Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:10:29
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Kakve ste vi lujke. Evo jos jedne dlakave,nesavrsene mame koja je deci upravo pojela smoki.A vise slatkisa nema. Oh..da,moja deca jedu slatkise. da li je ovde iko cuo za depilaciju ??? juuu, jadni nasi muzevi i komsije sto priskacu u pomoc . o da, i moje dete jede slatkise, daleko manje nego voce ali jede i obozava ih. kao i ja
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:11:24
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam pre neki dan uspela da nateram muza u 23 h da ode u trafiku(bukvalno pored zgrade, nije daleko isao ) da mi kupi smoki i pojela sam 150 gr smokija
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:13:15
|
|
|
|
jovicaa
|
haahaa, a ja koja sam zakleti pobornik zdrave hrane(posebno kada su deca u pitanju) sam danas u gostima, rekla drugarici kada me je pitala a oni jedu eurokrem u palacinkama? odgovorila: "daj tu palacinku, samo da se smiri vec jednom"
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:14:05
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Janncica [nesavrsene mame koja je deci upravo pojela smoki. ja smoki uredno pojedem i pravim se da ga nije ni bilo Ko je rekao smoki? Kakav smoki? Nekad se zeznem pa ne bacim ambalazu kad krenem na spavanje,pa ujutru bude haos. I da...uvek kazem tata je pojeo
< Poruku je uredio Janncica -- 9.5.2014 23:15:05 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:15:37
|
|
|
|
Olga75
|
Jancice , neiskusno tctctctc znaci cim zavrsis onu vrecu u neki papir pa u neku vrecu pa u djubre , nanjuse oni da je bilo smokija
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:17:00
|
|
|
|
adulence
|
Jaooooo zene slatko ste me nasmejale,ovako pred spAvanje,pita mm sta se smejes,boljr da ne zna...i da daleko sam od savrsene zene...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:18:06
|
|
|
|
jovicaa
|
novo ime teme : KRIMINAL, kako neopazeno prozdrati smoki? inace hahahaahah za sve komentare... ne znam koga bih pre citirala
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:19:35
|
|
|
|
jovicaa
|
ili KRIMINAL nad smokijem, KAKO SAKRITI DOKAZE? ---- Priručnik za neiskusne mame!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:22:06
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ili KRIMINAL nad smokijem, KAKO SAKRITI DOKAZE? ---- Priručnik za neiskusne mame! pa to , dokazi , dokazi meni trebaju da se vucaras s drugima , Grome njusi ovo je iz kako je propao RnR a ja sam prolupala ko buksna i najboljse ce biti da odem da spavam
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:24:40
|
|
|
|
jovicaa
|
kad sam bila klinka stalno sam plesala uz pesmu ZELENI ZUB i Koju... mislim bas klinka, tipa 2 godine... posto sam toliko imala kada je izasao film...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:26:19
|
|
|
|
Olga75
|
Zeleni Zube kazi dragicka super ridza je opet tu , pametniji sam nego ikad , preci me neces vise nikad super operater e tako i zvanicno laku noc vidis , ja nisam za ovu temu , ja sam prosto savrsena
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:26:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
"Ko nam je pojeo sve kocoladne bananice?" pita jadno dete svaka 2-3 dana... a ja redovno bacam dokaze sa sudopere jer mm svaki dan u 6h mora da "podigne secer".
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:27:56
|
|
|
|
jovicaa
|
sad cu i ja polako, muz me ceka, a ja gresna na rr gubim sate
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:28:11
|
|
|
|
anci kv
|
Jedem čips i lakiram nokte. Posle druge čaše pelina biću savršenaaaaaaaa
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:30:38
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam večeraske savršena, ali džabe sve kad nema ko to da primeti
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:31:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene mo gledi popreko ... bice da je ljut sto RR posvecujem vise paznje nego njemu
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:31:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 "Ko nam je pojeo sve kocoladne bananice?" pita jadno dete svaka 2-3 dana... a ja redovno bacam dokaze sa sudopere jer mm svaki dan u 6h mora da "podigne secer". evo ja bez zezanja moram da priznam da sam od Uskrsa do danas pojela preko 40 barnija i ne znam koliko cokolada samo iz razloga da kao E ne bi jela posto je buca. a sto ja imam skoro 70kg nikom nista
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:33:49
|
|
|
|
anci kv
|
nikad se ne zna.... Možda noćas komšiji poplavi stan,pa kucne na vrata da zatraži pomoć. I eto,taman neko da primeti
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:36:38
|
|
|
|
lesica
|
Piii, ali meni probirljivoj međ ovakvim komšilukom... pa podavili bi se jadni I daaa, ja volem slatkiše više negi išta, i vrlo rado se njima poslužim.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:36:56
|
|
|
|
jovicaa
|
bublence za kaznu baci 2 barnija u wc solju i pusti vodu! more zene zabavite se same, sta sad, ako je kriza... snadji se, za to smo barem full osposobljeni u ovoj drzavi!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:38:55
|
|
|
|
bubulence
|
nema vise sta da se baci , ispraznila sam joj oramric... ali od danas sam na dijeti... moram da se sredim pre trudnoce
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:39:42
|
|
|
|
viktori
|
Pa umirem od smeha mm iznad glave. Tvrdim sve su zene kad tad u ovoj dlakavoj, zarasloj, najedenoj, stomacina fazi...sve koje nisu se il foliraju il ih supermen pravio. Nemam dalje reci.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:42:02
|
|
|
|
jovicaa
|
joj meni je nekako najgori sok po pitanju fizickog izgleda u ovom periodu, proleca, kada polako treba da se pokaze moje nekad davno zategnuto telooo.... tek onda primetim sve nedostatke..
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:44:39
|
|
|
|
anci kv
|
ja detetu nisam pojela čips,ona ga još ne jede,to je bio moj!!! stomačinu nemam,tako da sam savršenaaaa
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 9.5.2014 23:44:58
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: viktori sve koje nisu se il foliraju il ih supermen pravio. vristim!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?