Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 14:52:23
|
|
|
|
IVA 11
|
Nerviraju me nevaspitana djeca sa istim takvim roditeljima! Na ulici su po cijeli dan, ne može da se odmori od njih, pri čemu od 5 igrališta u ovom kvartu oni dolaze u portun u kome je nama stan, čuje se i odjekuje.U bilo koje doba dana oni su na ulici. Djeca od 7 godina napolje su i oko 23 i 30 h! Ja ne znam imaju li oni nekoga da brine o njima? Slomili su nam senzor za vrata od podzemne garaže u kojima su stanarima auta, a već smo to jednom popravljali. Mislim strašno, toliko histerije, nervoze, nasilništva u toj djeci, to nije normalno.
< Poruku je uredio IVA 11 -- 19.6.2014 14:54:20 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 19:13:45
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: branki boze,vikiveki,pa sta sve izvode ti roditelji,na sta se zale i kako ti uopste to saopste?!ne razumem bahate ljude i ne volim.ja se vama vaspitacima divim..eeej,treba biti smiren i zbrinuti svu tu decu,dati im da jedu,piju,presvuci,obuci..mene je bozidar jedan ranije nekadizludjivao,a kamoli citava grupa.. Evo danas se vraćam sa posla u još gorem stanju...od silnog nerviranja dobila sam 6 dana ranije....a povrh svega toga zbog silnih urgencija sa svih nivoa u vrtiću su odlučili da do daljnjeg neće biti niko primljen,tj. niko neće biti primljen....šta će biti nemam pojma ....samo da nas roditelji ne linčuju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 19:51:22
|
|
|
|
tijatija
|
Danas sam bila kod N. vaspitacice da kazem da u ponedeljak krece u vrtic, i onako usput pitam dali ima dece kod njega u grupi sto ne nose pelene ( on je najmladji u grupi jer je krenuo sa 9 mes. u vrtic) i ona kaze da nema OK ja sam N. makla pelena, NAUCIO JE i samo bi vas zamolila da ga stavite na tutu, nece biti problema sam se trazi... Ona meni ladno odgovori JA NECU OKO TOGA DA RADIM !!! I sta sad??? U junu ih ima 8-moro u njegovoj grupi ( jer su se deca ispisala do septembra) a ona nece oko toga da radi/??? Sta imas da radis da ga stavis tri puta na tutu i da da mu obrises guzicu???? Besna sam kao RIS . Trebala bi da pocnem da radim i sta sad??? Da vratim pelene... Sutra cu ja fino u upravu vrtica pa cu da vidim hoces ga stavljati ili ne. U drugim vrticima decu stavljaju i ako se nisu odvikli, nego sede posle svakog obroka ih stavljaju da sede. Martu kad sam u septembar povela prvi dan rekla sam da nenosi pelene isto sam imala problema, pa kako, pa mala je , pa mi to neznamo...i eto nisu imali problema , jednom se upisala od septembra i jedina je u vrticu njenoj grupi ( od 2-3 god( bez pelena, ja mislim da je to vise nego sramota, i sad tek svatam zasto roditelji deci ne micaju pelenu do 3 ili 4-te godine, pa kako ce kad su zauzeti i na poslu a vaspitacice nece da ih stavljaju , nego im je lakse d aih drze posrane i da ponese po 2 pelene kuci uh ljuta sam UJEDAAMMMMMMMMMMM
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 20:04:03
|
|
|
|
vonavoj
|
tija,pravac uprava...ne smeju tako da se ponasaju...moje nisu htele da odvikavaju..ali su ih od prvog dana stavljali na nosu!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 20:13:58
|
|
|
|
tijatija
|
von njega ne treba odvikavati, on ih nenosi evo tri dana nije ni pisnuo u gacice, samo mu ponuditi ili kad trazi da ga stavi, ja njega cim stavim on je za 5 sekundi gotov odma se popiski netreba cekati ni nista... mozda ona meni ne veruje ,al barem da je rekla OK, pa da je probala i videla ako joj se pisa svaki cas nema problema stavi mu ali ako slusa zasto mu ne ponuditi?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.6.2014 21:43:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta im je tesko da ih stavljaju na nose..kod nas je to praksa! Idi u upravu,budi odlucna i istrajna!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.6.2014 9:50:06
|
|
|
|
nata11
|
Nekim ljudima treba objasniti da je sasvim uredu otici na more a ne okaciti 50.000 slika dnevno. Jedna slika kako sam zamahnula desnom rukom, druga slika kako sam zamahnula levom, treca slika kako ronim, cetvrta kako se davim, peta uzimam noz, sesta nozem secem giros.....
