Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 23:43:48
|
|
|
|
Rosita
|
Verolina . Bas to,nekad je pod satru moglo, al sad ne i svi to znaju, al se prave blesavi. A tvoja strina je bezobzirna dibidus. Cuj jos se i ljuti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 23:57:05
|
|
|
|
Azra_
|
Fudbal, fudbal!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 0:57:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam jako besna na samu sebe kako ne mogu ništa da postignem od onoga što sam planirala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 3:06:05
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: branki ja,bre,uvek se pitam kako ljudima nije glupo da se tako trpaju i naturaju,stvarno,pa,zna se valjda sta je red i sta ide,a sta ne..kako tako nemaju osecaj neki urodjeni?! Treba jesti i piti, treba biti vidjen!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 7:25:48
|
|
|
|
emicaa
|
Što sam ja sinoć pop....la,nazovem u 5 gazdaricu da pitam jel trebam dolazit radit ako nema posla da pozovemo prijatelje i ona kao ima da dodjem u 7,i ja ovim javim da radim i odem kad sam stigla u restoran kaže ona meni pa izvini ja sam tebe zaboravila nazvati da ipak ne dolaziš nema nigdje nikog.Žena me j..e samo tako
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 7:59:42
|
|
|
|
doktorkakristal
|
nema nista lepse nego kad ustanete a saceka vas miris jeb... sirceta,sveki celu kucu prerisala sircetom izribala tepihe sircetom,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,poludela sam ,jos mi kaze kako je sad sve dezinfikovano,a to sto kuca smrdi nema veze jel? uz to dolazi zaova ,da bude dva dana ovde,meni se naravno nije najavila,grrrrrrrrrrr samo mi je jos ona falila,ali ona je zaposlena zenska pa je jedino vikendom slobodna,a ja ne radim pa ko me jebe da izvinete tu sam da docekujem,e zabole me odo kod mojih namerno pa nek se pusi kakav pocetak dana
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 8:15:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Dr Kristal briši kod tvojih dok još nije stigla
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 9:45:45
|
|
|
|
big mum
|
DK -jbg to je tako ,ona je njena kćer a ti tek snaha.A snaha može biti svaka.Ja sa svojom niti se svađam niti je nešto često viđam.Kad se vidimo vidimo prozboirimo koju i mirna Bosna. Dobro jutro,evo iznervirala sam se čim sam ustala. Mm predao papire za kredit za obnovu/renoviranje stana prije 20 tak dana ,da bi mu službenica koja pripremai obrađuje papire rekla da je sad tek pregledala naše i ustanovila da joj fale još dva a na njih moramo čekati 10 dana jer je knjigovođa otišao na odmor. Pa jebote primaš platu 500eur i nisi u mogućnosti 20 i više dana da odradiš svoj posao .Misli a što i bi kad te na to mjesto doveo bogati ljubavnik i nemože ti niko ništa. A u PM više
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 10:16:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ću da odlepim od druga mm Vlažnost vazduha je porasla jer su juče isključili harp. Garant proverena informacija, došla od malih zelenih/sivih I posle on meni kaže kako je mm čudak. A on zreo za padinsku skelu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 10:17:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Doco šta smo sinoć rekle?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 10:28:35
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce sinu bio rodjus. Njegov tata, mu uopste nije cestitao. Niti je zvao niti poslao sms. Idiot. I onda on ocekuje da ga za 2 nedelje vodim kod brata na vencanje, ma sutnucu ga u Dunav. Njegovi roditelji su ga takodje iskulirali, a znaju da kukaju kako im fali, a nikad da se sete da nazovu, pa cak ni za rodjendan, i nije 10 ni 5 ni 3 vec prvi. Gade mi se. Jedino sto su se dever i snaja setili pa poslali sms, sa sve porukom u kojoj je jasno naznaceno ko cestita. E Boze za koju sam se ja budalu udala
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 10:55:07
|
|
|
|
viking
|
O Misu, pa da li je moguće?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 11:03:09
|
|
|
|
New Mom
|
Jao misu... Strasno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 11:11:05
|
|
|
|
branki*
|
misu neverovatno,ne mogu da verujem..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 11:55:37
|
|
|
|
Leax
|
Draga bas mi je zao ali neki muskarci su bas kenjci i moja zaova je prosla kroz slicnu situaciju i evo njena malecka ce tri godine a na prste mozes izbrojati njegove posete .Ni ja ne razumem da neko svoje rodjeno dete ne vidja ali nismo svi ljudi ljudi na zalost.
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 12:05:17
|
|
|
|
Anoniman
|
misu, on je na gubitku, propustio je prvi rodjendan i nikad vise nece imati tu priliku, cak i da mu dodje iz dupeta u glavu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 12:05:59
|
|
|
|
NadaR
|
Misu , to je uzasno I tuzno . Opet , vjerujem da si svom djecaku I sama rodjus ucinila divnim . Te druge persone vam I ne trebaju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 12:08:43
|
|
|
|
big mum
|
Ne mogu da povjerujem da ima i ovakvih ljudi.Imati tu privilegiju biti nečiji roditelj i tako se ophoditi prema njemu.Ne poljubiti svoje djete za prvi rođendan Kakva osoba moraš biti da tako nešto odradiš
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 14:05:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Misu , to je uzasno I tuzno . Opet , vjerujem da si svom djecaku I sama rodjus ucinila divnim . Te druge persone vam I ne trebaju. potpisujem! od reči do reči! i podržavam te u ideji da ga šutneš u dunav!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 15:23:51
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: ksena misu, on je na gubitku, propustio je prvi rodjendan i nikad vise nece imati tu priliku, cak i da mu dodje iz dupeta u glavu. potpisujem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 15:49:01
|
|
|
|
Olga75
|
Misu , on je ker ne jedi se molim te srecan rodjendan maloj sreci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 15:55:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja sam toliko zaribala , da ne mogu ni da govorim koliko me sa di grlo boli... Temperatura mi ne spada već 3. dan... A večeras mi je matura, na koju ne mogu da idem, koliko mi je loše...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.6.2014 18:39:20
|
|
|
|
bubulence
|
misu ne mogu da verujem. ali srecan vam rodjendanko!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 15.6.2014 7:07:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Hvala drage moje Proslavili smo mi rodjus, i bilo je super.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.6.2014 22:46:43
|
|
|
|
dijana1*
|
Od 21:30 neko busi, lupa i udara cekicem. Mislim da montiraju namestaj Tresem se od nervoze i seljakluka
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?