|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
5.9.2014 14:21:36   
Ana13
ja ga stavim sa leve strane i tako zaspim na levom boku.Nekad se tako i probudim,nekad na ledjima,nekad na desnom boku,ali ja i nemam pojma kad se okrecem,tako da jastuk ne ide sa mnom.Juce sam se probudila na stomaku user posted image A jastuk mi je super i za preko dana.Stavim ga iza ledja dok nesto citam ili pod noge dok gledam tv.I mm ga povremeno ukrade kad gleda utakmicu user posted image
Gladna sam,a ne znam sta da jedem.Nemam ideju...Ne jede mi se nista normalno,ni zdravo.Jedu mi se ovi kolaci...ili palacinke sa nutelom...ili neki puding user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 326
5.9.2014 14:51:14   
lelaigor
Evo mene. Bila sam kod dr. I videla sam bebu. user posted image
Trebam da nosim onaj trudnički pojas, jer me jako gura dole, zato me boli sve i ne mogu da hodam i otiču mi noge, itd.itd. jer mi gura nešto, reče ona šta, ali ja zaboravih...
Magnezijum mi je rekla samo šumeći da pijem, zbog grčeva, nije ništa drugo spominjala. Pregledala me, grlić mi je super, posteljica super, jedino imam gljivice i moram da stavljam gino-daktanol. Beba "kasni" oko nedelju dana, tako da su vaše napredne, a moja zaostala. user posted image nadam se da to nije problem, nije rekla da jeste. Rezultati su mi ok, malo da povedem računa o ishrani zbog gvožđa i hemoglobina, jer sam sklona tome, a gvožđe mi polako ali sigurno pada. Da pratim obavezno pritisak i dalje. Za drugi ekspertni mi je rekla, ako mm i ja hoćemo možemo da idemo privatno, čisto zbog nas. Ona ne vidi da nešto nije u redu i nema osnova da me pošalje u betaniju na UZ. Kaže da ona vidi sve lepo i sve je super. Mogu da radim neke vežbice za leđa i krsta pošto me jako bolu... I tako...

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Trudnice moje,evo malo kolaca,moze svaka bar po jedan..ne goji punouser posted image

Pa sad ću ja morati da ih pravim, ja obožavam kolače sa višnjama! A imam porudžbinu za sutra ujutru, neću stići, pošalji mi malo...

IZVORNA PORUKA: ivaMark

zene, porodih se ja.
pukao vodenjak u osam sinoc i u pola tri jutros se rodio Jovanin bata, 4.5kg 55cm, bilo je lakse nego prosli put. eto, oslobodila sam mesto u tromesecjima...ajmo crtkeee.

pozdravljamo vas sve

Jaoj divno i Janja i ti! Čestitam! user posted image user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.9.2014 15:58:36 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 327
5.9.2014 14:52:40   
Ludachica
Evo i mene UZ 35 +3 kaze da je sve sjajno, cerviks skracen (verovatno je to ono parcence cepa sto je ispalo) bebica teska 2500gr... ocekujem je do polovine ovog meseca tako bar dr. kaze user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 328
5.9.2014 16:02:53   
Trcosava
Lela, uzmi odmah i uloške. Ja juče završih sa ginodaktanolom. Sine ono curi katastrofa.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ludachica)
Direktna veza do poruke: 329
5.9.2014 16:05:36   
lelaigor
Imam ih još od pre dva meseca kad sam mećala gino-daktanol. Fala vi! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 330
5.9.2014 16:29:23   
Mala Elena
Ludachice , jel ti se oduzio deveti? Secam se kako je meni bilo, predjem ceo bulevar, na cvetka, pa do stana a nerv na nozi me ubijao. .dan pred porodjaj brisala prozore , ma samo da se porodim !user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 331
5.9.2014 16:32:51   
vonavoj
lela,saljem kolace! svaka beba je individualna,neke su manje,neke vece..
ludacice,super sto je sve ok..i normalno je da bude skracen,sad ce porodjaj! a ne volim ta predvidjanja dr..bezbroj puta su pogresili!
beba ce izaci kad bude ona htelauser posted image
ja nemam vise uz,samo ctg 18.9.ali cu je zamoliti da me jos jednom pogleda..ne radi pregled u 9.om ali moze uz..nadam se...necu privatno da dajem pare.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 332
5.9.2014 16:46:25   
Sanjalica1980
Danas ste se bas raspisale user posted image
Uspela sam sve da iscitam.
Ja ustala u 12 pa mi dosli gosti. Na kraju sam doruckovala u 13:30 user posted image
Sada malo voca pa rucak.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 333
5.9.2014 17:08:05   
Ludachica

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Ludachice , jel ti se oduzio deveti? Secam se kako je meni bilo, predjem ceo bulevar, na cvetka, pa do stana a nerv na nozi me ubijao. .dan pred porodjaj brisala prozore , ma samo da se porodim !user posted image

Da znas da se oduzilo, prepone me ubise, pogotovo desna i nocu ne znam sta cu sa nogama i rukama koliko bole i trnu, znaci uzaaas!! jeeedva cekam da se porodim... user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 334
5.9.2014 18:22:41   
mika79
Trudniceuser posted image želim da vas pozdravim. Novim trudnicama želim dobrodošlicu i da vam trudnoća bude sa što manje briga. Ko može obavezno da traži epidural, ja sam ga malo kasno primila ali mi je značio.

