|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
7.6.2014 23:04:50   
serpica
To nije izvuceno iz konteksta vec lepo napisano,ali to kupim joj sta god pozeli susta je suprotnost onome iz posta sa predhodne strane,no ko sto rece nema veze i ne cacnem,nego samo primetim neke" nepravilnost"i u postovima...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 901
7.6.2014 23:05:06   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: serpica

Razgovori mama februar 2014 26 strana 27.02.2014 u 11:58:45
tamo si upravo to napisala.. eto nasla sam user posted image

hahaha koja si ti kraljica, kako te ne mrzi da medju gomilom postova trazis bas ovajuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 902
7.6.2014 23:07:36   
Sanjica26 RR
To sam se i ja pitala kako je ne mrzi. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 903
7.6.2014 23:11:53   
Torbica
Jooooj! Da, trebala sam tamo napisati na sta se to odnosi, to sta god zeli, a i da cetvrtak nema bas svaki, sad ga nije bilo skoro. Poruka je svakako, kad si ti ok, ja sam mnogo vise ok, a kad nisi, nisam ni ja. Jako dobro konta i uopste se ne brinem kakvu poruku saljem, jer je saljem kristalno jasnu. A ti tumaci kako god ti je drago. user posted image Sa sve nepravilnostima u postovima. user posted image Sreca pa sam vrlo transparentna.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 904
7.6.2014 23:14:54   
Ana RR

To nije izvuceno iz konteksta vec lepo napisano,ali to kupim joj sta god pozeli susta je suprotnost onome iz posta sa predhodne strane,no ko sto rece nema veze i ne cacnem,nego samo primetim neke" nepravilnost"i u postovima...

Izvinjavam se što se mešam u vašu diskusiju, ali ja sam taj post razumela kao da jedan dan u nedelji ili mesecu ili kako god, bude samo dan nje i ćerke u kom joj dozvoli sve što ona želi. Doduše, umorna sam, možda ne vidim kako treba user posted image

Uglavnom, ja sam za to da deca treba da budu uključena u kućne poslove, to ne znači da su sluge i da im krademo detinjstvo, to su normalne svakodnevne aktivnosti u porodičnom domu, mislim da im neće biti ništa ako pospreme za sobom, pomognu oko veša suđa ili bilo čega drugog.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 905
7.6.2014 23:16:58   
Torbica
Anci, dobro si razumela sve. user posted image
A ja sam ipak nesavrsena mama, zato sam u ovoj temi. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 906
7.6.2014 23:17:37   
Sanjica26 RR
Anci ja se secam tog posta i bas sam razumela isto.kao i ti. Jesi umorna, ali si dobro razumela.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 907
7.6.2014 23:17:52   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ja sam D dala Rio Mare Tuna i Losos namaz. To zasad iz radnje... isto su bez aditiva. Ali, sta kad krene u vrtic? Tamo se jedu virsle, pastete i sl...

U našem vrtiću nikad nisu imali paštete i viršle user posted image namaze im prave od pavlake i šunke, sardine ili tako nešto. Moje dete ni to ne jede, a paštetu i viršlu nije nikad ni video user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 908
7.6.2014 23:18:23   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Mene je vise fasciniralo sto je to napisano u februaru a sada je junuser posted image
Ja ne znam sta sam jutros jela a kamo li sta je neko pisao pre sest meseciuser posted image
Vidim ja da vi mislite jedni na druge ako akouser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 909
7.6.2014 23:19:47   
vikiveki
Pa da mi smo nesavršene mame ,ko prizna pola mu se praštauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 910
7.6.2014 23:23:25   
serpica

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Razgovori mama februar 2014 26 strana 27.02.2014 u 11:58:45
tamo si upravo to napisala.. eto nasla sam user posted image

hahaha koja si ti kraljica, kako te ne mrzi da medju gomilom postova trazis bas ovajuser posted image

Di otprilike sam znala koji je mesec a post iskocio ko da je znao da ga trazim user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 911
7.6.2014 23:24:50   
anci kv

Ja samo mislim na one slatkiše i koktele što UM nudi u kafaniuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 912
7.6.2014 23:25:01   
Leptiric123
Serpi ti si ludak user posted image

Torbice nemoj da me shvatis pogresno al sad citam ovo sto pisete i nesto mi nije jasno....ti decu,ili dete (cak nisam ni sigurna koliko dece imas) vaspitavas po nekim knjigama? Vidim da pominjes cesto po cemu je nesto sto radis...Sad mi tek nista nije jasno....

