|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
6.6.2014 22:22:16   
Sosa Mena
Bubi posle ove price o peskirima jel sigurna da nemamo istog muza? user posted image

< Poruku je uredio Sosa Mena -- 6.6.2014 22:23:28 >

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 851
6.6.2014 22:23:22   
Sanjica26 RR
Ja to zadovoljstvo sa mantijom prepustam muzu. Oslobodio me je te duznosti.
user posted image
Opet sam smazala detetov barni.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 852
6.6.2014 22:25:22   
Sosa Mena
Blago tebi. Ja to ne bi smela da dopustim inace bi sve bile progorene. Jednom je peglao sam kosulju i zablenuo u tv sreca pa sam naisla inace bi daska bila u plamenu user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 853
6.6.2014 22:26:57   
Anoniman
Sanjice , jesi li i ti popadija?

Direktna veza do poruke: 854
6.6.2014 22:29:23   
Sanjica26 RR
Ovom obican file oslic upropastio. Ne ide mu kuvanje nikako. Jednom je spremio sebi punu serpu posnog sutlijasa. Nedelju dana je to jeo.user posted image
Hteo je malo da me oslobodi.
Sve same popadije.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 6.6.2014 22:31:15 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 855
6.6.2014 22:31:47   
Sosa Mena
user posted image Ne spominji mi posni sutlijas i mi smo ga jeli nedelju dana. Vise u usta necu da ga metnem pa makar gladan umirala.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 856
6.6.2014 22:33:21   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Sve same popadije.user posted image

Kolko znam ovde imamo dve popadije i jednu djakonicu user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 857
6.6.2014 22:39:02   
Sanjica26 RR
Ma sve to zovem ja popadije. Zbunicemo sa cinom djakonica.user posted image Tu znam licno. I njenog muza.
Nego pricate o peglanju. Volim da peglam. Ne znam da li bi mogla da unajmim nekog da radi umesto mene. Nasla bih manu.

Direktna veza do poruke: 858
6.6.2014 22:40:24   
Sosa Mena
Ja se dobrovoljno prijavljujem da ne zelim da budem tvoja zamena u peglanju. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 859
6.6.2014 22:50:40   
Torbica
Da ste vi nama zive i zdrave user posted image Ja sam pristrasna, priznajem! user posted image
Joj odoh da oribam sokovnik da se ne zapece...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 860
6.6.2014 22:58:28   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Bubi posle ove price o peskirima jel sigurna da nemamo istog muza? user posted image

ko zna, moj je poceo da pusta bradu user posted image

Direktna veza do poruke: 861
6.6.2014 23:00:40   
Sosa Mena
Auuuuuuuuuu. Ovo je vec sumnjivo user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 862
6.6.2014 23:14:05   
Torbica
user posted image jooooj!
Ja sam opet ratovala sa ovom mojom smizlom....mrzim sto istu stvar moram vise puta da ponovim, ali mrziiiim! user posted image Sutra nista od Zmajevih decijih igara.. Cak je trebala da nastupa sa Skolicom engleskog ali necu da je vodim user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 863
7.6.2014 1:41:34   
vikiveki
Torbi,i ja sa mojom šmizlom skoro svaki dan imam neke raspravke,ipak 10 god. je to, a ponaša se kao da ona sve zna
Moja deca večeras za divno čudo nisu ništa jeli navodno nisu bili gladni, a ja ih nisam mnogo nudila

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 864
7.6.2014 5:25:04   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

user posted image jooooj!
Ja sam opet ratovala sa ovom mojom smizlom....mrzim sto istu stvar moram vise puta da ponovim, ali mrziiiim! user posted image Sutra nista od Zmajevih decijih igara.. Cak je trebala da nastupa sa Skolicom engleskog ali necu da je vodim user posted image

hihihi popustices kao i za rodjendan. Bezveze da dete propusti Zmajeve decije igre, bice ti zao

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 865
7.6.2014 7:13:48   
big mum
Evo još jedne SAVRŠENE mameuser posted image

Juče sam imala nadasve savršen dan.Doručak ,park,zdravi ručak(supica sa povrćem,piletina, pita sa sirom i špinatom)Predveče u kino i normalno obrijala nogeuser posted image Nisam puno galamila na klince onako malo reda radiuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 866
7.6.2014 8:08:29   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: big mum
Nisam puno galamila na klince onako malo reda radiuser posted image

Tacno mi sad ne obicno kad ne vicem ni na koga kad deca nisu tu... nedostaju mi mnogo!

