Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 20:49:02
|
|
|
|
nata11
|
Olga Smiri se, prespavaj pa ces polako jedno po jedno resiti.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 22:01:50
|
|
|
|
Rosita
|
Olgice , nisam shvatila gde ti je sad muz i zasto bi se razvodili zbog tih poluljudi, ali smiri se, verujem da ce tvoj muz biti uz vas! Nista necete resiti dok se dobro ne smiris i saberes.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 22:34:36
|
|
|
|
Anoniman
|
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.6.2014 22:35:11 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 22:35:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
UM, sto si besna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 22:40:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Besna sam sto vestica vec jednom ne dodje, sto se svako jutro budim sa nadom da je dosla, sto mi se savrseno regulisan ciklus posle porodjaja pokvario, i sto ce sada i odmor da mi za e.... i sad cu da uzmem da pojedem celu cokoladu u to ime.... i ooooo daaa nerviraju me ljudi koji zabadaju svoj nos u tudja posla, i abronose
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.6.2014 22:41:08 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 22:50:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Meni je poosle biohemijske dosla tek 42 dan... a ciklusi bili uredni na 28... UM
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 22:51:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo oft , a posle toga kakvi su ti bili ciklusi? Ivanka
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 23:12:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Malo oft , a posle toga kakvi su ti bili ciklusi? Ivanka 2 ciklus posle toga ostala i rodila se Iva
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.6.2014 23:19:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Taman tako bi mi i odgovralo, upisem u oktobru IV godinu, i
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 14:48:10
|
|
|
|
milicicak
|
Dobila sam alergiju na prasinu, ceo dan se drapam ko debil a cim se malo oznojim sve krece da me pece.... em sto sam sva istackana em sto moram da organizujem pranje svog mebla po kuci... aaaa i... nervira me sto se sve lako i brzo zaboravlja...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 16:24:57
|
|
|
|
Klarita
|
I ja off, ali da nije od sunca?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 17:11:40
|
|
|
|
Žapkić
|
Imam temperaturu, sve me zivo boli... A sutra mi je 20 god. mature... Baš sam se radovala, ali ako ovako nastavi, ja neću moći da idem...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 18:06:08
|
|
|
|
Klarita
|
A, ti udri po ferveksu i limunadama...pa ce da prodje do sutra...ajde, ajde, cedi limun i odmaraj, leskari! Sutra ima da budes tip top i na maturu da ides, je l' si cula?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 20:00:45
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam sad odlepila. Zove me keva i place. Sutra je svadba mog burazera i naravno da ne moze da bude bez problema. On je pozvao strica i njegovu drugu zenu, kao i njegovu decu iz prvog braka, jer su nam oni braca i sestre. Medjutim, moja draga strina je vec pre par dana naturila svoju cerku iz prvog braka, nepozvanu, da ide sa njima, verovatno da bi je udala, posto joj to ne polazi za rukom, a na svadbi ima podosta "plateznih" pa da se 'dusica" udomi. I danas ladno ta ista moja strina kaze kevi kako ce da idu i njen sin i snaja i unuka sa njima. Eeeeeeeeeeeeeeej, pa brat i ja tog coveka i zenu nikada u zivotu nismo ni videli. I mama joj kaze da mora prvo da pita brata. I zove me i place, jer zna da ce ovaj da popi*di Ja sam uzela broj telefona, dobar dan, dobar dan, strina, V. je,i mislim da imamo problem. Zao mi je, ali ne mozes da vodis na svadbu sina, snaju i unuce jer moj brat i snajka zovu samo ljude sa kojima su bliski i sa kojima se druze. Jako mi je neprijatno, ali ne zelim da njima na tako poseban dan bude neugodno i da na svadbi gledaju NEPOZNATE ljude. I moja ti se strina naljuti, ali mene savrseno zabole d*pe
