Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.6.2014 10:21:06
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Od 21:30 neko busi, lupa i udara cekicem. Mislim da montiraju namestaj Tresem se od nervoze i seljakluka Ajoooooj , da nije moj gospodin muz?! I on je sinoc vozio nesto montirati . Samo ne pitah gdje . Mene mnogo iritiraju CELINE I PARIS majice ! Pa da li ih mora nositi bas cijeli grad?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.6.2014 23:17:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Nado nadam se da nije posto sam dva sata brojala sve po spisku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 1:10:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se moram ovde malo istresti....već treći dan kako sa posla dolazim pod teškim stresom...umesto da je sada sve ok i opušteno kod nas je pravi haos sada zbog upisa dece, a najviše problema nam zadaju roditelji koji se prema nama vaspitačima odnose kao prema nekim dežurnim krivcima ....mi smo im krivi što im deca nisu primljena iako mi o tome ne donosimo odluku....rivi smo što u vrtić idu deca kod kojih jedan od roditelja ne radi a oni pri tom imaju svu potrebnu dokumentaciju o poslu i radnom odnosu.Najgore mi je bilo kada sam ja morala sa svog mob. da zovem pojedine roditelje da ih obavestim da im deca nisu primljena i da im ponudim drugi vrtić a oni me tako lepo ispljuvali da ja nemam reči...jednostavno u šoku sam.Umesto da se bore da nam opština ili neko drugi pomogne da otvorimo još jedan vrtić oni se samo bore preko svih mogućih i nemogućih veza da uguraju,ali bukvalno, decu u vrtić i u grupu od 35-36 dece,a prostora realno u sobi ima najviše za 17-18 dece.Vrhunac svega je kada ti isti roditelji uspeju preko ko zna kakvih veza iz opštine i iz vlade da upišu decu,i krenu u vrtić pa počnu da se iživljavaju kako im ne odgovaraju uslovi za boravak dece u vrtiću,kao ima dosta dece u grupi, nemaju prostora za igru,hoće neke specijalne uslove....i na kraju kada se nešto desi zna se ko je uvek kriv...vaspitač
< Poruku je uredio vikiveki -- 19.6.2014 1:11:36 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 6:37:34
|
|
|
|
branki*
|
boze,vikiveki,pa sta sve izvode ti roditelji,na sta se zale i kako ti uopste to saopste?!ne razumem bahate ljude i ne volim.ja se vama vaspitacima divim..eeej,treba biti smiren i zbrinuti svu tu decu,dati im da jedu,piju,presvuci,obuci..mene je bozidar jedan ranije nekadizludjivao,a kamoli citava grupa..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 7:46:08
|
|
|
|
Verolina
|
Mene su nocas pojeli komarci i spopadaci. Ustala sam u sest i otada se cesem. Sva sam u plikovima.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 8:16:02
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja se moram ovde malo istresti....već treći dan kako sa posla dolazim pod teškim stresom...umesto da je sada sve ok i opušteno kod nas je pravi haos sada zbog upisa dece, a najviše problema nam zadaju roditelji koji se prema nama vaspitačima odnose kao prema nekim dežurnim krivcima ....mi smo im krivi što im deca nisu primljena iako mi o tome ne donosimo odluku....rivi smo što u vrtić idu deca kod kojih jedan od roditelja ne radi a oni pri tom imaju svu potrebnu dokumentaciju o poslu i radnom odnosu.Najgore mi je bilo kada sam ja morala sa svog mob. da zovem pojedine roditelje da ih obavestim da im deca nisu primljena i da im ponudim drugi vrtić a oni me tako lepo ispljuvali da ja nemam reči...jednostavno u šoku sam.Umesto da se bore da nam opština ili neko drugi pomogne da otvorimo još jedan vrtić oni se samo bore preko svih mogućih i nemogućih veza da uguraju,ali bukvalno, decu u vrtić i u grupu od 35-36 dece,a prostora realno u sobi ima najviše za 17-18 dece.Vrhunac svega je kada ti isti roditelji uspeju preko ko zna kakvih veza iz opštine i iz vlade da upišu decu,i krenu u vrtić pa počnu da se iživljavaju kako im ne odgovaraju uslovi za boravak dece u vrtiću,kao ima dosta dece u grupi, nemaju prostora za igru,hoće neke specijalne uslove....i na kraju kada se nešto desi zna se ko je uvek kriv...vaspitač Ovo kao da sam ja pisala,isto se desava svake godine,toga ima svuda nazalost,cujem od koleginica da je sada jos gore,meni je uteha sto necu da radim jos godinu dana pa da malo odmorim glavu,inace sve me to ceka,znam.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 8:28:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod nas isto samo sto roditelji ne napadaju vaspitacice. Uglavnom se napadaju ljudi iz opstine koji su u komisiji. Ocajna sam jer sad dete mora da ima odredjen broj bodova da bi bio primljen. I moja Sofija ima, ali nema mesta za nju. Pocinjem od septembra da radim i opet moramo da placam dadilju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 8:37:56
