzite,super!

daaa, mi smo prvi put zajedno trudnovale, isle u skolicu, i posle nastavile da se druzimo, ali porodicno. sva sreca pa su nam se i muzevi nasli user posted image .
mi moramo da porucimo orman a iskreno, ne znam ni gde da ga stavim, posto u sobi imam mesta samo jos za krevetic i malu komodicu a nikada nisam volela da drzim orman u dnevnoj sobi... no, izgleda da cu morati...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 362
6.9.2014 21:38:04   
branki*
tu steeeeuser posted image
bubi,peri sutra..mada,ti imas gustu kosu,ako ti treba friz za uvece,stici ce da se osusi.

branki

Direktna veza do poruke: 363
6.9.2014 21:47:08   
bubulence
posto sam zasela ovde verovatno ce i biti tako... mrzi me sada. a sutra idem oko 4 na deciji rodjendan ali cu ipak stici... mada imam goste na rucku... uh, bolje da ne razmislajm

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 364
6.9.2014 22:23:10   
branki*
trudnjacice moje,ja se odjavljujem za danasuser posted image
odoh u krevet.
lepo spavajte,laku nocuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 365
6.9.2014 22:24:20   
lelaigor
Žene, evo i mene. Radno je bilo sinoć, tj. noćas do kasno, pa onda jutros pijaca, ap opet radno za sutrašnju porudžbinu, sad sam zavšila, sipala sebi Sangriu (malo user posted image ) i da sednem malo za RR.
Čeprkam sad po temi za kosu, razmišljam se ad stavim minival pa da vidim jel' smem.

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

cao zenice, ja da javim stigli mi nalazi krvi gvozdje je odlicno 21,3 a secer 4.5

Jedino mi malo leukovciti poviseni 10.4 a normalno je 10 i u skladu sa tim neka niza odstupanja ima kod granulocita i limfocita.Sveki mi bila malo pre ,ona je lekar, kaze normalno je da su u trudnoci malo leukociti poviseni,mada ja razmisljam s obzirom da mi je nadjena skoro u urinu ona bakterija, ko zna mozda je i od toga.Svakako cu ponoviti urinokulturu da vidim sta se desava,da slucajno ne raste broj tih bakterija

Ipo, meni je dr baš juče rekla za te povišene leukocite i ostalo povišeno što ih prati da je to sve normalno. Super ti je gvožđe, ljubomorna sam, moje je 10, a glukoza, 4,7.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

jutro!
lelaigor,uspori malo! tako sam i ja mislila da cu se poroditi,radila,od stresa,ali evo me,jos malo i deveti!
inace,probudila sam se u 6,vrtela 45 min i ustalauser posted image
DOruckovala i pijem kaficu,bem ti i kad ne mogu duze da spavam!

Von, bih ja, ali sad je baš neka sezona, sve kažem, e još ova porudžbina, pa malo odanem, i onda me pozovu, a ja kako nisam gadljiva na pare user posted image koje nam baš trebaju u zadnje vreme, sve prihvatim i onda rmbačim satima. Ne znam kako ću jednu svadbu ad odradim u oktobru. Trebam 200 keksića da uradim, ispečem i dekorišem. ...uf.

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 366
6.9.2014 22:32:40   
Ipokrisia
da, kaze meni sveki, ti leukociti limfociti,granulociti, cim jedno ne valja ostalo je sve kao klackalica, odmah se menja .Ipak posto je tebi urin odlican a meni nasli one bakteirje,moracu jos malo to da proverim,ali nista strasno. Inace ovo moje gvozdje je medju nizim koje sam imala u zivotu, umelo je da gura i do 30 ranije! user posted image
lekari me pitaju "a sta ti to dete jedes? "user posted image a tata me zove gvozdena lady...Mama mi je recimo uvek imala manjak gvozdja, uopste ne znam otkud mi toliko gvozdje ali se ne bunim naravno user posted image Jos meso u prva 3 meseca trudnoce nisam uopste jela, gadilo mi se, sad sam opet pocela normalno da ga konzumiram

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 367
6.9.2014 22:59:21   
lelaigor
A ja se večito patim sa tim gvožđem. Još od prošlog porođaja, kad sam puno krvi izgubila zbog debila, od onda ne mogu da se povratim, večito neko gvožđe, tablete, hrana, bla-bla... KAže dr da još nije alarmantno, ali da povedem računa o ishrani.

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 368
6.9.2014 23:20:25   
bubulence
meni je dr uveo totemu jos pre mesec dana, ali to je i za occekivati. uvek mi je gvozdje bilo jadno... bakterije u urinu sam imala ali je rekao samo da smanjim slano i pijem stooo vise vode. vode pijem na litre dnevno ali i jedem slano. svaki dan kokice...
branki, gde pobeze tako rano user posted image ?

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 369
7.9.2014 7:45:27   
wivern
Jutro \ene...mene od sinoc toliko boli grlo da celu noc nisam spavala kako treba. I naravno da me uhvatilo za vikend. Odlepicu. Pravo je cudo da se od ovog vremena nisam i ranije razbolela user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 370
7.9.2014 7:59:05   
branki*
dobar jutaruser posted image
rano sam zaspala,sve nesto rano ustajem i boza,zbog vrtica cele nedelje ja u 6,on u pola 7 i smlatim se tako uvece...
wiv,mene zezalo jedan dana,ali proslo.takvo je vreme izgleda..da prodje brzo..

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 371
7.9.2014 7:59:23   
Trcosava
Garant te boli od onog testa još ;)

Jutro trudničičičičice

Hehe šta juotrs nađoh na fejsu KLIK interesantna stvarčica, a mei se kao najvećoj plačipii orosile oči. ooo hormoni

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 372
7.9.2014 8:06:07   
wivern
Kakva odlicna napravica user posted image , bas us mi slatki pogotovo ova dvojica sto se zaplacu .
Ja ne pamtim ni kad me je bolelo grlo, inace nemam problema sa grlom, reeetko kad sam bolesna odozgo meni sve ide na dole user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 373
7.9.2014 8:07:59   
Trcosava
Ja pamtim user posted image mislim za sebe - prošle trudnoće. Inače od 19. godine sam bolesna samo kad sam trudna user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 374
7.9.2014 8:18:59   
wivern
E potpuno si u pravu, prvo sam 3 dana posle embriotransfera imala grip i temperaturu 38, pa onda pre mesec dana stomacni virus, i evo sad prehlada. Sva sreca jos samo 2 meseca user posted image izdrzace se toliko

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here