Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 9:02:10
|
|
|
|
Klarita
|
Od danas necu biti Vuki, samo nesavrsena...u pola11 idem na depilejsn Bila moja kozmeticarka zauzeta oko matura, pa je mm pitao (inace njegova dobra skolska drugarica, a moja izuzetna prijateljica) da li je porucila kg voska samo za mene....jok, more, nije...pa zna ona s kim ima posla
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 9:21:24
|
|
|
|
Torbica
|
Moje prepone vape za depilacijom...ja sve to sama pocupam masinicom...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 11:12:13
|
|
|
|
Brand new mama
|
Stan u haosu,a mama otisla na jogu:) Ali sam bar izasla iz Vuki faze-valjda ce se i dragi ovajditi sa malo glatke koze. Meni depilacija i epilatori natjeraju suze na oci,a i krv,posebno prepone.Osjetljiva koza,valjda...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 12:43:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TORBI svaka cast kad mozes epilatorom,ja jedva noge izdrzim sa njim,brazilku radim voskom godinama,mada znam da nije uopste zdravo sve cupati al sta cu kad sam tako navikla
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 14:09:27
|
|
|
|
Klarita
|
Sad sam tako glatka i lepa, idem i da se izmerim, garant imam i manje kg Puna sudopera prljavog posudja, ali puna masina i opranog, ali nema vezeeeee....rucak standardno nemam Haos u kuci...a, ja sedim i uzivam i molim se da N pospava jos malo, da na miri iskuckam ovde, jer kad stigne K iz vrtica nema nista da uradim tek
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 15:40:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarita I ja sam se uvek depilirala pre odlaska kod nutricioniste :) Elem, dete mi nije spavalo ceo dan ni minut, sad moram da je odrzim budnom, a uopste nisam raspolozena. Jutros sam sve zategla dok je ona spavala jer sam imala jedan privatni cas. A saaad.....Dok sam ja peglala, ona je napravila haos u sobi i povadila neke igracke koje su bile spakovane u kuhinji. kad sam otisla da stavim deo opeglanog u ormar, ona se bacila preko ostatka...i tako...kao da nista nisam radila. a bogami do kraja dana vise i necu.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 17:19:05
|
|
|
|
superm
|
Ja sam upravo obecala starijem detetu da cu ga po prvi put odrati od batina. Ponovo je pao, ovo je vec 5 pad za mesec dana. e, ne mogu vise. Samo da se smirim pa cu ga...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 20:05:07
|
|
|
|
bubulence
|
superm pa moje dete pada 5x dnevno. sta da radi kada je stalno u pokretu...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 21:10:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ova nesavrsena opet pece palacinke
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 21:54:22
|
|
|
|
Rosita
|
Suprem, a sto da ga bijes,sta ima veze ako padne :)? Usavrsila sam kosu, ofarbala se, mm i D su bili van, ali su prosli dva puta pored salona da vide dokle sam stigla
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 21:56:20
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Moje prepone vape za depilacijom...ja sve to sama pocupam masinicom... Jel popiješ koju pre?to treba izdržati
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 21:57:13
|
|
|
|
bubulence
|
jao UM daj posalji jednu praznu! ja ceo dan nista nisam radila osim sto sam rucak spremila, sedim, lezim, mazim stomak iako je tamo samo mali grasak
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 21:59:50
|
|
|
|
anci kv
|
A jesi popeglala peškire?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:02:06
|
|
|
|
bubulence
|
neeee, to ne radim . covece moji peskiri postali poznati kao zastitni znak rr
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahhahahha Bubi saljem , hvataj, kakvi praznu za trudnicu samo sa kremom i plazmom, ili nutela i jagode , biraj
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:05:12
|
|
|
|
bubulence
|
eee a kada smo kod peglanja. ako nesto mrzim to je da peglam, posebno muzeve kosulje, muka mi je od njih. danas sam mu rekla da bih volela da nadjem zenu koja ce dolaziti da pegla. slozio se naravno ali mi je bzvz da nekoga placam za to kada ja ne radim nista osim sto cuvam dete, kuvam i pospremim. realno, vremena imam na pretek... i sada ne znam sta da radim, on kaze da ima u zgradi zena koja tako nesto radi i da je sutra mozemo pitati... a ja se sada premisljam iako bih bas volela
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:07:22
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Od kad moram da peglam mantiju ne da mrzim peglanje nego bi mi lakse palo da preko mene predje parni valjak dva, tri puta nego da pegam.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:07:43
|
|
|
|
bubulence
|
um samo mi posalji praznu, slabo jedem punjene, jedino slane, pohovane. mmmmmmmm
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:08:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita mm i D su bili van, ali su prosli dva puta pored salona da vide dokle sam stigla tako i mene mm stalno zapitkuje kad cu doci i jesam li zavrsila hahaah
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:08:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Uzmi je, smao nemoj peskire da ti pegla Ja mrzim da usisavam, ali zato imam mm
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:09:32
|
|
|
|
bubulence
|
soso jel smem sutra da peglam?
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:10:10
|
|
|
|
bubulence
|
a neee, peskiri su moji
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:11:11
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: bubulence soso jel smem sutra da peglam? Smes sutra je crno slovo. Ali nedelja, ponedeljak i utorak se nista ne radi. A koji je fazon sa tim peskirima? Ja nisam bas upucena?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:12:26
|
|
|
|
bubulence
|
neobavestena si kao Kostunica, sada cu ti tamo kod nas poslati link
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 6.6.2014 22:13:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hoce to tako kod mene.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?