jovicaa
|
izvol''te pisat'' u ovoj temi je dozvoljen iskljucivo humor, sarkazam, crni humor i to je to, otprilike! udrite.. evo jedne zanimljive anegdote iz moje svakodnevnice, danasnje desavanje.. sva srecna, deca u vrticu, a ja budna od pola 7 i sve po redu kako to ide svaki dan... popodne resila da obucem suknju, al''ako cu suknju bio bi red da posecem korov sa nogu.... 3 sata pokusavam konstantno da odem u kupatilo, da se istusiram i obrijem... ali nema sanse.. ne mogu da uhvatim pauzu, izmedju mnogobrojnih potreba ukucanina i spasavanja macica od aleksandra koji konstantno pokusava da ih pridavi, ooooo boze, hocu li se obrijati???? konacno ulecem u kupatilo, i krecem na brzaka da se kasapim... ok, super sam se obrijala i idemoooo, oblacenje, spremanje, pakovanje, set__nja... super sve, konacno sedam na klupu u parku, deca su dozvolila (da li je moguce?!!!), prekrstam noge, pogledam ih, ju, ju sta je ovo? i skontam da sam lepo u nasem mracnom kupatilu promasila po koji red, OMG, noge mi izgledaju kao onim babama u posti, koje imaju cekinje ispod najlonki? i onda se pitam, zasto, zasto mi se to desava.. i shvatim da sam krs od zene, kraljice, majke i domacice
< Poruku je uredio jovicaa -- 9.5.2014 22:34:18 >