Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 14:21:36
|
|
|
|
Ana13
|
ja ga stavim sa leve strane i tako zaspim na levom boku.Nekad se tako i probudim,nekad na ledjima,nekad na desnom boku,ali ja i nemam pojma kad se okrecem,tako da jastuk ne ide sa mnom.Juce sam se probudila na stomaku A jastuk mi je super i za preko dana.Stavim ga iza ledja dok nesto citam ili pod noge dok gledam tv.I mm ga povremeno ukrade kad gleda utakmicu Gladna sam,a ne znam sta da jedem.Nemam ideju...Ne jede mi se nista normalno,ni zdravo.Jedu mi se ovi kolaci...ili palacinke sa nutelom...ili neki puding
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 14:51:14
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo mene. Bila sam kod dr. I videla sam bebu. Trebam da nosim onaj trudnički pojas, jer me jako gura dole, zato me boli sve i ne mogu da hodam i otiču mi noge, itd.itd. jer mi gura nešto, reče ona šta, ali ja zaboravih... Magnezijum mi je rekla samo šumeći da pijem, zbog grčeva, nije ništa drugo spominjala. Pregledala me, grlić mi je super, posteljica super, jedino imam gljivice i moram da stavljam gino-daktanol. Beba "kasni" oko nedelju dana, tako da su vaše napredne, a moja zaostala. nadam se da to nije problem, nije rekla da jeste. Rezultati su mi ok, malo da povedem računa o ishrani zbog gvožđa i hemoglobina, jer sam sklona tome, a gvožđe mi polako ali sigurno pada. Da pratim obavezno pritisak i dalje. Za drugi ekspertni mi je rekla, ako mm i ja hoćemo možemo da idemo privatno, čisto zbog nas. Ona ne vidi da nešto nije u redu i nema osnova da me pošalje u betaniju na UZ. Kaže da ona vidi sve lepo i sve je super. Mogu da radim neke vežbice za leđa i krsta pošto me jako bolu... I tako... IZVORNA PORUKA: vonavoj Trudnice moje,evo malo kolaca,moze svaka bar po jedan..ne goji puno Pa sad ću ja morati da ih pravim, ja obožavam kolače sa višnjama! A imam porudžbinu za sutra ujutru, neću stići, pošalji mi malo... IZVORNA PORUKA: ivaMark zene, porodih se ja. pukao vodenjak u osam sinoc i u pola tri jutros se rodio Jovanin bata, 4.5kg 55cm, bilo je lakse nego prosli put. eto, oslobodila sam mesto u tromesecjima...ajmo crtkeee. pozdravljamo vas sve Jaoj divno i Janja i ti! Čestitam!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.9.2014 15:58:36 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 14:52:40
|
|
|
|
Ludachica
|
Evo i mene UZ 35 +3 kaze da je sve sjajno, cerviks skracen (verovatno je to ono parcence cepa sto je ispalo) bebica teska 2500gr... ocekujem je do polovine ovog meseca tako bar dr. kaze
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 16:02:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Lela, uzmi odmah i uloške. Ja juče završih sa ginodaktanolom. Sine ono curi katastrofa.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 16:05:36
|
|
|
|
lelaigor
|
Imam ih još od pre dva meseca kad sam mećala gino-daktanol. Fala vi!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 16:29:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ludachice , jel ti se oduzio deveti? Secam se kako je meni bilo, predjem ceo bulevar, na cvetka, pa do stana a nerv na nozi me ubijao. .dan pred porodjaj brisala prozore , ma samo da se porodim !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 16:32:51
|
|
|
|
vonavoj
|
lela,saljem kolace! svaka beba je individualna,neke su manje,neke vece.. ludacice,super sto je sve ok..i normalno je da bude skracen,sad ce porodjaj! a ne volim ta predvidjanja dr..bezbroj puta su pogresili! beba ce izaci kad bude ona htela ja nemam vise uz,samo ctg 18.9.ali cu je zamoliti da me jos jednom pogleda..ne radi pregled u 9.om ali moze uz..nadam se...necu privatno da dajem pare.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 16:46:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Danas ste se bas raspisale Uspela sam sve da iscitam. Ja ustala u 12 pa mi dosli gosti. Na kraju sam doruckovala u 13:30 Sada malo voca pa rucak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 17:08:05
|
|
|
|
Ludachica
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ludachice , jel ti se oduzio deveti? Secam se kako je meni bilo, predjem ceo bulevar, na cvetka, pa do stana a nerv na nozi me ubijao. .dan pred porodjaj brisala prozore , ma samo da se porodim ! Da znas da se oduzilo, prepone me ubise, pogotovo desna i nocu ne znam sta cu sa nogama i rukama koliko bole i trnu, znaci uzaaas!! jeeedva cekam da se porodim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 18:22:41
|
|
|
|
mika79
|
Trudnice želim da vas pozdravim. Novim trudnicama želim dobrodošlicu i da vam trudnoća bude sa što manje briga. Ko može obavezno da traži epidural, ja sam ga malo kasno primila ali mi je značio.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 18:47:13