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 913
7.6.2014 23:26:24   
Torbica
Ja stvarno pisem onako kako je, nemam potrebu ni da oduzimam niti dodajem. Iskreno, u lazi su kratke noge... Samo je pitanje tumacenja. Ili nedovoljnog broja detalja za konkretan primer. Vrlo rado cu pojasniti ako nekome nesto nije jasno. user posted image
Viviveki, moja cerkica je pravi izazov, ljubi je majka, nema zime za nju, a to sto cu ja osedeti, nema veze user posted image Nek je ziva i zdrava, fenomenalno se snalazi u svakoj situaciji, svaka joj cast...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 914
7.6.2014 23:26:56   
Leptiric123
Ja sam imala savrsen prljavi dan...dete mi se ceo dan valjalo po podu sa mojim stafordom,aj po podu i po dvoristu....doslo mi da je ubacim u ves masinu posle (da da i u tom dvoristu je pre dva meseca bio pozar pa ima jos onog crnog po malo)

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 915
7.6.2014 23:27:17   
serpica

Mene je vise fasciniralo sto je to napisano u februaru a sada je junuser posted image
Ja ne znam sta sam jutros jela a kamo li sta je neko pisao pre sest meseciuser posted image

I jos nesto,pamtim ko slon a pogotovo postove koji ostavljaju traga na ovaj ili onaj nacin,i nemam nista protiv toga samo konstatujem,a ustavri jedan dan u mesecu moze sta hoce i gde hoce a ostalih 29 pravac masina i ves user posted image pa i to e ok na svoj nacin

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 916
7.6.2014 23:27:45   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: anci kv

Ja samo znam da ti ne izbijas iz kafaneuser posted image
Hm jel ti ovo izmedju redova pozivas na te slatkiseuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 917
7.6.2014 23:31:10   
vikiveki
Anci nas poziva na slatkiše da iz nesavršenih majki pređemo u savršenu kafanu sa sve pićem i slatkišimauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 918
7.6.2014 23:33:56   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Torbice nemoj da me shvatis pogresno al sad citam ovo sto pisete i nesto mi nije jasno....ti decu,ili dete (cak nisam ni sigurna koliko dece imas) vaspitavas po nekim knjigama? Vidim da pominjes cesto po cemu je nesto sto radis...Sad mi tek nista nije jasno....

U sklopu vrtica tj Ustanove Radosno detinjstvo postoji fenomenalno Savetovaliste za porodicu, pa sam isla da se savetujem i upoznala divnu zenicu koja je psiholog. Od nje sam saznala za principe vaspitavanja u kojima se prvenstveno ostvaruje saradnja sa decom, a koji ne podrazumevaju kaznu i nagradu kao osnovni metod, ima i tema o tome koja se zove Pozitivna disciplina, pa mozes da pogledas.
A na mom tikeru je vrlo jasno koliko dece imam user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 919
7.6.2014 23:38:20   
serpica

IZVORNA PORUKA: Torbica

U sklopu vrtica tj Ustanove Radosno detinjstvo postoji fenomenalno Savetovaliste za porodicu, pa sam isla da se savetujem i upoznala divnu zenicu koja je psiholog. Od nje sam saznala za principe vaspitavanja u kojima se prvenstveno ostvaruje saradnja sa decom, a koji ne podrazumevaju kaznu i nagradu kao osnovni metod, ima i tema o tome koja se zove Pozitivna disciplina, pa mozes da pogledas.
A na mom tikeru je vrlo jasno koliko dece imam user posted image

Khm,znaci ako ne slozi ves nista od rodjendana,izlaska,decijih igara itd... user posted image jel to taj metod?
I izvinjavam se ,necu vise,laku noc.....user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 920
7.6.2014 23:39:55   
anci kv

Ja sam imala savrsen prljavi dan...dete mi se ceo dan valjalo po podu sa mojim stafordom,aj po podu i po dvoristu....doslo mi da je ubacim u ves masinu posle (da da i u tom dvoristu je pre dva meseca bio pozar pa ima jos onog crnog po malo)

Oboje ti neće stati u mašinu,sigurnouser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 921
7.6.2014 23:40:32   
Torbica

I jos nesto,pamtim ko slon a pogotovo postove koji ostavljaju traga na ovaj ili onaj nacin,i nemam nista protiv toga samo konstatujem,a ustavri jedan dan u mesecu moze sta hoce i gde hoce a ostalih 29 pravac masina i ves user posted image pa i to e ok na svoj nacin

Hehe, odradi ona i u tom danu sto se od nje ocekuje user posted image
Zato i imamo dodatno vremena jer zajednickim snagama odradimo sta treba pa uzivamo. Vise vremena se posveti druzenju sa njima i zajednickom igranju. A i super mi je dok caskamo u hodu, brze prodje. Najsladje je u drustvu. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 922
7.6.2014 23:42:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: anci kv

a na peskire, aaaaauser posted image priznaj...

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 923
7.6.2014 23:43:28   
vikiveki
Koliko sam samo sada nesavršena kada bi samo znali,u mislima bi mm zgnječilauser posted image toliko mi je pokrenuo živce da ću eksplodiratiuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 924
7.6.2014 23:45:31   
vikiveki
UM zna se da misli i na peškir,to nam je postao kao zaštitni znak,mogao bi neko da smisli neku karikaturu, neko ko zna da crta

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here