Juce sam isla da ih vidim na 3 sata.. posle mi samo bilo jos teze
user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 867
7.6.2014 8:22:15   
Torbica
Ljisho, nisam popustila, ne vodim je, vec bi trebalo da smo na putu tamo...... Ako dobiju sve sto hoce, pa i ako se lose ponasaju, ne saljemo dobru poruku...
Za rodjus sam popustila a danas cemo da vidimo kako ce sloziti ves, tesko njoj bude li zezala user posted image Posto je to bio problem, mrzelo gospodjicu pa smo se preganjale ceo dan...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 868
7.6.2014 13:05:36   
Ushtipak
Ja cu opet da dobijem medalju za nesavrsenost danas, posto moje dete nece da se vrati kuci kod mene, nego hoce da ostane kod babe user posted image Ona ga cuva tri puta nedeljno i ponekad, retko, prespava kod nje, ali ove protekle nedelje je plakao svaki puta kad ga dovodi kuci i juce je uvece napomenuo da "nece mame i hoce da spava kod bake" tako da je ostao da spava kod nje, pa cu videti kako ce reagovati kad mm ode po njega popodne. Nema, kod bake je on i dalje jedini, nema bebe da mu smeta, sa bakom se ide satima u parkic i on najvise voli kod nje da rucka. A da napomenem da je moja mama jako stroga, kod nje nema labavo, tako da ne vazi ono da voli kod bake jer mu je sve dozvoljeno. Naprotiv, kod nje je red, rad i disciplina user posted image Ali sto je rekao da nece kod mene, e za srce me je ujeo, taki mali...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 869
7.6.2014 13:09:14   
Torbica
Ushtipak, samo ne pokazuj da te je dotaklo, naprotiv, treba da mu kazes - duso, slobodno. Bice mu zanimljivo da ode, ali uvek ce se rado vracati tebi. To je malo inata sa njegove strane plusa sto je tamo u prvom planu.
Moja smizla je sklopila ves sa osmehom, dobro je....

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 870
7.6.2014 13:12:22   
Misha i Ljisha

Moja smizla je sklopila ves sa osmehom, dobro je....

ja bas vazim za stogu nastavnicu i manje vise za strogu tetku pa i mamu ali bih ja verovatno popustila da sam bila na tvom mestuuser posted image . Svaka cast cerkici

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 871
7.6.2014 15:58:12   
Torbica
Eh, jako je to tesko. Hod po tankoj zici. Ako znaju da ce uvek sve dobiti, nece me zarezivati ni pet posto. Iks puta srce mi se cepa ali za njihovo dobro.... Po psihologu to je autenticna reakcija, tipa, ovo je moja granica, ocekujem da ispostujes ti mene pa cu ispostovati i ja tebe. U principu, meni se taj model jako svidja jer sam tako i naucena. Da zasluzim!

< Poruku je uredio Torbica -- 7.6.2014 15:59:15 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 872
7.6.2014 16:44:36   
serpica

Ljisho, nisam popustila, ne vodim je, vec bi trebalo da smo na putu tamo...... Ako dobiju sve sto hoce, pa i ako se lose ponasaju, ne saljemo dobru poruku...
Za rodjus sam popustila a danas cemo da vidimo kako ce sloziti ves, tesko njoj bude li zezala user posted image Posto je to bio problem, mrzelo gospodjicu pa smo se preganjale ceo dan...

U nekom od predhodnih postova u razgovorima mama pisalo je da ces da kupis cerki sve sto pozeli,ne znam kakva je to poruka?
user posted image
Nikad nisam terala decu da rade moje poslove,da pomognu da,kad hoce i to nesto vrlo prosto,ima vremena kad ce da zavrsavaju kucne poslove,do tada neka uzivaju u detinjstvu sta god to podrazumevalo.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 873
7.6.2014 16:51:00   
vikiveki
A ja sam danas za ručkom umesto da se izvičem na mm,izvikala na srednjeg sina jer ponovo po običaju pravi scene za ručkom,ništa kuvano on ne bi jeo,a grickalice bi mogao non stop.
Posle mi malo bilo krivo jer svu onu negativnu energiju koju sam osećala prema mužu istresla sam na sinu,sada mi je baš krivo...mada nisam se baš bez veze drala na sina,ipak više ne mogu za svakim ručkom da ga molim da jede

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 874
7.6.2014 16:56:26   
New Mom
Moja deca gladuju treci dan i bas me briga. Hoces da rucas? Super. Nece? Slobodno sidji od stola. Kraj.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here