|
|
|
|
wivern
|
Miko i ja cu traziti epidural. Mene mm vodio na cevape, da me malo popravi posle danasnjeg debakla sa ogtt testom, i ja pojedem [u]2, slovima dva i nisam mogla vise. Zeludac mi se nacisto smanjio Rezultati stigli, dr kaze da su odlicni i da je sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 18:52:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Wiv bravo za rezultate
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 19:31:32
|
|
|
|
bubulence
|
hello zenice moje! mi smo danas isli da sopingujemo, nismo mogli izabrati gore vreme.... naravno sebi nisam nista kupila ali se zato E ponovila od glave do pete.... opustosili smo h&m... svasta imaju na snizenju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 20:03:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki nisam ni sumnjala, ali nije zgoreg proveriti. Mada u tvom slučaju... Hehe
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 20:45:26
|
|
|
|
anita
|
Wiv za rezultate
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 21:46:58
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Wiki nisam ni sumnjala, ali nije zgoreg proveriti. Mada u tvom slučaju... Hehe U mom slucaju stize michelin-koooooo Hvala anita
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 5.9.2014 22:48:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Jaoo znaš kako će to biti za gnjavaaaaaž kao od Adulence ćerkica
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 6.9.2014 0:02:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Joj, žene, odlepiću. Ako nastavim ovim tempom, porodiću se u sedmom mesecu... Pola sam uradila, čeka me još pola, a onda spavanjac!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 6.9.2014 1:54:39
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo stomacici.Bas ste se raspisale nemogu da vas pohvatam,nije me bilo par dana. Joj ja od juce povracam neznam sta je.Vlada i neki stomacni virus mada nemam proliv izvinite na izrazu i opisu... Neznam sta smem da pijem od caja?neboli me nista samo sta god pojedem ide
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 6.9.2014 7:46:24
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! lelaigor,uspori malo! tako sam i ja mislila da cu se poroditi,radila,od stresa,ali evo me,jos malo i deveti! inace,probudila sam se u 6,vrtela 45 min i ustala DOruckovala i pijem kaficu,bem ti i kad ne mogu duze da spavam!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 6.9.2014 7:51:37
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! ja sam jos u krevetu ali budna odavno. cekam da bude gotova kafica pada ustajem. opet pada kisa, divan dan za kuliranje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 6.9.2014 9:37:54
|
|
|
|
branki*
|
drage moje,samo da vam se javim..nista novo,uobicajeno kod nas.mm na poslu.pravilA przenice,boza se rasturio,hvala Bogu.kisa pada..ja i dalje malo smlacena od juce,ali ajde,proci ce i to...da bude sve kako treba sa bebom,pa radice se opet..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 6.9.2014 10:19:23
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jaoo znaš kako će to biti za gnjavaaaaaž kao od Adulence ćerkica Jaoooo mesnato dupenceeeee Srculence meni je dr kod stomavnog virusa preporucila nanu da pijem. Nas je pas pustio da spavamo do 9.15 i onda mu se upalio alarm za podizanje. Trazila od mm da idemo do pijace, jedu mi se pecurkice pa bi ih danas pravila..i ne znam sta jos bi mogli, sve mi se smucilo od jela. Branki ja sam primetila da u vecini slucajeva beba i pare ne idu zajedno, ne zato sto trosis na decu nego pare nestaju i pre vremena..dok drzava uzme svoj harac...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 6.9.2014 10:23:27
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Branki ja sam primetila da u vecini slucajeva beba i pare ne idu zajedno, ne zato sto trosis na decu nego pare nestaju i pre vremena..dok drzava uzme svoj harac... izgleda da je tako,wiv....ista situacija mi je bila i sa bozom kad sam trudna bila..i sad opet...ma.... boza se uspavao,sta li mu bi...skapirao da nema obdanista danas,pa moze da planduje. nista mi se i ne kuva...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 6.9.2014 10:35:14
|
|
|
|
anita
|
Drage trudnice dobro jutro. Ja ustala oko 9:30. Napokon sam dobro spavala. Probudila sam se oko 6h morala sam da piskim i nastavila da spavam. Popila caj,cekam da mm popije kafu pa idemo do prodavnice. Danas imamo goste pa da kupimo nesto. Ljubim vas i sve.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?