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 20:10:44
|
|
|
|
branki*
|
ja,bre,uvek se pitam kako ljudima nije glupo da se tako trpaju i naturaju,stvarno,pa,zna se valjda sta je red i sta ide,a sta ne..kako tako nemaju osecaj neki urodjeni?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 20:24:44
|
|
|
|
Verolina
|
Ne znam, brate mili...Ja nikad nigde nisam otisla nepozvana
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 20:32:00
|
|
|
|
vonavoj
|
verka,ako si je zvala i rekla..,jbt,sta je sa ovim ljudima!! moja sveki hoce da vodi unuku na svadbu kod mm druga,na koju smo pozvani mi i mm roditelji,jer su mame bile koleginice,..i ona hoce da vodi sestrinu malu...kaze ona voli svadbe!! eeeeeeeeeeeeeej!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 20:44:59
|
|
|
|
Verolina
|
Ma i ja ih volim pa ne idem nepozvana. Moj buraz i snaja bi za to sto strina naplanira povesti citavu porodicu trebalo da daju 180 evra u restoranu za ljude koji su im potpuno nebitni u zivotu. Mogu ih lepo potrositi na Kritu na medenom mesecu. I ajde ako je vec naturila cerku i to je bezobrazno, ali ovo je vec sramno. A da vam ne pricam za ostatak moje familije koji se nabesio jer ih brat nije zvao. Ja sam ih zvala, a nisu dosli, jer sam ja golja profesor, sitna riba, a brat je direktor jedne velike firme i ima novac, pa da malo lece snobizam. Samo se nisu nadali sipku od mog brata, koji je uvek bio skroman i postovao coveka pre svega. A snajka mi ne je*ava zivu silu-snob si, ti si za nju cao! Dobijas kartu u nepovrat. I tako mi je drago sto 90% familije nisu zvali. Uzivam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 20:53:24
|
|
|
|
Torbica
|
Verka, svaka cast za telefonsku konverzaciju Isto bih uradila, ja sam bez dlake na jeziku...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 20:55:00
|
|
|
|
vonavoj
|
nije ni cerka,nego unuka..cerkina cerka ..jadna,razvedena je...pa sta,boli me dupe! i ja sam bez dlake na jeziku...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 21:00:18
|
|
|
|
Verolina
|
Nekada su svadbe bile pod satorom i tu je zaista bilo pravilo -ima za jednog ima i za dvadeset jednog. Ali i tad ici nepozvan je meni bzvze. A sad? Pa zasto bi neko placao za mene 30-50 evra mesto u restoranu. I sto je jos bitnije, zasto bih ja isla negde gde sam potpuno nebitna, a bolje receno i nepozeljna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 21:35:39
|
|
|
|
tijatija
|
Verka svaka cast Kako ja mrzim padobrance Ovde kod nas u CG deca idu samo od naaaaj uze familije ( deca od rodjenih sestre ili brata ) a ostali ne! Tako da sam bila na dosta svadbi gde nije bilo ni jedno dete npr. sad smo bili u subotu 450 zvanica najmladji je imao oko 15 godina. Za mene je maltretiranje voditi decu...Moja deca su bila samo na jednoj svadbi prosle godine moj rodjen brat se zenio pa nismo mogli to da izbegnemo, Da vam nepricam kako mi je bilo na svadbi... uh...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 22:27:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ako, Verice, neka se zna red! I zasto mora da se cuti zarad mira u kuci? Dok jedni cute drugi rade sta hoce, kad hoce i koliko im sa hoce. Bravo Verice! Duboki naklon
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 22:38:36
|
|
|
|
Verolina
|
Ma ja necu da dozvolim da me neko jase. Moje matorce su jahali celi zivot, ponizavali, vredjali, omalovazavali, zato sto su oni uvek cutali. Oni su slika i prilika onoga sta ja ne zelim biti. Moja mama bi rekla strini: Pa dobro! Ja nu jako dobro znam, nego se ufrkisala da ce brat da odlepi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.6.2014 23:19:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Troskovi, troskovi troskovi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?