Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:16:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja uspavala dete, i upravo pojela 7 palacinki sa kremom i plazmom, a trebala bi da dovedem liniju za more
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:18:43
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:19:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Sedam A ja se dvoumim dal da pojeden kinder bueno
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 5.6.2014 23:20:00 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:21:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Spasio me mm pojeo je 3, imam ja obicaj svih 10 da smazem, a nisu bas male. Sad grickam kiki riki
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:21:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni se dvoje starijih uspavalo a najmlađi još neće,leži u krevecu i bori se da ne zaspi.Sutra imamo slikanje u vrtiću.Za starijeg sina slikanje je i za foto album sa drugarima iz njegove grupe pošto je on predškolska grupa....Večeras je pola sata birao šta će ujutru za slikanje da obuče
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:22:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Meni se vec smucilo SP. Moj muz je toliko lud da je i bastu napravio da bi organizovao gledanje utakmica.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:23:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm kaze da nece da ga prati, bas cemo da vidimo
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:24:33
|
|
|
|
bubulence
|
hihihiih UM, extra i tako istinito
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:28:11
|
|
|
|
vikiveki
|
UM,gde si našla ona pravila za SP
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:29:37
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Mm kaze da nece da ga prati, bas cemo da vidimo Možda se desi i da ga ne prati,pošto naši neće učestvovati
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:30:19
|
|
|
|
superm
|
... mrzi me da kuckam...a i ovde niko ne komunicira sa mnom...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:30:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskocilo mi na fb.... Zenske, napustam Vas, idem da jurim mm, treba potrositi ove kalorije
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:35:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: superm ... mrzi me da kuckam...a i ovde niko ne komunicira sa mnom... Kako to? Evo ja cu da komuniciram.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:39:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Superm,samo kaži šta želiš.... UM,ako ako samo ti troši kalorije na taj način,to je najprirodnija terapija za mršavljenje i borbu protiv stresa
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:42:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja na oci ne vidim a imam dva ispita sutra...saamo da vam mahnem
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:43:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
SP hahaha ja imam srece mm ne prati sport uopste. mi smo za filmove I serije I hranu. Ne mogu da skinem ove silne kile kad mm tako slatko jede I uvek me zove. Kad sam bila trudna me je redovno budio da mi da bar jedan zalogaj pa me moli da jedem s njim. A on tako slatko jede . Imamo I foru ko zavrsi prvi opere ruke I kaze "ja sam oprao/la ruke" u prevodu "ti sklanjas sto"[sm=smiley36 Evo ga okrenuo mi guzicu I spava a ja gledam Indijanu Dzons
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:44:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Ja na oci ne vidim a imam dva ispita sutra...saamo da vam mahnem Slomi nogu. I begaj u krevet.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:45:49
|
|
|
|
Leptiric123
|
KOju nogu ocorela sm ucila sam jedan deo iz neke skripte koju je neko okacio na fb, slikana i pisana rukom...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:47:28
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Vidim ja da ce tebi da ispadne oko
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:49:21
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: superm ... mrzi me da kuckam...a i ovde niko ne komunicira sa mnom... Superm gde si pisala? Sigurna sam da nije namerno
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 5.6.2014 23:54:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Laptirić, sutra kada položiš ispite ima sve da nas častiš u našoj kafani
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 0:45:30
|
|
|
|
Klarita
|
Dva dana nisam pustala masinu za ves i sad cu da pustam do nedelju neprestano ''ebo te ko da smo najgori strokavci...a, na dasku za peglanje mi stoje dve opeglane masine da kazem i ne mogu da dva dana da spakujem ves da ih ne razbudim mislim, to je izgovor, deca mi cvrsto spavaju. Leptiricu, cekam te sutra u kafanu! Superm, kako to? Sta? Ko? Gde? I, da...mm i ja jedino sto ne podnosimo je fudbal ili futbal...tako da sam ja jedna srecna nesavrsena zena
< Poruku je uredio Klarita -- 6.6.2014 0:47:50 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 6:56:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao Klarita ne spominji mi ves. Otpascu od peglanja brat bratu imam bar jedno pet ves masina za peglanje . Odlepicu. Moje dete se probudilo rano, obicno spava do pola 8 ili 8 a evo je nadigla se u pola 7. Ne mogu jos uvek da funkcionisem, pijem kaficu a ona gleda crtace (mora i to ponekad iako to bas mrzim al cim dodjem k sebi idemo napolje, napolju ce i da doruckuje)
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 7:36:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro savršeno nesavršene mame I kod mene ima brdo veša za peglanje,jedna mašina je u korpi za veš,jedna ili dve naslagano pored na stočiću,jednostavno nemam vremena...a kada neko dođe a ja samo kulturno prebacim veš u drugu sobu gde niko ne može da vidi koliko sam u zaostatku sa vešom valjda ću sutra dobro izraditi peglu....ima ceo dan da se družimo
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 9:00:27
|
|
|
|
Torbica
|
Mi ne pratimo sport, za mm to je gubljenje vremena. I TV nam je u prizemlju, ne gledamo ga godinama... Ostrim se da oribam podove, a susara zmirka sa osusenim vesom od juce To ce cera danas da slaze, isla je na rodjus juce sa recima da ce odsad slagati ves sa ljubavlju... Ajd videcemo. Odlucila sam da se opustim i ne tangiram mnogo, stvarno brzo rastu....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?