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.6.2014 9:53:25
|
|
|
|
Klarita
|
7.sedam na peskir, 8.sela sam 9. uzimam kafu 10.pijem na slamcicu istu a, kad se vrati s mora jo 50000 slika
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.6.2014 9:54:26
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Nekim ljudima treba objasniti da je sasvim uredu otici na more a ne okaciti 50.000 slika dnevno. Jedna slika kako sam zamahnula desnom rukom, druga slika kako sam zamahnula levom, treca slika kako ronim, cetvrta kako se davim, peta uzimam noz, sesta nozem secem giros..... Ahahahaha ... Tacno!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.6.2014 11:33:35
|
|
|
|
Anoniman
|
daaaa..... ne shvatam tu opsednutost slikanjem. od silnog slikanja kako stignes da uzivas u vremenu provedenom na moru?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.6.2014 12:55:02
|
|
|
|
anci kv
|
jbt,ja sa mora nemam ni jednu sliku sa mm
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.6.2014 11:42:55
|
|
|
|
Klarita
|
Stigli teletabisi, moj svekar i tetka mm, kafa se jos kuva, a vec lupa escajg
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.6.2014 13:10:01
|
|
|
|
Milagros
|
Sinoć Bosna izgubi od Nigerije,moglo je biti bolje,glupi sudija je za većinu kriv ......baš se nije dalo,u prvoj utakmici autogol a sinoć poništen....mrzim ovakav završetak,kad se desi ono čemu smo se najmanje nadali....više sreće drugi put.............
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.6.2014 20:59:50
|
|
|
|
nata11
|
Milagros ti bas volis fudbal
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.6.2014 21:12:25
|
|
|
|
Milagros
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Milagros ti bas volis fudbal Ma nije da baš obožavam,ali kad je cijela zemlja na nogama, čitava euforija oko utakmice kad svi očekuju prolaz dalje....i najednom trasssss!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.6.2014 21:18:41
|
|
|
|
Torbica
|
Tijo Kod nas svu decu stavljaju od starta posle svakog obroka, dakle tri puta minimum... Mene su vaspitacice pritisle da skidam sinu skroz, da je zreo i samo da donesem dovoljno preobuka... Ja nisam uspela pre pune dve god da im skinem, ali sa dve jesam. A evo i ovaj mali vec prijavi kaka i piski, nadam se da ce ostaviti ovog leta, isto sa dve godinice. E daaa, danas je gospodin gologuz odradio stvar na terasi , kupam Djoleta a mali utrcava u kupatilo, smrdiii, a ono govance u papuci Sve to ide u rok odvikavanja, nista strasno. Negooo, nocas je tukla neka muzika i budila me povremeno, vikend... A prethodnih dana je bas bilo mirno...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 15:00:51
|
|
|
|
branki*
|
znaci,legla sam malo da dremnem,glupi telefon je zvonio 4 puta,na svakih 5 minuta neko zove
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 17:23:09
|
|
|
|
17 joka
|
Branki uzas tako mene malopre zove moja majka, ja se javim moram da napomenem da sam danas bas lepo bila raspolozena pored mnogo stvari koje su se izdesavale zadnjih tri meseca. javim se na telefon i tako kroz razgovor dođosmo do toga da sam pomenula da sam pisala u prag i da bismo trebali do oktobra na FET naravno nemozemo jer nemamo onda mi se glas vec promenio htedoh reci svasta ali nisam i kaze meni majka a sto se ti uopšte mucis pomiri se sa tim da nemozes imati dete i tako zivi......a sto neides u bg. svi idu tamo i svima uspeva,pokusavam da ostanem mirna i objasnjavam da mi u bg. nemozemo da to sto mi radimo nije zakonom dozvoljeno u zemlji Srbiji objasnjavam nevredi ona tera po svom rekla sam samo na kraju razgovora mi smo sigurni da cemo uspeti za to se i borimo rece mi lepo je sto tako mislis, eh majko kad bih ti samo znala sta ja sve mislim i koliko ne bih mogla nikad postupati tako prema svom detetu, krivo mi sto mi nepomognu vratili bi im ali neka imacemo mi nasu bebu nasu srecu dugocekanu zao mi samo sto sam dopustila da mi upropasti dan
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 17:29:30
|
|
|
|
bubulence
|
joko . ja ne znam kroz cega si prosla i sta se sve izdesavalo ali po tvojim porukama vidim da si mnogo tuzna. i onda naravno ocekujes da te majka najbolje razume i pomogne a ti nazalost to ne mozes da dobijes. znam da ces uspeti u tome sto zelis, jer je tvoja zelja prevelika.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 17:31:54
|
|
|
|
branki*
|
joko
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 17:34:43
|
|
|
|
17 joka
|
Bubu, ja znam da ce biti treca sreca u dubini sebe osecam, nikada u zivotu nisam verovala toliko u nesto i netreba mi pomoc i razumevanje od ljudi koji te uopšte nerazumeju ali nezelim da me vise iko povredjuje na taj nacin
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 17:35:50
|
|
|
|
Žapkić
|
Eeee, Joko... Ko nije bio u toj koži, taj ne može n razumeti... nažalost, to nerazumevanje nam nekad dolazi od najbliskijih i najblizih nam, ali... šta da se radi... tako je to u zivotu... A, da-u BG svima uspeva? Pa, dobro... neka... Eeee....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 17:41:00
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Stigli teletabisi, moj svekar i tetka mm, kafa se jos kuva, a vec lupa escajg
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 17:41:57
|
|
|
|
17 joka
|
ma cuj mene muka sto nemam tih 1000e ubi me razmisljanje jer onda jos moram 200e da platim cuvanje embriona za narednih god dana a ona meni tako ona zaradi najmanje 3000e za tri meseca a nema
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.6.2014 17:50:19
|
|
|
|
ivaMark
|
Joko kako moze da ti kaze tako nesto
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?