lelaigor
|
Žene, evo i mene. Radno je bilo sinoć, tj. noćas do kasno, pa onda jutros pijaca, ap opet radno za sutrašnju porudžbinu, sad sam zavšila, sipala sebi Sangriu (malo ) i da sednem malo za RR. Čeprkam sad po temi za kosu, razmišljam se ad stavim minival pa da vidim jel' smem. IZVORNA PORUKA: Ipokrisia cao zenice, ja da javim stigli mi nalazi krvi gvozdje je odlicno 21,3 a secer 4.5 Jedino mi malo leukovciti poviseni 10.4 a normalno je 10 i u skladu sa tim neka niza odstupanja ima kod granulocita i limfocita.Sveki mi bila malo pre ,ona je lekar, kaze normalno je da su u trudnoci malo leukociti poviseni,mada ja razmisljam s obzirom da mi je nadjena skoro u urinu ona bakterija, ko zna mozda je i od toga.Svakako cu ponoviti urinokulturu da vidim sta se desava,da slucajno ne raste broj tih bakterija Ipo, meni je dr baš juče rekla za te povišene leukocite i ostalo povišeno što ih prati da je to sve normalno. Super ti je gvožđe, ljubomorna sam, moje je 10, a glukoza, 4,7. IZVORNA PORUKA: vonavoj jutro! lelaigor,uspori malo! tako sam i ja mislila da cu se poroditi,radila,od stresa,ali evo me,jos malo i deveti! inace,probudila sam se u 6,vrtela 45 min i ustala DOruckovala i pijem kaficu,bem ti i kad ne mogu duze da spavam! Von, bih ja, ali sad je baš neka sezona, sve kažem, e još ova porudžbina, pa malo odanem, i onda me pozovu, a ja kako nisam gadljiva na pare koje nam baš trebaju u zadnje vreme, sve prihvatim i onda rmbačim satima. Ne znam kako ću jednu svadbu ad odradim u oktobru. Trebam 200 keksića da uradim, ispečem i dekorišem. ...uf.