(odgovor članu Ludachica)
Direktna veza do poruke: 335
5.9.2014 18:47:13   
wivern
Miko user posted image i ja cu traziti epidural.
Mene mm vodio na cevape, da me malo popravi posle danasnjeg debakla sa ogtt testom, i ja pojedem [u]2, slovima dva i nisam mogla vise. Zeludac mi se nacisto smanjio user posted image
Rezultati stigli, dr kaze da su odlicni i da je sve ok.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 336
5.9.2014 18:52:49   
Sanjalica1980
Wiv bravo za rezultate user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 337
5.9.2014 19:31:32   
bubulence
hello zenice moje!
mi smo danas isli da sopingujemo, nismo mogli izabrati gore vreme.... naravno sebi nisam nista kupila ali se zato E ponovila od glave do pete.... opustosili smo h&m... svasta imaju na snizenju...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 338
5.9.2014 20:03:54   
Trcosava
Wiki nisam ni sumnjala, ali nije zgoreg proveriti. Mada u tvom slučaju... Hehe

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 339
5.9.2014 20:45:26   
anita
Wiv user posted image za rezultate

user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 340
5.9.2014 21:46:58   
wivern

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Wiki nisam ni sumnjala, ali nije zgoreg proveriti. Mada u tvom slučaju... Hehe

U mom slucaju stize michelin-koooooo user posted image
Hvala anita user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 341
5.9.2014 22:48:27   
Trcosava
Jaoo znaš kako će to biti za gnjavaaaaaž kao od Adulence ćerkica user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 342
6.9.2014 0:02:41   
lelaigor
Joj, žene, odlepiću. Ako nastavim ovim tempom, porodiću se u sedmom mesecu... user posted image
Pola sam uradila, čeka me još pola, a onda spavanjac! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 343
6.9.2014 1:54:39   
srculence25
Zdravo stomacici.Bas ste se raspisale nemogu da vas pohvatam,nije me bilo par dana.
Joj ja od juce povracam neznam sta je.Vlada i neki stomacni virus mada nemam proliv izvinite na izrazu i opisu...
Neznam sta smem da pijem od caja?neboli me nista samo sta god pojedem ide user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 344
6.9.2014 7:46:24   
vonavoj
jutro!
lelaigor,uspori malo! tako sam i ja mislila da cu se poroditi,radila,od stresa,ali evo me,jos malo i deveti!
inace,probudila sam se u 6,vrtela 45 min i ustalauser posted image
DOruckovala i pijem kaficu,bem ti i kad ne mogu duze da spavam!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 345
6.9.2014 7:51:37   
bubulence
dobro jutro! ja sam jos u krevetu ali budna odavno. cekam da bude gotova kafica pada ustajem. opet pada kisa, divan dan za kuliranje
user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 346
6.9.2014 9:37:54   
branki*
drage moje,samo da vam se javim..nista novo,uobicajeno kod nas.mm na poslu.pravilA przenice,boza se rasturio,hvala Bogu.kisa pada..ja i dalje malo smlacena od juce,ali ajde,proci ce i to...da bude sve kako treba sa bebom,pa radice se opet..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 347
6.9.2014 10:19:23   
wivern

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jaoo znaš kako će to biti za gnjavaaaaaž kao od Adulence ćerkica user posted image

Jaoooo mesnato dupenceeeee user posted image
Srculence meni je dr kod stomavnog virusa preporucila nanu da pijem.
Nas je pas pustio da spavamo do 9.15 i onda mu se upalio alarm za podizanje.
Trazila od mm da idemo do pijace, jedu mi se pecurkice pa bi ih danas pravila..i ne znam sta jos bi mogli, sve mi se smucilo od jela.
Branki ja sam primetila da u vecini slucajeva beba i pare ne idu zajedno, ne zato sto trosis na decu nego pare nestaju i pre vremena..dok drzava uzme svoj harac...

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 348
6.9.2014 10:23:27   
branki*

IZVORNA PORUKA: wivern

Branki ja sam primetila da u vecini slucajeva beba i pare ne idu zajedno, ne zato sto trosis na decu nego pare nestaju i pre vremena..dok drzava uzme svoj harac...

izgleda da je tako,wiv....ista situacija mi je bila i sa bozom kad sam trudna bila..i sad opet...ma....
boza se uspavao,sta li mu bi...skapirao da nema obdanista danas,pa moze da planduje.
nista mi se i ne kuva...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 349
6.9.2014 10:35:14   
anita
Drage trudnice dobro jutro.
Ja ustala oko 9:30. Napokon sam dobro spavala. Probudila sam se oko 6h morala sam da piskim i nastavila da spavam. Popila caj,cekam da mm popije kafu pa idemo do prodavnice. Danas imamo goste pa da kupimo nesto.
Ljubim vas i user posted image sve.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here