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki oni se samo bore preko svih mogućih i nemogućih veza da uguraju,ali bukvalno, decu u vrtić i u grupu od 35-36 dece,a prostora realno u sobi ima najviše za 17-18 dece.Vrhunac svega je kada ti isti roditelji uspeju preko ko zna kakvih veza iz opštine i iz vlade da upišu decu,i krenu u vrtić pa počnu da se iživljavaju kako im ne odgovaraju uslovi za boravak dece u vrtiću,kao ima dosta dece u grupi, nemaju prostora za igru,hoće neke specijalne uslove....i na kraju kada se nešto desi zna se ko je uvek kriv...vaspitač Ako im ne odgovaraju uslovi u državnom nek slobodno idu u privatni,plate više i onda imaju pravo za te pare da prave program i plan rada ako žele. Ali ne,oni žele da plate najmanje moguće i izivljavaju se na na vaspitačima koji samo rade svoj posao. Ovakvi ljudi su skloni i da napadnu prodavača u supermarketu zbog cjene proizvoda Šta reći nego ....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 8:42:34
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, sramota bre. Em, ti te zene hrane, cuvaju i brinu o deci,(moja ,pismena inace, drugarica stalno kaze, "Pa sta? one primaju platu za to da ih cuvaju") em dodje retardiran skot koji te "maltretira", ma ja bih to sve Verka, a sto ne popijes neki antihistaminik i plus lokalno se namazes necim. Pih, moje dete je stalno pod terapijom, jer koliko god je stitimo, toliko je ujedaju, pa bude jadna pod otocima, plikovima, pa posle se to pretvori u rane od cesanja, pa se onda blago inficira od prljavstine ufffffffff
< Poruku je uredio Klarita -- 19.6.2014 8:44:43 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 8:50:09
|
|
|
|
Anoniman
|
verka, a ono sa tableticama sto se ukljuci u struju? mi smo ga bas juce kupili jer iako nema puno komaraca, ako se nadje jedan on ce izgristi marinu do besvesti (iako je mazem), a nas nista.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 8:51:59
|
|
|
|
Verolina
|
Meni nesto smeta u tome, Ksendzi. Kad se ukljuci ja krecem da kasljem kao magarac. Cak me i autan gusi
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 8:54:29
|
|
|
|
Anoniman
|
uh :( a da stavite mreze na prozore pa da ne mogu da ulaze?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 8:57:46
|
|
|
|
Klarita
|
Verka, a da kupis chicco zanza zujalicu, pa je okacis o majicu, dzep...N kacim na kolica, a K na okovratnik!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 9:01:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Verka, komarnike na prozore i nema problema A mene je izgleda opet izujedala ona buba klintonka, s' tim što sad nisam osetila ujed (kad me prvi put ujela osetila sam svaki ujed, peklo je najstrašnije, počela sam u garaži da skidam pantalone) ali toooooliko svrbi i evo danima ne prolazi.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 10:14:37
|
|
|
|
nata11
|
Dobre su one zelene gumene narukvice.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 10:40:01
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Verka, komarnike na prozore i nema problema Imam komarnike, nego je moj muz , pametnjakovic, ostavio vrata od spavace sobe otvorena i sva gamad je usla iz hodnika. P.S. komarnici ne mogu da sprece ulaz spopadaca. oni su manji od rupica i lako udju. Prokletinje. Probacu sa tom zujalicom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 10:44:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam šta su spopadači ali kod mene ne ulaze sva gamad ostaje napolju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 10:45:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Dobre su one zelene gumene narukvice. Pročitala sam rukavice umesto narukvice pa se zapitah šta će da radi sa njim
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 10:55:27
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Nado nadam se da nije posto sam dva sata brojala sve po spisku Ahahhahaha ... nije , nije . Isao u Karanovac.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 11:00:28
|
|
|
|
dijana1*
|
dobro je
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 11:08:04
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ne znam šta su spopadači ali kod mene ne ulaze sva gamad ostaje napolju Kod nas se zovu papadaći I niko ih nije primecivao dok jedne godine ne dodje snajka (kuca do mojih) i zena prekuka od istih...od tada proslo 7 godina, moj tata i dalje smatra da dok ne bese snajke ne bese ni popodaca, a sad vidim da su spopadaci
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 12:56:07
|
|
|
|
nata11
|
Pa ta snajka ista Verka Kod mene nema tih insekata/ buba sta su vec
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 13:13:37
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, ima nato, ti i ja smo u istom regionu nego te ne ujedaju!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 14:15:52
|
|
|
|
nata11
|
Uzalud kucam na google spopadaci-bube i dalje mi nije jasno sta je to. A i nadam se da se nikada necemo upoznati
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 14:20:27
|
|
|
|
anci kv
|
spopadaći?? najjači je mm koji muške komarce zove stronogaći,daleko im lepa kuća
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?